7165
  • szanics
    de jó, nem is azért teszem meg ezt, mert ne tetszene.
    Viszont szeretném, hogy ha már naponta fordítok híreket, akkor az az itteninél szebb, jobb formában kerüljön terítékre. Ennyi.
  • banok
    mér az asroma.hu nem jóak?
  • jbal
    remek.király vagy.sejtettem h vmi nagy dobással készülsz!:DDD
  • szanics
    Rövidesen új magyar nyelvű AS Roma szurkolói honlap indul, melyben elsősorban az itt található híreket gyűjtöm egy csokorba. Mindenkit szeretettel várok majd!
  • totti10
    Spalletti nem aggódik a hiányzók miatt

A Roma Taddei, Mancini és lehet, hogy Panucci nélkül utazik a Tardinibe, azonban Spalletti nem aggódik.

"Panucci kisebb sérülést szenvedett, azonban a keretben van. Nem hiszem, hogy rossz formában vagyunk, hogy nincs Mancini és Taddei, nélkülük is képesek vagyunk jól szerepelni. Fontos elemei a játékunkat, de megvannak a megfelelő embereink, akik képesek heléyettesíteni őket. Azt se felejtsük el, hogy szerdán a Valencia ellen BL meccset játszunk, tehát azt is szem előtt kell tartanom, amikor a kezdő tizenegyet állítom össze."-nyilatkozta Spalletti.
    Francesco Totti nagyon gyengén szerepelt az Inter ellen és többen kérdőre vonták, hogy mikor nyeri vissza újra a régi formáját.
    "Formán kívül Játszott ez igaz, de nincs olyan gyenge formában, ahogy azt a sajtó beállítja. Kezdeni fog a Parma ellen, hiszen szükségünk van rá. Nincs arra szükség, hogy Montella mellett szerepeljen, , de meg van a lehetőségünk arra, hogy később így szerepeljenek."
    A Parma még nem nyert a bajnokságban és mindössze egy pontot szereztek.
    "A Parma nagyon fiatal csapat és dinamikus, gyors futballt játszanak. Olyan játékosuk van, mint Domenico Morfeo, aki mindig nagyon veszélyes. Rajtunk múlik, hogy mennyire tartjuk kézben a találkozót és hogy azonnal elfelejtjük az Inter elleni vereséget. Nagyon szeretnénk nyerni, hiszen ezzel újra visszanyernénk az önbizalmunkat."

• totti10
    Montella nem akar versenyezni Tottival
    Az elmúlt meccsen mindkét játékos ugyan azon a poszton futballozott, azonban Montella tagadja, hogy versenyezne Tottival.

Amikor Montella sérült volt, Totti játszott egyedüli csatárként azonban most, hogy felépült a sérüléséből, úgy tűnik meg kell küzdenie a posztért a Roma csapatkapitányával.
    "Mindig csatárként játszottam, de nincs semmilyen versengés. Spalletti rendelkezésére állok, aztán meglátjuk
  • totti10
    jájjj..nagyon nem kellet :((((
  • szanics
    Mancini kidőlt, a keret szűknek bizonyult...

Gondban van az AS Roma: az Inter elleni mérkőzésen megsérült Amantino Mancinire várhatóan egy hónapon át nem számíthat Luciano Spalletti mester.

A brazil középpályás az 1-0-ra elveszített mérkőzésen sérült meg, és mint kiderült, bal combjában beszakadt egy izom, így legkorábban október 15-én, a Reggina elleni bajnokin léphet pályára.
    Mancini elvesztése tovább nehezíti Spalletti helyzetét, hiszen a tar mester nem számíthat a bokasérüléssel bajlódó Rodrigo Taddeire sem, míg Francesco Totti az első néhány fordulón mutatott teljesítménye alapján még messze jár csúcsformájától, sőt, a hírek szerint nem lép pályára a hétvégi, Parma elleni találkozón.
    Továbbra is sérült Mirko Vucinic és Gilberto Martinez, így ők sem lesznek ott a vasárnapi meccskeretben. Kettejük közül Vucinic épül fel hamarabb, ő a tervek szerint október elején visszatérhet, akár már az Empoli elleni bajnokin is.

www.channel4.com
  • szanics
    Meglátjuk a bajnokság végén, de azon nem érdemes vitatkozni, hogy tegnap az Inter volt a jobb csapat.
    Még akkor is, ha iszonyatos mazsola-gólt kaptunk (Mexes, Doni...)
  • a zsírkereskedő
    ez csak 1 meccs ami nem dönt el semmit
    sztem ettől függetlenül jobb csapat a roma bár nem olyan erős a kerete mint az internek de csapatként jobb
  • totti10
    igaza van Matthewpamernek sajnos.....
  • Matthewpamer
    te meg a végeredményen xDDDDD
  • totti10
    Spalletti: Az Inter jobb volt.
    Luciano Spalletti szerint az Inter teljesen megérdemelten vitte el a 3 pontot az Olimpicoból a szerda esti mérkőzésen.

"Nagyon egyszerű megmagyarázni miért is kaptunk ki. Az Inter jobb volt, mint mi. Mindezek mellett nekünk még szerencsénk sem volt, azonban összességében jobb volt a milánói csapat."-nyilatkozta Spalletti a mérkőzés után.
    "Erősebbek és a cseréik is minőségiek. Mi elveszítettük Taddeit és Mancinit, akik nagyon fontos tagjai a csapatunknak és az összjátékunknak, tehát ez nagy csapás volt. Egy az egy elleni játékban megvertek minket és el lehet mondani róluk, hogy nem egy egyénieskedő csapatról van szó."
    A csapat ezzel elvesztette vezető helyét a tabellán, de Spalletti szerint ezzel messze nem dőlt még el semmi.
    "Mindenkivel meg akarunk küzdeni. Nem voltunk borzasztóak ma este és biztos vagyok benne, hogy ez a vereség nem fogja visszavetni a csapatomat
  • jbal
    mi van itt?
  • a zsírkereskedő
    mit büntipontozol?
    gondolkozz inkább azon h ibra kihagyott egy 11est és vieira simán kiszóratta magát megint
  • takibalint
    Nem baj, az nevet, aki utoljara nevet.
  • Zsena
    Sajna nem tudom most nézni...:(
  • LasCar16
    0-1?:(((
  • takibalint
    milyen a meccs? hogy jatszanak, ki jobb??
  • Zsena
    FORZA ROMA!!!!! :)
  • jbal
    ááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • totti10
    0-1 Crespo
  • totti10
    azta kurva életbe :c
  • totti10
    EZAZ jó a kép:)
  • Taranov
    Vannak ehhez instrukciók? Sajnos nekem nincs sport2-m.
  • totti10
    ott nem akad
  • totti10
    nézzed streamen
  • Monoton

• a zsírkereskedő
    már látom
    spallettit megint nem nagyon értem de remélem bejön neki
    nem játszik kisrepülő...megint pados

amúgy nem tudja valaki belinkelni a roma himnuszát? beleborzongok ahányszor hallom a szurkolókat! kvaszép
  • a zsírkereskedő
    INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 4 Zanetti, 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
    Subs: 1 Toldo, 25 Samuel, 6 Maxwell, 7 Figo, 21 Solari, 91 Gonzalez, 10 Adriano
    a róma összeállítása mi lesz?

amúgy sztem 1-1 lesz dúrva meccsen
  • szanics
    3-2 ide. :)
  • totti10
    Tegnap ünnepelte 29. születésnapját Simone Perrotta.

A Roma világbajnok középpályása 1977.09.19-én látta meg a napvilágot, Ashtonba, Angliában.
    Boldog Születésnapot kívánunk !
  • totti10
    1-0 ide (adná a jó Isten!)
  • mainevent
    2:1-re nyerünk
  • takibalint
    Sztem 2:0 lesz.
  • Totti8
    sztem 3-2re nyerünk ;)
  • jbal
    na ma nagy meccs.tippek?szerencsére látom
  • szanics
    Spalletti: a mai meccs nem dönt a Scudettóról!

Luciano Spalletti, az AS Roma trénere igyekszik levenni a terhet játékosai válláról a ma este 20 óra 30 perckor kezdődő (Sport2) Roma-Inter rangadó előtt.

A két csapat ma a Farkasok otthonában, a római Olimpicóban csap össze, és győzelem esetén akár 5 pontra is nőhet a különbség köztük.
    "A mai meccs nem dönti el a Scudetto sorsát, még nagyon sok mérkőzés van hátra a bajnokság végéig" - mondta a mester. - "Tulajdonképpen csak most kezdődött el a sorozat, és bár valóban jobban rajtoltunk fő riválisunknál, de minden bizonnyal éppen emiatt mérgesek is az Inter labdarúgói, és minden áron javítani akarnak."
    Az Inter a bajnokságot győzelemmel kezdte ugyan a Fiorentina otthonában (3-2), ezután azonban egy Bajnokok Ligája-vereség következett a Sporting Lisszabon vendégeként (0-1), majd egy csalódást jelentő hazai döntetlen a bajnokságban a Sampdoria ellen (1-1).
    "Fontos a győzelem számunkra, mert tovább erősíthetné bennünk a hitet, hogy vagyunk olyan erősek, mint ők - noha én most is azt mondom, keretük többre képes a miénknél. A mai mérkőzés bármilyen eredményt hozhat: ők meg akarják mutatni, hogy csak kisiklás volt a rossz kezdést, mi pedig azt, hogy nem volt véletlen a remek rajt. A Szuperkupa-döntőben (melyet 3-0-ról 4-3-ra elvesztett a Roma az Inter ellen) egy órán át remekül játszottunk, aztán viszont a kék-feketék lefociztak minket a pályáról. Azóta több területen is nagyot lépett előre a csapatunk."
    Éppen a napokban került szóba Spalletti esetleges szerződéshosszabbítása is, ám a mester egyelőre nem akar erről beszélni.
    "Nem szeretnék erről beszélni. A szerződésem esetleges meghosszabbításáról a szezon végén fogunk tárgyalni, ahogy azt eddig is tettük. Örülök, hogy a klub elégedett a munkámmal, de nem szabad elfelejteni, hogy ebben a pozícióban akár egy hónap alatt is megfordulhat a világ" - utasította el az ajánlatot a tar tréner. - "Két mérkőzést nyertünk, de ettől még nem biztos, hogy a szezon végéig jól fogunk teljesíteni. Nem pályázom arra, hogy egy jól sikerült szezon után távozom a csapattól, nem irigylem Roberto Mancinit sem állásáért. Legfeljebb a hajáért..." - zárta le a beszélgetést Spalletti.

www.channel4.com
  • szanics
    Spalletti szerződést hosszabbíthat

Az AS Roma ügyvezetője, Rosella Sensi kijelentette, hogy a klub szerződéshosszabbítási ajánlatot tesz a jelenlegi mesternek, Luciano Spallettinek.

A tréner jelenlegi kontraktusa 2007 nyarán, vagyis a szezon végén jár le, de az eddigi remek szereplés hatására a vezetők további egy évvel már most meghosszabbítanák szerződését.
    Bár Sensi kisasszony nem beszélt a tervezet részleteiről, annyit elárult, hogy az ajánlattételre azért kerül már most sor, mert a klub így szeretné kifejezni elégedettségét Spalletti eddigi munkájával.
    "Luciano Spalletti még nagyon sokáig ül majd a Roma padján" - mondta Sensi. - "Boldogok vagyunk, hogy a csapat jelenleg az első helyen áll és emellett valóban jól teljesít, de szeretnénk két lábbal a földön állni továbbra is."
    A hétvégén a klub talán legnagyobb tehetsége, a még mindig csupán 17 éves Stefano Okaka Chuka megszerezte első felnőtt bajnoki gólját a Siena ellen 3-1-re megnyert mérkőzésen. Szakemberek szerint a fiatal támadónak sokkal nagyobb szerep juthat az idei szezonban, mint arra sokan számítottak korábban, miután már most érett, kész játékosra valló teljesítményt nyújt.
    "Játékostársaim és a mester is gratulált" - értékelte a hétvégi mérkőzést Okaka. - "Már tavaly is lett volna több esélyem a gólszerzésre, örülök, hogy most élni is tudtam eggyel. Egy fiatal játékos számára, mint amilyen én is vagyok, nagyon fontos, hogy érezze az edző és társai bizalmát, amikor pályára lép. Én ezt a Románál megkapom, sőt, maga Spalletti mester és pályaedzője marad kint velem a pályán az edzések után, hogy tovább csiszoljuk a technikámat" - áradozott Okaka.

www.channel4.com
  • szanics
    Pizarro figyelmeztet

David Pizarro, a Farkasok nyáron az Intertől igazolt középpályása figyelmeztette volt csapattársait a rangadó előtt: jobb lesz, ha már most hozzászoknak, hogy az AS Roma áll a tabella élén.

A Serie A-ban még két csapat áll százszázalékos teljesítménnyel, a Roma és a Palermo, míg az Inter hozzájuk képest kétpontos hátrányban van.
    "Minden feltétel adott ahhoz, hogy előttük maradjunk a bajnokság hátralévő részében a tabellán" - mondta Pizarro. - "Dolgoznunk kell úgy, ahogy eddig. Erős csapat vagyunk, tudjuk, hogy mostantól mindenki minket akar majd legyőzni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a találkozó kiemelt fontosságú, több szempontból is. De a mérkőzés és a szezon végkimenetele csak rajtunk múlik, azon, hogy tudunk-e végig feladatainkra koncentrálni a szezon során. Az Inter erős csapat, melynek minden posztra két azonos képességű labdarúgója van, ebben az évben viszont hatalmas teher van rajtuk Moratti nyári nagybevásárlása miatt. Remélem, hogy ezúttal is a maximumot nyújtjuk majd ellenük, és kipihenjük a mérkőzésig a Siena elleni meccs fáradalmait" - folytatta Pizarro a RomaChannelnek adott nyilatkozatát.
    Pizarro beszélt a nyári váltás okáról is: "A közelmúltban kritizáltam az Intert. Úgy fogalmaztam: nincs más dolguk, mint jól kiválasztani a pályára küldött játékosokoat. Ezzel azonban nem Mancinit akartam kritizálni, pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy annyi jó játékos van az Inter keretében, hogy számukra minden meccsen kötelező a győzelem" - fejezte be Pizarro.

www.channel4.com