AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos hogy nem eredeti!!!

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Szerintem ez valami másolat lehet, mert egyrészt márkajelzés nincs rajta, másrészt emlékeim szerint a Mazda csak a Diadorás idõszakban lett szponzorunk.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Meg Tyimoscsuk.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
hát...ez már a teljes csapat szinte.2 kiálítás mi van ezekkel?
igazoljanak már azok a rohadékok.és nem Bogdani kell meg Kharják.hanem Vucinic,Diarra,Pizarro

takibalint
Ez szerintetek milyen Roma mez?

takibalint
Valencia - Roma 2:0 Golok: Silva 40. min, Albelda 85. min

Roma osszeallitasa: Doni, Panucci, Casseti, Tonetto (Osaka 85. min), Chivu (Álvarez, 59. min), De Rossi (Ferrari, 59.), Mancini, Aquilani ( Faty, 59.), Mido (Fonda 66. min), Totti (Perrota, 46.) y Rosi.

jbal
itt lehet követni a meccset

hunbasser
kösz az infot<#eljen> és ennyire jó játékos lett virgából? 😄

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
"comproprieta-t egy speciális közös tulajdonnak hívják, azaz megállapodnak X évben, aminek lejártakor mindkét fél licitálhat a teljes tulajdonjogért, aki nagyobb összeget áldoz a játékosért, az viszi"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
jó,de nem vágom h mi az 😄
most kerestem rá olasz szótárban,de semmit nem talált 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
nem írtam olyat, hogy kölcsönben, azt írtam hogy comproprieta-ban volt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
azt tudtam,h a palermoban volt,de azt nem tudtam h csak kölcsönben.

ReaL MaDRid x siempre

tehetségesek az tény de még van hova fejlõdni bár én a kiscsapatok ellen végig játszatnám õket h legyen tapasztalatuk minél több
fiatal roma és juve az olasz foci jövõje😄

violence can be used for good - JUSTICE

gabber_saviola
comproprieta-ba volt nálunk

hunbasser
valerio virga visszatért? 😄

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
jaja, Kharja annyira jó pléja, hogy elfogadnám Palermóba

9csöves9
látszik,hogy nem láttál még Roma meccset Kharja meg Alvarez játéka még nekem is rendkívül tetszik,Juvés létemre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
Montella visszatért
Láthatóan felépült régi sérülésébõl Vincenzo Montella, miután remekül játszott a Rieti elleni barátságos mérkõzésen.
A 32 éves támadó kellemes benyomást keltett az alatt a 73 perc alatt, amíg pályán volt. Montellának volt egy kapufája, majd ezt követõen Rosi is a kapufát találta el a 3. ligás Rieti ellen. A kezdõcsapat nagyrész az ifjúsági együttesbõl állt, azonban Matteo Ferrari és Leandro Cufre is szerepet kapott. A második félidõben a fiatal Pipolo 11-est hárított.
Montella visszatérése jó hír a Roma szurkolói számára, hiszen a támadó nagyon régóta küszködött a sérülésével, azonban most úgy tûnik, hogy a bajnoki rajtra formába lendülhet.

A Rieti elleni csapat a következõ volt: Pipolo; Rosi, Ferrari, Freddi, Cufre; Marsili (Palermo), Virga (Galasso), Galloppa, Cerci (Okaka); Montella (Zazza 73), Giacomini.

A Lyon is bejelentkezett Diarráért
Semmissé válhat a Roma ajánlata Diarráért, miután a Lyon is szeretné megszerezni a játékost.
A Roma már-már megállapodott mindenben a játékossal és annak klubjával egy 5 éves szerzõdésben és a 3,5 millió fontos vételárban, azonban a hírek szerint mindez kárba veszhet, mert a Lyon állítólag többet ajánl a játékosért. A játékos menedzsere azonban megerõsítette, szeretné ha Diarra a Serie A-ban szerepelne.
"Diarra nagyon szeretne a Romába igazolni. Jelenleg nincs még megállapodás, azonban reméljük, hogy hamarosan megtörténik."-nyilatkozta Toth Janos a Radio Radionak. "Találkoznunk kell a Roma vezetõivel és egyeztetnünk kell. Diarra nagyon szeretne a Romába igazolni, azonban az egész ügy kimenetele a Romától függ."
Toth megerõsítette azt a hírt, miszerint a Lyon is érdeklõdik a játékosért, azonban hozzátette, nem hinné, hogy bármi megakadályozhatná a megállapodást a két fél között.
Mindezek mellett a Roma figyelemmel kiséri Walter Baseggiot is, aki a tavalyi szezonban remekül szerepelt a Treviso csapatában. A másik kiszemeltje a farkasoknak a Chievo szélsõje, Franco Semioli, akit Spalletti szeretne nagyon leigazoltatni.

asroma.hu

hát ha Diarrat elszerencsétlenkedik akkor rohadjon meg Sensi meg az összes szemét.mit akarnak ilyen kerettel?majd megint Alvarezek meg Kharják fognak játszani?<#violent>

jbal
😄DDDDDDDDDD

hunbasser
addig majd jbal fordít<#wink>

ReaL MaDRid x siempre

jbal
Rieti-Roma 0-0
a csapat tartalékso de azért illett volna nyerni

totti10
ugy legyen

hajrá,lilák!

jbal
menj csak<#smile>
mire hazajössz itt lesz Vucinic,Diarra😄
addig asroma.hu hírek

szanics
Kedves fórumtársak!

Egy hét erejéig elhagyom a hajót, remélem, nem süllyed tovább, és igazolunk addig valakit.
Ebben az egy hétben természetesen új hírek nem kerülnek fel részemrõl.

szanics

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

hunbasser
még mindig itt tartasz? úristen...😄

ReaL MaDRid x siempre

totti10
Chivu: nem tett ajánlatot a Real!
Cristian Chivu menedzsere határozottan visszautasította azokat a vádakat, miszerint játékosa kapcsolatban lenne a Real Madriddal.
Andrea Preti újra tagadta, hogy a nagyszerû védõ távozni szeretne.
"Teljes mértékben kijelenthetem, hogy Chivu nem tett semmilyen lépést a Real Madrid felé."-nyilatkozta a GRT-nek. "Nincs senki, akinek haszna származna ezekbõl a pletykákból. Akárki is terjeszti ezeket, tiszteletben tarthatná mások szempontjait."
Preti azt is elmondta, hogy a klub vezetõivel a kapcsolata továbbra is jó annak ellenére, hogy Damiano Tommasi (szintén az õ játékosa) távozott a Romából.
"A kapcsolatunk nem változott. Persze vannak nyilvánvalóan ellenkezõ álláspontok, de semmi komoly."

hajrá,lilák!

totti10
Pizarro nem megy a Romába
David Pizarro ügynöke leszögezte, hogy a játékos nagy valószínûséggel nem igazol a Romába.
Az Inter középpályását többször szóba hozták már a Romával és a hírek szerint közel állt ahhoz, hogy a fõvárosi klubba igazoljon. Azonban Fernando Hidalgo a játékos menedzsere visszautasította ezeket a pletykákat.
"Soha nem volt semmilyen tárgyalás, mert a Roma nem tett ajánlatot."-nyilatkozta a Radio Radio-nak. "A távozásáról csak az újságok írtak. A Roma sosem keresett Pizarroval kapcsolatban. Rendszeresen találkozom az Inter képviselõivel is, és velük sem folytattunk tárgyalásokat. Szeretném, ha Pizarro a Romába szerzõdne, hiszen ott dolgozik Spalletti, aki nagyon jól ismeri Davidot. Erõltethetném az eladását, de ehhez klub is kell, aki megveszi."

hajrá,lilák!

szanics
A Camoranesi-pletykának sincs alapja?

Mauro Camoranesi ma asztalhoz ül a Juventus vezetõivel, mert el akarja érni, hogy elengedjék a Serie B-be sorolt együttestõl.

Az olasz válogatott labdarúgó menedzsere, Sergio Fortunato az ügyben elmondta: érthetetlennek tartja, hogy miért nem engedték el a világbajnokság után a középpályást, mikor a Lyon és a Valencia is érdeklõdött iránta.
"Akkor azt mondták a Juve vezetõi, hogy tárgyaljunk a Lyonnal, és mi meg is egyeztünk a franciákkal. Ezután viszont a Juve vezetõi akadályt gördítettek az átigazolás elé" - mondta Fortunato. - "Elegünk van ebbõl a helyzetbõl. Csütörtökön Mauro fel fog menni a vezetõséghez, és tisztázza az ügyét, mert érthetetlen, hogy másokat elengednek, õt pedig akarata ellenére megpróbálják a klubhoz láncolni."
Nemrég egy újabb csapattal hozták hírbe a középpályást, az AS Romával, de csakúgy, mint Pizarro esetében korábban, most is úgy tûnik, a pletyka alaptalan. "Errõl a lehetõségrõl én nem tudok, de ha tényleg érdeklõdik a Roma, akkor lássunk tisztán, tegyék meg õk is ajánlatukat! Camoranesi nem akar a Serie B-ben játszani, ezért követni fogja azt a fél tucat labdarúgót, aki már távozott a zebramezesektõl!" - üzent hadat a Juve vezetõségének a menedzser.

/www.channel4.com/

jbal
remélem már játszanak Tottiék is

szanics
Irány Valencia!

Holnap, pénteken 11 órakor Trigoriában edz a csapat, majd rövid idõre elhagyja Itáliát.

Az edzést követõen, 14 órakor Luciano Spalletti sajtóórája következik a csapat felkészülésérõl és az átigazolási tervekrõl, majd este - immáron a világbajnoki résztvevõ csapattagokkal kiegészülve - a csapat este Spanyolországba utazik.
Az utazás oka: az együttes szombaton barátságos mérkõzésen lép pályára a spanyol Valencia ellen.

/www.asroma.it/

Taranov
Jó lenne!

hunbasser
na végre vmi nevesebb embert is igazoltok...remélem legyûritek majd az intert!

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Camoranesire hajt a Roma

Miután a Chievóval megszakadtak a tárgyalások Semioli ügyében, a Roma tárgyalásokat kezdeményezett a Juventusszal Mauro Camoranesi megszerzéséért.

A világbajnok középpályás nem titkolja, hogy el kívánja hagyni a Juventust, és nem akar a Serie B-ben szerepelni a következõ szezonban. Az viszont biztosnak tûnik, hogy a Farkasoknak alaposan a zsebükbe kell nyúlni Camoranesi megszerzéséért, hiszem a Juve 7 millió font körüli összeget vár érte, és a Lyon 4.2 millió fontos ajánlatát korábban már elutasította.
A tárgyalásokat elõsegítheti, hogy korábban a Juventus jelezte, szívesen leigazolnák Samuel Kuffourt a Roma együttesétõl. A Roma 1.4 millió fontra taksálja a ghánai válogatott védõt, akinek szerzõdése 2008-ig szól, ám most elképzelhetõ, hogy õ is része lesz a Camoranesi-tranzakciónak.
Mivel az AS Roma a következõ szezonban automatikus résztvevõje a Bajnokok Ligájának, és esélyese lehet az olasz bajnoki címnek is, Camoranesi minden bizonnyal szívesen igazolna a Farkasokhoz.
A középpályás 2002-ben igazolt a Juvéhoz, és 92-szer szerepelt az Öreg Hölgy mezében.
Camoranesin kívül még egy új név tûnt fel ma a Roma kívánságlistáján, mégpedig az Udinese támadója, Antonio Di Natale. A csatár korábban Udinében már dolgozott Spalletti irányítása alatt, és régebben is szó volt már esetleges Rómába igazolásáról.

/www.channel4.com/

szanics
Di Natale egyre közelebb az AS Romához

Nincs kizárva, hogy féléves hajhászás után Luciano Spalletti Rómába tudja csábítani egykori játékosát, az udinei Antonio Di Natalét.

A két klub a hírek szerint már megegyezett egymással 3.5 millió eurós vételárban, ezért a következõ napokban Di Natale Rómába érkezik, hogy személyesen tárgyaljon a Roma vezetõivel.

/www.tribalfootball.com/

totti10
THX!

hajrá,lilák!

szanics
szanics

szanics

szanics

szanics
Panucci: A milánói csapatok erõsebbek nálunk!

Christian Panucci, a Roma védõje szerint a Milan és az Inter is jóval erõsebb jelenleg csapatánál.

A római jobbhátvéd abban bízik, hogy együttese a következõ hetekben elõre tud lépni annyit, hogy azonos szinten álljon e két együttessel.
"Azt hiszem, az Inter jelenleg sokkal jobb erõkbõl áll, mint a mi csapatunk. És bár a Milan 8 pontos hátránnyal indul, maga a csapat jelenleg erõsebb a miénknél. Remélem, hogy a következõ hetekben jobban összeérik majd a csapat, és lesz elég erõnk ahhoz, hogy versenyben legyünk a bajnoki címért. Mi, játéosok annyit tehetünk, hogy igyekszünk egységesebbé válni, de remélem, hogy az átigazolási piacon is sikeresek lesznek a következõ napok" - mondta Panucci.
Francesco Totti és Luciano Spalletti mester után Panucci rövid idõn belül már a harmadik ember a csapattól, aki a keret gyors megerõsítését kéri a vezetõktõl.

/www.goal.com/

szanics
Már hogy Trezeguet, ugye?
Igen, pénteken találkoznak, de helyette úgyis a Papa dönt...

9csöves9
pénteken találkozik a Juve vezetõivel,ahol kap egy szerzõdéstervezetet.Õ maradni szeretne

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
ja.remélem nem adják oda Okakát meg Rosi-t

Taranov
Az új szponzortól, az Italease Banktól vagy kitõl kaptunk 7 milló fontot. De azért sajnos Ibrahimovic nem jön ki belõle. Trezeguet ügyében van elõrelépés?
Vucinicban nem tetszik, hogy ennyire sokra tartják.

hunbasser
szponzorok,meg vmi tv is.tudod az a 90 milla...gondolom azért abból még maradt vmi.ha ennek csak a felét használhattátok játékosállomány bõvítésére,még akkor is maradnia kellene

ReaL MaDRid x siempre

szanics
õõõõ.... kitõl, kiért kaptunk pénzt?

hunbasser
hát nézd,ti is kaptatok pénzt,most kell kinyitni a pénztárcát 😉

ReaL MaDRid x siempre

szanics
és állítólag megegyezett egymással a Juve és a Milan, 28 millió euro az ára... 😊

hunbasser
akkor egy NAGYON jó csatár,két és két megbízható kp.a többi meg mehet a b-be 😊
sztem ibrahimovic nem lenne túl drága,mert el akar menni a juvétól,de nagyon.
már edzésre sem nagyon jár,és ez csökkenti az ázsióját

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Perrotta meghosszabbítja szerzõdését

Simone Perrotta, az AS Roma világbajnok középpályása további négy évre szóló szerzõdést ír alá jelenlegi csapatával.

A jelenleg 28 esztendõs középpályás 2010-ig szóló kontraktusban egyezett meg a vezetõkkel, így ha igazolásokban nem is, az erõsségek megtartásán látszik a klub eltökéltsége, hogy ismét bajnoki címre esélyes, gazdaságilag is stabil klub legyen ismét a Roma.
Perrotta 2009-ben jelenlegi fizetésénél 50 ezer, 2010-ben 100 ezer euróval fog többet keresni. A szerzõdés aláírására szerdán vagy csütörtökön kerülhet sor.
Emellett jelzésértékû az is, hogy az AS Romának nincs olyan alapembere a keretében, akinek jövõre, 2007 nyarán járna le a szerzõdése.

/Forrás: Corriere Dello Sport/