7165
  • szanics
    Akkor jó frissítgetést... :D
  • Atesz89
    Szanics jó lesz az oldal hajrá!!!!!
  • jbal
    megy király vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szanics
    szóljatok, ha látszik az élő közvetítés, most feltettem
    köszi
  • jbal
    ok.remélem jó lesz
  • szanics
    várj egy kicsit légyszi, a reggel egyelőre gondok vannak
    szólok, ha már lehet
  • jbal
    van
  • szanics
    Van igény az élő szöveges közvetítésre?
  • jbal
    ezaz Totti
  • totti10
    Valencia - Roma 1-1

12' [1 - 0] Angulo

19' [1 - 1] F. Totti (pen.)
  • szanics
    2. félidőtől élőben megyünk az új honlapon!!!

((Ilyen se lesz többet... :D))
  • jbal
    a fórumnál
  • takibalint
    hol? nem latom a regsztracio szoveget a honlapon
  • jbal
    dik
    regisztrálok azt írja h nem sikerült mert a regisztrációt követő 24 órán belül nem aktiváltam.ha megint regisztrálok akkor meg foglalt a felhasználónév
  • szanics
    Lehet regisztrálni!!!
  • szanics
    köszi, majd én is erre a Palermót! :D
    Mindjárt lehet regisztrálni is!
  • gabber_saviola
    dobom is fel a linket a Magyar Palermo szájtra :)
  • szanics
    Hirdetni ám mindenhol! :DD
  • jbal
    grat!nagy ász vagy!
  • gabber_saviola
  • szanics
    MOSTANTÓL:
    ÚJ MAGYAR NYELVŰ AS ROMA-OLDAL!!

A TERVEK SZERINT ÉLŐBEN KÖVETJÜK A VALENCIA-ROMA MÉRKŐZÉST!
    KÉSŐBB FÓRUMOT IS INDÍTUNK!
  • Taranov
    Nekem is nehéz megszokni, de végülis egy ilyen kvalitású játékos nem lehet 20-25 éves :)
  • 9csöves9
    hihetetlen hogy már 30 éves
  • Taranov
    A subsidesports.com-ról egyébként lehet már rendelni idei mezeket, nadrág+felső olyan 70 font körül van. Sajnos a méretválaszték már most is hiányos.
  • Taranov
    30. szülinap? Nem rossz :)
  • totti10
    Ma ünnepli születésnapját a Capitano.

A Roma világbajnokságot nyert kapitánya 1976.09.27-én látta meg a kék eget az "Olasz Csizma" fővárosában.
    Boldog Születésnapot kívánunk, Francesco !!!!
  • Taranov
    Szerintem nem gond, ha bemásolja, így napközben is könnyen tudom olvasni. De ha másokat zavar...
  • capy
    de fontos ide az asroma.hu-ról minden hírt bemásolnod? mert az is más ha lefordítod előbb mint ők és benyomatod, de sztem ha panaszkodsz h nincs elég időd akkor ezt fölösleges csinálnod!
  • totti10
    A Roma nem eladó
    A Sensi család cáfolja azokat a pletykákat, miszerint a Roma csapata eladó. "Ez a hír teljesen alaptalan."-áll a közlönyben.

Az MF című gazdasági napilap kedden bejelentette, hogy a Sensi család fontolóra vett egy ajánlatot a Toti testvérektől, akik többek közt az Italpetroli és a Lottomatica Basket élén állnak.
    "Az MF-ben ma megjelent hírekkel kapcsolatban, amely az AS Roma Toti családnak történő eladásáról szól szeretnénk tisztázni, hogy nincs semmiféle ajánlat."-áll a klub nyilatkozatában. "Nincs semmilyen tárgyalás, tehát a hír alaptalan."
    Közben a Roma megérkezett Valenciába, ahol holnap este a helyi csapat ellen lép pályára BL mérkőzésen. Simone Perrotta elégedett a Parma elleni eredménnyel és biztos benne, hogy a spanyolok ellen is jól szerepelhet.
    "Jól használjuk ki azokat a lehetőségeket, amiket az ellenfeleink ajándékoznak nekünk. Az edzőnk mindig azt akarja, hogy a legtöbbet nyújtsuk és ezt fogjuk tenni a Valencia ellen is. Totti nem teljesen egészséges még és ehhez még nem szoktunk hozzá, azonban ő továbbra is döntő fontosságú a csapat számára és még jobban az lesz, amikor remek formában lesz."

• jbal
    ja ezt én is mondhatnám
    emlékeztek a 2003-as Valencia-Roma 0-3-ra?:D
  • szanics
    Ok, köszi.
    Egyben elnézést mindenkitől, hogy mostanában nem jönnek a fordítások, de majd újult erővel a honlapon! :D
    szanics
  • totti10
    jó neked...
  • capy
    Hi! szanics ha kell segítség a honlaphoz (PHP, HTML) vagy egyszerűen moderátor/admin kéne szólj nyugodtan, rendelkezésedre állok, időm jelenleg mint a tenger!
  • totti10
    Edu Tottitól tart
    A Valencia középpályása szerint csapatának Francesco Tottira kell nagyon odafigyelnie az egymás elleni BL mérkőzésen.

A spanyol csapat veretlen a bajnokságban és szerdán a Romát fogadják otthon.
    "A Roma nagyon jó csapat és sok mérkőzést megnyertek, azonban a Bajnokok Ligája egy teljesen más torna. Mi otthon játszunk és ez nagy előny lesz számunkra. Totti a Roma egyik sztárja és olyan játékos, akitől tartanunk kell. A csapat egyik kulcsembere, akire nagyon oda kell figyelnünk és biztos vagyok benne, hogy a védelmünk képes lesz őt kikapcsolni a játékból."-nyilatkozta Edu.
    Luciano Spalletti kihirdette az utazó keretet. Továbbra sem tart a csapattal Mancini, Taddei, Vucinic és Martinez, akik otthon maradnak Rómában.
    A két csapat utoljára 2003-ban találkozott egymással a BL-ben, akkor a Roma sikerével végződött a valenciai találkozó
  • totti10
    Mérkőzés utáni nyilatkozat
    Spalletti szerint a Roma az eredmény ellenére nem játszott jól.

"Nem játszottunk valami jól ma. A Parma egységesebb és jobb volt az első félidőben. Montella és Perrotta egy-egy remek megmozdulásának köszönhetően nyertünk. A célunk, hogy javítsuk a csapatmunkát. Tottinak meg kell találnia végre a formáját, de ezt csak úgy tudja, ha rendszeresen játszik."

• Fyrex
    -.- mákotok volt ^^

grac
  • takibalint
    Nagyszeru!!
  • jbal
    jeeeeeeee 0-4!!!!folytatjuk a jó formát
  • Atesz89
    EZAZ végre Montella :D
    örülök neki
  • szanics
    [nagy]Parma - Roma 0-1, 6. perc, Montella!!!