7165
-
#3920 Akkor jó frissítgetést... :D -
#3919 Szanics jó lesz az oldal hajrá!!!!! -
#3918 megy király vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3917 szóljatok, ha látszik az élő közvetítés, most feltettem
köszi -
#3916 ok.remélem jó lesz -
#3915 várj egy kicsit légyszi, a reggel egyelőre gondok vannak
szólok, ha már lehet -
#3914 van
#3906 -
#3913 Van igény az élő szöveges közvetítésre? -
#3912 ezaz Totti -
#3911 Valencia - Roma 1-1
12' [1 - 0] Angulo
19' [1 - 1] F. Totti (pen.) -
#3910 2. félidőtől élőben megyünk az új honlapon!!!
((Ilyen se lesz többet... :D)) -
#3908 a fórumnál -
#3907 hol? nem latom a regsztracio szoveget a honlapon -
#3906 dik
regisztrálok azt írja h nem sikerült mert a regisztrációt követő 24 órán belül nem aktiváltam.ha megint regisztrálok akkor meg foglalt a felhasználónév -
#3905 Lehet regisztrálni!!! -
#3904 köszi, majd én is erre a Palermót! :D
Mindjárt lehet regisztrálni is! -
#3903 dobom is fel a linket a Magyar Palermo szájtra :) -
#3902 Hirdetni ám mindenhol! :DD -
#3901 grat!nagy ász vagy! -
#3900 -
#3899 MOSTANTÓL:
ÚJ MAGYAR NYELVŰ AS ROMA-OLDAL!!
A TERVEK SZERINT ÉLŐBEN KÖVETJÜK A VALENCIA-ROMA MÉRKŐZÉST!
KÉSŐBB FÓRUMOT IS INDÍTUNK! -
#3898 Nekem is nehéz megszokni, de végülis egy ilyen kvalitású játékos nem lehet 20-25 éves :) -
#3897 hihetetlen hogy már 30 éves -
#3896 A subsidesports.com-ról egyébként lehet már rendelni idei mezeket, nadrág+felső olyan 70 font körül van. Sajnos a méretválaszték már most is hiányos. -
#3895 30. szülinap? Nem rossz :) -
#3894 Ma ünnepli születésnapját a Capitano.
A Roma világbajnokságot nyert kapitánya 1976.09.27-én látta meg a kék eget az "Olasz Csizma" fővárosában.
Boldog Születésnapot kívánunk, Francesco !!!!
-
#3893 Szerintem nem gond, ha bemásolja, így napközben is könnyen tudom olvasni. De ha másokat zavar... -
capy #3892 de fontos ide az asroma.hu-ról minden hírt bemásolnod? mert az is más ha lefordítod előbb mint ők és benyomatod, de sztem ha panaszkodsz h nincs elég időd akkor ezt fölösleges csinálnod! -
#3891 A Roma nem eladó
A Sensi család cáfolja azokat a pletykákat, miszerint a Roma csapata eladó. "Ez a hír teljesen alaptalan."-áll a közlönyben.
Az MF című gazdasági napilap kedden bejelentette, hogy a Sensi család fontolóra vett egy ajánlatot a Toti testvérektől, akik többek közt az Italpetroli és a Lottomatica Basket élén állnak.
"Az MF-ben ma megjelent hírekkel kapcsolatban, amely az AS Roma Toti családnak történő eladásáról szól szeretnénk tisztázni, hogy nincs semmiféle ajánlat."-áll a klub nyilatkozatában. "Nincs semmilyen tárgyalás, tehát a hír alaptalan."
Közben a Roma megérkezett Valenciába, ahol holnap este a helyi csapat ellen lép pályára BL mérkőzésen. Simone Perrotta elégedett a Parma elleni eredménnyel és biztos benne, hogy a spanyolok ellen is jól szerepelhet.
"Jól használjuk ki azokat a lehetőségeket, amiket az ellenfeleink ajándékoznak nekünk. Az edzőnk mindig azt akarja, hogy a legtöbbet nyújtsuk és ezt fogjuk tenni a Valencia ellen is. Totti nem teljesen egészséges még és ehhez még nem szoktunk hozzá, azonban ő továbbra is döntő fontosságú a csapat számára és még jobban az lesz, amikor remek formában lesz."
-
#3890 ja ezt én is mondhatnám
emlékeztek a 2003-as Valencia-Roma 0-3-ra?:D -
#3889 Ok, köszi.
Egyben elnézést mindenkitől, hogy mostanában nem jönnek a fordítások, de majd újult erővel a honlapon! :D
szanics -
#3888 jó neked... -
capy #3887 Hi! szanics ha kell segítség a honlaphoz (PHP, HTML) vagy egyszerűen moderátor/admin kéne szólj nyugodtan, rendelkezésedre állok, időm jelenleg mint a tenger! -
#3886 Edu Tottitól tart
A Valencia középpályása szerint csapatának Francesco Tottira kell nagyon odafigyelnie az egymás elleni BL mérkőzésen.
A spanyol csapat veretlen a bajnokságban és szerdán a Romát fogadják otthon.
"A Roma nagyon jó csapat és sok mérkőzést megnyertek, azonban a Bajnokok Ligája egy teljesen más torna. Mi otthon játszunk és ez nagy előny lesz számunkra. Totti a Roma egyik sztárja és olyan játékos, akitől tartanunk kell. A csapat egyik kulcsembere, akire nagyon oda kell figyelnünk és biztos vagyok benne, hogy a védelmünk képes lesz őt kikapcsolni a játékból."-nyilatkozta Edu.
Luciano Spalletti kihirdette az utazó keretet. Továbbra sem tart a csapattal Mancini, Taddei, Vucinic és Martinez, akik otthon maradnak Rómában.
A két csapat utoljára 2003-ban találkozott egymással a BL-ben, akkor a Roma sikerével végződött a valenciai találkozó
-
#3885 Mérkőzés utáni nyilatkozat
Spalletti szerint a Roma az eredmény ellenére nem játszott jól.
"Nem játszottunk valami jól ma. A Parma egységesebb és jobb volt az első félidőben. Montella és Perrotta egy-egy remek megmozdulásának köszönhetően nyertünk. A célunk, hogy javítsuk a csapatmunkát. Tottinak meg kell találnia végre a formáját, de ezt csak úgy tudja, ha rendszeresen játszik."
-
#3884 -.- mákotok volt ^^
grac -
#3883 Nagyszeru!! -
#3882 jeeeeeeee 0-4!!!!folytatjuk a jó formát
-
#3881 EZAZ végre Montella :D
örülök neki -
#3880 [nagy]Parma - Roma 0-1, 6. perc, Montella!!!