7165
-
#3960 ezeket a dolgokat most te találtad ki,nem mondtam sehol semmi ilyet,csak mióta megvan az asroma.hunsport.hu azóta kihalt a topik -
#3959 én is, de marha sok a kétséges emberke
Mancini, Chivu visszatér a sérültek közül, de Mexes, Aquilani, Perrotta, Montella, Panucci és Okaka kérdéses... -
#3958 ja izé.itt vagyok.Sport1-en Reggina-Roma vasárnap várom már -
#3957 Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írok bele naponta 6-8 hírt?
Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írom le naponta a véleményemet?
Nem hiszem.
Korábban volt ennek a topiknak néhány állandó látogatója, akik most nem írnak bele.
Miért?
-
#3956 mégis valami....
Chivu az örök római
A Roma román védője újfent kijelentette, hogy nem áll szándékában elhagyni a Roma csapatát és elismerte, hogy tárgyal a vezetőkkel a hosszabbításról.
A 25 éves védőt már számos alkalommal kapcsolatba hozták a Real Madriddal és a legutóbbi pletyka szerint a madridi óriás már januárban szeretné leigazolni. Azonban Chivu kijelentette, hogy nem szándékozik elhagyni az örök várost.
"Soha nem kaptam semmilyen ajánlatot és nem is említettem, hogy szeretnék távozni. Nem értem, hogy minden egyes alkalommal amikor megnyilik az átigazolási piac miért kell ennek elkezdődnie. Jelenleg a Roma játékosa vagyok és tárgyalásokat folytatok a szerződésem meghosszabbításáról. Nagyon jól érzem magam Rómában, három fantasztikus évet töltöttem már itt el és megkaptam annak a lehetőségét, hogy a lehető legjobban érezzem magam. Adósa vagyok a városnak, a csapatnak és a szurkolóknak is."-nyilatkozta Chivu
-
#3955 pedig nem csak én gondolom így.már 3 napja nem volt semmi -
a zsírkereskedő #3954 batigol romásként
batigol top 100
ő volt és lesz a kedvencem
a csatár -
#3953 Nem gondolnám. -
#3952 lehet,h az ott lévő topikokat zárni kéne :P -
#3951 Drága Urak!
A helyzet az, hogy nincs időm arra, hogy mindkét helyre másoljam a híreket, stb.
Azt viszont nem szeretném, ha itt nem is beszélgetnénk a csapatról, csak azért, mert van az az oldal.
Úgyhogy bátran tessék beszélgetni akkor is, ha én nem vagyok itt, nem hiszem, hogy attól, mert én nem írtam, ki kéne halnia ennek a topiknak. Lehet átemelni a híreket, lehet róluk itt is beszélgetni, úgyhogy hajrá! -
#3950 hát ya.. -
#3949 Valahogy úgy. -
#3948 asroma.hunsport.hu-val le!!!meggyilkolta a topikot :) -
#3947 amióta van az asroma.hunsport.hu..... -
Totti8 #3946 de kihalt ez a fórum wazze :S -
a zsírkereskedő #3945 köszi:D
most vigyorgok ám rendesen csövi barátocskám:D köszi:D -
#3944 http://asromaultras.fw.hu/ -
a zsírkereskedő #3943 as roma song
segít valaki ezt megtalálni mp3-ban?
persze a közönség előadásában...:)
a legjobb szurkolói per sempre v hogy mondanák olaszul:D -
#3942 király, elsők vagyunk!!! -
#3941 pingpong megy -
#3940 mi ez a pangás?
45' AS Roma [1 - 0] Empoli
19' A. Aquilani
23' [1 - 0] V. Montella -
#3939 Roma-Empoli
CCTV5 -
#3938 ha lesz időm linket keresni hozzájuk, akkor igen, de azt hiszem, talán ez a legkevésbé fontos és sürgető kérdés. -
Totti8 #3937 képek mikor lesznek majd az oldalon? -
#3936 szanics véglegesítsd már!nem akarom h megint a 24 órás szöveget írja ki -
#3935 igen, mert fremailt írtál freemail helyett
de véglegesítem a regisztrációt, utána be tudsz lépni, 1 perc... -
#3934 én regeltem de nem jött vissza semmi..... -
#3933 Ha valakinek nem jön mail, szóljon nekem itt vagy az oldalon, véglegesítem a regisztrációját! -
#3932 Benyomtam pár témát, amin el lehet kezdeni rágódni. -
#3931 Hali Urak!
Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy az új oldalon "garázdálkodjon" nyugodtan a fórumban, indítsuk el az oldalnak azt a részét!
Nyissatok bátran témákat, majd rendet rakunk igény szerint! Modikra is szükség lesz, ha beindul a dolog!
Aki pedig még nem regisztrált, gyorsan tegye meg! :D -
#3930 ok.kösz -
#3929 Próbáld most! -
#3928 nyugalom, csigavér, törlöm a régit, aztán próbálhatod újra
vagy írd meg priviben az adataidat, regisztrállak -
#3927 F*szomat!
A regisztráció véglegesítése nem sikerült!
Valószínüleg azért, mert a regisztráció megkezdését követő nap 24-óráig nem tette meg.
Újra kell kezdenie a folyamatot!
persze ha megint regisztrálok akkor szar és már a felhasználónév foglalt -
#3926 gvácije :D -
#3925 pavancsolj -
#3924 [brutalnagy]MOSTANTÓL MEGY A REGISZTRÁCIÓ!!! -
#3923 csak én nem értek hozzá... :D -
#3922 azt te is betudod -
#3921 gabber! Betennéd a bannerba rohadt nagyban az oldal linkjét? köszi!