AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát tudod leégett a nyílvántartás meg polgárháború volt...(ez csak szemléltetés) a szülõk meg amúgyse tudnak számolni... így könnyen lehet h kisfiunk 12helyett csak 8éves😄

violence can be used for good - JUSTICE

szanics
Persze, minden további nélkül, de azért én szívesen elkerülném õket... 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Egyre kevésbé tetszik, ami itt a bundabotránnyal kapcsolatos ítéletek körül zajlik.
Nem értem, hogy miért nem lehet példaértéku, szigorú ítéletet hozni, ha az már bebizonyosodott, hogy az érintett 4 csapat bunos volt.

Mi volt egyébként a gond Martins életkorával? Sajnos az elõzményeket nem olvastam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
szvsz még a Barcát is verni tudnátok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
A nagyok közül én inkább a Valenciat látnám a Roma mellett õk a leginkább verhetõek talán...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szanics
Mindez elképzelhetõ, bár röhejesnek tartom, hogy a FIFA gyakorlatilag zsarolásra szólítja fel az olasz szövetséget.
Nem vagyok jogász, így nem tudom a lehetséges következményeket, de az a sanda gyanúm, hogy ha az olasz csapatokat emiatt kizárják, akkor kártérítésért lehet perelni...

takibalint
Mai angol lapok azt irjak, hogy 10 milliot fiztne a Newcastle Martinsert. MA erkezett angliaba az Inter vezetosege. Amugy en orulnek, ha egy londoni csapat kerulne a Roma csoportjaba.

De azert varjatok meg a Bl-el, most jon a fekete leves:
Szerdán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos levélben fordult az olasz szövetséghez (FIGC), amelyben közölte: ha a FIGC nem tudja rávenni a Juventust arra, hogy elálljon a polgári pereskedéstõl, kitiltják az olasz klubcsapatokat és a válogatottakat a FIFA és az UEFA égisze alatt zajló tornákról.
„A FIGC-nek jövõ szerda délig van ideje arra, hogy közölje velünk, hogyan akarja meggyõzni a Juventust, vagy megtiltani a Juventusnak, hogy polgári bírósághoz forduljon” – nyilatkozta Andreas Herren, a FIFA szóvivõje, aki azt is elmondta, hogy ha a torinói klub mégis bírósághoz fordul, akkor a FIFA úgynevezett sürgõsségi bizottsága „felfüggesztheti az olasz szövetség és az alá tartozó csapatok nemzetközi szereplését.”

szanics
Il Romanista, 2006. augusztus 24.

1. Ma sorsolnak a BL-ben - a nagyok közül egy biztosan ellenfelünk lesz a Barcelona, Real, Valencia, Liverpool, Arsenal, Manchester hatosból.

2. A Juve a Serie A-ban marad? NE! - az utolsó esélyét próbálja megragadni a Juve, hogy ne büntessék meg a bundaügy miatt. Rossi, Petrucci, Melandri: riadó!"

3. Már alig van jegy a Szuperkupa-döntõre - Pizarro ott lesz, Aquilani is rendben van.

szanics
Totti szombaton dönt a válogatottságról

Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya és Francesco Totti szombaton, a Szuperkupa-döntõ elõtt találkoznak Milánóban. Az AS Roma középpályása itt közli döntését a kapitánnyal a válogatottsággal kapcsolatban.

Még a vb elõtt Totti kijelentette: ez a világverseny lesz az utolsó számára az olasz nemzeti csapatban, a gyõzelem után azonban már úgy nyilatkozott: elképzelhetõ, hogy még nem vonul vissza a válogatottságtól.
Az új kapitány, Roberto Donadoni természetesen számít Tottira, így szombaton Milánóban találkoznak, hogy személyesen beszélgessenek a jövõrõl.
"Beszéltem Francescóval telefonon, és abban állapodtunk meg, hogy szombaton a San Siróban leülünk beszélgetni a meccs elõtt" - nyilatkozta Donadoni a SkyItaliának. - "Amit elõzetesen nekem mondott és a sajtónak nyilatkozott, azt pozitív elõjelként kezelhetjük."
Totti valóban többször utalt rá az elmúlt idõszakban, hogy még folytatná válogatottbeli pályafutását, ugyanakkor azt is elmondta: bokasérülésébõl való mielõbbi teljes felépülése érdekében az elsõ két Európa-bajnoki selejtezõt mindenképpen kihagyja majd.
"Megértem, hogy szeretne minél elõbb formába lendülni, és biztos vagyok benne, hogy felépülése után nagyon hasznos tagja lenne a válogatottnak" - mondta Donadoni, akinek csapata szeptember 2-án Litvánia ellen kezdi meg Eb-selejtezõbeli szereplését, majd négy nap múlva Franciaországba látogat.

www.channel4.com

Atesz89
Azért tiltják el mert hamis az igazolványa ugyan ez volt Lucianoval is.Amikor még Eriberto néven futott aztán kiderült hogy Luciano a neve és hogy pár évvel idõsebb mint amit állított magáról...

szanics
Igen, van neki egy csomó igazolványa, csak mind hamis. 😄

jbal
és mér tiltják el ha kiderül?
de most ezt h nem lehet tudni.hát csomó igazolványa van.

Atesz89
😄DDDD

totti10
lehet h õ se tudja h hány éves<#crazya><#vigyor2><#buck>

hajrá,lilák!

Atesz89
Érdekes lenne ha nem tudná <#ravasz1>

totti10
martins az tudja h hány éves csak nem mondja meg a csira....

hajrá,lilák!

Atesz89
Ezeknél az afrikaiaknál sose lehet tudni de szerintem se 😄 Ha kiderül úgyis eltiltják!

totti10
kizárt h 21 éves...nézz rá...

hajrá,lilák!

Atesz89
De tényleg az mekkora lol hogy nem tudják hány éves Martins 😄DDD
Tisztára mint Luciano alias Eriberto

jbal
te is😛

gabber_saviola
Fradist azt szereti 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
meg veszik sztem
de nem tudják h hány éves

igen az asroma.hu-s , meg az indexes😊 szanics mondta hogy itt is pörög az élet, szal benéztem😊

Forza Giallorossi Szombaton is!
takibalint
Ez tenyleg nagy dolog, igy naprakeszen tartani a forumot. Ezer koszonet!!

Ha mar itt tarunk tudom, nem pont idevago hir, de ha jol tudom 1-2 interes szurkolo is atlatogat ide, szoval a Newcastle kozel all ahhoz, hogy leigazolja az Inter csatara azt a Martins nevu gyereket. De azota mar lehet meg is vettek!!???

takibalint
Azert az ilyeneket szeretem, igazolnak a jatekost egy csapathoz, most pl: Kuffour akkor orul mint majom a farkanak, meg mondanak minden szepet jot egymasrol, 1-2 ev mulva, meg vagy eladjak, vagy o igazol el. akkor mi a fenenek annyit erolkodni??

Taranov
Fradis vagy MTK-s logót csináljak magamnak? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jbal
de ha veled akkor se😄
capy te nem az az asroma.hu-s capy vagy?😊

gabber_saviola
ha jóban akarsz lenni Szaniccsal, akkor azt az utés logót ne erõltesd 😊 (csak egy jótanács)

totti10
nem tudom hogy valamelyik topikba van-e ilyen jó házigazda....😛<#kacsint>

hajrá,lilák!

MnAdI
THX Mindent Szanics!!!
"ISTEN" vagy!!!<#worship><#worship><#wink>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

ohhh látom már rég bent van ez az info, nagyon friss ez a fórum😊
sziasztok!
lehet mégis eladjuk Mido-t:S
szanics
Ne pirulj tovább, jó lesz így rózsaszínben is. Ha tovább pirulsz, még Rád fogják, hogy Roma-drukker vagy...

Atesz89
Szanics köszönöm a fáradságos munkádat és szerintem jó ötlet az újság berakása!
Az igazolásokhoz annyit hogy szerintem lassan már konkretizálni kéne az ajánlatokat mert a végén még kifutunk az idõbõl!

jbal
Monacóban jó volt de itt...

Taranov
Én el tudnám képzelni a csapatban.

gabber_saviola
Nondára a Monacóban figyeltem fel, szerintem jó pléja nagyon. Azért akarják eladni mert nem úgy sikerült neki ez a szezon, szvsz nem kéne eladni

jbal
szted mér akarják eladni iylen csatárhiányban?

gabber_saviola
jaj nemond ezt mert elpirulok 😊

gabber_saviola
Nondát elfogadnám

jbal
Mido????????

jbal
faca topik ez így.jó a banner is azt gabber csinálta.de te friss hírekkel szolgálsz minden nap meg stb.meg azért ha akarnál vmi bannert tudnál csinálni de ez nagyon jó

szanics
Elõbb eladni, aztán vásárolni...

Az AS Romának további bevételekre van szüksége ahhoz, hogy végre tudja hajtani tervezett nyári igazolásait. A Spalletti-csapat ezért a közeljövõben több játékosától is megválni kényszerül: távozhat Kuffour, Mido és Nonda is.

Mauro Esposito (Cagliari), Franco Semioli (Chievo) és Mirko Vucinic (Lecce). E három név foglalja el az elsõ három pozíciót Luciano Spalletti kívánságlistáján, de megszerzésükhöz elõbb "fel kell áldozni" néhány jelenlegi játékost.
Kuffouron könnyen túladhat a csapat, mivel a Tottenham, a Bolton, a Portsmouthm a Schalke, a Hamburg és a Juventus is érdeklõdik a ghánai védõ iránt, ugyanakkor a játékos menedzsere, Oscar Damiani nemrég úgy nyilatkozott: semmilyen konkrétum nincs még az ügyben.
A hírek szerint a Roma nem elégedetlen a játékossal, de a védõ évi 2.8 millió eurós fizetése nem áll arányban a csapatnál betöltött szerepével, ezért szeretnének megválni tõle.
Rajta kívül legalább egy támadójától is megválna a klub. Ahmed Mido a hírek szerint visszatérhet - immár végleg - a Tottenhamhez, ahol az elõzõ két szezont kölcsönjátékosként játszotta végig.
"Mikor visszatértem a nyáron, nagyon megörültem, mert merõben más lett a hangulat a csapat körül ahhoz képest, mint mikor elmentem innen. Megértem ugyanakkor, hogy a klubnak pénzre van szüksége, így ha a Tottenhamben kell játszanom, akkor sem leszek szomorú" - mondta az egyiptomi válogatott csatár.
A kongói Shabani Nondát a török Fenerbahce szerette volna megszerezni még júliusban, de a támadó akkor kategorikusan kijelentette, hogy nem kíván elgiazolni a Farkasoktól.

www.channel4.com

szanics
Minden nyalás nélkül, szerintem gabber a legjobb házigazda, mert õ még ért ahhoz is, hogy grafikai és egyéb szempontokból feldobja a Palermo-topikot.
Nekem ezek a tudományok nincsenek birtokomban. 😄

<#eljen><#taps>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

hunbasser
hábazz...sztem te vagy itt az sg-n a legjobb házigazda 😊
de komolyan.mindent megteszel szurkolótársaidért,és ez dícséretes!
bárcsak nekünk is ilyen hg-nk lenne...

ReaL MaDRid x siempre

jbal
király vagy szanics!😊
jók ezek a hírek(mármint h így lefordítod)
hát gratulálok ekkora szar vezetõséget.elszerencsétlenkedik Mancinit Pizarroért.Espositoval mit szarakodnak igazolják már le.Figo meg minek ide 80 évesen?

szanics
Kedves Fórumtársak!
Topikunk "új szolgáltatásaként" minden nap igyekszünk megszerezni és beszúrni az Il Romanista címlapját, így is értesülve a klubnál történtekrõl.

A mai címlap:

1. Figo elhagyná Milánót Rómáért - Pizarro után Figo is jelezte, szívesen elhagyná az Intert a Roma kedvéért. Mivel azonban átigazolását a klub nem tudja anyagi szempontból fedezni, a középpályás marad Milánóban. Prade Espositóra és Vucinicra koncentrál.

2. Szabad a bunda? - A bundázó Milan bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A FIFA arra kérte Rossit, három büntetõponttal kevesebbet vonjanak le a Juventustól. A Lazio ma a bíróság elõtt jelenik meg fellebbezésével. Carraro Conival találkozik, hogy enyhítsék csapata büntetését.

3. Jó hírek Trigoriából - Pizarro, Chivu és Mexés is egészséges. Teljes erõbedobással készülünk a szombati Szuperkupa-döntõre!

szanics
vegyetek hozzá egy pár mankót is...

gabber_saviola
hát akkor mi hozzuk el ^^