7165
  • jbal
    Rai Unonk van de kódolják.vagy ezen a programon nem kódolják?
  • banok
    A StreamerOne nevű progin fennt van a RaiUno (Test2)
  • szanics
    általában a nemzetközi kupameccseket - és az idegenbeli válogatott meccseket is, lásd Grúzia-Olaszország - kódolják, mivel csak olaszországi sugárzásra tudják megvenni a jogot, az európai jog sok-sok millió juróba kerülne

legyen igazad, közvetítsék, így nekem is könnyebb dolgom lenne, de tartok tőle, hogy mi itt, Magyarországon nem fogjuk a Rain nézni a mérkőzést.
  • jbal
    kódolik?mért?:D
  • szanics
    csak Te nem fogod látni, mert kódolják
  • jbal
    adja a Rai Uno is:DDD
  • szanics
    Csak jelzem, hogy szerdán 20 óra 30 perctől élő szöveges közvetítés az Olimpiakosz elleni meccsről a fenti linken!
  • szanics
    Igen, de az a baj, hogy már nagyon régóta ezt mondogatják.
    Bízom benne, hogy ezen a meccsen csak a vizes fű miatt volt ilyen impotens a játéka (nekem úgy tűnt, nem mert teljes testsúlyával belemenni a cselekbe), meglátjuk.
  • gabber_saviola
    pár mecs és újra a régi Totti lesz a pályán (remélem)
  • szanics
    nem tudom, de az több mint fura, hogy Spalletti ezután a meccs után is úgy nyilatkozott: folyamatosan fejlődik a játéka és csak idő kérdése, hogy mikor lendül vissza régi formájába...
  • Taranov
    Engem is. Mi lehet a gond vele? A bokasérülés az oka? Mert sajnos, ha nem lendül vissza a formájába, elveszti az értékét szükségszeruen.
  • takibalint
    A palermo is kikapott. Ez nem ciki hazai palyan az Atalanta ellen?
  • szanics
    Sajnálom a vereséget, nem érdemeltük meg, tavaly a palermói esővel b@sztunk rá, most meg ezzel.
    Ők jobban akarták a győzelmet, Francesco formája engem nagyon aggaszt.
  • totti10
    gondolom nézte a meccset:P
  • gabber_saviola
    hol volt a meccs alatt a házigazda? :P
    amúgy sajnálom, hogy kikapot a Roma
  • a zsírkereskedő
    hát illyen pályán szar lehet játszani...
    amúgy nem volt szerintem rossz meccs de mindenféleképpen többet vártam
    ez így egy nagy rakás sz* volt egy bajnokaspiránstól
  • hunbasser
    részvétem
  • Taranov
    Mancini jól játszik, de Pizarro sem rossz.
  • Taranov
    Érdekes stílusú ez a naci Amorusonál.
  • jbal
    4' D.M.C. Pizarro
    21' A. Rosi
    23' F. Modesto
    35' N. Amoruso
    37' G. Tedesco
    49' [1 - 0] N. Amoruso
    bazeg:((((((((((((((((((((((
  • szanics
    jah, az angol szelvényem nekem is elment, jó lenne, ha legalább ez bejönne, meg esetleg a holland :D
  • szanics
    oké :DD
  • a zsírkereskedő
    attól még vághatna mesterhármast de ez így most sziven ütött
    beáll és vág 1-et 2-őt akkor
  • totti10
    2-0 Perrotta, A.Rosi..:)
  • szanics
    1-3 Bianchi, ill. Totti, De Rossi, Perrotta (Montella sérült, csak csere lesz)
  • jbal
    0-2 Totti,Montella
  • a zsírkereskedő
    0-3 montella mesterhármas
  • hunbasser
    én nem vitatkozom,maximum te.
    és nem feltétlen a hírekről szólt a topik,persze a hsz-ek 70%-át ez adta.akkor legalább csinálhatnátok vmi témát,h menjen a topik,de ez csak egy tanács
  • totti10
    2-0 ide;) már csak a tippmix miatt is...:D
  • Taranov
    1-3 nekünk szerintem.
  • takibalint
    Es te honnan tudtad ezt mult heten? Amugy en mult heten meg gep kozelben sem voltam, nem hogy internet kozelben. Kovetkezo bajnoki meccsre valami tipp? Mi lesz az eredmeny? Ez mindenkinek szolo kerdes.
  • szanics
    Ha nem attól "ment" a topik, hogy friss híreket másoltam be, akkor mitől állt meg szerinted, miután én nem írtam híreket?
    Lehetne ragozni sokáig, egy a lényeg: én nem fogom azért megállítani a honlap készítését, mert ez a topik nem megy.
    Azt gondolom, hogy mehetne ez a topik azzal együtt, hogy van ettől teljesen függetlenül egy oldal.
    Ráadásul ott még egyáltalán nem indult be a fórum, úgyhogy ez nem lehet akadály.
    Nem szeretnék erről többet vitatkozni, én ezután is fogok ide írni, de csak akkor, ha lesz kivel beszélgetni. (Korábban többször volt példa arra, hogy nem volt...)
    Ennyi.
  • totti10
    gondoltam hogy ez nem uj hir....
  • Taranov
    És miért nem osztottad meg velünk? Így nem csoda, hogy haldoklik a topik.
  • totti10
    én má a mult héten tudtam:P:D
  • takibalint
    Friss hir: 2009-ben a Stadio Olimpicoban rendezik a Bajnokok Ligaja Dontot.

Forras: UEFA.com
  • a zsírkereskedő
    akkor kik lesznek a keretben?
    van valami a híres honlapon?:D
    még meg se néztem de már ideje lenne
  • hunbasser
    "Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írok bele naponta 6-8 hírt?
    Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írom le naponta a véleményemet?"

ilyen kérdéseket akkor használnak az emberek,ha egy állításra akarnak "válaszolni"

nem feltétlen attól ment a topik,h híreket másoltál be.a honlappal nincs is baj.csak h ott is van sok topik,és inkább oda írkálnak az emberek,bár ahogy néztem átlagban topik/4 hsz...
    de mióta megvan a honlap,nem megy a topik,ezt gondolom te is észrevetted
  • Taranov
    Na veszekedjetek, szerintem egyszeruen azért nincs forgalom a topikban, mert mindenki lusta felmenni a weboldalra, és átmásolni a híreket.
    Mióta megvan az asroma.hunsport.hu, hozzám sajnos még egyetlen rómás hír sem jutott el, de ez az én hibám. Szóval személyszerint nekem sem tetszik ez az új állapot, de az is tény, hogy aki akar, így is megkapja, amit eddig.
  • szanics
    Mit találtam én ki?
    Én kérdéseket tettem fel, egyetlen megállapításom sem volt.
    Szóval: mit találtam én ki?