AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Nem értem, hogy miért nem lehet példaértéku, szigorú ítéletet hozni, ha az már bebizonyosodott, hogy az érintett 4 csapat bunos volt.
Mi volt egyébként a gond Martins életkorával? Sajnos az elõzményeket nem olvastam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nem vagyok jogász, így nem tudom a lehetséges következményeket, de az a sanda gyanúm, hogy ha az olasz csapatokat emiatt kizárják, akkor kártérítésért lehet perelni...
De azert varjatok meg a Bl-el, most jon a fekete leves:
Szerdán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos levélben fordult az olasz szövetséghez (FIGC), amelyben közölte: ha a FIGC nem tudja rávenni a Juventust arra, hogy elálljon a polgári pereskedéstõl, kitiltják az olasz klubcsapatokat és a válogatottakat a FIFA és az UEFA égisze alatt zajló tornákról.
„A FIGC-nek jövõ szerda délig van ideje arra, hogy közölje velünk, hogyan akarja meggyõzni a Juventust, vagy megtiltani a Juventusnak, hogy polgári bírósághoz forduljon” – nyilatkozta Andreas Herren, a FIFA szóvivõje, aki azt is elmondta, hogy ha a torinói klub mégis bírósághoz fordul, akkor a FIFA úgynevezett sürgõsségi bizottsága „felfüggesztheti az olasz szövetség és az alá tartozó csapatok nemzetközi szereplését.”
1. Ma sorsolnak a BL-ben - a nagyok közül egy biztosan ellenfelünk lesz a Barcelona, Real, Valencia, Liverpool, Arsenal, Manchester hatosból.
2. A Juve a Serie A-ban marad? NE! - az utolsó esélyét próbálja megragadni a Juve, hogy ne büntessék meg a bundaügy miatt. Rossi, Petrucci, Melandri: riadó!"
3. Már alig van jegy a Szuperkupa-döntõre - Pizarro ott lesz, Aquilani is rendben van.
Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya és Francesco Totti szombaton, a Szuperkupa-döntõ elõtt találkoznak Milánóban. Az AS Roma középpályása itt közli döntését a kapitánnyal a válogatottsággal kapcsolatban.
Még a vb elõtt Totti kijelentette: ez a világverseny lesz az utolsó számára az olasz nemzeti csapatban, a gyõzelem után azonban már úgy nyilatkozott: elképzelhetõ, hogy még nem vonul vissza a válogatottságtól.
Az új kapitány, Roberto Donadoni természetesen számít Tottira, így szombaton Milánóban találkoznak, hogy személyesen beszélgessenek a jövõrõl.
"Beszéltem Francescóval telefonon, és abban állapodtunk meg, hogy szombaton a San Siróban leülünk beszélgetni a meccs elõtt" - nyilatkozta Donadoni a SkyItaliának. - "Amit elõzetesen nekem mondott és a sajtónak nyilatkozott, azt pozitív elõjelként kezelhetjük."
Totti valóban többször utalt rá az elmúlt idõszakban, hogy még folytatná válogatottbeli pályafutását, ugyanakkor azt is elmondta: bokasérülésébõl való mielõbbi teljes felépülése érdekében az elsõ két Európa-bajnoki selejtezõt mindenképpen kihagyja majd.
"Megértem, hogy szeretne minél elõbb formába lendülni, és biztos vagyok benne, hogy felépülése után nagyon hasznos tagja lenne a válogatottnak" - mondta Donadoni, akinek csapata szeptember 2-án Litvánia ellen kezdi meg Eb-selejtezõbeli szereplését, majd négy nap múlva Franciaországba látogat.
www.channel4.com
Tisztára mint Luciano alias Eriberto
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Giallorossi Szombaton is!
Ha mar itt tarunk tudom, nem pont idevago hir, de ha jol tudom 1-2 interes szurkolo is atlatogat ide, szoval a Newcastle kozel all ahhoz, hogy leigazolja az Inter csatara azt a Martins nevu gyereket. De azota mar lehet meg is vettek!!???
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"ISTEN" vagy!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#wink>#wink>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
lehet mégis eladjuk Mido-t:S
Az igazolásokhoz annyit hogy szerintem lassan már konkretizálni kéne az ajánlatokat mert a végén még kifutunk az idõbõl!
Az AS Romának további bevételekre van szüksége ahhoz, hogy végre tudja hajtani tervezett nyári igazolásait. A Spalletti-csapat ezért a közeljövõben több játékosától is megválni kényszerül: távozhat Kuffour, Mido és Nonda is.
Mauro Esposito (Cagliari), Franco Semioli (Chievo) és Mirko Vucinic (Lecce). E három név foglalja el az elsõ három pozíciót Luciano Spalletti kívánságlistáján, de megszerzésükhöz elõbb "fel kell áldozni" néhány jelenlegi játékost.
Kuffouron könnyen túladhat a csapat, mivel a Tottenham, a Bolton, a Portsmouthm a Schalke, a Hamburg és a Juventus is érdeklõdik a ghánai védõ iránt, ugyanakkor a játékos menedzsere, Oscar Damiani nemrég úgy nyilatkozott: semmilyen konkrétum nincs még az ügyben.
A hírek szerint a Roma nem elégedetlen a játékossal, de a védõ évi 2.8 millió eurós fizetése nem áll arányban a csapatnál betöltött szerepével, ezért szeretnének megválni tõle.
Rajta kívül legalább egy támadójától is megválna a klub. Ahmed Mido a hírek szerint visszatérhet - immár végleg - a Tottenhamhez, ahol az elõzõ két szezont kölcsönjátékosként játszotta végig.
"Mikor visszatértem a nyáron, nagyon megörültem, mert merõben más lett a hangulat a csapat körül ahhoz képest, mint mikor elmentem innen. Megértem ugyanakkor, hogy a klubnak pénzre van szüksége, így ha a Tottenhamben kell játszanom, akkor sem leszek szomorú" - mondta az egyiptomi válogatott csatár.
A kongói Shabani Nondát a török Fenerbahce szerette volna megszerezni még júliusban, de a támadó akkor kategorikusan kijelentette, hogy nem kíván elgiazolni a Farkasoktól.
www.channel4.com
Nekem ezek a tudományok nincsenek birtokomban. 😄
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
de komolyan.mindent megteszel szurkolótársaidért,és ez dícséretes!
bárcsak nekünk is ilyen hg-nk lenne...
ReaL MaDRid x siempre
jók ezek a hírek(mármint h így lefordítod)
hát gratulálok ekkora szar vezetõséget.elszerencsétlenkedik Mancinit Pizarroért.Espositoval mit szarakodnak igazolják már le.Figo meg minek ide 80 évesen?
Topikunk "új szolgáltatásaként" minden nap igyekszünk megszerezni és beszúrni az Il Romanista címlapját, így is értesülve a klubnál történtekrõl.
A mai címlap:
1. Figo elhagyná Milánót Rómáért - Pizarro után Figo is jelezte, szívesen elhagyná az Intert a Roma kedvéért. Mivel azonban átigazolását a klub nem tudja anyagi szempontból fedezni, a középpályás marad Milánóban. Prade Espositóra és Vucinicra koncentrál.
2. Szabad a bunda? - A bundázó Milan bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A FIFA arra kérte Rossit, három büntetõponttal kevesebbet vonjanak le a Juventustól. A Lazio ma a bíróság elõtt jelenik meg fellebbezésével. Carraro Conival találkozik, hogy enyhítsék csapata büntetését.
3. Jó hírek Trigoriából - Pizarro, Chivu és Mexés is egészséges. Teljes erõbedobással készülünk a szombati Szuperkupa-döntõre!