7165
-
#4040 EZAZZZ 1-1 Totti -
#4039 40' [0 - 1] S. Pellisier :cccc -
#4038 kéne hozzá a tvants nevű progi.... -
#4037 nem jön be az oldal -
itt talán megy a meccs
-
#4035 Köszi Mindenkinek!!!
Jólesetek s BSZ feliratok !!
Sajna csak most kerűltem gép közlbe!
Remélem ma nyerünk!!
Forza Roma!!!
Pazar a hunsport oldal!!! -
#4034 valami streamen nem lehet megnézni a teljes meccset? mert a pplive.uw.hu-n csak a 2.-odik félidőt adja:@ -
#4033 Nekünk 3-1, Totti, Montella 2 -
#4032 1-0 nyerünk Perrotta góljával;) -
a zsírkereskedő #4031 ötletes dfe lehetett volna a másik címert is ami azért dizájnosabb:D
mai meccsre tippek? sztem 2-1 nekünk és ők fognak vezetni -
#4030 nem az enyém -
#4029 csináltattál magadnak tetoválást? -.- -
#4028 -
#4027 2 szép laszti:
-
#4026 az élet nem habostorta...:P rossz csapatot választottak,sry -.-
amúgy nem dől össze a világ,stream csak lesz,és legalább nem kell hallgatni a remek,hozzáértő magyar kommentátorokat,ráadásul közben sg-zhetsz is :) -
a zsírkereskedő #4025 attól még nem les z jobb csapat a real...
és most lesz amúgy is a real-barca
elégnek kéne lennie mert most nem olyan jók... de ez az élet ki kell nyalni hozzá nem értők seggét:) -
#4024 akkor marad a stream :c -
#4023 nos,hát kérem,ez van... :)
a Realra többen kíváncsiak mo-n mint a romára,és ezért adják inkább a Real meccset -
#4022 most 4 napon belül 2-szer adja a Real Madridot:@ örülök ha a Rómát 2-hetente láthatom -
#4021 akkor is ez szánalmas -
#4020 hát,lehet,h lesz olyan jó meccs mint a roma-ascoli :P -
Totti8 #4019 divatfoci wazze :S Nemhogy normális meccset adnának, ehelyett...... inkább nem is írom... -
#4018 hát,látom sport 2-t írtál régebben,igen, az Ecija-Real Madrid kupameccset adják :P -
#4017 na ne!!!
a port.-hu-n szerdára Roma-Ascoli van de a sport tv honlapján Ecija-Real Madrid
bazeg ezek képesek lesznek leadni azt a szart?:OOO@@@ -
#4016 A pálya teljesen fel volt ázva, Totti és Mancini sérülten játszott, szerintem amiatt a meccs miatt ne idegeskedj. -
#4015 Engem a gólszegénységünk aggaszt. A Reggina elleni zakót nem kellett volna bekapni. -
#4014 Ebben az összeállításban az 1-0 fényesebb, mint a nap!
Főleg azért, mert eddig pontosan az 1-0-s, kiszenvedett győzelmek nem mentek a csapatnak, amikor ráadásul védekezni kell az utolsó 20 percben, mint most.
Pizarro családi problémák miatt hazautazott Chilébe, hétvégén már lesz elvileg.
A görög gól marha nagy les volt, jogosan fújták vissza. -
a zsírkereskedő #4013 sztem se túl fényes az 1-0 de azt azért szögezzük le h kellett a 3pont:D
a bajnokságban is csak ha a nyerhető meccseket hoznánk megnyernénk a bajnokságot a kicsik ellen kéne folyton győzni aztán a nagyok ellen lehet ikszelni
persze vérszemet kap az ember és mindenkit alázni akar de ez így van rendjén:D:D::D -
#4012 Igen csak tartalekosan. Hol volt Pizzaro? Amugy bocs, ha hulyeseget kerdezek de ki az az MnAd???
Latta valaki az egesz meccset, vagy osszefoglalot? Mondjuk fenyesnek nem neveznem az 1:0-at. Az elso felidoben sok helyzet nem volt, roma reszrol. Legalabbbis az osszefoglaloban nem mutattak sok helyzetet. Viszont volt egy megnem adott gorog gol.
Erdekel valakit a hivatals statisztika, marmint UEFA hivatalos, beirjam ide? -
#4011 Fényes győzelem, tartalékosan is!!! :D
Boldog Születésnapot, MnAdl! -
#4010 BSZ MnAdI!! -
okt.25
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 8. forduló, Roma-Ascoli (élő)
Boldog Szülinapot MnAdl! -
#4008 BSZ MnAdI! -
#4007 "Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, asszonyom!" :DDDDD -
#4006 Es a Milan meccset nem adja egyik olasz csatorna sem? A StreamerOne-on ment este a Rai Uno a BL ideje alatt, de film volt rajta, es nem foci. -
#4005 mert de. kevesen nézik.
szanics: na ezt már nem figyeltem meg... sry XD -
#4004 Mar muxik, csak eleg nehezen indul be. -
#4003 En letoltottem, de nem akar futni egy csatorna sem. Ez 24 oraban mukodik?? -
#4002 Egész pontosan: a hazai meccseket nem kódolják. -
#4001 Olaszok csinálják a progit szal ott nem lesz kódolva. Anyway a RaiUno műholdas változatánál (ezt vedzik a műsorszolgáltatók, kábeltv-k) nem mindig kódolják az olasz válogatott meccseket.