AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár Ronaldo talán kevésbé, õt egy az egyben én tuti elcserélném Chivura, pár milkáért meg hoznék egy k. magas, jól fejelõ belsõ védõt a helyére, oszt jó napot.
Úgyis többet sérült, mint amennyit egészséges...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Tevez többszö kijelentette hogy a premie síp be igazolna szívesen
REAL MADRID
eddig vért izzadtunk, hogy megszerezzük Vucinicot, majd mikor megnyílik az út Tevez és talán Ronaldo átigazolása felé, akkor megszerezzük Vucinicot... Fura.
gabber, forrást tudsz adni?
Az elõzõ hsz-mre meg annyit akkor inkább Tevez mint Ronaldo....
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ennek nem tudom hogy örüljek-e vagy nem elveszítünk egy jó védõt és szerzünk egy kétarcú csatárt hát nem tudom
Brazíliából származó sajtóinformációk szerint Carlos Tevez nagyon közel áll ahhoz, hogy az AS Roma játékosa legyen.
Az argentin válogatott támadóért európai sztárklubok egész sora áll sorba, de a Dél-Amerikából származó hírek arról szólnak, hogy a Roma az elsõszámú esélyes Tevez megszerzésére.
Adriano Ruocco, a csatár menedzsere az olasz fõvárosban tartózkodik, hogy véglegesítse a szerzõdést a Farkasokkal, annak ellenére, hogy korábban a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester United és a Lyon is jelezte: szívesen látnák soraikban Tevezt.
A csatár összeveszett edzõjével és saját csapata, a Corinthians szurkolótábora is megorrolt rá, ezért döntött úgy, hogy székhelyét Európába helyezi át.
www.goal.com
L’attaccante del Lecce, Mirko Vucinic, è stato acquistato dalla Roma. Non sono ancora ufficiali i termini dell’operazione.
nem semmi 😮
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez volt az elso roma mezem. 2004 novembereben vettem
Defendi és Li Jung Pjo is nálunk folytathatja
Mauro Esposito mégsem igazol az AS Romához, miután a klubvezetõk bejelentették, hogy hivatalos ajánlat nem érkezett hozzájuk a Farkasoktól.
"Massimo Cellini elnök úrral egyeztetve döntöttünk úgy, hogy bejelentjük: Esposito biztosan nálunk marad" - nyilatkozott Oreste Cinquini sportigazgató a piros-kékek nevében. - "A sajtón keresztül közöltük, hogy elengednénk a játékost, de megfontolásra érdemes ajánlat nem érkezett, további egyeztetésre pedig nem került sor a két klub között. A részünkrõl az ügyet lezártnak tekintjük, bár a futballban bármi megtörténhet..."
Az AS Roma eközben közel került a megegyezéshez Rodrigo Defendivel, a Tottenham brazil védõjével, ez a tranzakció azonban nem része a Mido-féle átigazolásnak.
Mino Raiola, aki mindkét játékos ügyeit intézi, úgy nyilatkozott: a két átigazolásnak semmi köze nincs egymáshoz. "Defendinek már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie, ezt követõen kölcsönben érkezhet a Romához" - mondta Raiola. Midoért azonban mégsem pénzt kap a Roma, hanem egy másik védõ, Li Jung Pjo kerül cserébe a Giallorossikhoz - errõl a dél-koreai válogatott játékos menedzsere, Csin Szung Von tájékoztatott.
"A Tottenham és a Roma egyezségre jutott egymással, már csak az olaszoknak kell megegyezniük ügyfelemmel, ezt követõen születhet meg a döntés" - mondta Csin.
www.channel4.com
Már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie Ahmed Midónak, az AS Roma egyiptomi támadójának ahhoz, hogy végleg átkerüljön játékjoga a Tottenham együtteséhez.
A két klub és a játékos már mindenben megegyezett egymással, így Mido a felkészülési idõszak elején hallott pletykák ellenére mégsem marad a Farkasoknál.
Mino Raiola, a játékos menedzsere elmondta: Mido végleg a Tottenham játékosa lett, a két klub tegnap éjjel jutott egyezségre az átigazolás ügyében.
Mido állítólag akkor döntött úgy, hogy mégis elhagyja az Örök Várost, amikor Luciano Spalletti a Szuperkupa-döntõ elõtt közölte vele, hogy csak a kispadon kezd.
A hírek szerint a Roma a dél-koreai válogatott labdarúgót, a bal és jobb oldali védõként egyaránt bevethetõ Li Jung Pjót kaphatja cserébe.
www.channel4.com
Elgondolkodtató ajánlat érkezett a minap az AS Romához. A csatárínségben szenvedõ olasz klubnál bejelentkezett a Real Madrid, mely Mexesért vagy Chivuért cserébe Ronaldót adná.
A Placar nevû brazil médiaügynökség szerint a királyi gárda egy az egyben cserélné el a brazilt az említett két védõ valamelyikéért, a Roma így kihasználhatja azt, hogy Fabio Capello, a Real mestere ragaszkodik védelme további megerõsítéséhez.
A kérdés csupán az, hogy az AS Roma képes-e állni Ronaldo horribilis fizetését, melyet a jelenlegi keretbõl csak Tottiéhoz lehetne hasonlítani.
www.tribalfootball.com
REAL MADRID
Roberto de Assis , aki Ronaldinho testvére és ügynöke is egyben a következõket mondta a Corriere dello Sportnak : "Ronaldinho Milánba igazolása lehetséges , és nagyobb fogás lenne mint amekkora volt Ronaldo a Real Madridnak . Silvio Berlusconi le szeretné õt igazolni , úgyhogy az egész csak idõ kérdése ."
#acm
mennyiért vinnétek?
REAL MADRID
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
õt a bilan ill a cselszkáj vinné
REAL MADRID
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
REAL MADRID
Jobb oldara ott van Panucci és Casetti bal oldalon Cufre és Chivu is tud ott játszani...
A mindkét szélsõhátvéd helyén bevethetõ dél-koreai futballista áráról már megállapodott a két csapat, már csak a játékossal kell megegyezniük az olaszoknak.
A PSV Eindhoventõl Londonba érkezett ázsiai futballista ebben a szezonban eredeti, balhátvéd posztjáról kiszorult, Martin Jol csak a jobb oldalon veszi számításba, helyette a kameruni Benoit Assou-Ekotto élvezi a bizalmat.
A 29 éves Li eddig 88 alkalommal játszott a dél-koreai válogatottban.
hajrá,lilák!
Hát ez elég érdekes lenne ha szélsõ hátvédet igazolnánk
Nekem közömbös egyébként.
kuffour ... nos õ meg a nagymamáját hívja fel h hova igazoljon és elfogadja-e az új szerzõdést...+ronda+nem tud focizni nagyjából ennyi, meg unszimpi úgy ahogy van
bár most h romás megenyhültem...nem bosszankodok ha csak padra ül😊
violence can be used for good - JUSTICE
A Bayernben, az Ibrahimovic-kérdésben és a Rómában egyetértünk 😊
valamilyen oknál fogva nálam ez így alakult ki...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
inter...magyar foci...balkáni foci...annyira a brazilok se hoznak lázba...
de én többször kijelentettem h mindenkit birok csak van egy két focista akit kifejezetten utálok pl ibrahimovic...kuffour(sajna a romában van még)
a kedvencem az angol foci ott mindekit szeretek...
és persze vannak országonként kiemelt csapatok anglia-chelsea-ev'ton-n'castle-mu
olaszo-asroma-juve
spanyolo-atletico madrid
németeknél meg hsv és bayern...
kielégít?😄
/poén/