AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Ilyet kilatot mar? 3. szamu mez. Evszamban nem vagyok biztos

takibalint
Igen, bajnokok ligaja mez.

szanics
igen, csak ez erõsíti bennem a feltevést, hogy Tevez és Ronaldo is halál kamu
Bár Ronaldo talán kevésbé, õt egy az egyben én tuti elcserélném Chivura, pár milkáért meg hoznék egy k. magas, jól fejelõ belsõ védõt a helyére, oszt jó napot.
Úgyis többet sérült, mint amennyit egészséges...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
Cufre lehet h megy a Monacoba

Azért nemgyenge ellenfeletek van Tevez megszerzésében

Tevez többszö kijelentette hogy a premie síp be igazolna szívesen

REAL MADRID

jbal
jessz Vucinic.most mi a baj azzal h hírbe hozták Ronaldo-t meg Tevez-t.akkor is jó h jön Vucinic

szanics
Ez 2004/2005 asszem.

takibalint
Es itt van ugyanez csak a Bajnokok ligaja kiadas. Szerintetek is?

jobb minosegben

takibalint
Es a sarga? Az ugyanez. Szerinted melyik evadbol van?

takibalint
Ugyanaz polo jobb minosegu fotoval

szanics
Pontosan ilyenem van 😄

szanics
minden esetre érdekesen alakul az átigazolási idõszak vége
eddig vért izzadtunk, hogy megszerezzük Vucinicot, majd mikor megnyílik az út Tevez és talán Ronaldo átigazolása felé, akkor megszerezzük Vucinicot... Fura.

gabber, forrást tudsz adni?

Atesz89
Gabber ez azt jelenti hogy Vucinic jön Romába igaz?Egyenlõre kölcsönbe vagy meg is vették?
Az elõzõ hsz-mre meg annyit akkor inkább Tevez mint Ronaldo....

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

takibalint
Itt van ugyanennek a hazai valtozata. A narancs az a 3. szamu mez.

Atesz89
Ha védõk jönnek akkor elég valószínûnek tûnik hogy Ronaldo-féle üzletet nyélbeütik...
Ennek nem tudom hogy örüljek-e vagy nem elveszítünk egy jó védõt és szerzünk egy kétarcú csatárt hát nem tudom

szanics
Tevez egyre közelebb a Romához

Brazíliából származó sajtóinformációk szerint Carlos Tevez nagyon közel áll ahhoz, hogy az AS Roma játékosa legyen.

Az argentin válogatott támadóért európai sztárklubok egész sora áll sorba, de a Dél-Amerikából származó hírek arról szólnak, hogy a Roma az elsõszámú esélyes Tevez megszerzésére.
Adriano Ruocco, a csatár menedzsere az olasz fõvárosban tartózkodik, hogy véglegesítse a szerzõdést a Farkasokkal, annak ellenére, hogy korábban a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester United és a Lyon is jelezte: szívesen látnák soraikban Tevezt.
A csatár összeveszett edzõjével és saját csapata, a Corinthians szurkolótábora is megorrolt rá, ezért döntött úgy, hogy székhelyét Európába helyezi át.

www.goal.com

gabber_saviola
Mercato: Vucinic alla Roma
L’attaccante del Lecce, Mirko Vucinic, è stato acquistato dalla Roma. Non sono ancora ufficiali i termini dell’operazione.

nem semmi 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

takibalint
Akkor a jatekos igazolasok koze beillesztem a fotokat a mezeimrol, csak hogy valami valtozatossag is legyen <#nevetes1>

Ez volt az elso roma mezem. 2004 novembereben vettem

szanics
Esposito marad a Cagliarinál, két védõ viszont érkezik
Defendi és Li Jung Pjo is nálunk folytathatja

Mauro Esposito mégsem igazol az AS Romához, miután a klubvezetõk bejelentették, hogy hivatalos ajánlat nem érkezett hozzájuk a Farkasoktól.

"Massimo Cellini elnök úrral egyeztetve döntöttünk úgy, hogy bejelentjük: Esposito biztosan nálunk marad" - nyilatkozott Oreste Cinquini sportigazgató a piros-kékek nevében. - "A sajtón keresztül közöltük, hogy elengednénk a játékost, de megfontolásra érdemes ajánlat nem érkezett, további egyeztetésre pedig nem került sor a két klub között. A részünkrõl az ügyet lezártnak tekintjük, bár a futballban bármi megtörténhet..."
Az AS Roma eközben közel került a megegyezéshez Rodrigo Defendivel, a Tottenham brazil védõjével, ez a tranzakció azonban nem része a Mido-féle átigazolásnak.
Mino Raiola, aki mindkét játékos ügyeit intézi, úgy nyilatkozott: a két átigazolásnak semmi köze nincs egymáshoz. "Defendinek már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie, ezt követõen kölcsönben érkezhet a Romához" - mondta Raiola. Midoért azonban mégsem pénzt kap a Roma, hanem egy másik védõ, Li Jung Pjo kerül cserébe a Giallorossikhoz - errõl a dél-koreai válogatott játékos menedzsere, Csin Szung Von tájékoztatott.
"A Tottenham és a Roma egyezségre jutott egymással, már csak az olaszoknak kell megegyezniük ügyfelemmel, ezt követõen születhet meg a döntés" - mondta Csin.

www.channel4.com

szanics
Mido visszatér a Spurshöz

Már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie Ahmed Midónak, az AS Roma egyiptomi támadójának ahhoz, hogy végleg átkerüljön játékjoga a Tottenham együtteséhez.

A két klub és a játékos már mindenben megegyezett egymással, így Mido a felkészülési idõszak elején hallott pletykák ellenére mégsem marad a Farkasoknál.
Mino Raiola, a játékos menedzsere elmondta: Mido végleg a Tottenham játékosa lett, a két klub tegnap éjjel jutott egyezségre az átigazolás ügyében.
Mido állítólag akkor döntött úgy, hogy mégis elhagyja az Örök Várost, amikor Luciano Spalletti a Szuperkupa-döntõ elõtt közölte vele, hogy csak a kispadon kezd.
A hírek szerint a Roma a dél-koreai válogatott labdarúgót, a bal és jobb oldali védõként egyaránt bevethetõ Li Jung Pjót kaphatja cserébe.

www.channel4.com

szanics
A Real felajánlotta Ronaldót a Romának!

Elgondolkodtató ajánlat érkezett a minap az AS Romához. A csatárínségben szenvedõ olasz klubnál bejelentkezett a Real Madrid, mely Mexesért vagy Chivuért cserébe Ronaldót adná.

A Placar nevû brazil médiaügynökség szerint a királyi gárda egy az egyben cserélné el a brazilt az említett két védõ valamelyikéért, a Roma így kihasználhatja azt, hogy Fabio Capello, a Real mestere ragaszkodik védelme további megerõsítéséhez.
A kérdés csupán az, hogy az AS Roma képes-e állni Ronaldo horribilis fizetését, melyet a jelenlegi keretbõl csak Tottiéhoz lehetne hasonlítani.

www.tribalfootball.com

LasCar16
lehet h. 1 esetleg 2 év múlva "váltás"

#acm

azt gondolom hogy minek menne el?

REAL MADRID

LasCar16
ezt:
Roberto de Assis , aki Ronaldinho testvére és ügynöke is egyben a következõket mondta a Corriere dello Sportnak : "Ronaldinho Milánba igazolása lehetséges , és nagyobb fogás lenne mint amekkora volt Ronaldo a Real Madridnak . Silvio Berlusconi le szeretné õt igazolni , úgyhogy az egész csak idõ kérdése ."

#acm

ezen most ne vitatkozzunk

mennyiért vinnétek?

REAL MADRID

Taranov
Hát a Milanba talán nem megy, azért az nem jobb a Barcánál. Mit gondoltok errõl?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LasCar16
tiszteld a másik csapatot, ne bilanozzá b+😊...Milan Cicinhoért fog bejelentkezni

#acm

nem

õt a bilan ill a cselszkáj vinné

REAL MADRID

Taranov
Mondjuk szerintem Spalletti mindenkit vinne, csak a vezetõség nem így gondolkodik. A sztárcsatárokból, Tyimoscsukból sem lett semmi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem Ronaldinhora gondolsz? 😊

én meg azt olvastam hogy tõlünk Ronaldo t vinnétek 😊

REAL MADRID

Atesz89
Szólt hogy ne adjam ki,ezt csak én tudhatom 😄DDD

totti10
add meg a számát<#kacsint>

hajrá,lilák!

totti10
LÁÁÁL

hajrá,lilák!

Atesz89
O.K.
Mindjárt felhívom és elbeszélgetek vele 😄DDDDDD

totti10
Spalletitõl kérdezd....

hajrá,lilák!

Atesz89
De miért kell nekünk széksõhátvéd?
Jobb oldara ott van Panucci és Casetti bal oldalon Cufre és Chivu is tud ott játszani...

totti10
Az olasz AS Roma csapatához távozhat a Tottenham játékosa, Li Jung-Pjo.

A mindkét szélsõhátvéd helyén bevethetõ dél-koreai futballista áráról már megállapodott a két csapat, már csak a játékossal kell megegyezniük az olaszoknak.

A PSV Eindhoventõl Londonba érkezett ázsiai futballista ebben a szezonban eredeti, balhátvéd posztjáról kiszorult, Martin Jol csak a jobb oldalon veszi számításba, helyette a kameruni Benoit Assou-Ekotto élvezi a bizalmat.

A 29 éves Li eddig 88 alkalommal játszott a dél-koreai válogatottban.

hajrá,lilák!

Atesz89
Az nso-n azt írják hogy a Tottenhames Lee Young Pyo-t akarja megvanni a Roma...
Hát ez elég érdekes lenne ha szélsõ hátvédet igazolnánk

Taranov
Na de azelõtt meg bayernes volt 😊
Nekem közömbös egyébként.

magyar foci nincs de ez nem csak az én véleményem..😄
kuffour ... nos õ meg a nagymamáját hívja fel h hova igazoljon és elfogadja-e az új szerzõdést...+ronda+nem tud focizni nagyjából ennyi, meg unszimpi úgy ahogy van
bár most h romás megenyhültem...nem bosszankodok ha csak padra ül😊

violence can be used for good - JUSTICE

Taranov
A magyar focival és Kuffourral mi a gond? 😊
A Bayernben, az Ibrahimovic-kérdésben és a Rómában egyetértünk 😊

most megnyugodhat mindenki mert nem vagyok áruló😄
valamilyen oknál fogva nálam ez így alakult ki...

gabber_saviola
köszönöm szépen a válaszod

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

azt monodm mi nem vagyok😄
inter...magyar foci...balkáni foci...annyira a brazilok se hoznak lázba...
de én többször kijelentettem h mindenkit birok csak van egy két focista akit kifejezetten utálok pl ibrahimovic...kuffour(sajna a romában van még)
a kedvencem az angol foci ott mindekit szeretek...
és persze vannak országonként kiemelt csapatok anglia-chelsea-ev'ton-n'castle-mu
olaszo-asroma-juve
spanyolo-atletico madrid
németeknél meg hsv és bayern...
kielégít?😄

gabber_saviola
bocs, Te milyen drukker vagy, mert mindenhol látlak? 😛
/poén/

Taranov
Még a Bayernnel is. Ezek azért gazdagabb csapatok a Rómánál.

jbal
vki egy videot nem tud vhol a Milan-Roma uccsó bajnokiról?
sport2-es lenne a legjobb de ez ugye teljesen lehetetlen