AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chelsea-mu akivel hírbehozták...

violence can be used for good - JUSTICE

jbal
Tevez?nem lenne rossz de nem hiszem h jön

szanics
Erõsítene a Roma

A Roma az utolsó néhány napban fontos átigazolásokra készül, mivel a Szuerpkupa-döntõ bebizonyította, hogy erõsítésekre van szükség ahhoz, hogy képes legyen felvenni a versenyt az Interrel.

A 3-0-s vezetésrõl 4-3-ra elveszített mérkõzés megmutatta, hogy bár a Roma kezdõcsapata képes legyõzni a legnagyobb vetélytársat, a cserepadon azonban minõségi különbség mutatkozik a milánói csapat javára.
A Roma remekül játszott az elsõ félidõben, különösen Alberto Aquilani remekelt, de a második játékrészben a fõvárosiak fizikálisan nem tudták felvenni a versenyt az Interrel, mint arra utólag Luciano Spalletti is rámutatott.
Az átigazolási idõszakból viszont összesen 4 nap van hátra, így idõpocsékolásra tovább nincs lehetõség. Spalletti a hírek szerint Espositót, Amaurit és Vucinicot látná legszívesebben a csapatban.
Esposito ügye komplikáltnak tûnik. Bár 10 nappal ezelõtt a két klub közel állt a megegyezéshez, végül a Cagliari elnöke úgy döntött, a Roma által felajánlott összegért nem hajlandó megválni szélsõjétõl.
Hétfõ reggeli hírek szerint a Roma 2 millió fontot ígért Mirko Vucinicért a Leccének, aki korábban már többször jelezte, hogy a következõ szezonban nem óhajt a Serie B-ben játszani. A szerb támadó végül kölcsönben érkezhet a Farkasokhoz, ám a Torino is szívesen látná soraiban.
A szerb csatár olcsóbb, mint a Chievo játékosa, Amauri, akire korábban a Palermo és számos olasz csapat is hajtott, illetve hajt még most is.
A brazil Estadao.com oldal híre alapján a Roma kész ajánlatot tenni az argentin válogatott Carlos Tevezért. A 22 éves támadó jelenleg a Corinthians játékosa, de miután egy 2-0-s vereséget követõen saját szurkolói inzultálták, jelezte, hogy nem kíván tovább a brazil bajnoknál maradni.
Adrian Ruoco, a játékos menedzsere már Olaszországban tartózkodik, és a héten találkozik a Roma, valamint a játékos iránt szintén érdeklõdõ Milan vezetõivel.
Tevez 2005-ben 10 millió fontért igazolt a Corinthianshez, és az elmúlt három évben egyaránt a legjobb dél-amerikai labdarúgónak választották. A fiatal támadó olimpiai bajnoknak mondhatja magát 2004-bõl, és szerepelt az idei labdarúgó-világbajnokságon is.

www.channel4.com

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Én kíváncsi vagyok, úgyhogy lökjed!

totti10
persze hogy érdekel! tedd csak be

hajrá,lilák!

takibalint
Van par regi-uj Roma mezem. Erdekel valakit, mert akkor berakok par fotot. Nem mindegyiknek tudom az evjaratata, orulnek, ha valaki megtudna mondani.

takibalint
Na jo, nem forumban, hanem az egyik cikk hozzaszolasban, de NS-rol van. Ha gondolod bemasolom a linket ide.

és ezt hol cáfoltam?

mindig is utáltam ibra-t és ezután is utálni fogom annak ellenére hogy az internél van

Taranov
Csoda, hogy a magyar válogatott elleni szereplése óta van, aki akár kis mértékben is tolerálja az ürgét.
Én nem sajnálnám, ha soha többé nem hallanék róla valamilyen oknál fogva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Azért megvannak a képességei is,ezt ne tagadd,de egy kicsit lehetne szerényebb is,túl nagyképû.

a lényeg h igaza van😄
ibra egy színész...nem több

Én ilyet nem olvastam NS fórumban,pedig elég aktívan szoktam írogatni oda.

takibalint
Egy hozzaszolas az NS forumjabol:
"Nagyon jó meccs volt! Ez a Zlatan pont olyan, mint amilyen a Juvéban volt, nem csinál semmit, megkapja a lasztit a 16oson, aztán eldobja magát... Talán 1x majd meg tudom kedvelni. Forza Inter!!!"

jbal
hát nem.így jó itt van Chivu ott meg Woodgate
nekünk csatár kell

hunbasser
de azért örülnél,ha woodgate a romába szerzõdne,nem?<#ravasz1>
akkor meg kérünk cserébe egy chivut<#mf2>

ReaL MaDRid x siempre

jbal
egyik se megy Madridba

valóigaz!

Woodgate is kijelentette hogy Angliában lesz kölcsönben 😞

Chivu helyett Mexes t is szívesen látnám 😊 (bár kicsit fegyelmezetlennek tartom)

REAL MADRID

szanics
A tribalfootball szerint kész tény, hogy Capello kölcsönadja, mert nem kell neki (vsz. ezért is ült a padon), õ pedig otthon akar játszani és kb. 5 klub érdeklõdik utána.
A Real meg örül, ha nem kell fizetni a pénzét.
Szóval ne aggódj, napok kérdése és elhúz.

(("Real Madrid centre back Jonathan Woodgate has confirmed he will play on loan in England this season in an attempt to get regular games and prove that he has overcome his long-standing injury problems."))

Teljes cikk, ha érdekel

hunbasser
"Miután Woodgate hazaszerzõdött Angliába"
ez érdekes,2 órája még a real kispadján ült!!!

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Mai hírek
Idõ hiányában röviden[/b]

A Roma kölcsönvenné Vucinicot

Miután a játékos adásvételében megegyezni nem sikerült, a Roma most Mirko Vucinic kölcsönvételérõl kezdett tárgyalásokat a Leccével.
A klub a fennmaradó átigazolási pénzt szívesebben fordítaná Espositóra és Semiolira, ezért Vucinicot egy évre szeretné kölcsönvenni, végleges megvásárlási opcióval.

Kuffour a Fulham és az Espanyol között válogathat

Három ajánlat érkezett a Roma védõjéért, Samuel Kuffourért, a legkomolyabban a Fulham és az Espanyol érdeklõdik.
A ghánai játékost e két együttesen kívül a Mönchengladbach is szívesen látná soraiban, ám a védõ a hírek szerint nem akar visszatérni Németországba.

A Realnak megint Chivura fáj a foga

Miután Woodgate hazaszerzõdött Angliába, Helguera pedig kikerült az elsõ csapat keretébõl, Fabio Capello ismét szeretné megszerezni az AS Roma román védõjét, Christian Chivut.
A védõt régóta figyelemmel követi már Fabio Capello, és most ismét eljött az idõ, amikor a madridiak megpróbálhatják megszerezni a hátvédet.
Az átigazolásra nagy esély lehetne, mivel a Romának szüksége van pénzre a további kiszemeltek megszerzéséhez, ugyanakkor a Farkasoknál kevés a védõ, ez pedig csökkenti a tranzakció valószínûségét.

www.tribalfootball.com

szanics
A foci ilyen, ha jól láttam, gratuláltam is a gyõzelemhez.
Ettõl viszont még tény marad, hogy a bíró a meccsen Veletek volt, kajálta Ibra minden szaros mûesését.
Spalletti még életében nem kritizálta a játékvezetõket, elmondta már többször, hogy csapatának meg kell próbálnia az adott körülmények között nyernie. Nem véletlenül említette viszont ezután a meccs után külön a rögzített helyzeteket, amiket sorra fújt meg a bíró kamu faultok után ezen a meccsen.
De nem baj, 3-3 idegenben az Inter ellen jó eredmény, a fizikai állapotunk pedig a hátralévõ hetekben javulni fog, úgyhogy nem aggódom.
Az biztos, hogy számolni kell velünk annak ellenére, hogy sokat nem erõsödtünk - Pizarro ugye még nem is játszott -, úgyhogy minden rendben lesz.

igen! az elsõ 43.percben lefocizott minket a Roma ez nem is vitatom

utálom Ibra-t nem is akarom védeni de egyedül te fogod a bíró ténykedésére a vereséget, még az edzõtök egy szóval sem említette ezt...
az Spalletti(?) eltaktikázta megát rendesen és a játékosok nem bírták az iramot 😊

jah meg a színészkedésrõl annyit hogy akkor te Totti játékát nem is figyelted mi?
csak neki az volt a szerencsétlensége hogy a bíro közel volt hozzá és nem ette meg a magasrepüléseit

most te próbálod fogni a bíróra hogy ha így történt volna ha úgy történt volna, nah és ha nincs az a potyagól az elején nektek akkor mivan? HA!!!

ilyen a foci

ezzel teljesen eggyet is értek és örülök hogy pártolod Recoba-t 😄

ibra egy darab szar ebben azért megegyezhetünk...
bek*vul és azért van ott ahol van - semmi sportemberhez hasonló nincs benne szerintem

ott volt és sajnos tette amihez ért 😊

feldobta magát és színészkedett 😛

REAL MADRID

nem is beszélve h ibrahimovic mit keresett a pályán... olyan béna volt h hihetetlen! mit keres ott?
crespo sokkal jobb!neki kéne játszani recobával nem adriano ibrahimovic...(fúj mindkettõt utálom!) alvaro és hernan sokkal jobbak és akkor még talán interpártibb is lennék picit...csak picit!

szanics
Mondjuk a "lefociztuk" szerintem kicsit erõs.
Egyrészt ha az lefocizás, akkor az elsõ 43 percben Titeket focizott le a Roma, hazai pályán...
Másrészt Saccani sporttárs zabálta Ibrahimovics kamu dobálózásait, amikbõl kábé 10 szabadrúgást kaptatok a tizenhatos környékén. Ez pedig döntõ volt a mérkõzésen.

összképe alapján?

43.percig játszottak jobban mint mi (amikor is Vieira gólt fejelt)

onnantól kezdve és a második félidõben + a hosszabbításban (jobban)lefociztuk õket, ez még barátok között is fölény 😛

gabber_saviola
meccs összképe alapján Õk , szerintem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5

akkor ki érdemelte volna meg?

szanics
Spalletti a csapat állóképességét kritizálja

Az Inter jobb fizikai állóképessége eredményezte azt, hogy a Roma nyert helyzetbõl elvesztette az Szuperkupa-döntõt - értékelt a meccset követõ sajtótájékoztatón Luciano Spalletti, az AS Roma trénere.

"Taktikai és mentális szempontból tökéletesen felkészültünk a mérkõzésre, ahogy azt az elsõ félidõ meg is mutatta, de fizikálisan az Inter jobbnak bizonyult nálunk, ezért tudott végül mégis felülkerekedni" - mondta a tréner, akinek csapata már 3-0-s elõnyben is volt az elsõ félidõben, ám az Inter innen egyenlített, majd hosszabbítás után 4-3-ra megnyerte a mérkõzést. - "A meccs kulcsa számomra a rögzített helyzetekben rejlik, amitõl tartottam is a meccs elõtt, és félelmeim sajnos beigazolódtak. Az Interben sok-sok jól megtermett labdarúgó szerepel, míg mi inkább a technikás futballt, a földön való játékot szeretjük, ennek azonban a rogzített helyzetek hárításánál nem sok hasznát vesszük."
Nem ez volt az elsõ alkalom, hogy a Roma nem tudta megtartani hatalmas elõnyét. Tavaly a Palermo ellen 3-0-s vezetésrõl 3-3 lett a mérkõzés vége, majd a Chievo ellen 3-1-es elõnyrõl 4-4-re végzett a Spalletti-csapat. A mostani mérkõzésen ráadásul Christian Chivu fegyelmezetlenség miatt kapott piros lapot, mindez pedig azt jelzi, hogy a Rómánál rendet kell tenni a fejekben.
"Nagyon sajnálom a srácokat, a mutatott játék alapján többet érdemeltünk volna. Hullámzó volt ugyan a mérkõzés, melyen a döntetlen lett volna a reális eredmény, de sajnos tegnap valakinek nyerni kellett. Az biztos, hogy a jövõben nem engedhetjük meg magunknak, hogy ehhez hasonló módon feltámasszuk az ellenfelet, magabiztosabbá kell tenni a játékunkat."
A mérkõzés egyik legjobb római játékosa a két gólt szerzõ Alberto Aquilani volt. "Szívesen elcserélném mindkét gólomat a trófeára, de erre sajnos nincs lehetõség. Az Inter nem érdemelt volna gyõzelmet, de sajnos a második bekapott gól béklyót kötött a lábainkra, ez volt a meccs fordulópontja" - szomorkodott a meccs után a duplázó középpályás.

www.channel4.com

jbal
jó8
és sorry mindenkitõl

jo8

REAL MADRID

takibalint
Jo ccakat. En meg nezem az angol bajnoki osszefoglalot.

szanics
Jó éjt minden szurkolótársamnak!
FORZA ROMA!!!

takibalint
Mondjak valamit?? A Roma topik azota feljott a 6. helyre <#nevetes1><#nevetes1>

jbal
jó azért h ez még nem a bajnokság volt.addig még van idõ.és egy csatárt lehet igazolni

MnAdI
Jbal te 1 igazi idomtalan gyerek vagy ez tényleg hiányzott!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

MnAdI
Szanicsnak teljes mértékben igaza van!!!<#worship><#worship>
FORZA ROMA!!!!!!!!!!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

totti10
ezt be kellet rakni.....

hajrá,lilák!

szanics
Azért ennyire nem látom szomorúnak a helyzetet.
Az olasz bajnokság ugye szeptember 10-én rajtol majd, tehát a játékosok most a regenerációs idõszakban vannak, amikor a terheléstõl fáradt izmok frissítése a cél, így nem csoda, hogy a kezdõemberek - mindkét oldalon 1-2 kivétellel - elkészültek erejükkel.
Sajnos nálunk nem volt a padon egy Crespo, akinek beállásával egyértelmûen lendületet kapott az Inter, és elnézve a csereként beállt labdarúgóinkat egyre erõsebben megérik bennem a gondolat, hogy bõvíteni, mélyíteni kellene még minõségi játékosokkal ezt a keretet.
De ami biztos, hogy én többet kaptam a csapattól, mint amit vártam, az edzõmeccsek góltalansága után nem gondoltam volna, hogy az Internek idegenben 3-at rúgunk.
Ha a bajnokságban vendégként 3-3-at játszunk velük, azt mondjuk, ez egy jó eredmény. Kezeljük ezt így.
Persze, az eredmény alakulása miatt én is csalódott vagyok, de egyrészt a hazai gyõzelemben nagyon benne volt a bíró, másrészt még van idõnk igazolásokra, harmadrészt az eredmény nem rossz, negyedrészt pedig a játék az elsõ félidõben nagyon biztató volt.
Ráadásul az Inter kerete annyira bõ, hogy világsztárokat kell a padra ültetni, úgyhogy nem lesz problémamentes a szezon nekik sem.
FORZA ROMA, erre a mai teljesítményre szvsz lehet alapozni, úgyhogy - miután kiírtam magamból a dühömet - én büszke vagyok a fiúkra, akik megérdemelték volna a gyõzelmet!

jbal
Legnépszerûbb témák
1. Point of Existence
2. '80 as évek zenéi
3. Ismerd fel a képrõl a repülõt
4. SilkRoad Online
5. Battlefield 2
6. Ismerd fel a képrõl a játékot
7. AS Roma
8. World of Warcraft
9. Photoshop Munkák
10. F1CHL - Retro

MnAdI
Nem ám de bajnoki címeket semm!!
De abl kárpótól és nagyon jó lenne ott 1 nagy sikert elérni!!!

részvétem

REAL MADRID

totti10
fél óra se kell neki...

hajrá,lilák!

takibalint
Ez igaz, de akkor is.

jbal
a magyar válogatottnak fél óra után vége

gabber_saviola
sajnálom nagyon 😞
nem érdemeltétek meg

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

takibalint
De ez akkor is szegyen, vagy inkab baj, 3:0- rol es 3:1-es elonyrol kikapni, bakker. Me nem lehet kicsit koncentralni?? Mintha a magyar valogatott lenne, amelyik 50 perc utan k.o.