AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
ja.de ha most választhatnék egy Montellásat vennék biztos😄
ilyet

Taranov
Ja, nem semmi 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
takibalint,h neked mennyi mezed van...😊

ReaL MaDRid x siempre

cufre-t sztem hiba elengedni bírtam abúráját...
koreai társunk is jó mondjuk elég megbízható és bírja a strapát lehet h jobban járunk így

violence can be used for good - JUSTICE

curcival nincs semmi bajom jól véd
most csak vuciniccsel van gondom😄 na sztem nem õt kellett volna megszerezni de megszerettetheti magát velem ha jó lesz addig is szivesen látom majd a padon😊

Taranov
Az enyém sem curcis, nincs rajta név 😊
Egyébként ez nem kapus mez, szokatlan is, hogy Curci neve szerepel rajta.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hát nekem a feketébõl batistutás kéne csak😊
ha jól emlékszem õ még nyomta ebben...

Taranov
Nem véletlenül ennyi egyébként. Az tény, hogy nem adják olcsón, de egyrészt könnyu mosni, vasalni nem kell, gyorsan szárad, és kényelmes, ha megizzadsz, nem ragad rád.
Sajnos az enyém túlméretes, ezért nem olyan feszes, lehet, hogy úgy még jobb lenne.
Ilyen mezem van
A kedvenceim egyébként ezek:

Taranov
Egy meccsen játszott, akkor hihetetlen jó volt, de Szanics mondta, hogy ez nem az állandó formája.

hát kösz ha lenne 45 euróm nem mezre költeném😄
ez a baj h rohadt drágák... ha teszemazt lenne 5-6ezer simán vennék egyet de 10ért nem fogok...

takibalint
Cufre mennyire volt jo? Inkabb kispadozott nem?

takibalint
A fekete hosszu ujju?? Ebayen tudsz venni kb. 45 Euro+posta ktsg. Vadonat uj, cimkevel. A ceg aki arulja nemet, de van magyar nyelv a honlapjukon.

totti10
na végre...!!<#vigyor0>

hajrá,lilák!

szanics
VUCINIC A ROMÁÉ!!!

Hosszas egyeztetések után megegyezett egymással a Roma és a Lecce Mirko Vucinic átigazolásáról, így a szerb csatár a fõvárosiaknál folytatja.

A korábbi hírekkel ellentétben, melyek szerint a csatár kölcsönben kerülhet a Farkasokhoz, a Roma mostantól 50%-ban tulajdonosa lesz Vucinic játékjogának, 3 millió font ellenében.
A klub a játékossal is mindenben megegyezett már, Vucinic 5 évre írt alá a bajnokesélyeshez.
Hír még, hogy Li Jung Pjo ma valószínûleg aláírja szerzõdését az AS Romával, távozik viszont az együttestõl az eddigi balhátvéd, az argentin Cufré.

www.goal.com

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

nekem ez nagyon bejön...
ilyen volt még 2004ben nem?
na mindegy ha ilyen lenne a közelben valakinek tuti leütném érte<#hehe>

takibalint
Amugy rarsz, en egy kicsit idosebb vagyok mint te, nekem ezert van mar ennyi. <#nevetes1>

takibalint
Ez meg a tavalyi

takibalint
Bocs, ez nagyon nagy lett. Szanics ha gondolod torold ki,

takibalint
Ezt eddig en sem. Ugyanis nem erkezett meg Hong Kongbol pedig juli 20-an vettem az ebayen. Szerencsere a teljes arat visszakaptam. Mondtam nekik, nekem a mez kell, de valamit kavartak, mert hol azt irtak visszament a csomag, de tobbett nem kuldtek, pedig kertem.

takibalint
Na most mar jobban latszik. Remelem betoltodik hamar. Ez szerintem kapus mez, de az elado akitol vettem nem tudta megmondani mikori. Amugy ez hasznalt volt termeszetesen. A kapus mezt az ujan levo parnazatbol gondolom, lejebb a jobb oldalon

Taranov
Ez az egyik kedvencem. Sajnos nem tudtam venni.

takibalint
[/img]

takibalint
Feltoltottem a kepet, de valamit elszurtam, mert nem muxik a link.

takibalint
[url=Kép (446.6 K😎]ubb roma mez

takibalint
vagy megis??

szanics
hmmm... pedig annak néz ki

takibalint
mutatok egy hong kongi roma mezt. nem nez ki rosszul, de tutti nem eredeti

szanics
jogos, elcsúsztam egy évvel
de ilyenem akkor is van 😄D

takibalint
melyiket?

jbal
pff nem tom de több mint 1mega

jbal
mér végülis rendes mez és fekete mezünk is volt már.lehet h vmi rejtett mez😄
takibalint grat én még csak 1.mezt akarom beszerezni

takibalint
Mekkora lehet ott a max meret?

LasCar16
azé rendesen kavarnak😊
menedzsere: Milannal, Romaval targyalt😊
Arsenal, Chelsea, Real Madrid, de Tevez legszívesebben a Manchester Utd-be igazolna=????😊 majd kiderül

#acm

takibalint
Ilyen feketet narancssarga csikkal en sem lattam, de amiket en beraktam, azok mind az enyemek. Csak a kepminoseg miatt raktam be az elado fotojat, mert a enyemek rosszabbak. Amugy ez a felete saarga csikkal lehet, hogy valami azsiaia, mert lattam kekben is hasonlot, es azok Hong Kongbol szarmaznak, Sztem jo minosegu utanzat.

jbal
ne sg-re rakd.pl. iaro.srv.hu-ra

Taranov
Na erre bármit mond Szanics, nem fogok belekötni :-)
Ekkoriban még nem is ismertem a Rómát szerintem.

jbal
na azért én Chivut nem adnám Ronaldoért.fõleg h itt van Vucinic
eddig Vucinicért "sírtatok" akkor most mi van?nem halunk bele ha nem jön Dagi😄

takibalint
Na ezt adjatok ossze. Bocsi a kepminosegert, de a rohadt sg 20 kb-nal tobett nem enged feltolteni

Taranov
Ez csak 2005/2006-os lehet, ha létezik egyáltalán ilyen.

jbal
ezen is végigmegy a csík

Taranov
Nekem tetszik, ez a 2003/2004-es szériából a 3/4-es ujjú.

Taranov
Ez viszont nagyon érdekes, sosem láttam még ilyet.

takibalint
Errol velemeny?

takibalint
Ez Nemetorszagbol valo. Amugy Ebayen vettem. Ha van ebayed megadom a nevet akitol vettem.

takibalint
Fentebb van olyan, ami neked is van. Sztem

Taranov
Ez a 2005/2006-os UEFA-kupa mez, a Tromso ellen játszottunk ilyenben, ha jól emlékszem. Nekem nagyon tetszik. Hol lehet ilyeneket megvenni?

takibalint
Ezt multkor vettem. hazai

Idegenbeli

Taranov
Én is szívesen látnám nálunk Ronaldot, bár nem szeretem, de nem véletlenül van hírneve.

Érdemesebb Chivut adni érte, mint Mexest?

Taranov
Nekem az eddigiek közül ez a fekete tetszik legjobban.

Taranov
Ne haragudj, hogy megcáfollak, de szerintem 2003/2004-es.
A 2004/2005-ös lehet az, ami pl. nekem van, ahol a nyakától az aljáig végigmegy oldalt a csík (az enyémen, a narancssárgán piros-fekete).
A 2005/2006-os ami pedig most volt vastag narancssárga vagy fekete csíkkal.