AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
egy védõnek nem kell cselezni....

hajrá,lilák!

szanics
A hír a mai kickerben is megjelent, a Stuttgart részérõl azt mondták, az átigazolás rendben van, már csak Magninnal kell megegyezni. Ez így szvsz erõsítés Cufréhoz képest, szerintem Magnin jó játékos.
Még akkor is, ha többször megégtünk már Németországból igazolt játékosokkal. (Cufré sem volt az a cselgép)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
A kiszemelt védõ: Ludovic Magnin

Megvan a jelölt a távozott Leandro Cufré pótlására: az utolsó napon az AS Roma Ludovic Magnint, a VfB Stuttgart svájci válogatott balhátvédjét szeretné megszerezni.

Az Il Romanista információi szerint a világbajnokságon is szerepelt labdarúgó az elsõszámú kiszemelt a balhátvéd posztjára.
Magnin idén 2 mérkõzésen már pályára lépett a Bundesligában. A labdarúgó nagy elõnye, hogy hihetetlen futómennyiségre képes, így a támadásokat is hatékonyan tudja segíteni. Magnin ára a transfermarkt.de szerint 3 millió euró körül van.

Il Romanista

hunbasser
ya,vhonnan nekem is rémlett a kép...

ReaL MaDRid x siempre

totti10
#2698<#nezze>

hajrá,lilák!

Taranov
Mexes vagy Chivu mehet Ronaldoért cserébe, 9 millió euróból meg tudunk venni védõt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én megyek 5 millió euróért is, bármilyen posztra 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szanics
adjátok Ronaldót és akkor minden rendben lesz 😄

hunbasser
komolyan mondom,kezdelek titeket sajnálni.
hát ezt az átig.szezont tényleg eltöketlenkedtétek 😄
pedig sok jó játékos van,akik az átig. piacra kerültek
na,mind1,majd jövõre(vagy télen)... akkor spallettinek CSAPATTÁ kell gyúrnia a gárdát,és talán ez lehet az erõsségetek

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pontosan hány mezed is van? 😊 (ami origi)

ReaL MaDRid x siempre

szanics
Spalletti: nem lesz egyszerû

A Serie A következõ szezonjának sorsolása után Luciano Spalletti, az AS Roma trénere figyelmeztetett: ne bízza el magát az együttes a számukra kedvezõ naptár miatt.

"Azt hiszem, nagyon jól el vannak osztva a mérkõzések, bár a tapasztalat azt mondatja velem, hogy nincs egyetlen könnyû mérkõzés sem" - értékelt a Roma edzõje. - "Sokan azt mondják, hogy jó a nagycsapatokkal az elején találkozni, mert ekkor még mindenki a felkészülése végén tart és nincs jó formában. Szerintem viszont nem beszélhetünk könnyebb vagy nehezebb mérkõzésekrõl a szezon során, nekünk minden meccsen nagyot kell majd küzdenünk a három pont megszerzéséért. Sok múlik majd rajtunk, mert ha egy csapat fejben ott tud lenni minden meccsen, akkor a rangadókat is könnyebben nyerheti meg."
A Roma szeptember 9-én a Livorno ellen kezdi meg idei bajnoki szereplését, a címvédõ Interrel pedig szeptember 20-án csap majd össze.
A klub még nem fejezte be az átigazolásokat, erõsítés várható a transzferidõszak utolsó napján is. Tegnap két játékos csatlakozott a Farkasokhoz, Mirko Vucinic és Rodrigo Defendi.
Vucinic átigazolásának részletei is hivatalosak most már: a támadó 2.2 millió fontért érkezett kölcsönbe, a fõvárosi klubnak pedig jogában áll az év végén további 3.5 millióért megvásárolni végleg a szerb játékost.
"Végre megkaptam életem nagy lehetõségét, hogy egy igazi nagycsapatban léphessek pályára hétrõl hétre. Nagyon boldog vagyok, hogy létrejött az átigazolás" - mondta Vucinic. - "A Roma egy ambiciózus csapat, amely képes lehet nagy trófeák elnyerésére rengeteg csodás szurkolója segítségével. Meg szeretném köszönni a klubnak, hogy kitartóan küzdött értem a nyáron, a Leccének pedig, hogy elengedett. Remélem, hogy a pályán majd sokat visszaadhatok a vezetõknek hálául kitartásukért."
Defendi szintén boldogan nyilatkozott az elsõ edzés után: "Az elsõ benyomásaim nagyon jók a klubról, remélem, hasznos tagja leszek majd a csapatnak" - mondta szûkszavúan a hátvéd.

www.channel4.com

jbal
😄DDDDDDDD

Atesz89
Hát jah de a labdák elég jók!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szanics
Nekem a fehér bejön, olyat fogok rendelni

szanics
14 óra és 15 perc, 9 millió euró

Elérkezett az átigazolási idõszak utolsó napja, így csapatunknak éjfélig maradt ideje a keret megerõsítésére.

Az átigazolási idõszak egylõre nem sikerült jó csapatunk számára, bár kétségtelen, hogy a két legnagyobb fogással, Pizarróval és Vuciniccsal a tavalyi kerethez képest erõsödött a csapat.
Nem sikerült viszont megszerezni a koreai Li-t, így Cufré hirtelen eladása miatt az együttesnek balhátvédet is kell igazolnia.
Az Il Romanista információi szerint a záró napra 9 millió euró maradt átigazolásra.

Il Romanista

a szürke nyagon gagyi...

violence can be used for good - JUSTICE

jbal
ilyen lesz az új mez

szanics
Iaquinta nem lesz a Romáé

Egy ideje már nem hallani arról, hogy Vincenzo Iaquinta az AS Romához igazolna. Ezt alátámasztva az Udinese elnöke bejelentette: a világbajnok támadó marad a fekte-fehéreknél.

"Luciano Spallettivel már beszéltünk errõl. Elmondtam a Roma mesterének, hogy Iaquinta biztosan nálunk marad" - nyilatkozta Franco Soldati.
Az AS Roma a hírek szerint még egy támadót szeretne igazolni Mirko Vucinic megszerzése után.

www.goal.com

Taranov
Az-az, csak rá van festve egy gallér.

takibalint
Ket szek koze a pad ala esett a Roma a jatekos igazolasokkal. A kis kinai meg elmehet a francba... Meggondolta magat, azzal sem uzletelnek.

Taranov
Hát nekem sajnos nincs Ebay accom, pedig nekem is kéne.
Ha az elsõt kérdezed, amit linkeltem a fehérek közül, az 2004/2005-ös.

takibalint
Ja mintha korabban valaki, talan Szanics betett kepet, az uj mezrol. Semmi diszites, design nincs rajta, ha jol emlekszem.

takibalint
Koszonom az elismerest. Gyujtom oket, de hordom is. Sokaig csak az elso az a narancssarga volt, aztan beindultam. <#nevetes1>
Nem sokara lesz meg 1-2 a gyujtemenyemben. Az egyik, szinten retro mar uton van hozzam.

takibalint
Nem rossz, az a sarga, ami neked van. Elkeseritselek?? A kedvenceid kozul a feheret nem sokara megveszem. Normal aron, mert olcsobban nincs. Azt tudod, melyik szezonbol valo?

vucinicnek nics is😄
nézd meg hasselbaink-et...vagy c ronaldo-t na õk izmosnak számítanak nem vucinic...😊
még a c ronaldo-s szint elérése is minimum fél év...

Taranov
Hát a focizáshoz szerintem nem kell semmilyen karizom.

te még nem láttál izmos embert...<#vigyor2>
ezzel az izomzattal focizni lehet max

szanics

szanics
A Roma bajnoki mérkõzései

Elkészítették a Serie A sorsolását. Íme csapatunk teljes programja, kiemelve a fontosabb mérkõzések.

1. forduló: Livorno (o) - szeptember 9., szombat
2. forduló: Siena (i)
3. forduló: Inter (o)
4. forduló: Parma (i)
5. forduló: Empoli (o)
6. forduló: Reggina (i)
7. forduló: Chievo (o)
8. forduló: Ascoli (o)
9. forduló: Udinese (i)
10. forduló: Fiorentina (o)
11. forduló: Milan (i)
12. forduló: Catania (o)
13. forduló: Sampdoria (i)
14. forduló: Atalanta (o)
15. forduló: Lazio (i)
16. forduló: Palermo (o)
17. forduló: Torino (i)
18. forduló: Cagliari (o)
19. forduló: Messina (i)

www.channel4.com

Taranov
A szerb srác jobban ki van gyúrva 😊

szanics
EDZETTEK AZ ÚJAK

MIRKO VUCINIC

RODRIGO DEFENDI

www.asroma.it

szanics
Edzésbe állt a két új igazolás

Ma csatlakozott az AS Roma együtteséhez a két új szerzemény, Mirko Vucinic és Rodrigo Defendi.

Rodrigo Defendi a 19-es számú mezt viseli majd jövõre, és 188 centis magasságával hasznos tagja lehet az alacsony átlagmagasságú védelemnek.

Mirko Vucinic 23-asban szerepel majd.

www.asroma.it

szanics
Buffon: a Roma megkeresett!

Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa elárulta, hogy a Roma megkereste csapatát egy esetleges kölcsönvétel ügyében.

Az olasz válogatott hálóõr elmondta: "Valaki megkeresett a Romából, és megkérdezte, lenne-e kedvem kölcsönbe menni a Farkasokhoz. Közöltem ezt a klub vezetõivel, de nem fogadták valami jól az ötletet, és nem engedtek eligazolni. Ezután minden ajtót bezártak elõttem."
Buffon beszélt csapattársa, David Trezeguet esetleges Manchesterbe való távozásáról is: "Ha Davidnak vannak ajánlatai, akkor azokat meg kell hallgatnia, majd ki kell választania a számára legmegfelelõbbet. Egy biztos: ha a vezetõk nem engedik, hogy a távozni akarók alhagyják a klubot, az nem fog jót tenni a csapat moráljának" - mondta sokat sejtetõen Buffon.

www.tribalfootball.com

szanics
Elkészült a Serie A sorsolása

Ma este Rómában elkészítették a 2006/2007-es olasz labdarúgó-bajnokság sorsolását. A harmadik fordulóban máris nagy rangadót játszik csapatunk, mely az Intert látja vendégül.
A városi rangadóra, a Roma-Lazio mérkõzésre a 15. fordulóban kerül sor.

Az elsõ 5 forduló mûsora:

1. forduló: Roma - Livorno
2. forduló: Siena - Roma
3. forduló: Roma - Inter
4. forduló: Parma - Roma
5. forduló: Roma - Empoli

www.gazzetta.it

szanics
igen, már a gazzetta is lehozta

szart se fogunk így elérni!

fernando torres
hmm.joak fogás naon!

jbal
itt

jbal
és nekik is csak az 50%-ára

fernando torres
Mirko már itt van??

Taranov
Na de Vucinicre és Pizarrora is csak úgy, hogy eladtunk egy halom játékost.

nem beszélve arról h most nincsenek fiatalok akikkel ki lehet normálisan tömni a réseket pl aquilani de rossi minõségre gondolok...
szóval ezen a nyáron nagyon szarul igazoltunk
töketlenkedik mindenki a klubvezetésnél...zambrotta kellett volna meg camoranesi trezeguet de mi csak vucinicre pizzarora voltunk jók...gratulálok

Atesz89
Ezenkívöl ott a Bl is és elég rövid így a kispadunk valamikor a kezdõknek is pihenniük kell és ez valamelyik sorozat rovására fog menni 😞

szanics
Nem tudom. Eközben a Hamburg 3 millió euróért megveszi Sorint a Villarrealtól. Elszomorító, hogy itt az esély a bajnoki címre, mi meg töketlenkedünk az átigazolási piacon. Ilyen csapattal még a háromba kerülés sem biztos, mert az Inter, de még a hátránnyal induló Milan is le fog nyomni minket.
Kellene még három-négy ember (2 csatár, 1-2 védõ), erre adjuk el sorra a játékosainkat.

Atesz89
Akkor megint qrva ügyesek voltunk ezt a szerentsétlen igazoláspolitikát...
Miért nem várták meg míg aláír Lee azt utána eladhatták volna Cufrét

szanics
már nyilatkozott Li is, és azt mondta, tuti nem jön hozzánk, mert meggondolta magát

Atesz89
Hogy ezen miért nem lepõdnék meg??????

szanics
Li mégsem lesz a Romáé?

Könnyen ráfizethet elsõszámú balhátvédje, Leandro Cufré eladására az AS Roma, miután a jelek szerint Li Jung Pjo mégsem lesz a Farkasok kabdarúgója.

Napok óta terjedt a hír a sajtón keresztül, miszerint a Tottenham mindkét szélen bevethetõ hátvédje, Li Jung Pjo a Romához szerzõdik, errõl többször nyilatkozott a játékos menedzsere is.
A legújabb hírek azonban arról szólnak, hogy a megállapodás kútba esett, mivel a játékos úgy határozott, nem igazol Olaszországba, inkább marad Martin Jol együttesénél.
Mivel Luciano Spalletti, a Roma mestere régi csodálója Li játékának, ráadásul megszerzése érdekében lemondott az argentin válogatott Cufréról, a Farkasok vezetõedzõjét minden bizonnyal kellemetlenül érinti a hír, hiszen a balhátvéd posztján a jelek szerint kényszermegoldásra lesz szüksége.
A Global Sports and Entertainment Network-ön megjelent hivatalos indoklás így szól: "Tárgyaltunk az AS Romával, és közel álltunk a megállapodáshoz, ám személyes okok miatt végül meghiúsult a szerzõdés aláírása."

www.skysports.com

szanics
Cufré a Monacóhoz szerzõdött

Szerdán reggel vált hivatalossá, hogy az AS Roma együttese eladta Leandro Vifrét a Monaco csapatának, és emellett elképzelhetõ, hogy Samuel Kuffourtól is megválik a klub.

Az argentin válogatott labdarúgó árát nem hozták nyilvánosságra, ám a kiszivárgott információk alapján 2.8 millió fontért váltott klubot a balhátvéd. A 28 éves játékos, aki olasz útlevéllel is rendelkezik, így nem számít EU-n kívüli játékosnak, hároméves szerzõdést kötött a Bölöni László által vezetett együttessel.
Eközben a Livorno érdeklõdik a legélénkebben egy másik római hátvédért, Samuel Kuffourért, az átigazolási összeg ügyében azonban még meglehetsen távol áll egymástól a két klub elképzelése. Aldo Spinelli, a Livorno elnökének elmondása szerint problémát jelent a játékos magas fizetése is. "Meglátjuk, hogy meg tudunk-e egyezni a játékossal, annyi pénzt ugyanis mi nem tudunk adni neki, amennyit a Románál keres. Emellett a klub vezetésével is dûlõre kell jutnunk."
A két védõ, valamint Mido eladásából származó összeget a Roma a hírek szerint Vucinic átigazolására, valamint három hátvéd megszerzésére költené. A kiszemeltek: Gilberto Martinez a Bresciától, valamint a Tottenham két labdarúgója, Rodrigo Difendi és a dél-koreai válogatott játékos, Li Jung Pjo.

www.channel4.com

Taranov
Hát igen, nem néz ki rosszul 😊
Az idei sajnos nem lesz ilyen szép. Szerintem legalábbis.