7165
  • Taranov
    Ja értem, persze, csak én "év" alatt rögtön idényt értettem.
  • fsgh
    idénre gondolt 2006-ra jövőre játszunk 2007-ben..érted?
  • Taranov
    Nem játszunk már az Interrel? :-o
  • hunbasser
    sztem Caracciolo
  • takibalint
    Szerintem sem, de kell valami hir karcsonyra is.

Aze ti is jolkifogtatok.
  • takibalint
    Pedig igaza van gabbernak. Ebben a evben mar nem jatszunk az Interrel, igy lehet az ev meccse a Roma - Palermo.

Ha mar gabbernal tartunk. Kinek a feje latszik a logodon? Bocsi ha tudatlan vagyok.
  • Taranov
    Átszervez. Ez itt a kulcs, szerintem, nem hiszem, hogy lesz belőle valami.
  • takibalint
    Ha arra gondolok, hogy a Lyon hogy verte el a Real Madridot a elso korben, akkor 2 eselyes a dolog, viszont a Steaua elleni dontetlen szerint a Roma az eselyesebb.
  • takibalint
    Ezt hallottatok?

Átszervezné az olasz bajnokságot Antonio Matarrese, a liga elnöke, hogy érdekesebbé és még jövedelmezőbbé tegye a sorozatot.
    Az új, amerikai rendszerű bajnokságban tizenhat csapat indulna az első osztályban.
    A rájátszás felsőházába az első nyolc csapat jutna, és egyenes kieséses rendszerben küzdenének meg a bajnoki címért.

forras: NS
  • Szabi 22
    Azért ez egy kicsit tulzás! Szerintem tuti 1-es!
  • Taranov
    Azért ebben nem vagyok biztos, fogunk mi még játszani az Interrel is :-)
  • gabber_saviola
    az év meccse lesz :)
  • Matthewpamer
    1-es
  • Taranov
    Én is :-)
  • gabber_saviola
    nemsokára eljön az a bizonyos vasárnap és összecsapunk az Olimpicóban, én már nagyon várom :)
  • totti10
    Spalletti nem tart a Lyontól
    Luciano Spalletti annak ellenére optimista, hogy a végső győzelemre is esélyesnek tartott Lyont kapta a Roma ellenfélül a BL egyenes kieséses szakaszában.
    "Nem tartok a Lyontól. Mindannyian jól ismerjük őket, hiszen a Lyon egy minta klub. Az utóbbi években sorozatban nyerték a bajnoki címeket és megmutatták az erejüket. Tökéletes csapatról van szó, akik mindent tudnak."-kezdte nyilatkozatát Spalletti a sorsolást követően.
    "Juninho a világ egyik legerősebb játékosa és a csapat védelme is nagyszerű. Bár azt gondolom, ugyan ez elmondható a Romáról is. Érdekes a párosítás, hiszen ebből leszűrhetjük majd, hogy meddig juthatunk később. Ez a mérkőzés esélyt ad arra, hogy bebizonyítsuk és megmutassuk a csapat igazi tudását, értékét."-tette hozzá a szakember.
    Antonio Tempestilli elismerte, hogy szerette volna elkerülni a francia csapatot.
    "A Lyon bebizonyította, hogy az egyik legerősebb csapat Európában és a francia bajnokságban is egyeduralkodók. Nehéz mérkőzésre számítok. Bármi is lesz, amennyiben itt elbukunk, akkor azzal szembe kell néznünk. Biztos vagyok benne, hogy ha a legjobb játékosainkat tudjuk pályára küldeni és úgy játszunk majd, ahogyan igazán tudunk, akkor még sokra vihetjük. Bízom a nagyszerű játékosainkban. Tisztelem az ellenfelet, de biztos vagyok benne, hogy jól fogunk szerepelni."-nyilatkozta Tempestilli.

• hunbasser
  • Taranov
    :(
  • jbal
    :((((((((((((
  • DJ BP
    részvétem...
  • mainevent
    Sajnos kifogtuk a Lyont
  • banok
    12.00 CET - EuroSport
  • szanics
    dec. 15
  • Taranov
    Mikor lesz a BL sorsolás?
  • kuglefang
    klassz, köszi
  • Taranov
    20:15-kor a Sport1.
  • kuglefang
    A Vasánapi Roma - Palermo-t adja valamelyik sport tv?
  • kuglefang
    Remélem a Palermo holnap kilehelli magát a Celta de Vigo ellen. Nagyon fontos lenne ha nyerni tudnánk, bár a bajnoki eséllyeket az se hozná még vissza, legalábbis számomra. Jó lenne az a második hely is, de még milyen jó!
    Egyébként tök durva már zsinórban a 4. meccsünket fogjuk hazai pályán játszani
  • Taranov
    Nekem sem tetszik, csak az első 10 percben röhögtem rajta, de igazából csak azért, mert baromira meglepett, hogy ilyen is van.
    De sokan szeretik, és szemmel láthatólag a Sport1 is lazább stílusra vált.
  • oláhbá
    az egy pedofil paraszt (legalábbis amilyen hangnemben közvetit) :}
  • takibalint
    Volt az Ebayen egy elado, aki arult polokat, amin a kovetkezo minta volt. A polo normal feher szinu. Tudjatok van a termekeken egy emberke vagy grafika, ami a szemetbe dob valamit. Hogy ugye mindenki a szemetbe dobja, amit vesz. NA a polon egy ilyen emberforma volt piros bordo szinu poloban es gatyaban, es egy kek szinu polo volt a kezeben, amit a szemetbe akar bedobni. Gondolom tudjatok a szinek jelenteset. Elnezest a Lazio szurkoloktol. Sajnos most nem talaltam kept rola, ha lesz belinkelem.
  • gabber_saviola
    vasárnap megyünk Romába :P
  • jbal
    áááá köszönöm!!!!!!!jött e-mail:DDDDDDDDDD
  • jbal
    áááááááá
    vazze.
    nem tudok belépni az asroma.hu fórumján mert e-mailt változtattam és azóta nem enged.regisztráltam egy újat belépni nem enged aktiváló e-mail meg nincs
  • szanics
    jaja, szoptunk egy embereset...
  • faláb
    Kösz!
  • jbal
    Szaniszló Csaba
  • faláb
    Hogy is hívják a ROMA-sat?
  • McFrost
    fú pazze :O
  • szanics
    Azt nem hiszem.