7165
-
#4320 Ja értem, persze, csak én "év" alatt rögtön idényt értettem.
-
#4319 idénre gondolt 2006-ra jövőre játszunk 2007-ben..érted? -
#4318 Nem játszunk már az Interrel? :-o -
#4317 sztem Caracciolo -
#4316 Szerintem sem, de kell valami hir karcsonyra is.
Aze ti is jolkifogtatok. -
#4315 Pedig igaza van gabbernak. Ebben a evben mar nem jatszunk az Interrel, igy lehet az ev meccse a Roma - Palermo.
Ha mar gabbernal tartunk. Kinek a feje latszik a logodon? Bocsi ha tudatlan vagyok. -
#4314 Átszervezné. Ez itt a kulcs, szerintem, nem hiszem, hogy lesz belőle valami. -
#4313 Ha arra gondolok, hogy a Lyon hogy verte el a Real Madridot a elso korben, akkor 2 eselyes a dolog, viszont a Steaua elleni dontetlen szerint a Roma az eselyesebb. -
#4312 Ezt hallottatok?
Átszervezné az olasz bajnokságot Antonio Matarrese, a liga elnöke, hogy érdekesebbé és még jövedelmezőbbé tegye a sorozatot.
Az új, amerikai rendszerű bajnokságban tizenhat csapat indulna az első osztályban.
A rájátszás felsőházába az első nyolc csapat jutna, és egyenes kieséses rendszerben küzdenének meg a bajnoki címért.
forras: NS -
#4311 Azért ez egy kicsit tulzás! Szerintem tuti 1-es! -
#4310 Azért ebben nem vagyok biztos, fogunk mi még játszani az Interrel is :-) -
#4309 az év meccse lesz :) -
#4308 1-es -
#4307 Én is :-) -
#4306 nemsokára eljön az a bizonyos vasárnap és összecsapunk az Olimpicóban, én már nagyon várom :) -
#4305 Spalletti nem tart a Lyontól
Luciano Spalletti annak ellenére optimista, hogy a végső győzelemre is esélyesnek tartott Lyont kapta a Roma ellenfélül a BL egyenes kieséses szakaszában.
"Nem tartok a Lyontól. Mindannyian jól ismerjük őket, hiszen a Lyon egy minta klub. Az utóbbi években sorozatban nyerték a bajnoki címeket és megmutatták az erejüket. Tökéletes csapatról van szó, akik mindent tudnak."-kezdte nyilatkozatát Spalletti a sorsolást követően.
"Juninho a világ egyik legerősebb játékosa és a csapat védelme is nagyszerű. Bár azt gondolom, ugyan ez elmondható a Romáról is. Érdekes a párosítás, hiszen ebből leszűrhetjük majd, hogy meddig juthatunk később. Ez a mérkőzés esélyt ad arra, hogy bebizonyítsuk és megmutassuk a csapat igazi tudását, értékét."-tette hozzá a szakember.
Antonio Tempestilli elismerte, hogy szerette volna elkerülni a francia csapatot.
"A Lyon bebizonyította, hogy az egyik legerősebb csapat Európában és a francia bajnokságban is egyeduralkodók. Nehéz mérkőzésre számítok. Bármi is lesz, amennyiben itt elbukunk, akkor azzal szembe kell néznünk. Biztos vagyok benne, hogy ha a legjobb játékosainkat tudjuk pályára küldeni és úgy játszunk majd, ahogyan igazán tudunk, akkor még sokra vihetjük. Bízom a nagyszerű játékosainkban. Tisztelem az ellenfelet, de biztos vagyok benne, hogy jól fogunk szerepelni."-nyilatkozta Tempestilli.
-
#4304 #4301 -
#4303 :( -
#4302 :(((((((((((( -
DJ BP #4301 részvétem... -
mainevent #4300 Sajnos kifogtuk a Lyont -
#4299 12.00 CET - EuroSport -
#4298 dec. 15 -
#4297 Mikor lesz a BL sorsolás? -
#4296 klassz, köszi -
#4295 20:15-kor a Sport1. -
#4294 A Vasánapi Roma - Palermo-t adja valamelyik sport tv? -
#4293 Remélem a Palermo holnap kilehelli magát a Celta de Vigo ellen. Nagyon fontos lenne ha nyerni tudnánk, bár a bajnoki eséllyeket az se hozná még vissza, legalábbis számomra. Jó lenne az a második hely is, de még milyen jó!
Egyébként tök durva már zsinórban a 4. meccsünket fogjuk hazai pályán játszani -
#4292 Nekem sem tetszik, csak az első 10 percben röhögtem rajta, de igazából csak azért, mert baromira meglepett, hogy ilyen is van.
De sokan szeretik, és szemmel láthatólag a Sport1 is lazább stílusra vált. -
#4291 az egy pedofil paraszt (legalábbis amilyen hangnemben közvetit) :} -
#4290 Volt az Ebayen egy elado, aki arult polokat, amin a kovetkezo minta volt. A polo normal feher szinu. Tudjatok van a termekeken egy emberke vagy grafika, ami a szemetbe dob valamit. Hogy ugye mindenki a szemetbe dobja, amit vesz. NA a polon egy ilyen emberforma volt piros bordo szinu poloban es gatyaban, es egy kek szinu polo volt a kezeben, amit a szemetbe akar bedobni. Gondolom tudjatok a szinek jelenteset. Elnezest a Lazio szurkoloktol. Sajnos most nem talaltam kept rola, ha lesz belinkelem. -
#4289 vasárnap megyünk Romába :P -
#4288 áááá köszönöm!!!!!!!jött e-mail:DDDDDDDDDD -
#4287 áááááááá
vazze.
nem tudok belépni az asroma.hu fórumján mert e-mailt változtattam és azóta nem enged.regisztráltam egy újat belépni nem enged aktiváló e-mail meg nincs
-
#4286 jaja, szoptunk egy embereset... -
faláb #4285 Kösz! -
#4284 Szaniszló Csaba -
faláb #4283 Hogy is hívják a ROMA-sat? -
#4282 fú pazze :O -
#4281 Azt nem hiszem.