AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
2. félidõtõl élõben megyünk az új honlapon!!!

((Ilyen se lesz többet... 😄))

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jbal
a fórumnál

takibalint
hol? nem latom a regsztracio szoveget a honlapon

jbal
dik
regisztrálok azt írja h nem sikerült mert a regisztrációt követõ 24 órán belül nem aktiváltam.ha megint regisztrálok akkor meg foglalt a felhasználónév

szanics
Lehet regisztrálni!!!

szanics
köszi, majd én is erre a Palermót! 😄
Mindjárt lehet regisztrálni is!

gabber_saviola
dobom is fel a linket a Magyar Palermo szájtra 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Hirdetni ám mindenhol! 😄D

jbal
grat!nagy ász vagy!<#eljen><#taps><#taps><#taps>

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
MOSTANTÓL:
ÚJ MAGYAR NYELVÛ AS ROMA-OLDAL!!

A TERVEK SZERINT ÉLÕBEN KÖVETJÜK A VALENCIA-ROMA MÉRKÕZÉST!
KÉSÕBB FÓRUMOT IS INDÍTUNK!

Taranov
Nekem is nehéz megszokni, de végülis egy ilyen kvalitású játékos nem lehet 20-25 éves 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
hihetetlen hogy már 30 éves

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
A subsidesports.com-ról egyébként lehet már rendelni idei mezeket, nadrág+felsõ olyan 70 font körül van. Sajnos a méretválaszték már most is hiányos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
30. szülinap? Nem rossz 😊

totti10
Ma ünnepli születésnapját a Capitano.

A Roma világbajnokságot nyert kapitánya 1976.09.27-én látta meg a kék eget az "Olasz Csizma" fõvárosában.
Boldog Születésnapot kívánunk, Francesco !!!!

hajrá,lilák!

Taranov
Szerintem nem gond, ha bemásolja, így napközben is könnyen tudom olvasni. De ha másokat zavar...

de fontos ide az asroma.hu-ról minden hírt bemásolnod? mert az is más ha lefordítod elõbb mint õk és benyomatod, de sztem ha panaszkodsz h nincs elég idõd akkor ezt fölösleges csinálnod!
totti10
A Roma nem eladó
A Sensi család cáfolja azokat a pletykákat, miszerint a Roma csapata eladó. "Ez a hír teljesen alaptalan."-áll a közlönyben.

Az MF címû gazdasági napilap kedden bejelentette, hogy a Sensi család fontolóra vett egy ajánlatot a Toti testvérektõl, akik többek közt az Italpetroli és a Lottomatica Basket élén állnak.
"Az MF-ben ma megjelent hírekkel kapcsolatban, amely az AS Roma Toti családnak történõ eladásáról szól szeretnénk tisztázni, hogy nincs semmiféle ajánlat."-áll a klub nyilatkozatában. "Nincs semmilyen tárgyalás, tehát a hír alaptalan."
Közben a Roma megérkezett Valenciába, ahol holnap este a helyi csapat ellen lép pályára BL mérkõzésen. Simone Perrotta elégedett a Parma elleni eredménnyel és biztos benne, hogy a spanyolok ellen is jól szerepelhet.
"Jól használjuk ki azokat a lehetõségeket, amiket az ellenfeleink ajándékoznak nekünk. Az edzõnk mindig azt akarja, hogy a legtöbbet nyújtsuk és ezt fogjuk tenni a Valencia ellen is. Totti nem teljesen egészséges még és ehhez még nem szoktunk hozzá, azonban õ továbbra is döntõ fontosságú a csapat számára és még jobban az lesz, amikor remek formában lesz."

hajrá,lilák!

jbal
ja ezt én is mondhatnám
emlékeztek a 2003-as Valencia-Roma 0-3-ra?😄

szanics
Ok, köszi.
Egyben elnézést mindenkitõl, hogy mostanában nem jönnek a fordítások, de majd újult erõvel a honlapon! 😄
szanics

totti10
jó neked...

hajrá,lilák!

Hi! szanics ha kell segítség a honlaphoz (PHP, HTML) vagy egyszerûen moderátor/admin kéne szólj nyugodtan, rendelkezésedre állok, idõm jelenleg mint a tenger!
totti10
Edu Tottitól tart
A Valencia középpályása szerint csapatának Francesco Tottira kell nagyon odafigyelnie az egymás elleni BL mérkõzésen.

A spanyol csapat veretlen a bajnokságban és szerdán a Romát fogadják otthon.
"A Roma nagyon jó csapat és sok mérkõzést megnyertek, azonban a Bajnokok Ligája egy teljesen más torna. Mi otthon játszunk és ez nagy elõny lesz számunkra. Totti a Roma egyik sztárja és olyan játékos, akitõl tartanunk kell. A csapat egyik kulcsembere, akire nagyon oda kell figyelnünk és biztos vagyok benne, hogy a védelmünk képes lesz õt kikapcsolni a játékból."-nyilatkozta Edu.
Luciano Spalletti kihirdette az utazó keretet. Továbbra sem tart a csapattal Mancini, Taddei, Vucinic és Martinez, akik otthon maradnak Rómában.
A két csapat utoljára 2003-ban találkozott egymással a BL-ben, akkor a Roma sikerével végzõdött a valenciai találkozó

hajrá,lilák!

totti10
Mérkõzés utáni nyilatkozat
Spalletti szerint a Roma az eredmény ellenére nem játszott jól.

"Nem játszottunk valami jól ma. A Parma egységesebb és jobb volt az elsõ félidõben. Montella és Perrotta egy-egy remek megmozdulásának köszönhetõen nyertünk. A célunk, hogy javítsuk a csapatmunkát. Tottinak meg kell találnia végre a formáját, de ezt csak úgy tudja, ha rendszeresen játszik."

hajrá,lilák!

Fyrex
-.- mákotok volt ^^

grac

Avanti Crociati!

takibalint
Nagyszeru!!

jbal
jeeeeeeee 0-4!!!!folytatjuk a jó formát

Atesz89
EZAZ végre Montella 😄
örülök neki

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szanics
Parma - Roma 0-1, 6. perc, Montella!!!

szanics
de jó, nem is azért teszem meg ezt, mert ne tetszene.
Viszont szeretném, hogy ha már naponta fordítok híreket, akkor az az itteninél szebb, jobb formában kerüljön terítékre. Ennyi.

banok
mér az asroma.hu nem jóak?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jbal
remek.király vagy.sejtettem h vmi nagy dobással készülsz!😄DD

szanics
Rövidesen új magyar nyelvû AS Roma szurkolói honlap indul, melyben elsõsorban az itt található híreket gyûjtöm egy csokorba. Mindenkit szeretettel várok majd!

totti10
Spalletti nem aggódik a hiányzók miatt

A Roma Taddei, Mancini és lehet, hogy Panucci nélkül utazik a Tardinibe, azonban Spalletti nem aggódik.

"Panucci kisebb sérülést szenvedett, azonban a keretben van. Nem hiszem, hogy rossz formában vagyunk, hogy nincs Mancini és Taddei, nélkülük is képesek vagyunk jól szerepelni. Fontos elemei a játékunkat, de megvannak a megfelelõ embereink, akik képesek heléyettesíteni õket. Azt se felejtsük el, hogy szerdán a Valencia ellen BL meccset játszunk, tehát azt is szem elõtt kell tartanom, amikor a kezdõ tizenegyet állítom össze."-nyilatkozta Spalletti.
Francesco Totti nagyon gyengén szerepelt az Inter ellen és többen kérdõre vonták, hogy mikor nyeri vissza újra a régi formáját.
"Formán kívül Játszott ez igaz, de nincs olyan gyenge formában, ahogy azt a sajtó beállítja. Kezdeni fog a Parma ellen, hiszen szükségünk van rá. Nincs arra szükség, hogy Montella mellett szerepeljen, , de meg van a lehetõségünk arra, hogy késõbb így szerepeljenek."
A Parma még nem nyert a bajnokságban és mindössze egy pontot szereztek.
"A Parma nagyon fiatal csapat és dinamikus, gyors futballt játszanak. Olyan játékosuk van, mint Domenico Morfeo, aki mindig nagyon veszélyes. Rajtunk múlik, hogy mennyire tartjuk kézben a találkozót és hogy azonnal elfelejtjük az Inter elleni vereséget. Nagyon szeretnénk nyerni, hiszen ezzel újra visszanyernénk az önbizalmunkat."

hajrá,lilák!

totti10
Montella nem akar versenyezni Tottival
Az elmúlt meccsen mindkét játékos ugyan azon a poszton futballozott, azonban Montella tagadja, hogy versenyezne Tottival.

Amikor Montella sérült volt, Totti játszott egyedüli csatárként azonban most, hogy felépült a sérülésébõl, úgy tûnik meg kell küzdenie a posztért a Roma csapatkapitányával.
"Mindig csatárként játszottam, de nincs semmilyen versengés. Spalletti rendelkezésére állok, aztán meglátjuk

hajrá,lilák!

totti10
jájjj..nagyon nem kellet 😞(((

hajrá,lilák!

szanics
Mancini kidõlt, a keret szûknek bizonyult...

Gondban van az AS Roma: az Inter elleni mérkõzésen megsérült Amantino Mancinire várhatóan egy hónapon át nem számíthat Luciano Spalletti mester.

A brazil középpályás az 1-0-ra elveszített mérkõzésen sérült meg, és mint kiderült, bal combjában beszakadt egy izom, így legkorábban október 15-én, a Reggina elleni bajnokin léphet pályára.
Mancini elvesztése tovább nehezíti Spalletti helyzetét, hiszen a tar mester nem számíthat a bokasérüléssel bajlódó Rodrigo Taddeire sem, míg Francesco Totti az elsõ néhány fordulón mutatott teljesítménye alapján még messze jár csúcsformájától, sõt, a hírek szerint nem lép pályára a hétvégi, Parma elleni találkozón.
Továbbra is sérült Mirko Vucinic és Gilberto Martinez, így õk sem lesznek ott a vasárnapi meccskeretben. Kettejük közül Vucinic épül fel hamarabb, õ a tervek szerint október elején visszatérhet, akár már az Empoli elleni bajnokin is.

www.channel4.com

szanics
Meglátjuk a bajnokság végén, de azon nem érdemes vitatkozni, hogy tegnap az Inter volt a jobb csapat.
Még akkor is, ha iszonyatos mazsola-gólt kaptunk (Mexes, Doni...)

ez csak 1 meccs ami nem dönt el semmit
sztem ettõl függetlenül jobb csapat a roma bár nem olyan erõs a kerete mint az internek de csapatként jobb

violence can be used for good - JUSTICE

totti10
igaza van Matthewpamernek sajnos.....

hajrá,lilák!

Matthewpamer
te meg a végeredményen xDDDDD

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

totti10
Spalletti: Az Inter jobb volt.
Luciano Spalletti szerint az Inter teljesen megérdemelten vitte el a 3 pontot az Olimpicoból a szerda esti mérkõzésen.

"Nagyon egyszerû megmagyarázni miért is kaptunk ki. Az Inter jobb volt, mint mi. Mindezek mellett nekünk még szerencsénk sem volt, azonban összességében jobb volt a milánói csapat."-nyilatkozta Spalletti a mérkõzés után.
"Erõsebbek és a cseréik is minõségiek. Mi elveszítettük Taddeit és Mancinit, akik nagyon fontos tagjai a csapatunknak és az összjátékunknak, tehát ez nagy csapás volt. Egy az egy elleni játékban megvertek minket és el lehet mondani róluk, hogy nem egy egyénieskedõ csapatról van szó."
A csapat ezzel elvesztette vezetõ helyét a tabellán, de Spalletti szerint ezzel messze nem dõlt még el semmi.
"Mindenkivel meg akarunk küzdeni. Nem voltunk borzasztóak ma este és biztos vagyok benne, hogy ez a vereség nem fogja visszavetni a csapatomat

hajrá,lilák!

jbal
mi van itt?

mit büntipontozol?
gondolkozz inkább azon h ibra kihagyott egy 11est és vieira simán kiszóratta magát megint

violence can be used for good - JUSTICE

takibalint
Nem baj, az nevet, aki utoljara nevet.

Sajna nem tudom most nézni...😞

LasCar16
0-1?😞((

#acm

takibalint
milyen a meccs? hogy jatszanak, ki jobb??

FORZA ROMA!!!!! 😊