7165
-
#4560 4-0 gyerekek!!
nem kötekedni akarok! -
#4559 kusspáj 4-0 bazmeg -
#4558 csá :D -
#4557 csak hogy ide is beírjam
32' [1 - 0] F. Morientes
Valencia vezet :D:D -
#4556 cső -
#4555 bennünk ne, mert Palermós vagyok :)
én csak idejötem fanolni, mert Olasz csapat vitézkedik a BL-ben -
#4554 az szerintem a kisebbik gond többet nem kellene kapni..2 gólt én érzek bennetek -
#4553 nem akartam ennyiszer beírni sorry :D
meg nem is ide akartam csak pont ez volt előttem mikor gól volt és nem figyeltem örömben :D sorry -
#4552 2 gól kéne :) -
#4551 hát basszus, srácok a remény hal meg utoljára bízom a Romában -
#4550 most ez fontos volt barátom? -
#4549 3-0 :D:D -
#4548 3-0 :D:D -
#4547 3-0 :D:D -
#4546 2-0 :(
mind1, kell egy gól, nem parázok mert Totti talál egyet -
#4545 :( -
#4544 nah akkor Avanti Grande Roma -
#4543 jah sok sikert mára a Romának!!! -
DJ BP #4542 részemről is :) -
#4541 bazinagy avanti a Romának estére -
DJ BP #4540 hát az nektek nem jó, akkor csak a bajnokságra kell koncentrálniuk :DDD -
#4539 SOK SIKERT NEKTEK!!Remélem elvertitek a Mu-t!EGY CHELSEA DRUKKER -
#4538 Remélhetőleg a bajnokságban már nem lesz sok izgalom (legalábbis a 2. helyet illetően), de az Inter elleni kupadöntő és a BL azért nem lesz piskóta. -
#4537 Egy ilyet ellenünk is vállalhatna Rigó... -
#4536 Lattatok a Man Utd hetvegi vereseget? FOleg a 2. golt, amit kaptak, pontosabban maguknak lottek. -
#4535 Osszefoglalok itt is vannak az olasz focirol
Seria A osszefoglalo -
#4534 vki nem tudja h mikor kerül fel a Roma-milan sport1tv összefoglalója az asroma.hu-ra? -
#4533 Catania-Roma: Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Catnia e Roma, in campo alle ore 15 allo stadio "Via del Mare" di Lecce:
CATANIA (4-4-2): Pantanelli; Cesar, Sottil, Stovini, Vargas; Lucenti, Izco, Edusei, Caserta; Spinesi, Mascara. In panchina: Spadavecchia, Sardo, Minelli, Biagianti, Millesi, Plasmati, Corona
Allenatore: Pasquale Marino
ROMA (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Ferrari, Mexes, Panucci; De Rossi, Pizarro; Mancini, Perrotta, Tavano; Vucinic.
In panchina: Curci, Defendi, Chivu, Rosi, Faty, Wilhelmsson, Okaka.
Allenatore: Luciano Spalletti -
#4532 off
én tudok egy csapatot, aki szebb focit játszik :DDDDDddddddd
on
de mostmár nincs megállás, meg kell nyerni a BL-t, mert nagyon kéne Róma városának és Olaszországnak ez a siker.
Avanti Totti, Avanti Roma -
#4531 Összegezve Uraim:
Szerintem nagyon jól játszottunk, ismét bebizonyosodott, hogy a Románál szebb focit jelenleg senki nem játszik Európában.
Hozzáteszem: ha a Manchester 11 emberrel marad, szerintem akkor is végig ilyen lett volna a meccs képe, mivel az első perctől nyomtuk őket.
26 kapuralövés!!!!!! - ennyi... :D
Az Old Traffordon nehéz lesz, de a hangulatot ott is a mi szurkolóink csinálják majd, Totti pedig még lóg az öregnek egy-két góllal.
A magam részéről jobban félek a 3-1-től, mint az 1-0-tól, a portugál cselgépet nagyon nehéz lesz megállítani. A sportszerűség kedvéért: hihetetlen a fickó, csak a műesésekről leszokhatna, akkor még csípném is a játékát, így sajna nem tudom. :D
-
shogun6 #4530 nagyon remélem, h a Roma nyer, nem csípem az angol focit, de semmiképp ne legyen 1-0, mert az megint a mutd-nak jó sajnos.... 3-1re kellett volna győzni, és nagyon sajnálom, h a manch azt az 1 komolyabb helyzetét belőtte :(
nem baj, nyerjen a ROMA!!! (vagy döntetlen!)
egy Lyon-ihoz hasonló teljesítményt kérek
ui: a hangulat leírhatatlan volt, popopopo és az összes többi(dal-ének- kántálás, ... ), Angliában messze nem lesz ilyen!!! -
kisko46 #4529 AS Roma - MU meccs!Letölthető:
http://www.mininova.org/tor/649147 -
#4528 De tudod, a Roma kiscsapat meg minden, ráadásul a játékosállományunk is olyan gyenge :)) -
DJ BP #4527 na meg Lyon otthonában is mire voltatok képesek, nem gondolta volna senki.
Azért a győzelemért szurkolok nektek a BL-ben :) -
#4526 Majd meglatjuk a vissszavagot. A Man Utd csak 1:0-ra gyozot a Lille ellen. A Lille annyira nem jo csapat. -
#4525 hát ne is írd le barátom, mert csak flémet fogsz szítani :)
amúgy birom ezeket a nem Olasz fanokat, akik nem tudják, hogy mire képes a Roma :))) -
DJ BP #4524 ezt nem venném biztosra a helyedben :D -
DJ BP #4523 szép volt, jók vagytok -
#4522 Nagyon örülök, hogy Vucinic személyében lett egy jó csatárunk. -
#4521 [right]
R.F. Taddei 1 - 0 AS Roma-Manchester U.
http://www.youtube.com/watch?v=t3lcW-BkwRo
W. Rooney AS Roma [1 - 1] Manchester U.
http://www.youtube.com/watch?v=3jwwFUqc7qQ
M. Vucinic AS Roma [2 - 1] Manchester U.
http://www.youtube.com/watch?v=90lJhs7wgbA