7165
-
#4602 Az odavágón Mexés hibáitól ijedtem meg néha, de akkor nagyobb baj nem lett. -
#4601 ezekszerint akkor nem csak én láttam Donit és Chivut a leggyengébbeknek.viszont De Rossi gólja pazar volt,bár ez gondolom kicsit sem vígasztal benneteket... -
#4600 Lovagi címében pedig egészen helyesen brit -
#4599 Aki egyebkent Skot -
#4598 Igen, erre mondják azt, hogy itt már nem árt egy kis BL-rutin -
#4597 A főfarkas :)
sajnáltalak titeket -
#4596 Sajnálom őket, talán túl "ifjak" voltak az OT-on. Már csak a 71 ezer mu drukker... -
#4595 Na túléltem... :)
Borzalmas egy meccs volt, a ManUtd teljesen megérdemelte a győzelmet, ha nem is ilyen arányban.
Talán kellett volna nevezni kapust is a meccsre, bár nem értem Doni és a védelemből Chivu totális összeomlását sem, mert eddig mindketten jól teljesítettek idén.
Ez van, megyünk tovább, az angol lovag viszont "kissé" sportszerűtlen volt, mikor a 89. percben aláírásokat osztogatott. Azért ezt nem kellett volna... -
#4594 Jó, de az is igaz, hogy ami a Manchesternek a kapufáról befelé pattant, az a Romának kifelé. Egyszeruen szerencsétlen nap volt, nem volt ennyire rossz a Roma. -
mainevent #4593 Ez sajnos fekete nap volt, de én azzal vígasztalom magam, hogy így is tovább jutottunk idén a BL-ben mint a Barca,Inter vagy Real, ami azért nem kis teljesítmény. -
#4592 a milan milyen csapat?:p -
#4591 kapussal az élen, énis drukkoltam a romának mint egyetlen olasz csapat hogy jól szerepeljenek de hát naon rossz volt nézni amit csináltak, mencseszternek minden beakadt szinte amit kapura lőttek, de az tényleg szép volt hogy a szurkolók még 7-1-nél is énekelték a roma himnuszt. -
#4590 Nekem is a Roma és a Valencia volt szimpatikus.
Én már fel is dolgoztam a vereséget, nem volt szép az eredményjelző, de boldogsággal tölt el, hogy Olasz Kupa döntősök vagyunk, a Serie A második helyezettjei, illetve az idei teljesítményünk alapján bízom benne, hogy bizos BL résztvevők a következő idényben is.
A csapat jól össze van rakva, van összjáték, Spalletti mindenkinek szimpatikus, Vucinic személyében jó csatárra leltünk. Legfeljebb a védelem az, ami egy kicsit gyenge. -
#4589 Részvétem romanisták...
ahogy totti10 mondta,majd jövőre. -
#4588 majd jövöre.... -
#4587 :D
ez kész -
DJ BP #4586 ejj gyerekek,, ez csúnya volt. részvét. Számomra ezzel a szimpi csapatok kiestek, Roma, Valencia. -
#4585 Nem ebbe a topikba kell írni azt a véleményt. Más topikokba nyugodtan írhatja, ugyanis pl. én azokat nem olvasom. -
#4584 Csak annyit szolnek hozza, hogy reszvetem...
C Ronaldo hulye ontelt fejet nezni egesz meccsen, aaa -
#4582 egy srácnak aki eltévesztette a topikot -
#4581 ez kinek ment? -
moor09 #4580 jol van már lécci menny örülni a tieid közé én sem filozofálgatok a te topikodba!!!!!!!!!!!!!! -
#4579 Eleg gusztustalan volt, hogy a man utd szurkolok vegig fujjoltak a romara. Eddig is utaltam a unitedet foleg a ronaldot es rooneyt. -
#4578 ejjpaszod :O -
#4577 én sem írtam csunyát csak elmondtam a véleményem -
#4575 6-1:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4574 Nagyon kitamad a Roma. A united meg kontrazik. Legalabb nem adjak fel. -
#4573 Kapott 6 golt egy meccsen valaha is a Roma? Epp irtam az 5-ot, mire jott a 6.ik. -
#4572 azért minden tiszteletem a Romai tifosoknak akik kint vannak a meccsen, mert a háttérben megy ám a "ROMA-ROMA-ROMA" himnusz -
#4571 Mintha lenne egy moderator, az kitorolheti az ilyen beszolasokat nem? -
#4570 Mindenki jobban járt volna, ha a kedves kolléga nem tér be ide. -
#4569 :DDD -
#4568 SAJNÁLATUS :{{{{ -
#4567 bazdmeg direkt cselzi topikba meg valensziába nem megyek hogy ne tudjam még az eredményt,erre te be böfögöd ide....kössz -
#4566 részvétem.Spalletti sztem a 2.félidőre úgy fogja kiküldeni a játékosokat,h "játsszatok ahogy akartok,csak több gólt ne kapjatok"
ilyenkor mit mondhat egy edző?azt hiszem semmit,max leb*ssza őket,meg bátorítja is őket,vagy nem tudom,de ilyenkor elég szar lehet.Ferguson meg miért mondaná a játékosainak,h "oké fiúk,elég volt,mostantól csak passzolgassatok nyugisan,tartsátok a labdát magatoknál nomeg az eredményt." nem,ezt nem fogja mondani,innentől mostmár örömfutball lesz,és ha innen a Roma feláll,akkor minden tiszteletem a ti csapatotoké,de erre nem sok esélyt látok.gondolom ti sem. -
#4565 jöhetne valami csoda:) -
mainevent #4564 Szerintem maradj a saját topikotokban, köszi. -
#4563 csak oda -
#4562 oda is írok ne aggódj :D -
#4561 van mu topik