7165
  • Taranov
    Az odavágón Mexés hibáitól ijedtem meg néha, de akkor nagyobb baj nem lett.
  • hunbasser
    ezekszerint akkor nem csak én láttam Donit és Chivut a leggyengébbeknek.viszont De Rossi gólja pazar volt,bár ez gondolom kicsit sem vígasztal benneteket...
  • szanics
    Lovagi címében pedig egészen helyesen brit
  • takibalint
    Aki egyebkent Skot
  • szanics
    Igen, erre mondják azt, hogy itt már nem árt egy kis BL-rutin
  • gabber_saviola
    A főfarkas :)

sajnáltalak titeket
  • Prince23
    Sajnálom őket, talán túl "ifjak" voltak az OT-on. Már csak a 71 ezer mu drukker...
  • szanics
    Na túléltem... :)

Borzalmas egy meccs volt, a ManUtd teljesen megérdemelte a győzelmet, ha nem is ilyen arányban.
    Talán kellett volna nevezni kapust is a meccsre, bár nem értem Doni és a védelemből Chivu totális összeomlását sem, mert eddig mindketten jól teljesítettek idén.
    Ez van, megyünk tovább, az angol lovag viszont "kissé" sportszerűtlen volt, mikor a 89. percben aláírásokat osztogatott. Azért ezt nem kellett volna...
  • Taranov
    Jó, de az is igaz, hogy ami a Manchesternek a kapufáról befelé pattant, az a Romának kifelé. Egyszeruen szerencsétlen nap volt, nem volt ennyire rossz a Roma.
  • mainevent
    Ez sajnos fekete nap volt, de én azzal vígasztalom magam, hogy így is tovább jutottunk idén a BL-ben mint a Barca,Inter vagy Real, ami azért nem kis teljesítmény.
  • Matthewpamer
    a milan milyen csapat?:p
  • ForzaInter
    kapussal az élen, énis drukkoltam a romának mint egyetlen olasz csapat hogy jól szerepeljenek de hát naon rossz volt nézni amit csináltak, mencseszternek minden beakadt szinte amit kapura lőttek, de az tényleg szép volt hogy a szurkolók még 7-1-nél is énekelték a roma himnuszt.
  • Taranov
    Nekem is a Roma és a Valencia volt szimpatikus.
    Én már fel is dolgoztam a vereséget, nem volt szép az eredményjelző, de boldogsággal tölt el, hogy Olasz Kupa döntősök vagyunk, a Serie A második helyezettjei, illetve az idei teljesítményünk alapján bízom benne, hogy bizos BL résztvevők a következő idényben is.
    A csapat jól össze van rakva, van összjáték, Spalletti mindenkinek szimpatikus, Vucinic személyében jó csatárra leltünk. Legfeljebb a védelem az, ami egy kicsit gyenge.
  • hunbasser
    Részvétem romanisták...
    ahogy totti10 mondta,majd jövőre.
  • totti10
    majd jövöre....
  • sapkafej
    :D
    ez kész
  • DJ BP
    ejj gyerekek,, ez csúnya volt. részvét. Számomra ezzel a szimpi csapatok kiestek, Roma, Valencia.
  • Taranov
    Nem ebbe a topikba kell írni azt a véleményt. Más topikokba nyugodtan írhatja, ugyanis pl. én azokat nem olvasom.
  • Falconer
    Csak annyit szolnek hozza, hogy reszvetem...
    C Ronaldo hulye ontelt fejet nezni egesz meccsen, aaa
  • gabber_saviola
    egy srácnak aki eltévesztette a topikot
  • jbal
    ez kinek ment?
  • moor09
    jol van már lécci menny örülni a tieid közé én sem filozofálgatok a te topikodba!!!!!!!!!!!!!!
  • takibalint
    Eleg gusztustalan volt, hogy a man utd szurkolok vegig fujjoltak a romara. Eddig is utaltam a unitedet foleg a ronaldot es rooneyt.
  • McFrost
    ejjpaszod :O
  • gabber_saviola
    én sem írtam csunyát csak elmondtam a véleményem
  • jbal
    6-1:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • takibalint
    Nagyon kitamad a Roma. A united meg kontrazik. Legalabb nem adjak fel.
  • takibalint
    Kapott 6 golt egy meccsen valaha is a Roma? Epp irtam az 5-ot, mire jott a 6.ik.
  • gabber_saviola
    azért minden tiszteletem a Romai tifosoknak akik kint vannak a meccsen, mert a háttérben megy ám a "ROMA-ROMA-ROMA" himnusz
  • takibalint
    Mintha lenne egy moderator, az kitorolheti az ilyen beszolasokat nem?
  • Taranov
    Mindenki jobban járt volna, ha a kedves kolléga nem tér be ide.
  • Matthewpamer
    :DDD
  • hókulláré
    SAJNÁLATUS :{{{{
  • báttyó02
    bazdmeg direkt cselzi topikba meg valensziába nem megyek hogy ne tudjam még az eredményt,erre te be böfögöd ide....kössz
  • hunbasser
    részvétem.Spalletti sztem a 2.félidőre úgy fogja kiküldeni a játékosokat,h "játsszatok ahogy akartok,csak több gólt ne kapjatok"

ilyenkor mit mondhat egy edző?azt hiszem semmit,max leb*ssza őket,meg bátorítja is őket,vagy nem tudom,de ilyenkor elég szar lehet.Ferguson meg miért mondaná a játékosainak,h "oké fiúk,elég volt,mostantól csak passzolgassatok nyugisan,tartsátok a labdát magatoknál nomeg az eredményt." nem,ezt nem fogja mondani,innentől mostmár örömfutball lesz,és ha innen a Roma feláll,akkor minden tiszteletem a ti csapatotoké,de erre nem sok esélyt látok.gondolom ti sem.
  • LasCar16
    jöhetne valami csoda:)
  • mainevent
    Szerintem maradj a saját topikotokban, köszi.
  • jbal
    csak oda
  • Golyo69
    oda is írok ne aggódj :D
  • jbal
    van mu topik