AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
BSZ MnAdI!!

hajrá,lilák!

jbal

okt.25
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 8. forduló, Roma-Ascoli (élõ)
Boldog Szülinapot MnAdl!

hunbasser
BSZ MnAdI!

ReaL MaDRid x siempre

szanics
"Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, asszonyom!" 😄DDDD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

takibalint
Es a Milan meccset nem adja egyik olasz csatorna sem? A StreamerOne-on ment este a Rai Uno a BL ideje alatt, de film volt rajta, es nem foci.

banok
mert de. kevesen nézik.

szanics: na ezt már nem figyeltem meg... sry XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

takibalint
Mar muxik, csak eleg nehezen indul be.

takibalint
En letoltottem, de nem akar futni egy csatorna sem. Ez 24 oraban mukodik??

szanics
Egész pontosan: a hazai meccseket nem kódolják.

banok
Olaszok csinálják a progit szal ott nem lesz kódolva. Anyway a RaiUno mûholdas változatánál (ezt vedzik a mûsorszolgáltatók, kábeltv-k) nem mindig kódolják az olasz válogatott meccseket.

jbal
Rai Unonk van de kódolják.vagy ezen a programon nem kódolják?

banok
A StreamerOne nevû progin fennt van a RaiUno (Test2)

szanics
általában a nemzetközi kupameccseket - és az idegenbeli válogatott meccseket is, lásd Grúzia-Olaszország - kódolják, mivel csak olaszországi sugárzásra tudják megvenni a jogot, az európai jog sok-sok millió juróba kerülne

legyen igazad, közvetítsék, így nekem is könnyebb dolgom lenne, de tartok tõle, hogy mi itt, Magyarországon nem fogjuk a Rain nézni a mérkõzést.

jbal
kódolik?mért?😄

szanics
csak Te nem fogod látni, mert kódolják

jbal
adja a Rai Uno is😄DD

szanics
Csak jelzem, hogy szerdán 20 óra 30 perctõl élõ szöveges közvetítés az Olimpiakosz elleni meccsrõl a fenti linken!

szanics
Igen, de az a baj, hogy már nagyon régóta ezt mondogatják.
Bízom benne, hogy ezen a meccsen csak a vizes fû miatt volt ilyen impotens a játéka (nekem úgy tûnt, nem mert teljes testsúlyával belemenni a cselekbe), meglátjuk.

gabber_saviola
pár mecs és újra a régi Totti lesz a pályán (remélem)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
nem tudom, de az több mint fura, hogy Spalletti ezután a meccs után is úgy nyilatkozott: folyamatosan fejlõdik a játéka és csak idõ kérdése, hogy mikor lendül vissza régi formájába...

Taranov
Engem is. Mi lehet a gond vele? A bokasérülés az oka? Mert sajnos, ha nem lendül vissza a formájába, elveszti az értékét szükségszeruen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
A palermo is kikapott. Ez nem ciki hazai palyan az Atalanta ellen?

szanics
Sajnálom a vereséget, nem érdemeltük meg, tavaly a palermói esõvel b@sztunk rá, most meg ezzel.
Õk jobban akarták a gyõzelmet, Francesco formája engem nagyon aggaszt.

totti10
gondolom nézte a meccset😛

hajrá,lilák!

gabber_saviola
hol volt a meccs alatt a házigazda? 😛
amúgy sajnálom, hogy kikapot a Roma

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát illyen pályán szar lehet játszani...
amúgy nem volt szerintem rossz meccs de mindenféleképpen többet vártam
ez így egy nagy rakás sz* volt egy bajnokaspiránstól

violence can be used for good - JUSTICE

hunbasser
részvétem

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Mancini jól játszik, de Pizarro sem rossz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Érdekes stílusú ez a naci Amorusonál.

jbal
4' D.M.C. Pizarro
21' A. Rosi
23' F. Modesto
35' N. Amoruso
37' G. Tedesco
49' <1 - 0> N. Amoruso
bazeg😞(((((((((((((((((((((

szanics
jah, az angol szelvényem nekem is elment, jó lenne, ha legalább ez bejönne, meg esetleg a holland 😄

szanics
oké 😄D

attól még vághatna mesterhármast de ez így most sziven ütött
beáll és vág 1-et 2-õt akkor

totti10
2-0 Perrotta, A.Rosi..😊

hajrá,lilák!

szanics
1-3 Bianchi, ill. Totti, De Rossi, Perrotta (Montella sérült, csak csere lesz)

jbal
0-2 Totti,Montella

0-3 montella mesterhármas<#wink>

hunbasser
én nem vitatkozom,maximum te.
és nem feltétlen a hírekrõl szólt a topik,persze a hsz-ek 70%-át ez adta.akkor legalább csinálhatnátok vmi témát,h menjen a topik,de ez csak egy tanács

ReaL MaDRid x siempre

totti10
2-0 ide😉 már csak a tippmix miatt is...😄

hajrá,lilák!

Taranov
1-3 nekünk szerintem.

takibalint
Es te honnan tudtad ezt mult heten? Amugy en mult heten meg gep kozelben sem voltam, nem hogy internet kozelben. Kovetkezo bajnoki meccsre valami tipp? Mi lesz az eredmeny? Ez mindenkinek szolo kerdes.

szanics
Ha nem attól "ment" a topik, hogy friss híreket másoltam be, akkor mitõl állt meg szerinted, miután én nem írtam híreket?
Lehetne ragozni sokáig, egy a lényeg: én nem fogom azért megállítani a honlap készítését, mert ez a topik nem megy.
Azt gondolom, hogy mehetne ez a topik azzal együtt, hogy van ettõl teljesen függetlenül egy oldal.
Ráadásul ott még egyáltalán nem indult be a fórum, úgyhogy ez nem lehet akadály.
Nem szeretnék errõl többet vitatkozni, én ezután is fogok ide írni, de csak akkor, ha lesz kivel beszélgetni. (Korábban többször volt példa arra, hogy nem volt...)
Ennyi.

totti10
gondoltam hogy ez nem uj hir....

hajrá,lilák!

Taranov
És miért nem osztottad meg velünk? Így nem csoda, hogy haldoklik a topik. <#gonosz2>

totti10
én má a mult héten tudtam😛😄

hajrá,lilák!

takibalint
Friss hir: 2009-ben a Stadio Olimpicoban rendezik a Bajnokok Ligaja Dontot.

Forras: UEFA.com

akkor kik lesznek a keretben?
van valami a híres honlapon?😄
még meg se néztem de már ideje lenne

hunbasser
"Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írok bele naponta 6-8 hírt?
Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írom le naponta a véleményemet?"

ilyen kérdéseket akkor használnak az emberek,ha egy állításra akarnak "válaszolni"

nem feltétlen attól ment a topik,h híreket másoltál be.a honlappal nincs is baj.csak h ott is van sok topik,és inkább oda írkálnak az emberek,bár ahogy néztem átlagban topik/4 hsz...
de mióta megvan a honlap,nem megy a topik,ezt gondolom te is észrevetted

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Na veszekedjetek, szerintem egyszeruen azért nincs forgalom a topikban, mert mindenki lusta felmenni a weboldalra, és átmásolni a híreket.
Mióta megvan az asroma.hunsport.hu, hozzám sajnos még egyetlen rómás hír sem jutott el, de ez az én hibám. Szóval személyszerint nekem sem tetszik ez az új állapot, de az is tény, hogy aki akar, így is megkapja, amit eddig.

szanics
Mit találtam én ki?
Én kérdéseket tettem fel, egyetlen megállapításom sem volt.
Szóval: mit találtam én ki?