AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okt.25
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 8. forduló, Roma-Ascoli (élõ)
Boldog Szülinapot MnAdl!
szanics: na ezt már nem figyeltem meg... sry XD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
legyen igazad, közvetítsék, így nekem is könnyebb dolgom lenne, de tartok tõle, hogy mi itt, Magyarországon nem fogjuk a Rain nézni a mérkõzést.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Bízom benne, hogy ezen a meccsen csak a vizes fû miatt volt ilyen impotens a játéka (nekem úgy tûnt, nem mert teljes testsúlyával belemenni a cselekbe), meglátjuk.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Õk jobban akarták a gyõzelmet, Francesco formája engem nagyon aggaszt.
amúgy sajnálom, hogy kikapot a Roma
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy nem volt szerintem rossz meccs de mindenféleképpen többet vártam
ez így egy nagy rakás sz* volt egy bajnokaspiránstól
violence can be used for good - JUSTICE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
21' A. Rosi
23' F. Modesto
35' N. Amoruso
37' G. Tedesco
49' <1 - 0>1 - 0> N. Amoruso
bazeg😞(((((((((((((((((((((
beáll és vág 1-et 2-õt akkor
és nem feltétlen a hírekrõl szólt a topik,persze a hsz-ek 70%-át ez adta.akkor legalább csinálhatnátok vmi témát,h menjen a topik,de ez csak egy tanács
ReaL MaDRid x siempre
Lehetne ragozni sokáig, egy a lényeg: én nem fogom azért megállítani a honlap készítését, mert ez a topik nem megy.
Azt gondolom, hogy mehetne ez a topik azzal együtt, hogy van ettõl teljesen függetlenül egy oldal.
Ráadásul ott még egyáltalán nem indult be a fórum, úgyhogy ez nem lehet akadály.
Nem szeretnék errõl többet vitatkozni, én ezután is fogok ide írni, de csak akkor, ha lesz kivel beszélgetni. (Korábban többször volt példa arra, hogy nem volt...)
Ennyi.
van valami a híres honlapon?😄
még meg se néztem de már ideje lenne
Szerinted attól meg kell halni egy topiknak, hogy én nem írom le naponta a véleményemet?"
ilyen kérdéseket akkor használnak az emberek,ha egy állításra akarnak "válaszolni"
nem feltétlen attól ment a topik,h híreket másoltál be.a honlappal nincs is baj.csak h ott is van sok topik,és inkább oda írkálnak az emberek,bár ahogy néztem átlagban topik/4 hsz...
de mióta megvan a honlap,nem megy a topik,ezt gondolom te is észrevetted
ReaL MaDRid x siempre
Mióta megvan az asroma.hunsport.hu, hozzám sajnos még egyetlen rómás hír sem jutott el, de ez az én hibám. Szóval személyszerint nekem sem tetszik ez az új állapot, de az is tény, hogy aki akar, így is megkapja, amit eddig.