7165
-
#4682 Bakker a Rai Due adja a meccset?? -
#4681 Bakker akkor én hogy maradtam le? Lehet azért mert Inter meccseket nem adott az Uno. :) -
#4680 én unon néztem -
#4679 Azokat a Rai Due vagy a Tre adta én úgy tudom. -
#4678 A meccs 18.00-kor kezdőik,tv-n a Raiuno adja és állítólag nem fogják kódolni.
De streamen is lehet majd nézni a mai kupadöntőt ;)
-
#4677 AXN van helyette
#4673 szezon közbe is adott a Rai Uno nem csak a döntőt
-
#4676 :DDDdddddddddd -
#4675 Na legalább megszabadulunk ezektől az unalmas meccsektől :-)
Kíváncsi vagyok azért, hogy helyette más focit adnak-e, vagy marad a póker. -
#4674 mivel angol bajnokikat nem ad jövőre a sport1 ezért lazán adhanának helyette olasz kupát:P -
#4673 Az olasz kupa mérkőzések közvetítési jogát nem vette meg a Sport tv az idén sem. Ugyanúgy ahogy eddig se tették sajna. Csak német, spanyol, angol és holland kupát közvetítenek az olasz valahogy kimaradt a reprtoárukból. Sajnos szezon közben a Rai Due és a Rai Tre az amelyik adja a kupameccseket (ez nekem sajna nincs) és a két döntőt tűzi ki a Rai Uno (ez legalább van). Ez tavaly is így volt és azelőtt is.
-
#4672 sose adnak olasz kuapmeccset:( -
#4671 Es a Sport1 vagy 2 nem adja? Egesz hetvegen bevolt kapcsolva a sport tv nalam, de nem lattam hirdetest, es senki nem emlitette. Melyik szerdarol beszeltek? -
#4670 nekem régen UPC volt sajna már váltottunk pedig kár rai-ért. -
#4669 kábelje van és ott is kell lennie RaiUnonak feltéve ha a családira fizetnek elő. -
#4668 Mid van. UPC kábel vagy direct? Mert a műholdason van RAI UNO. -
#4667 ya meg a rai honlapján webes media playeres is szokott lenni
(k.anyját a UPC-nek) -
#4666 A streamerone progin biztos fennt lesz a RaiUno -
#4665 Tavaly sajnos elvertetek :) -
#4664 neem ,összekevertem a szuper kupával -
#4663 Olaszországban a kupadöntő is oda-visszavágós. Csodálom, hogy nem emlékszel, hiszen a Roma sem először játszik kupadöntőt az utóbbi években. Tavaly is így volt. Elfelejtetted? -
#4662 Én úgy tudom, hogy oda-visszavágós. -
#4661 ez ugye nem visszavágós? -
#4660 Sajnos nincs Rai Unom, pedig nagy meccsnek ígérkezik. Jelenlegi formánkban az Inter fölé tudunk kerekedni, ha a védelem koncentráltan játszik. -
#4659 -
#4658 Szerda este a Rai Uno élőben és kódolatlanul adja a kupameccset. -
#4657 Igen -
#4656 Ez a vége? -
#4655 1-2 -
#4654 0-2 Casetti -
#4653 0-1 Totti. -
#4652 No mi újság a csapattal? -
#4651 hajrá -
#4650 Hajrá AS Roma :D -
#4649 ROMA (4-2-3-1): Doni; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Mancini; Totti.
In panchina: Curci, Defendi, Rosi, Wilhelmsson, Aquilani, Tavano, Vucinic.
Allenatore: Luciano Spalletti
LAZIO (4-3-1-2): Peruzzi; Behrami, Cribari, Siviglia, Zauri; Mudingayi, Ledesma, Mutarelli; Jimenez; Pandev, Rocchi.
In panchina: Ballotta, Diakite, Firmani, Belleri, Makinwa, Manfredini, Tare.
Allenatore: delio Rossi
Arbitro: Rizzoli di Bologna -
jakuzatm #4648 Forza Roma!!! -
#4647 hát nincs, 11 pont -
#4646 Szerintem főlleg a hétvégi derbin fog eldőlni a 2. hely. Mondjuk ha kikapunk akkor is nekünk lesz rá nagyobb sanszunk, de nagyon jó lenne, sőt muszály lenne nyerni! -
#4645 Sajnálom, pedig a Sampdoria és az Inter elleni teljesítmény nem volt rossz.
Mindegy, a 2. hely gondolom már nincs veszélyben. -
#4644 Tartalékosan és rosszul. Az első félidőben helyzetünk is alig volt. -
#4643 Hogy játszottunk tegnap?