AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2010–2011-es bajnoki idényben 34 mérkõzésen 11 gólt szerzõ Borriello hivatalosan kölcsönszerzõdése lejárta után, azaz július elejétõl lesz Roma-játékos.
A csatár tavaly nyár végén csatlakozott a Romához kölcsönbe azzal a lehetõséggel, hogy a szezon végén a fõvárosi csapat megvásárolhatja. A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a Roma most ezzel az opcióval élt és 10 millió euróért végleg megvásárolta Borriellot.
Ez se rosz szerintem!
Allez L\'OM
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Allez L\'OM
A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy Walter Sabatini, a fõvárosi Farkasok új sportigazgatója két támadóval igyekszik megerõsíteni a keretet, s erre az argentin és a spanyol futballistát szemelte ki részben azon az alapon, hogy õket lehetne a legkönnyebben leigazolni.
Higuaín megvételét az segíthetné elõ igazán, ha a spanyol királyi gárda leigazolná a brazilok nagy tehetségét, Neymart, s így létszámfelettivé válna az argentin. Krkic megszerzése azért valószínûsíthetõ az olasz lap szerint, mert kevés lehetõséghez jut David Villa, Pedro Rodriguez és Lionel Messi árnyékában.
Forrás: telesport.hu
A klub kétéves – plusz opcióval további egy esztendõre szóló – szerzõdést ajánlott a 41 éves szakembernek, aki legutóbb a Barcelona B-csapatával szerzett bronzérmet a másodosztályban.
Luis Enrique fizetése nettó 1.6 millió euró lesz szezononként.
Az új római stábban spanyol edzõk kapnak szerepet, így Iván de la Pena, a Barcelona és az Espanyol korábbi irányítója, illetve Tonín Llorente, Roberto Moreno és erõnléti edzõként Rafael Cabanellas.
„Mindenben sikerült megegyeznem a klubbal, már csak az aláírásom hiányzik. Boldog vagyok, és úgy vélem, jó döntést hoztam. A Roma egy gyõztes csapat, én pedig ambiciózus és gyõztes mentalitású edzõ vagyok. Támadó szellemben játszatom a csapatom, és a közönségszórakoztató futballt helyezem elõtérbe" – nyilatkozta Luis Enrique, aki játékosként megfordult az FC Barcelonában és a Real Madridban is.
„Nem sietek edzõsködni, és nincs is hová. Egy angol klub sem keresett meg, és a Romával sem tárgyaltam, ez mind csak találgatás volt. Egy féléves kihagyástól eltekintve 1995 óta állandóan csapatot irányítottam, most egy szezont kihagyok, és tanulok. Tanulmányozni szeretném kollégáim munkáját Európa-szerte” – nyilatkozta Ancelotti, akit a szezon végén menesztettek a Chelsea-tõl.
Erdekes lesz ez a Roma ezzek uta.
Huuuu, mar alig varom a fojtatast!
"Nagyon tetszik a Roma projektje és már csak néhány apróságot kell tisztázni a végsõ megállapodáshoz."
A hírek szerint a volt láziós Ivan De La Pena lehet a helyettese a Románál.
"Nagy esélye van arra, hogy részt vegyen õ is ebben a nagyszerû kalandban."- tette hozzá Luis Enrique.
A 41 éves szakvezetõ szezononként másfél millió eurót kaszálhat, ha elfogadja a feltételeket. A Corriere dello Sport nevû római lap szerint a klub sportigazgatója, Walter Sabatini és Luis Enrique tegnap Milánóban találkozott, és mindenben megegyezett a szerzõdtetéssel kapcsolatban, és hétfõn hivatalosan is bejelentik a spanyol szakember érkezését.
Luis Enrique-t még láttam focizni gyerekkoromban bírtam!
Róma Spalletti alatt volt a legjobb, remélem most újra náluk is a szép focié lesz a szerep
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
„Kapcsolatba léptem a Roma vezetõségével. Tudom, hogy több jelöltjük van a posztra, de nekem is vannak más lehetõségeim. Mielõtt döntést hozok, minden szempontból át kell gondolnom a dolgot. Átültethetõ-e a Barcelona-modell? Igen, úgy gondolom, megvalósítható. Mindössze a megfelelõ játékosokra van szükség” – nyilatkozta a Sky Italiának Luis Enrique.
Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona B-tõl távozó Luis Enrique az egyik jelölt az AS Roma vezetõedzõi posztjára. Az Olympique Marseille-t irányító Didier Deschamps lehet a fõvárosi csapat kispadjának másik várományosa.
„Ancelotti Rómában? Reménykedünk. Többször nyilatkozta, hogy egyszer szeretne a Roma edzõje lenni, és hogy ennek elõbb-utóbb be kell következnie. Remélem, most, hogy szabaddá vált, a vezetõk számolnak vele" – válaszolta a neki feltett kérdésre Totti a Mediaset Premium csatornának.
A Chelsea-tõl elbocsátott Ancelotti nyolc éven át (1979–87) volt a Roma játékosa, e szép korszakra hivatkozva beszélt többször a visszatérésérõl. A „farkasok" februártól Vincenzo Montella irányításával készültek, ám az õ megbízatása csak az idény végéig szólt.
Ha o alitana ossze az uj csapatot, szerintem abbol nemakarmijen garda jonne ossze!
De jol hangzik, regota varunk mar egy ilyesmi valtozast!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Az állás
4. Udinese 62 pont
5. Lazio 60 pont
6. Roma 60 pont
37. forduló
Catania - Roma
Lazio - Genoa
Chievo - Udinese
38. utolsó forduló
Roma - Sampdoria
Lecce - Lazio
Udinese - Milan
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Serie A idei kiírásából még három forduló van hátra, De Rossi és Perrotta azonban már egyik bajnoki mérkõzésen sem léphet pályára. A két játékos a jövõ hét szerdai, Internazionale elleni Olasz Kupa-elõdöntõ visszavágóján még segítheti a „farkasokat".
A nemzetközi porondon való részvételért küzdõ Roma szombaton, a Serie A 36. fordulójában a listavezetõ AC Milant fogadja, amely ha pontot szerez a találkozón, bebiztosíthatja bajnoki címét.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
SERIE A, ÖRÖK GÓLLÖVÕLISTA
1. Silvio Piola 274
2. Gunnar Nordahl 225
3. Giuseppe Meazza 216
José Altafini 216
5. FRANCESCO TOTTI 206
6. Roberto Baggio 205
7. Kurt Hamrin 190
8. Giuseppe Signori 188
9. Gabriel Batistuta 184
Alessandro Del Piero 184
"Tudom mire vagyok képes és az sosem fog belõlem kihalni."- mondta Totti azt követõen, hogy levette a mezét és alatt a pólóján a következõ felirat volt olvasható: "Róma királya még nem halott."
Erol van szo!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>