AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Boriello a PSG-hez? Akkor a Roma minek vette meg 10 millio euroert??

takibalint
Igen tobbnyire a balszélen játszott. én 18 millió eurot olvastam, hogy ennyiért veszi meg a Juve.

WuFraZselic
Boriello elég közel a PSG-hez...

amúgy Lamela tökéletesen tudja pótolni Vucinicet a szélen (ha jól emlékszem szélsõ támadó volt nálatok legtöbbször, persze lehet tévedek)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Örülök, hogy véget ért ez a herce-hurca a felek között, és sikerült leigazolni Steket, de közben Vucsi hétfõn aláír a Juvéhoz, állítólag 15 millióba fájt a zebráknak :/
Ennek nagyon nem örülök, azt reméltem Sab vmelyik angol csapatnak adja el, nem pedig egy közvetlen riválisnak......így már az is biztos, hogy ebbõl a 15-bõl kellene venni egy épkézláb csatárt mert Borriello egyedül kevés lesz, nagyon kevés.

Allez L\'OM

takibalint
Egybehangzó holland és olasz sajtóértesülések szerint az Ajax és az AS Roma megegyezett Maarten Stekelenburg átigazolásáról, aki már elutazott az olasz fõvárosba, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt. A holland futballista távozásával egyre valószínûbb, hogy Babos Gábor Amszterdamba igazol.

Mint ismert, a brazil Doni Liverpoolba igazolt a Romától, míg Júlio Sérgiót a Leccének adták kölcsön a „farkasok" tegnap. Most azonban úgy tûnik, hogy az itáliai klub gondoskodott kapusai pótlásáról.

„Már csak egy bankgaranciára várunk az olaszoktól, amely bármelyik pillanatban megérkezhet. Nem Stekelenburg véd a Twente elleni szombati meccsünkön a Szuperkupáért" – mondta Frank de Boer, az Ajax vezetõedzõje péntek este. A közeli megegyezésrõl az amszterdami klub hivatalos honlapja is beszámolt.

A hírek szerint a rómaiak 6 millió eurót fizetnek Stekelenburgért, de az Ajax még 2 millió euróval gazdagodhat ezen az összegen felül. A 28 éves futballista várhatóan négyéves szerzõdést ír alá a Romához.

Stekelenburg átigazolása a holland lapok szerint utat nyithat Babos Gábornak Amszterdamba: az Ajax ugyanis a NEC Nijmegen rutinos magyarját nézte ki magának, aki második számú kapusként szerepelhet majd Kenneth Vermeer mögött.

Mint ismert, a 36 éves labdarúgót még szerzõdés köti a NEC-hez, de a klub ingyen elengedi, ha talál magának új együttest.

Ma este zajlott a Roma és a PSG részvételével az Innsbruck-kupa. Mind a 3 meccs ma este zajlott le, és egy mérkõzés 45 percig tartott.
Elsõ meccsünket a Párizsiak ellen játszottuk és kikaptunk...3-0-ra. Már az elsõ percben megszerezte a vezetést a franciák és a PSG új reménysége Gameiro(atom igazolás szvsz), aztán még kaptunk kettõt(30valahanyadik percekben). Az újak közül csak José Angel játszott, és maga a csapat is nagyon tartalékos volt. A meccsen Menez is játszott egy bõ 30percet volt 1-2 kihagyott helyzete. 😄

Második meccset sajnos nem néztem végig csak részeket. A házigazdát mi is egy gyors góllal törtük meg asszem Caprari szerezte, és ez a találat el is döntötte a meccset. A védelemben feltûnt Gabriel Heinze, és Vucsi is játszott a meccsen, nekem nagyon hiányzoni fog, ha elmegy klasszisokkal jobb Borriellonál szvsz.

Amit le lehet szûrni a meccsekbõl, hogy még bõven van munka, de azért vészesen aggódni se kell mert, egyik meccsen se egy bivalyerõs keret játszott

A

Allez L\'OM

ja Mexesért kár...

Canales, Marchisio, José Angel egész jó erõsítés. Csak nehogy balul süljön el ez a kis spanyolosítás úgy, mint 7 éve a Valenciánál az olaszosítás...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

takibalint
Egy kis átigazolási összefoglaló. Ami eddig történt.

Az új edzõ, a spanyol Luis Enrique csapatépítési terveit komolyan hátráltatta, hogy az amerikai üzletember, Thomas Di Benedetto és az általa irányított konzorcium kissé vontatottan vette, veszi át az irányítást és az aláírási jogokat.

Már korábban eldõlt, hogy végleg megveszik a Milantól a válogatott éket, Marco Borriellót tízmillió euróért, kettõvel többért a River Plate irányítóját, Érik Lamelát és a válogatott kerettag kapust, Gianluca Curcit a Sampdoriától (ötszáz euróért).

A napokban szerzõdést kötöttek a Marseille-tõl kitett rutinos argentin bekkel, Gabriel Heinzével, korábban a Nantes-ot odahagyó francia U21-es válogatott jobbhátvéddel, Loic Negóval. Az aláírási jogok tisztulásával megvehették a (korosztályából tehetségével) kitûnõ spanyol balhátvédet, José Ángelt a Sporting Gijóntól, 4.5 millió euróért – a Barcelona orra elõl. Éppen a Barcelonából érkezett a megváltóként várt, húszesztendõs spanyol-szerb ék, Bojan Krkic, mégpedig egy igazi olaszos trasferimento keretében: 12 milliót fizetnek érte most, két év múlva a feladó 13-ért visszaveheti, ha nem, 28-at még átutalnak érte a rómaiak. Ravasz!

Kapus is érkezik a napokban, hiszen az ajaxos Maarten Stekelenburg gyakorlatilag már a „farkasoké", és a vadászat még koránt sem ért véget: Javier Pastore, Lucho González, a Sao Paulóban játszó Lucas, Emiliano Insúa, Claudio Marchisio vagy Sergio Canales érkezhet. Ellenben nem haladnak a hosszabbítási tárgyalások a Manchester City által csábított Daniele De Rossival, Mirko Vucsinicsre pedig a Juventus és a Manchester United vetette ki hálóját. Hmmm, csak nem bírtuk ki pletykák nélkül...

A távozók közül a John Arne Riise, Philippe Mexes, Jérémy Ménez trió ér a legtöbbet, õszintén viszont alighanem csak a középsõ játékost gyászolják a fanok.

takibalint
hatha osszejon Rossi megvetele, szerintem meg Bojannal is jobb lenne!
takibalint
Mondjuk en inkabb a vedelmet erositenem. Legalabbis a 2 legmegbízhatobb játékos Mexes és Riise elment. Juan is jó, de amit a tavalyi idényben muvelt, hát..... Riisenek szerintem túl meleg volt Olaszország. Anglia kozelebb van a Norvég idojáráshoz. Arra biztos nem panaszkodhatott, hogy nem játszott eleget. Esetleg még az, hogy nem nyert sok kupát, amit ugye a Liverpoolban megtett. Bár a Fulham ilyen szempontból visszalépés.

takibalint
Van Totti és Boriello még, de tényleg nem ártana még valaki. Vagy saját fiatalok kozul beépíteni valakit.

takibalint
Az AS Roma labdarúgócsapata a Sky Sport 24 értesülései szerint megegyezett az Ajax együttesével, és szerzõdteti az amszterdamiak holland válogatott, vb-ezüstérmes kapusát, Maarten Stekelenburgöt.

A Sky Sport 24 úgy tudja, Stekelenburg négyéves szerzõdést köt a Romával kedden, és idényenként egymillió eurót fog keresni. A rómaiak hatmillió eurót fizetnek az Ajaxnak, mely teljesítményfüggõ bónuszokat is kaphat még Stekelenburg és a Roma szereplésétõl függõen.

takibalint
Vucsinics nem biztos, hogy megy. Csak a Juve szeretné megvenni. Én kedveltem Riise-t is és Menezt is. Jó játékos, csak tényleg nem kapott sok szerepet a Romaban. Ranieri alatt már tobbett, az igaz. Cicinho még Roma játékos, csak kolcsonben játszott. De most Romanal van.

Bojan sztem jó választás volt...

Baptistával is mellé lõtt a Róma...

Riise volt egész jó igazolás, meg a Juan régebben, egy idõben azt hittem Cicinho is jó lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Benne van a pakliban, ha ilyen fiatal játékost vesznek....
Anno wonderkid-ként érkezett a fél világ vitte volna,de sajnos itt valahogy megrekedt a pályafutása :/ Még mindig hatalmas tehetség a srác, csak a Rómában túl flegma volt, hiányzott a küzdeni akarás. Valamint Ranierin kívül az edzõk se igazán bíztak benne, inkább Taddeit favorizálták( FAIL )
Azért sok sikert neki, hátha a régi sikerek színhelyén ismét magára talál

Egyébként, lehet nem ártana még venni valami támadó szellemû játékost, mivel igaz, hogy Lamela és Bojan érkezett viszont Vuci és Menez elment

Allez L\'OM

buktak rajta 4-et majdnem...marha jó vétel volt...

takibalint
Elköszönt Rómában vezetõitõl és játékostársaitól Jérémy Menez – adta hírül a La Gazzetta dello Sport.

A 24 esztendõs, ötszörös francia válogatott játékos hétfõn Párizsba repül, ahol a PSG-hez ír alá. A Roma 8.5 millió eurót kap Jérémy Menezért, aki 2008-ban 12 millióért érkezett a Monacótól.

A Romához kapcsolódó hír, hogy a frissiben igazolt Bojan Krkic úgy döntött, hogy a 14-es mezben kíván futballozni.

takibalint
Megakadtak a Giuseppe Rossi megvételérõl szóló tárgyalások a Villarreal és a Juventus között, így felvetõdött, hogy Rómából érkezhet új csatár Torinóba.

A hírek szerint a Juventus újra felvette a kapcsolatot a Romával a montenegrói támadó, Mirko Vucsinics átigazolásának ügyében.

A Tuttosport szerint míg Rossiért 30, Vucsinicsért „csak" 20 millió eurót kellene fizetnie a Juventusnak. A középpálya bal oldalán is bevethetõ támadó nem rejti véka alá, hogy elvágyódik a Romától.

Már csak azért is kétségessé vált Rossi Juventushoz igazolása, mert egyre biztosabb, hogy Sergio Agüero Angliába igazol, és a madridiak éppen Rossival pótolnák õt.

takibalint
NEm is epp Heinzere gondoltam, neki persze nincs koze, bar a 600 ezer euros fizetest is kikell termelni valahonnan. En foleg a tobbi erkezore gondoltam, hogy latszik van befekteto.

Egyébként, ez a Stekelenburg ügy nagyon idegesítõ. Sab állítólag már megegyezett magával a kapussal, de a klubbal nem tudnak dülõre jutni, mivel itt filléreskedik a vezetõség. 5 milliós ajánlat egy ilyen kapusért!? Az Ajax helyébe én is röhögnék. 8-9M-ért adnák, csengessék már ki, ha már holmi Borriellokra képesek voltak 10 milliót kidobni :/

Nagyon félek, hogy az Ajax besokall, és berekeszti a tárgyalásokat, Stekelenburggal aláíratnak egy új szerzõdést(pedig nagyon szeretne ide jönni), aztán leshetnek...Nem sokszor lesz esélye a Rómának, egy Top kapust leigazolni ilyen olcsón. Egy szerencsénk van, hogy most kapusposzton nyugalom van,és senki nem keres hálóõrt, pedig akkor már 100% hogy elvitték volna elõlünk.

Nálam itt látszik, hogy jó az új vezetõség, de azért mégse egy Manszúr sejk,és itt végesek a keretek 😊 Persze nem örülnék, ha mi is fût-fát összevásárolnák, vagy az folytatódna ami a Sensi-éra alatt, hogy szezon elõtt egy héttel elhoztak a Juve/Milan/Inter tengelybõl valakit, aki ott már nem kellett(Pl:Borriello,Burdi), és megvolt a bevásárlás.

Allez L\'OM

WuFraZselic
semmi köze az új befektetõhöz, ingyen jött, a fizuja meg szerintem kevesebb, mint Riiseé... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Heinze jó vétel, egyébként, rá szvsz már csak csereként számítanak a maga 33 évével. A franciáknál kezdõ volt, és nagyon bírtam a játékát, csak sokszor túl heves, de mindig hajtott 😄 csak sajnos a Ligue 1 bõven gyengébb színvonalú manapság mint a Seria A.

Allez L\'OM

Lucio kéne a Rómába és rögtön jó lenne a védelem😄

takibalint
Majd most nálunk megmutathatja, remélem meg is fogja. 😊

takibalint
Nekem sem tetszett, amíg Man Utd-ban játszott. Utána már nem kovettem. Nem is tudtam, hogy a Marseille-ben játszott.

ezzel tisztában vagyok, Guardiola miatt, õ sosem tette be szinte, csak nem tudom az okát miért, hatalmas tehetségnek indult

akasztott halott is volt már:s UTÁLOM õt, mert mindig a Magyaroknak lõ gólt, ugyanakkor egy nulla

takibalint
Mert nem kapott állítólag annyi lehetoseget. NEm kovetem a Barcelona mérkozéseit, de fórumokon olvastam.

takibalint
Zajlik az élet a Roma házatáján. Latszik, hogy van penz az új befekteto által.

Aláírt a Marseille-tõl elengedett Gabriel Heinze!

Nem hosszabbított szerzõdést a tavasszal a 33 esztendõs argentin bal oldali és középsõ védõvel, Gabriel Heinzével a Marseille, de nem sokáig volt egyesület nélkül a Real Madridot is megjárt játékos.

A ma délután a 14 órakor landoló madridi járattal ugyanis Rómába érkezett, és már alá is írta évi 600 ezer eurós fizetését garantáló szerzõdését az AS Romával. A kontraktus egy évre szól, de egy idénnyel meg lehet hosszabbítani.

nem rossz😊 bírom a srácot sokáig azt hittem még Reijkaard irányítása alatt Messivel lesznek a sztárok elõl, de mintha ellaposodott volna a srác, pedig tud

takibalint
takibalint
Az m1 eloben kozvetíti a Vasas-Roma centenáriumi mérkozést Augusztus 3.-án.

takibalint
He he. En a pályan levo iranytóra gondoltam. Koszi

limperatore
"A csapat tegnap lejátszotta az elsõ meccsét LE irányítása alatt"

na ki irányítja a csapatot? 😄 Luis Enrique? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

takibalint
Ki az a LE?? Az az új argentin akit Messi utodjának kiálltottak ki??

Ha már védõknél tartunk, újabb igazolás.

Az AS Roma szerzõdtette José Ángel Valdést a Sporting Gijontól – adta hírül a spanyol klub hivatalos honlapja. A 21 éves balhátvéd a Fulhamhez távozó John Arne Riise pótlására érkezett.

José Ángel a Gijón utánpótlás-akadémiáján nevelkedett, majd tagja volt a spanyol U20-as és U21-es válogatottnak is.

A 21 éves hátvéd a támadásokból is kiveszi a részét, a Primera División 2010–2011-es kiírásában 125 beadást hajtott végre, többet, mint bárki csapatából.

Na a francia, és olasz sajtó, most Heinzével hozta hírbe a Rómát. Az Argentín védõ ingyen jönne, és évi 600k euró lenne a fizetése.
Szvsz, jó vétel lenne, az OM-be is szerettem a játékát, és nem volt egy kellemes hír, mikor kiderült, hogy nem hosszabít szerzõdést. Ha nem is férne be a kezdõbe, mint a Márszejnél, akkor is egy minõségi csere lenne, nem holmi Aleandro Rosi.
Más. A csapat tegnap lejátszotta az elsõ meccsét LE irányítása alatt, vmi kis helyi klub ellen. Az eredmény 10-0 lett 😄

Allez L\'OM

takibalint
Az angol válogatott általános igazgatója Franco Baldini (aki Capello segitõje is) csatlakozik a Romahoz a 2012-es EB selejtezõk vagy ha az angolok kijutnak az Európa Bajnokság után.

Ja Riise-ért tényleg kár,jól játszott, hajtott, robotolt a csapatért...átigazolási díjnak én 1,5millát olvastam(lehet kacsa) ez azért nevetséges összeg érte :/
Bár a távozásával 100%-os lett, hogy jön José Angel
Hmmmm...Doni, így lesz a legjobb mindenkinek: Nekünk mert megszabadultunk a feleslegtõl, és nem kapja az óriási fizetését. Doninak, mert szépen a padozásért kapja majd a lóvét. Valamint a Poolnak, mert arra amire igazolták tökéletes, és még azért lehet jobb mint 1 Brad Jones pl.
Egyébként, az új Boss azt mondta, hogy 4-6 igazolás lesz a nyáron.

Allez L\'OM

takibalint
Riise 3 évre aláírt a Fulhamhez. Az átigazolási díjat nem hozták nyilvánosságra. Ott majd együtt játszhat testvérével, aki szintén Fulham játékos.

Kár érte, mert kedveltem a Romaban. Alapember volt. Kicsit meglepõ miért ment el. Nem hiszem, hogy a Fulhamben nagyobb sikereket fog elérni, és a Romaban mindig kezdõ volt, sérült meg alig.

takibalint
Doni alairt a Liverpoolhoz. Ingyen igazolták, és 2. számú kapus lesz Reina mögött.

Mar elegem van ebbol a sok kerdojelbol, semi konkretum nincs, egy rohadt atigazolast se utottek meg nyelbe, csak lehet,lehet,lehet, majd ara ebredunk hogy eltelt az ido es minden arravalo jatekos eligazolt mar!
Ma 12:30-kor az új elnök Di Benedetto sajtótájékoztatót tart, ahol bemutatják az eddigi igazolásokat (elméletileg Krkic,Lamela,José Angel,??Kameni??, meg vmi Ligue2-bõl igazolt védõ)
Valamint ki tudja Sabatini mit intézett még 😄
A lényeg, h 1 óra múlva már sokkal okosabbak leszünk 😉

Allez L\'OM

takibalint
Javier Pastore inkább a Milanba, mint a Romába igazolna.

Az olasz élvonalbeli Palermo argentin tehetsége, Javier Pastore a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, nem hiszi, hogy a következõ idényben is a szicíliaiak játékosa maradna, és szíve szerint inkább az AC Milanba igazolna, mint az AS Romába.

A 22 esztendõs támadó középpályást ezen a nyáron több klubbal is szóba hozták már, többek közt a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea nevét is összeboronálták már az argentinnal, ám Pastore nemrég kijelentette, Olaszországban szeretne maradni. Ennek hallatán az olasz sajtó nem hezitált sokat, és szinte az összes élvonalbeli nagy klubnak „eladta" már Pastorét, akit azonban leginkább csak a címvédõ AC Milan érdekel.

„Az ügynökeim jelenleg is dolgoznak, azt hiszem, annyit elárulhatok, hogy a következõ szezont már nem a Palermóban töltöm. Kedvelem az AC Milant, legutóbb megnyerte a bajnokságot, és komoly ambíciója van a jövõt illetõen. A Roma? Beszéltem Nicolas Burdisso barátommal róla, de jelenleg nem megfelelõ opció számomra a „farkasokhoz" való igazolás" – mondta Pastora a Gazzettának.

A korábban 50 millió euróra taksált, jelenleg a Copa Américán szereplõ játékos azt is hozzátette: nem lenne könnyû elhagynia a szicíliai csapatot, különösen azért, mert Maurizio Zamparini klubelnök olyan, mintha az édesapja lenne.

takibalint
Erik Lamela gyakorlatilag a „farkasok” játékosa.
A Roma 12 millió eurót fizet a Rivernek, a játékos pedig ötéves szerzõdést kötött az olasz klubbal, amely évi 1.2 millió eurós fizetést garantál Erik Lamela számára.

„Jól mentek a tárgyalások, Lamela gyakorlatilag a Roma játékosa" – nyilatkozta a River elnöke, Daniel Passarella, miután tárgyalt a rómaiak sportigazgatójával, Walter Sabatinivel és a 19 éves játékos édesapjával.

„Már csak az aláírások hiányoznak a szerzõdésrõl" – tette hozzá Daniel Crespo, a River jogi képviselõje.

takibalint
Sajnos nem tudok itt lenni, remelem valamelyik tv közvetíti

totti10
takibalint
Olasz lapértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ AS Románál folytathatja pályafutását Maarten Stekelenburg, az Ajax holland válogatott kapusa.

A játékos ügynöke, Robert Jansen elmondta, a világbajnoki ezüstérmes kapus szívesen játszana az olasz klubban, ha ajánlatot kapna.

Olasz lapértesülések szerint a 28 éves kapuvédõ a Roma új vezetõedzõje, Luis Enrique külön kérésére kerülhet a „farkasokhoz".