7165
-
#4842 A játékjogának a fele, hogy egész pontosan fogalmazzunk :P -
mrroma #4841 szerintem biztos nem marad -
#4840 nem 1000% hogy elmegy -
mrroma #4839 fiatal jatekos? ott van Cassano megvettuk 12millaert es eladtuk 5-ert, jo uzlet volt, arrol nem is beszelve hogy most mar a kutyanak sem kel. A lenyeg hogy egy jo jatekos tartja az arrat, es ezt mindenki latja, Chivu az volt,es ma is az (csak sajnalom hogy elmegy enyi az egesz) -
#4838 Esposito fele, nem farkaskomám? :P -
#4837 Hát nyilván kevesen, de amikor fiatal játékosról van szó, annak az ára csak nő, szóval ugyanaz a jelenség, csak fordítva. -
mrroma #4836 ok ok,de hany jatekost tudsz mondani aki enyi ido alat igy megtart egy ekkora arat, mert 2 millat meg lehet konyen de 18-at? -
#4835 Hát az inflációt nem vetted figyelembe, mert 3-4 éve a 18 milla többet ért, mint most. -
mrroma #4834 hello mindenkinek.Megegyeztunk a realal Chivu ugyben, 18 milla nem rosz foleg ha azt veszuk hogy, ha jol emlekszek enyiert is vettuk ezelot vagy 3-4 eve (jol tartotta az arat), de szerintem,es en jobban orultem volna a Barca ajanlatanak ami 14 milla volt+Giuli,de igy is lehet hogy megkapjuk Baptistat. -
#4833 Sorry, pár nappal elsiettem, de ma végül Esposito a miénk lett, Chivu ügyében meg megegyeztünk a Reallal. :) -
#4832 Jó volt ez a Diadora, nem kéne variálni szerintem. -
#4831 Chivu-ról is írnak mindent, hogy Barcáé legujabb hír szerint pedig miénk 14 millióért és Obinna jáékjoga, kitudja milesz:D -
#4830 Kettőből semmi :o) -
#4829 No, elvben megint egy sorsdöntő nap előtt állunk.
+ Ma válik hivatalossá Esposito megszerzése, aminek én nagyon örülök
+ Ma Chivu eladása is valószínűsíthető, ezek után pedig mehetnek a további igazolások -
#4828 jaja azt mondják Kappa lesz
http://img87.imageshack.us/my.php?image=270607coversm2.jpg -
#4827 sztem a végén meg Lotto :) -
#4826 Most megint úgy tűnik, hogy Kappa lesz :D -
http://img228.imageshack.us/my.php?image=280607coverjc7.jpg -
#4824 A Legea meg ismeretlenebb mint a Diadora, vagy a Kappa. Ettol még persze lehetnek jo mezeik, de nekem stilusra az osszes focimez kozul a Diadora tetszik. Nem csak olasz csapatoknak van, hanem egy ket angolnak is. A masik kedvencem a Nike.
Ez a Legea milyen?? Gondolom olasz, de valami tobb info? -
#4823 Rövid hírek:
+ Jelen állás szerint a Legea lesz a mezszállító, nem a Kappa és nem a Diadora
+ Wilhelmssonról tovább egyeztetnek a Nantes vezetőivel
+ Esposito ma orvosi vizsgálaton vesz részt a Villa Stuartban, ezután aláír
+ Chivu-ügyben a Barce megtette ajánlatát, mely kedvezőbb, mint az Interé, de a két csapat közti megállapodás értelmében nem hozzák nyilvánosságra. A Roma tegnap 24-48 órás gondolkodási határidőt kért a döntésre. Az Intertől új ajánlat még nem érkezett -
#4822 Azért ha már így alakul, valami jó kis mezt ki kéne hozniuk, mint pl. a tavalyi, vagy az azelőtti. -
#4821 Ennek nem örülök :( -
#4820 A csapat hivatalos mezszállítója állítólag a következő szezontól a Kappa - ismét. -
#4819 ettől még nem jó egy játékos -
Csesza #4818 :DDDDdd -
#4817 Most úgy tűnik, inkább Barca, mint Inter. Érti ezt a fene... :D -
#4816 Ez tény, de a balvédő poszton nem volt különösebben kiemelkedő. Nem rossz játékos, én szívesen látnám a Romában, de a hírneve a góljából ered, szerintem. -
#4815 nem is a góllövés volt a feladata -
#4814 Egy gólt lőtt lényegében, de azt nagyon jókor. -
#4813 azon a nyáron se volt olyan kiemelkedő -
Csesza #4812 nem volt rossz at Interben sem, nem lehetett azt mondani, csak egy ilyen jó csapatból nehezebben tűnik ki...
:XD -
#4811 ki tudja...lehet ha elmenne a Romához ujjászületne... -
#4810 Zampa csinálta a legjobb bizniszt mikor eladta Grossót, mert már az Internek sem kell :DDDDDDDDDD
igazi egynyári játékos volt a csillagom -
Csesza #4809 nem muszály nektek elfogadni a mi ajánlatunkhat, ha csak nincs elengedési záradék :) -
Csesza #4808 pedig ez sztem egy korrekt ajánlat volt, bár nem értem miért kell odaadni Grossot?!
de ha ez így megy és Chivu elvileg ide szeretne jönni akkor Moratti ki fogja érte fizetni azt a pénzt... -
#4807 "Az Inter szóban megegyezett Chivuval, mi pedig az eladásról a Barcelonával."
majdnem mint a Suazo ügyben:DDD -
#4806 Na.
Chivu-ügyben a helyzet elég bonyolult.
Az Inter szóban megegyezett Chivuval, mi pedig az eladásról a Barcelonával.
Tehát most az Internek kell olyan verzióval előállni, ami nekünk elfogadható, leginkább a Barca 15 millió eurós ajánlatát kellene túllicitálniuk. A legfrissebb (2 órával ezelőtti) hírek szerint az ajánlatán (11 millió euró) az Inter nem változtat, de emellé adná Fabio Grossót is.
A római vezetők ezt az ajánlatot elutasították. -
#4805 Hát például.
Akkor a Roma könnyen eleshet a pénzétől. (Persze gondolom, hogy az esetek többségében meg tudnak állapodni) -
#4804 elutasítja a szerződést? -
#4803 De ha Chivu a Barcába semmiképp sem akar menni? (csak egy feltevés)
Akkor meg tudja fúrni az üzletet?