AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
AS Roma - Civitavecchiese 10-1
Totti, Mancini, Montella 3, Vucinic 2, Okaka 2, öngól.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Köszi szépen!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hát ha ugyvesszük 😄

de ugy is lehet venni, hogy te véletlenül elírtad és a másik 2 volt hülye, hogy ugyanezt a rosszat nem vette észre és lecopyzta 😛

szanics
ez a BL-mez volt

Taranov

Pont ilyen, csak fehér.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Sajnos nincs fotó, mert egy távoli ismerõsöm árulja. Ma megmutatta élõben is, eléggé tetszik, de nem mondtam rá igent, mert azért közelrõl látszik, hogy használt. Próbálok keresni képet egy ugyanilyenrõl.

takibalint
Foto van? Amugy ha hasznalt, akkor 5 ezernel tobbett ne adj. Attol is fugg mennyire ritka. 20 fontert uzletben vadi uj 2004-es polot lehet(ett) venni. Amugy Boldog Szulinapot

szanics
Hát nekem ilyen van rövidujjúban. Ha azt veszem, hogy 11 körül megkapod az újat, akkor... 6?

tehát csak én voltam hülye, arra célzol? 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MnAdI
BSZ Taranov!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

fsgh
3-4 ezer?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Taranov
Köszönöm szépen!

Taranov
Sporttársak!
Mennyit érdemes adni egy 2003/2004-es 3/4-es ujjú fehér mazdás hibátlan anyagú fehér mezért (zöld a nyaka és a karja), aminek az elején és a hátulján egy kicsit repedezett a piros-narancssárga csík? (Ez csak közelrõl látszik)

szanics
Isten éltessen, Taranov! <#pias>

gondolom a másik 2 delikvens copy-zott 😄

Taranov
Nem gond, megszoktam már 😊
És köszönöm neked is a jókívánságot.

basszus, tényleg 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
és hárman írták le helytelenül a nevét...BSZ Taranov!

ReaL MaDRid x siempre

totti10
BSZ Tratanov

hajrá,lilák!

Taranov
Köszi mindenkinek!

fsgh
BSZ Tratanov

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BSZ Tratanov

jbal
BSZ Taranov!!!<#pias>

Taranov
Köszönöm szépen, sempre Roma 😊

gabber_saviola
HBD Taranov

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

totti10
😄DDDdddd

hajrá,lilák!

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

nem csak a pályán teszi oda magát 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
ÚTON AZ ÚJABB TOTTI-GYERMEK!

Ismét áldott állapotban van Ilary Blasi, csapatkapitányunk, Francesco Totti kedvese.

Cristian Totti után így újabb aprósággal bõvül a Totti-család.

"A hetedik mennyországban érzem magam!" - mondta Ilary, aki 2005 júniusában ment feleségül Tottihoz, és egy évvel ezelõtt hozta világra szerelmük elsõ gyümölcsét.

Forrás: asroma.hunsport.hu

totti10
vki nem tudja h honnan lehet letölteni róma gólokat eredeti olasz kommentáral?😊

hajrá,lilák!

Taranov
Én is nagyon dühös voltam. Ráadásul Cruz fejesét még hárította is a kapus, csak a védõ nem végta ki elég gyorsan a lasztit.

takibalint
Nem hiszem el, hogy az inter a 2. felido 47 perceben lotte a gyoztes golt. <#falbav>

jbal
ja az az ismerõsös izé?megvolt

jbal
?

totti10
temeg myvipen igazolj már vissza XD

hajrá,lilák!

jbal
nem tudsz magyarul?😄
a Roma megközelíhesse az Intert ha ma elszenvedje az Inter a vereséget a Parmátul😄

totti10
3-0 gyõzött a Torino ellen
ha nyer a parma akkor 1 pontra megközelitsük az intert

hajrá,lilák!

Taranov
Ha ma elveri a Parma az Intert, csak egy pont lesz a lemaradásunk, ugye? :-)
A Palermo mit játszott?

szanics
én azt hiszem, hogy ez nem a mázlin múlott
nem volt olyan perce döntetlen állásnál a meccsnek, melyben a Milan lett volna a jobb csapat!!!

banok
jah meg Tottinak is. De mekkora...!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

köszi

violence can be used for good - JUSTICE

totti10
azért nagy mákunk volt ,mert a milannak volt 2 kapufája is....

hajrá,lilák!

banok
hát akkor nézd meg

teljes meccs

English Commentary
Video - 512x384 1150Kbps
Audio - 96Kbps MP3 44100Hz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jee😄
de sajna nem láttam

violence can be used for good - JUSTICE

jbal
GRAT!!!!!!!!!
ez szép volt és Totti újra csúcsformában😊

totti10
köszi😊

hajrá,lilák!

takibalint
Na nezzetek mit hozok nektek. Palermo fanoknak is a figyelmebe ajanlom. http://www.bravo.co.uk/footballitalia/videohighlights.php

takibalint
Gratula!
Latogatom, latogatom a roma hunsportot.

szanics
igggeeeeeen
Totti a király
azt hittem, elbukjuk, de ilyen váltást még nem láttam a csapattól. eddig mindig összezuhantunk, ha sokáig vezettünk, és az ellenfél felállt.
Most meg mintha mi sem történt volna, kijjebb jöttünk, csináltunk három ziccert, amibõl egyet berúgtunk
Egyre erõsebb a csapat mentálisan, és ez nagyon jó!!!!!

Nuno88
grat

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

totti10
EZAZZ legyõztük a Milant 2-1 re

hajrá,lilák!