7165
-
Csesza #4802 dehogy is :D
ha ugyanannyit ajánlanak, akkor is megtehetik, hogy elfogadják a Barca ajánlatát és az Interét nem, mivel nem akarják egy rivális csapatát erősítni... -
moor09 #4801 Valszeg lett volna vagy lenne egy olyan megoldás hogy Chivu szélre és akkor
Panucci - Mexes - Juan - Chivu
Nem semmi védelem lenne -
#4800 Valószínű, hogy menni fog, de azért nem lett volna rossz, ha Chivu és Juan közt kialakul egy verseny a kezdőbe kerülésért. -
#4799 Augusztus 4. West Ham United - AS Roma felkeszulesi meccs. Londonban termeszetesen. Mar megneztem a jegyarakat, mert kimegyek megnezni az biztos. -
#4798 nem a játékos dönt hogy hova akar menni?(jó mondjuk vszeg a Barcába menne..:P) -
#4797 És szerinted kinek fogjuk eladni, ha a Barca és az Inter ajánlata megegyező? :D -
#4796 ennyit Moratti papa is ajánlani fog érte:) -
#4795 Azzal, hogy leigazoltuk Juant és majdnem biztos Esposito felének megvétele, biztossá vált, hogy csak kápéért adjuk el Nektek. Azt meg nem nagyon akarjátok.
Ez esetben Grosso vagy Cruz jöhet szóba, de főleg Grosso, mert Cruz nem fér bele a fizetési sapkába. Grossót meg Ti nem adjátok, úgyhogy szerintem itt a story vége... -
Csesza #4794 nemkéne -.- -
#4793 A Barca állítólag 2 hetes gondolkodási időt szabva 15 millió eurót ajánlott Chivuért, de megy ez még feljebb is Puyol sérülése után. -
#4792 Szokatlanul aktívak vagyunk az átigazolási időszak elején.
Szerintem Juan után és Pizarro, valamint Vucinic másik felének megvásárlása után nagy vásárlások már nem lesznek.
Max. véglegesítik Barussót, és ha megy Chivu, akkor egy belső és egy szélső védő még érkezik.
Emellett Esposito szinte biztosan jön.
És ezzel szerintem jól járunk, mert mélyül a keret. -
Csesza #4791 ebben lehet valami :) -
#4790 ez pont azt világítja előre hogy menni fog:) -
#4789 Szerintem jól jártunk Juannal, de ha több igazolásunk nem lesz, akkor inkább maradhatna Chivu :) -
moor09 #4788 Leigazoltuk Juan-t a Leverkusentől, és megvettük Vucinic játékjogának második felét. -
#4787 Aham. Mondjuk én nem érzem akkora nagy veszteségnek. -
#4786 egyre távolabb kerül tölünk...legalábbis ilyeneket olvasgattam..(nem biztos...) -
#4785 Na és mi a helyzet Chivu-val kapcsolatban? -
#4784 Az AS Roma 5.75 millió euróért megvásárolta az Intertől David Pizarro játékjogának másik felét, így a chilei marad Rómában. mindez már hivatalos. -
#4783 Végülis a Roma számára nem alakulna rosszul az átigazolási időszak, ha összejönnének azok a játékosok, akikről most szó van, de valahogy nem szoktak...
Szóval visszajött Brighi és vsz. marad, meg jött Adrian Pit, akiről fogalmam sincs, hogy kicsoda, de nem is érdekel, a lényeg, hogy a román-létszám állandósul a csapatban, ha Chivu távozik.
Jöhet ez az Ahmed Barusso nevű ember, aki ugyan sérült volt, de 2 napig vizsgálgattuk, és rendben találtuk. Ő középpályás, a másodosztályú Riminitől érkezhet - amolyan Essien-típus a 23 éves csákó, szerintem az év átigazolása lehet.
Találtam egy videót egy csúnya nagy góljáról, érdemes.
Barusso vs Bologna
Rajtuk kívül jöhet még Chivu pótlására Juan, akit szívesen látnék, bár kis kockázatot érzek benne, valamint Esposito a Cagliaritól, aki viszont az elmúlt fél évben sérült volt. Quagliarella megszerzésére a magam részéről semmi esélyt nem látok - főleg úgy, hogy a Samp 100%-ban birtokolja már a játékjogát -, a többi meg szintén puszta pletyka, ahogy az a Romával kapcsolatban lenni szokott... -
#4782 Hát nem mondom, hogy szerencsére, mert az nem lenne korrekt, de most nekünk ez kedvező. -
#4781 Van Nisterooy megsérült!
Aranycipő -
#4780 Teljesen világos, köszönöm. -
#4779 comproprietànak híjják ezt a közöstulajdont, és csak Olaszországban van.
mikor ezt kötik (1 vagy 2 évre) akkor mind2 csapat 50-50% -ot birtokol a játékosból, a comproprieta lejártakor elindul autómatikusan a licit és aki a nagyobb összeget licitálja az viszi a pléját (pl. ahogy Bovónál volt tavaly). De a comproprieta amég "zajlik" addig is lehet licitálni a játékosra átigazolási időszakban és akár el is lehet adni a birtokolt tulajdonrészt. De példa legyen Pizzaro, mivel a Románál van, így ha az Inter eladná a tulajdonrészét, akkor amég nem jár le a comproprieta, addig nem igazolhatna sehova, viszont HA a Roma adná el a tulajdonjogát úgy a transzfer után AZONNAL át is igazolhatna, mivel jelenleg nála szerepel.
EZÉRT comproprietàs játékost el lehet adni, de csak a birtokolt részét mégpedig ahogy leírtam. -
#4778 Igen, a másik kérdésem az lett volna, hogy ez csak Olaszországban van-e :)
Mindenesetre érdekes, hogy Pizarro játékjogának a feléért súlyos pénzeket fizettünk, eladni viszont nem tudjuk. -
Adler #4777 nem
ez az eladáskor fontos, egyrészt osztozkodnak az árán - fizut onnan kap ahol játszik - másrészt mindkét csapat beleegyezése kell az átigazoláshoz, ez amolyan olasz okosság:) -
#4776 Nem nagyon értem, hogy mit jelent ez a fél játékjog.
Egyik évben itt játszik, másikban ott? -
#4775 Intertől elkottyintották, Rómában tagadják: a Roma pénz és Pizarro fele játékjoga mellett Julio Cruzt tartja az átigazolás kulcsának Chivu ügyében. -
#4774 Egy román csákó, Adrian Pit és egy ghánai/olasz középpályás, Ahmed Barusso a két legkorábbi igazolásunk.
Előbbiről semmit nem tudok, csak annyit, hogy Aradról jön, a másikról meg, hogy a Rimini Serie B-s csapatában játszott, erős, gyors, mindössze 22 éves játékos, felépítésre tiszta Essien. Vele kapcsolatban nehéz volt, mert korábban a Milan és az Inter is szerette volna, aztán ősszel megsérült, elég komoly térdsérülése volt. Emiatt 2 napig tesztelték a térdét, mielőtt leigazoltuk volna. Végül a fele játékjogát vesszük meg egyelőre 2 millió euróért, bár a tárgyalások majdnem megszakadtak ma délután. -
#4773 a ci az csi :D -
#4772 Na, bevallom férfiasan, hogy nem vágtam azonnal, hogy a ci az cs :) -
#4771 kimondhatatlan:DDD -
#4770 ásszocsiációne :D -
#4769 Bocs, kiment a fejemből, csinálok. -
#4768 Azt mondjátok meg, hogy ezt az Associazionet hogy kell ejteni.
Ez a c betű zavar meg a közepén. -
#4767 Boldog Szuletesnapot AS Roma!!! -
#4766 Ma 80 éves az AS Roma!
A Klub a mai napon ünnepli fennállásának nyolcvanadik évfordulóját!
-
#4765 Nem lesz foto a mezrol? -
#4764 kopiztam... -
#4763 hmmm nem rossz...Samuelt azért sajnálom