7165
-
#5003 Ez egy sima Diadora cipő, te is vehetsz :) -
ryhdeksan #5002 nincs felborulva, mi vagyunk a legerősebbek többiek alattunk -
#5001 Vasárnap este: Palermo - Róma meccs a Sport1-en. Kemény lesz! -
#5000 Csak 1 mellekes kerdes. Van most foszponzora a Romanak, vagy lesz? A Szuperkupa donton volt egy Wind nevu ceg, mint szponzor. Valami?? -
#4999 sztem meg nektek nem lesz..:D
az erősorrend most kicsit sem lesz felborulva plusz mindenki ponthátrány nélkül indul elvileg szóval majd meglátjuk ki nevet a végén -
#4998 -
#4997 Totti ezt kapta mint aranycipő?
-
#4996 -
#4995 -
ryhdeksan #4994 oké ;-] -
#4993 megnézem h az inter hány címet gyüjt be:p -
moor09 #4992 hmm de jóindulatu vagy -
ryhdeksan #4991 ennyi örömötök legyen erre az évre több ugysem lesz -
#4990 Az AS Roma hódította el a 2007/08-as Olasz Szuperkupát 50000 néző előtt Milánóban, miután a San Siróban De Rossi tizenegyesgóljával megverte a legutóbbi Serie A kiírásának bajnokát, az Internazionalét. A farkasok megérdemelten gyűjtötték be a címet, hiszen már az első félidőben sakkban tartották a milánóiak védelmét, s nagy csatában a folytatásban harcolták ki a győzelmet. Perrotta még be sem állt a mérkőzésen, máris a kiállítás sorsára jutott, az oldalvonal mellett reklamálásért mutatták fel neki a piros lapot a második félidő derekán. -
moor09 #4989 -
#4988 asszem Perotta csak padon volt és onnan küldték le vagyis maradt a 11-11 felállás... -
#4987 Jol jatszott a csapat, meg azutan is miutan emberhatranyba kerultek. A 2. felido jobb volt szerintem.
Valaki tudja, hogy miert kapott Perotta piros lapot? -
#4986 Grat! jobbak voltatok -
#4985 megnyertük a szuperkupát!! merda inter áléáléáél -
#4984 lehene már a stadio olimpicoban is a szuperkupa dontö -
#4983 csak a BL mecsseket kódolják
stream
adja a caifu meg a streamerone-n a RAI itt -
#4982 oké hogy adja, de nem lessz kódolva?,mert már volt rá példa -
#4981 tök jó lesz^^ már várom! -
#4980 Igen 20:35-kor kezdodik. Megneztem a Rai Uno honlapjan es a Port.hu-n is ez az info van.
Tehat gyengebbek kedveert Olasz Szuperkupa Inter-Roma Vasarnap 20:35 Rai Uno -
#4979 akkor adja a Rai uno a meccset vagy nem? -
#4978 bocs, holnapot akartam irni -
#4977 port.hu ilyen szempontból egy szar. -
moor09 #4976 Ha a super coppára gondoltok az vasárnap van és asszem adj a rai uno 20:30 tól -
#4975 A port.hu-n neztem a Rai Uno musorat, es ott teljesen mast irnak, mint ami megy a Rai Unon. Ez is olyan mint az Eurosport, hogy Eurosport 2-bol van 2 fele??? -
#4974 Biztos vagy benne? Mert a Rai Uno tv musorban nem irjak. Hanykor lesz? -
#4973 RaiUno -
#4972 vmi adja a mai meccset? -
#4971 reklám:DDDDDDD -
#4970 Még a kéne, h megint bajnok legyen... most úgy sem lesz... jönek a zebrások is... most nem lesz nekik oly könnyű. Tavaly csak a Róma meg a Milan volt méltó ellenje az internek (na jó palermo és fior is jó volt) De most jajj nekik.
a zebrák és a farkasok eltapossák a földig a kigyót:DDD -
#4969 mexes
amúgy jah chivu jó volt de mostmár előre kell nézni
ahogy montella is elment.. ő volt a kedvencem de hát változnak az idők
egy biztos az inter most nem lesz bajnok:D és ez jó:D -
#4968 Pedig jó védő.... egyszer védő léttére, s főleg az ő tudása ellenére majdnem lőtt egy gólt a Sampi ellen májusban tán egy felhozatalból... meg alapból hajtós gyerek volt a Rómának.
Hát meg alapból, ha mondták Róma védelmét, akkor szinte mindenki Chivut mondta meg azt a hossza hajú szőke srácot, már nem jut eszembe a neve. -
#4967 mert román?:D na jó csak vicc volt
mert az inter gyökér és biztos tetszik neki a meze..:D
amúgy meg ők a "bajnokok" szóval ez is valami nem?:D
nagy fos h elment nagyon sajnálom kicsit így védő hiány lesz sztem... -
#4966 Qrva életbe, minek ment át C.Ch, Biztos Abra miatt is, mivel jó haverok, de akkor is. -
#4965 Ha valakit érdekel... -
#4964 Heh, azt nem értem, h miért nem ide jött Toni?? Szükségünk lett volna egy kiforrott csatárra. na mind1.
Wilhelmson?! Őszintén? Én nem láttam benne semmi megtartandót, jól tette Spaletti és csapata, h menesztették.