AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Az igeeeen!
Kicsináltuk õket! Most már a végsõ diadal a cél! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

takibalint
En viszont sejtettem az otthoni 2:2 utan, hogy az Inter kiesik. Az angol tv csatornan a BL osszefoglaloban az Inter meccsrol csak a verekedest mutattak.<#vigyor><#vigyor> Tortent valami focira emlekeszteto is? <#vigyor><#vigyor> NA majd megnezem az UEFA honlapjan is az osszefoglalot.

takibalint
Erre nem szamitottam az elso meccs utan, de a remeny hal meg utoljara. Lehetett volna akar 3:0 is. Az a De Rossi fejes teljesen jogos volt.
Szep volt. Gondolom Magyarorszagon is volt osszefoglalo. A Lyon csak a 2. felidoben mutatott valamit.

Lombardini
Na ez az amire nem fogadtam volna. De gratulálok, ez eddig szép teljesítmény. 😉

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

gabber_saviola
hát jobb lett volna 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Azt hiszem, megérte volna leadni ezt a meccset is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez meglepetés, de kellemes :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

totti10
0-2 MANCINIIIIiiiiiiííííí

hajrá,lilák!

Taranov
Fantastico!

gabber_saviola
<#taps><#taps> AVANTI

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

totti10
Totti!!

hajrá,lilák!

Vezetünk!!!

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

takibalint
JO de azert az utolso ellen illene nyerni, meg idegenben is, ha csak 1:0-ra is.

Taranov
Én azt hiszem, ez a jelenlegi dobogó reális és igazságosnak is mondható, szóval nem kell aggódni, csak ez ne változzon.

gabber_saviola
szép vagy, bejössz a Palermo topikba együttérezni itt meg nyomod a fikát

totti10, nagy Rómás létedre az a szégyen, hogy nem tudod, hogy Rómában amici a Palermo 😊

Lol,rendesen beégett a palermo 😄 Messinától kikapni..

totti10
ya,szégyen
a palermo mégjobban leégett (messina palermo 2-0😛😛😛)

hajrá,lilák!

takibalint
MI van a csapattal? A tok utolso ellen dontetlen? Aze ez szegyen.

gabber_saviola
Livorno-Inter 1-2
Ascoli-Roma 1-1

totti10
Livorno <1 - 0> Inter Milan

26' M. Materazzi
27' <1 - 0> C. Lucarelli

Ascoli <1 - 0> AS Roma

31' <1 - 0> A. Soncin

hajrá,lilák!

gabber_saviola
pukk -.-

Ascoli-Roma: Le probabili formazioni
Queste le probabili di Ascoli e Roma, in campo alle ore 15 allo stadio "Del Duca":

ASCOLI (3-4-2-1): Eleftheropoulos; Melara, Corallo, Nastase; Vastola, Foglio, Boudianski, Pesce; Fini, Soncin; Paolucci.
Allenatore: Sonetti

ROMA (4-2-3-1): Curci; Cassetti, Ferrari, Chivu, Panucci; De Rossi, Faty; Wilhelmsson, Mancini, Tavano; Totti.
Allenatore: Spalletti

Arbitro: Saccani di Mantova
(A)

takibalint
Ez igaz, sajnos. De legalabb nem nott a kulonbseg a ket csapat kozott

Taranov
1-1 lett a vége. Megszakadt az Inter gyõzelmi sorozata.
Egyébként voltak szép és vicces jelenetek is a meccsen. Elõbbi kategória sorolnám Muntari és Obodo megmozdulásait, utóbbiba pedig De Sanctis hatalmas muesését.
Az Inter fantázia nélkül játszott, de azt hiszem, nekik a bajnokságban már nem lesz sok gondjuk. Be kell látnunk, hogy ez a Roma még nem olasz bajnok szintu csapat, nagyon sokat ikszelünk kiscsapatok ellen.

takibalint
Es mi az eredmeny?

Taranov
Végül nem vettem, mert ezen a subsidesports.com site-on mindig nagyon kevés méretbõl lehet választani, és hamar sold out státuszba kerül egy-egy mez.
Próbálok majd keresni Magyarországon boltot.

Taranov
Ez a jelenleg is zajló Inter - Udinese meccs kifejezetten vicces, az Internek egyszeruen nem hagyják elvégezni a szabadrúgásait.

takibalint
Vettel roma mezt vegulis?

Taranov
Kihalófélben a topik?

McFrost
aszittem már diszidáltál a repcsivel:Aadasdasdasd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Áh, köszönöm! <#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
Szanicsnak gabbertõl ^^
végleges 😛

takibalint
Az Inter is igen szepen leszerepelt. 2 golt kaptak otthon, ez nagy elony Valencianak. A Milannak viszont van eselye.

gabber_saviola

szanics
Az eredmény nem rossz, de egyrészt mákunk volt, másrészt szerintem pápá lesz.
A BL elég csúnyán megmutatja, hogy nem is olyan erõs az olasz bajnokság.

Taranov
Ahhoz képest, hogy vereségre számítottam, nem rossz az eredmény. Az más kérdés, hogy Lyonban nincs sok esélyünk döntetlent játszani.

takibalint
Ez a Roma - Lyon meccs, meg az alacsonyabbnal is alacsonyabb szinvonalu volt. 11 sarga 1 meccsen, gol meg semmi. Roma megint ataludta a meccset. Amugy van valamifele pszcihologus a Romanal? Mert jo lenne elmagyarazni 1-2 jatekosnak, hogy focizni kell a palyan, es nem szineszkedni.

HA igy jatszanak a visszavagon, siman kiesnek. Ezert kar volt pihentetni a jatekosokat az Empoli ellen.

Taranov
És az remélhetõleg meg is lesz.

szanics
Ezzel nem értek egyet.
Totti szombaton is ott volt, nem volt viszont a két alap belsõ védõnk, Chivu és Mexes, valamint a két szárnyon Mancini és Taddei. Ez sajnos alaposan gyengít minket. De majd a Lyon ellen velük együtt!
Spalletti nyilván szándékosan nem játszatta õket, ahogy a meccs után fogalmazott: "Nem hiszem, hogy mi komolyan üldöztük volna az Intert."
Elfogadtuk, hogy nincs meg a bajnoki cím, most már az ezüstérmet kell bebiztosítani.

banok
szvsz túlságosan Totti központú a Roma az a baj.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taranov
Pont ez a gond, hogy már 3 pontos hátránynál sem reménykedett benne a csapat, hogy utolérjük õket, ezért lemaradtunk.
Az oké, hogy egy Roma - Interen kikapunk, de azért az Empoli ellen, a Reggina ellen stb...

banok
Még komolyan reménykedsz abban, hogy utoléritek õket? lol

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taranov
Ez nagyon nem jó, hogy mi kikaptunk az Emplitól, az Inter viszont megverte a Cagliarit.

takibalint
En a feheret valasztanam. Ez az uj dizajn az idei szezonban nem tetszik. Megvetted mar amugy? A feher nem koszolodik. Szoval nem kell felned, ha ugy mosod, ahogy kell, nem lesz semmi baja. Nekem van 2-3 feher roma mezem, es mind ok.

gabber_saviola
szasz Csabikám 😛
alig látlak mostanában, persze a netre gondoltam 😄dddddddd

szanics
Ezt eredményezi a rosszindulat 😛

totti10
FT AS Roma ❤️ - 0> Parma

51' <1 - 0> F. Totti
66' <2 - 0> S. Perrotta
90' ❤️ - 0> R.F. Taddei

FT Palermo <0 - 1> Empoli

46' <0 - 1> S. Almiron

hajrá,lilák!

totti10
56'AS Roma <1 - 0> Parma
51' <1 - 0> F. Totti

56'Palermo <0 - 1> Empoli
46' <0 - 1> S. Almiron

hajrá,lilák!

Taranov
Én is ettõl tartok, de tõled rivális szurkolóként több bíztatást várnánk.

gabber_saviola
szerintem 1-1 lesz úgy, hogy egy halom helyzetet elpuskázott a Roma. <#smile>