AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Roma (4-2-3-1): 32 Doni, 77 Cassetti, 13 Chivu, 5 Mexes, 2 Panucci, 7 Pizarro, 16 De Rossi, 30 Mancini, 20 Perrotta, 11 Taddei, 10 Totti.
In panchina: 1 Curci, 21 Ferrari, 14 Faty, 28 Rosi, 17 Tavano, 4 Wilhelmsson, 23 Vucinic.
All. Spalletti
Milan (4-3-1-2): 1 Dida, 2 Cafu, 17 Simic, 13 Nesta, 19 Favalli, 32 Brocchi, 21 Pirlo, 20 Gourcuff, 10 Seedorf, 99 Ronaldo, 11 Gilardino.
In panchina: 26 Storari, 44 Oddo, 3 Maldini, 8 Gattuso, 22 Kaka`, 7 Oliveira, 9 Inzaghi.
All. Ancelotti.
Arbitro: Messina di Bergamo (F)
Ez a Mutu gyerek amúgy tényleg egy ravasz kis cigány....
Meglátszik, hogy honnan jött
In panchina: 28 Lupatelli, 2 Kroldrup, 6 Potenza, 17 Blasi, 22 Kuzmanovic, 83 Reginaldo, 29 Pazzini
Allenatore: Cesare Prandelli
ROMA (4-2-3-1): 32 Doni; 2 Panucci, 21 Ferrari, 5 Mexes, 22 Tonetto; 16 De Rossi, 7 Pizarro; 11 Taddei, 20 Perrotta, 30 Mancini; 10 Totti
In panchina: 1 Curci, 77 Cassetti, 28 Rosi, 14 Faty, 4 Wilhelmsson, 23 Vucinic, 17 Tavano
Allenatore: Luciano Spalletti
Arbitro: Gianluca Paparesta di Bari
(A)
AVANTI ROMA
Ezt szerintem inkább linkelni kellett volna.
Ez nem tetszik a fociban egyébként, hogy némelyek ennyire "lelkesen" játszanak, mint Fred, bár biztos véletlen volt.
Chivu sérülése
Mikor lép pályára? Remélem mihamarabb.
Mindenáron bele akarta beszélni a nézõkbe, hogy itt a Roma pontot is veszíthet.
De azzal azért jó tisztában lenni, hogy ha kiesünk is, nem semmi amit a ebben a szezonban csináltunk eddig!! 😊
Le a kalappal Spalletti és az összes játékos elõtt!
Roma (4-2-3-1): 32 Doni, 77 Cassetti, 5 Mexes, 21 Ferrari, 22 Tonetto, 16 De Rossi, 7 Pizarro, 11 Taddei, 20 Perrotta, 30 Mancini, 10 Totti.
In panchina: 1 Curci, 19 Defendi, 4 Wilhelmsson, 28 Rosi, 14 Faty, 18 Tavano, 23 Vucinic.
Allenatore: Spalletti
Udinese (4-3-2-1): 1 De Sanctis, 21 Zapotocny, 14 Natali, 2 Zapata, 5 Obodo, 8 Pinzi, 11 Muntari, 20 Dossena, 86 Siqueira, 10 Di Natale, 18 Asamoah.
In panchina: 70 Casazza, 6 Coda, 82 Lukovic, 29 De Martino, 4 D`Agostino, 15 Tiboni, 34 Gotti.
Allenatore: Malesani.
Arbitro: Mazzoleni di Bergamo (F)
avanizzatok a bl gyõzelemre, mert baromi nagy esélyetek van rá
A négy között: AS Roma / MU - Bayern / Milan
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Chivu kemény csávó! RESPECT 😊
FORZA AS ROMA!!! jöhet a következõ 😊)

Szóval jobban örültem volna, ha a Róma meccsét adják, de hát a tévék illetékesei szerint a Lyon és a Roma sem sztárcsapat.
hajrá,lilák!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack