AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
REAL MADRID
Ez egy olasz mobiltelefon-társaság.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
az erõsorrend most kicsit sem lesz felborulva plusz mindenki ponthátrány nélkül indul elvileg szóval majd meglátjuk ki nevet a végén
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
hajrá,lilák!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Valaki tudja, hogy miert kapott Perotta piros lapot?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tehat gyengebbek kedveert <#nyes>#nyes><#lookaround>#lookaround> Olasz Szuperkupa Inter-Roma Vasarnap 20:35 Rai Uno
a zebrák és a farkasok eltapossák a földig a kigyót😄DD
amúgy jah chivu jó volt de mostmár elõre kell nézni
ahogy montella is elment.. õ volt a kedvencem de hát változnak az idõk
egy biztos az inter most nem lesz bajnok😄 és ez jó😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Hát meg alapból, ha mondták Róma védelmét, akkor szinte mindenki Chivut mondta meg azt a hossza hajú szõke srácot, már nem jut eszembe a neve.
mert az inter gyökér és biztos tetszik neki a meze..😄
amúgy meg õk a "bajnokok" szóval ez is valami nem?😄
nagy fos h elment nagyon sajnálom kicsit így védõ hiány lesz sztem...