AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

jol jartok vele sok sikert neki 😄

REAL MADRID

totti10
0-2!!! eddig jók vagyunk

hajrá,lilák!

totti10
illene

hajrá,lilák!

Prince23
Ma nyerni kell😄D

takibalint
KOszi. Sejtettem, hogy valami telefonos ceg, mert a Rai Unon a reklamban ok nyomultak.

szanics
Van, ez a cég lett a csapat hivatalos fõszponzora.
Ez egy olasz mobiltelefon-társaság.

igen,ez mar teny, ez az, ezel szerintem befejeztuk a vasarlast, es elmondhatjuk hogy egy jo merkato volt. mostmar johet a vasarnapi kezdes. HAJRA ROMA<#taps><#taps><#taps>
Taranov
A HírTV már tényként közli, hogy Cicinho 2 évre a Romáé.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

totti10
azóta már rájöttem😄

hajrá,lilák!

Taranov
Ez egy sima Diadora cipõ, te is vehetsz 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nincs felborulva, mi vagyunk a legerõsebbek többiek alattunk

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Prince23
Vasárnap este: Palermo - Róma meccs a Sport1-en. Kemény lesz!

takibalint
Csak 1 mellekes kerdes. Van most foszponzora a Romanak, vagy lesz? A Szuperkupa donton volt egy Wind nevu ceg, mint szponzor. Valami??

k O T T A
sztem meg nektek nem lesz..😄
az erõsorrend most kicsit sem lesz felborulva plusz mindenki ponthátrány nélkül indul elvileg szóval majd meglátjuk ki nevet a végén

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

totti10

hajrá,lilák!

totti10
Totti ezt kapta mint aranycipõ?

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

oké ;-]

totti10
megnézem h az inter hány címet gyüjt be:p

hajrá,lilák!

hmm de jóindulatu vagy<#kacsint>

ennyi örömötök legyen erre az évre több ugysem lesz

totti10
Az AS Roma hódította el a 2007/08-as Olasz Szuperkupát 50000 nézõ elõtt Milánóban, miután a San Siróban De Rossi tizenegyesgóljával megverte a legutóbbi Serie A kiírásának bajnokát, az Internazionalét. A farkasok megérdemelten gyûjtötték be a címet, hiszen már az elsõ félidõben sakkban tartották a milánóiak védelmét, s nagy csatában a folytatásban harcolták ki a gyõzelmet. Perrotta még be sem állt a mérkõzésen, máris a kiállítás sorsára jutott, az oldalvonal mellett reklamálásért mutatták fel neki a piros lapot a második félidõ derekán.

hajrá,lilák!

fsgh
asszem Perotta csak padon volt és onnan küldték le vagyis maradt a 11-11 felállás...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

takibalint
Jol jatszott a csapat, meg azutan is miutan emberhatranyba kerultek. A 2. felido jobb volt szerintem.

Valaki tudja, hogy miert kapott Perotta piros lapot?

fsgh
Grat! jobbak voltatok

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

totti10
megnyertük a szuperkupát!! merda inter áléáléáél

hajrá,lilák!

totti10
lehene már a stadio olimpicoban is a szuperkupa dontö

hajrá,lilák!

jbal
csak a BL mecsseket kódolják
stream
adja a caifu meg a streamerone-n a RAI itt

totti10
oké hogy adja, de nem lessz kódolva?,mert már volt rá példa

hajrá,lilák!

fsgh
tök jó lesz^^ már várom!

takibalint
Igen 20:35-kor kezdodik. Megneztem a Rai Uno honlapjan es a Port.hu-n is ez az info van.

Tehat gyengebbek kedveert <#nyes><#lookaround> Olasz Szuperkupa Inter-Roma Vasarnap 20:35 Rai Uno

fsgh
akkor adja a Rai uno a meccset vagy nem?

totti10
bocs, holnapot akartam irni

hajrá,lilák!

banok
port.hu ilyen szempontból egy szar.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ha a super coppára gondoltok az vasárnap van és asszem adj a rai uno 20:30 tól

takibalint
A port.hu-n neztem a Rai Uno musorat, es ott teljesen mast irnak, mint ami megy a Rai Unon. Ez is olyan mint az Eurosport, hogy Eurosport 2-bol van 2 fele???

takibalint
Biztos vagy benne? Mert a Rai Uno tv musorban nem irjak. Hanykor lesz?

banok
RaiUno

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

totti10
vmi adja a mai meccset?

hajrá,lilák!

jbal
reklám😄DDDDDD

Prince23
Még a kéne, h megint bajnok legyen... most úgy sem lesz... jönek a zebrások is... most nem lesz nekik oly könnyû. Tavaly csak a Róma meg a Milan volt méltó ellenje az internek (na jó palermo és fior is jó volt) De most jajj nekik.
a zebrák és a farkasok eltapossák a földig a kigyót😄DD

k O T T A
mexes
amúgy jah chivu jó volt de mostmár elõre kell nézni
ahogy montella is elment.. õ volt a kedvencem de hát változnak az idõk
egy biztos az inter most nem lesz bajnok😄 és ez jó😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Prince23
Pedig jó védõ.... egyszer védõ léttére, s fõleg az õ tudása ellenére majdnem lõtt egy gólt a Sampi ellen májusban tán egy felhozatalból... meg alapból hajtós gyerek volt a Rómának.
Hát meg alapból, ha mondták Róma védelmét, akkor szinte mindenki Chivut mondta meg azt a hossza hajú szõke srácot, már nem jut eszembe a neve.

k O T T A
mert román?😄 na jó csak vicc volt
mert az inter gyökér és biztos tetszik neki a meze..😄
amúgy meg õk a "bajnokok" szóval ez is valami nem?😄
nagy fos h elment nagyon sajnálom kicsit így védõ hiány lesz sztem...

Prince23
Qrva életbe, minek ment át C.Ch, Biztos Abra miatt is, mivel jó haverok, de akkor is.

szanics

Prince23
Heh, azt nem értem, h miért nem ide jött Toni?? Szükségünk lett volna egy kiforrott csatárra. na mind1.
Wilhelmson?! Õszintén? Én nem láttam benne semmi megtartandót, jól tette Spaletti és csapata, h menesztették.