AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Egyértelmûen Cicinho hozta össze a tizit.
Taddei sem tudott mit kezdeni magával a végén sajnos, ahogy Mancini sem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Mi? már mint cicinho hozta össze 11-est? én nem úgy láttam...
Én szerintem minden ott kezdõdött az x-el, mikor Taddei az oldalon felrugott 2 juvést egymás után..., sztem ha ezt nem tette vón, akkor nyertünk volna

szanics
Ja, összehozott egy felesleges tizit és sikerült húznia az idõt, ezért elvették a labdát bedobásnál és abból kaptuk az egyenlítõ gólt...
(A kettõ között jó volt.)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

k O T T A
kvajómeccs volt sztem
2-2 egész jó bár ezt a hagyjuk az ellenfelet kibontakozni dolgot be fogjuk tovvábra is szopni fõleg erõsebb csapatok ellen

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

totti10
fölé rúgta tee...

hajrá,lilák!

james69holden
"Doni most vedte ki Del Piero buntetojet"

? <#wilting>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Prince23
A fenébe, mázlisták...😛PPPPPP
Perrotta mit ki hagyott, Cicinhó szerintem most nagyon megmutatta tudását (pedig nem komálom a brazilokat😛), és szerintem elfogja érni, h legalább váltogatva befurakodjon a kezdõ11-be.
2-2 lett az eredmény😞 Maradt a pontosztozkodás... nem vagyunk full 100%-osak, de eddig még nem kaptunk ki. hát így legyen.

de jol alakul az Inter mecs is
ez igen, azt hiszem meg van ki a mecs embere Totti utan, Doni most vedte ki Del Piero buntetojet<#taps>
A Real nagy mestere annak hogy kel kivenni a forgalombol egy jatelost, megveszik es kispadra ultetik, vagy meg oda se
Prince23
Cicinhó nagyon jó választás volt... eddig ott poshadt Madridban szegény.
Remélem a meccs embere lesz Totti után.

nagyon koszonjuk Karajjj a bannert,tok szuper lett, remelem fel tudja tenni szanics, vezetunk Totti megmutatja ki a kiraly az olimpicoban, ez az sracok csak igy tovabb!!!
Prince23
Húh basszus, de jó meccs. Full hangulat van nálunk, na meg Olimpicóban is... 2 tu(o)ttigóllal vezetünk. 2-1😊
Forza As Roma

Taranov
Hatalmas meccs, és Szávay is átvette a vezetést 😊 Jó kis vasárnapnak ígérkezik ez 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Kár, hogy bekaptuk ezt a gólt, pedig annyira jó volt a Roma eddig.
Mondjuk még semmi sincs veszve.

k O T T A
mindjárt roma juve😊
hajrá hajrá

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Sziasztok, mrroma megkért, hogy csináljak egy bannert a topikhoz, ha tetszik, felhasználhatjátok nyugodtam...
szanics
Engem tegnap megnyugtatott, hogy ilyenek tudnak beállni csereként, mint Giuly vagy Pizarro. Ez hiányzott nekem tavaly, egy erõs pad.
Nem kell elszállni, nem kell félni sem, ha a Juvét megverjük, akkor az erõs bajnoki sorozatban akár egy zakó is belefér. Szerencsére a "nagycsapatok" nincsenek még kirobbanó formában.

Prince23
SZEPT. 23 ROMA - JUVE szuperrangadó!!!!!!!!! 14:50!!!!!!
Nézzétek!!!
FORZA AS ROMA!

remelem nem szalnak el fiuk maguktol, az idei kezdet nem lehetet volna jobb(meg golt sem kaptunk), en attol felek hogy beleszaladunk egy nagy zakoba es akkor megint leszalunk a foldre, de remelem ez minel kesobb lesz es nem tul fontos mecsen. Igy legyen, egyenlore minden ok, es Totti is jo formaban van, valaszolva egy regebbi kerdesedre, es addig nagy baj nem lehet.FORZA ROMA!!!
Taranov
Már kezdek félni amiatt, hogy ilyen jó a csapat. Csak nehogy meglegyen ennek a böjtje.

ez az, vezetunk Perotta goljaval
Taranov
Nagyon jól indult a Roma, ha a Juvét is elkenik a fiúk, már bíztató mértékû elõnyre tesznek szert. Totti milyen formában van? Még nem láttam sajnos a meccset.

Prince23
Így van

Gratula gyerekek, a neheze most jon, de ezzel a lendulettel megtudjatok csinalni, elobb a Kiev, aztan kenjetek el a Juve szajat.HAJRA ROMA!!!
szanics
Roma - Siena 3-0 és a tizkrõl Cagliari-Juve 2-3

takibalint
Most ti melyik meccsrol beszeltek??

csak most lattam,mekora golt lot Aquilani,es mindjart utana egy boduletes kapufat is, ez igen, csak igy tovabb<#worship><#worship><#worship>
szanics
Hiba 😄DDD

Rendezõbe / tévésbe kötött bele, miután az valószínlûeg beszólt neki.

Taranov
(nem volt hang a tévén)

Taranov
Ettõl függetlenül nyertek.
Pedig már úgy tûnt, hogy lemaradnak.
Más: Zebina kivel és miért vitatkozott ott a piros lap után a partvonalnál?

szanics
Mindkettõ jogos volt...

ez az sracok, most mar ez a mecs is a zsebbe van,Aquilani nagyon beindult, mindig tudtam hogy jo zsugas, csak le ne seruljon, mert eleg serulekenynek bizonyult, erdekes hogy a Juve ellen ket 11-est iteltek<#eplus2>,vajon ez meddig fog tartani a biroknal, ezzel nincsenek megszokva a Juvesok, Giuli mellet vegul Totti is bekoszont, ezt igy, csak igy tovabb.
szanics
Szintén Livorno...

Alvarez hova ment?

UFFICIALE: Erjon Bogdani al Livorno
31.08.2007 18.46 di Francesco Letizia
Erjon Bogdani passa al Livorno con la formula del prestito: è il colpo piu' importante delle ultime ore di mercato.

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

szanics
Alvarez, Nonda távozott.
Bogdani valószínûleg jön.

Prince23
Jessz, megkaptuk a Mancsesztert múúúhahaha /csoportmérkõzés
Remélem tisztázzuk magunkat, azért a 7-1-ért.

totti10
2.leszünk sztem

hajrá,lilák!

Mu,Sporting,Kijev + mi a csoportunk (F)

szanics
T -2 😄

este BL sorsolas, sok szerencset Forza Roma<#help>
szanics
Igazoltunk egy portugál válogatott balbekket, Antunest, és nem kizárt, hogy az amerikai Danny Szetelát is leigazoljuk még.

Atesz89
Köszi!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szanics

Taranov
Ez engem is érdekelne, még nem láttam soha.

Atesz89
Az idei 3.számú mezünkrõl tud valaki képet mutatni?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Taranov
Azért annyira nem rossz csapat, hogy így elhatárolódj tõle 😄

szanics
"közöm sincs a Romához" 😄DDDD

hunbasser
jó írás <#eljen>

annak ellenére,hogy nem vagyok Roma drukker,sõt közöm sincs a Romához,eddig mind a két bejegyzést elolvastam,és tetszettek!Várom a következõeket 😊

ReaL MaDRid x siempre