7165
  • LasCar16
    Milan abszolút szar formában volt, köszönhetően h a keret nem bírta a szerda szombat ritmust és elfáradt, másik dolog az Inter + a BL.. remélem értitek a célzást, sokkal jobban örültem volna egy Madridnak mivel az utóbbi időben ők is gyengélkedtek, az angolok most remek formában vannak egyedül a Barca, a Schalke, Fener verhető, de a legjobb 8 között már a végső győzelem a cél, szal nektek a neheze csak most jön..
  • Taranov
    Végülis igazad van, a spanyol bajnok ellen azért nem sokan szeretnének játszani.
  • mrroma
    ezzel nem ertek egyet, szerintem egyik csapat sem akart volna a Real ellen jatszani
  • Prince23
    LOL
  • Taranov
    :D
    Az ellenfelünk is könnyebb volt, de az olasz élcsapatok közül csak a Roma van formában mostanság.
  • mainevent
    4 góllal többet rúgtunk a nyolcaddöntőn, mint a milán és az inter közösen
  • mainevent
    Inter kiesett, a játékvezetőker fogják persze, a SerieA-ban is szükség lenne hasonló bírókra akik a nagy nevek hallatán nem esnek hanyatt.
    Azért még arra kíváncsi vagyok idén is verekedéssel búcsúznak a BL-től?
  • Prince23
    Én ezek közül a Barcától félek.
  • Taranov
    Nehéz nagyon esélyt latolgatni, de szerintem ha az Arsenalt, Manchestert, Barcát, Chelsea-t elkerüljük, akkor szerencsésnek mondhatjuk magunkat.
  • Prince23
    Poolt utálom, ugyhogy Keddre egy kis forza inter lesz:P Chivuért!
  • Taranov
    Én tavaly óta nem láttam a Liverpoolt, de hozzád hasonlóan én sem szeretném, ha angol házibajnokság lenne a BL.
    A tavalyi állapotok szerint azért a Romának könnyebb ellenfél lenne az Inter, mint a Liverpool, de fogalmam sincs, hogy ez a mai állapotok szerint is igaz-e.
  • takibalint
    A Liverpoolra ertettem, hogy gyengen muzsikalnak.
  • takibalint
    A Liverpoolnak meg tovabb is kell am jutnia. NEm szoktam drukkolni az Internek, kulonosen nem a bajnoksagban, de most orulnek, ha kivernek a Liverpoolt. 3 "angol" csapat eleg. Nem kell meg 1. BAr ok eleg gyengen muzsikalnak, ellenuk nem lenne rossz jatszani, mert a rossztol nem allnak tavol. Es akkor finoman fogalmaztam.
  • totti10
    köcc
  • Agassi Fan
    Nagy győzelem volt, gratulálok!
  • banok
    A BL-sorsolás március 14-én 13:15-kor lesz az Eurosport-on.
  • totti10
    negyeddöntöbe ki lesz az ellenfél? vagy sorsolás mikor lesz?
  • DJ BP
    ismerve a spanyol sajtót, nem hagyják ki, hogy ne minket szivassanak Roma dícsérése helyett
  • Taranov
    Azért is örülök ennek a kettős győzelemnek, mert ez talán még egy lépés abba az irányba, hogy ne kiscsapatként tekintsenek a Romára az emberek.
  • DJ BP
    Gratulálok, otthon nem így kéne játszanunk
  • Taranov
    *azért a Liverpool és az Arsenal sem lenne könnyű ellenfél.
  • Taranov
    Itt már mindenki eléggé jó, de a Manchester tényleg nehéz ellenfél lenne. Sajnos a csoportkörben sem voltunk sikeresek ellenük, bár az 1-0-ás meccsen jobbak voltunk.
  • mrroma
    ez az gyerekek, ez egy gyonyoruszep mecs volt, nem akarki uti ki a realt kettos gyozelemmel, es menyivel simabb is lehetet volna, nem tudja senki mikor lesz a sorsolas?,szinte barki jo lenne de valahogy a manchesterol felek, bar utalom oket de szerintem ok most a legjobbak a mezonyben, ha nem esunk veluk ossze akkor egy kis szerencsevel talan a dontig is eljuthatnank, ott meg barmilehet(Totti olyan regota almodik mar egy BL dontorol hogy ott biztos felszantana a palyat), na meglatjuk es remelem ez a forma kitart egesz tavaszig. mindent bele csak igy tovabb.HAJRA ROMA, FORZA ROMA
  • GanXstaZoleeWrk
    Nagyon jó kis meccs volt, Vucinic külön tetszett, a lesgól mondjuk annyira nem... Csak igy tovább!!
  • Jagumo
    grat:)
  • Winz
    Grat a Rómának,szépen fockáztak!
    Aquilani meg egy állat,rvajó "rugói"vannak,Ikert megtornásztatta pöttyet.
  • takibalint
    A Barcelona mellett csak a Roma jutott tovabb kettos gyozelemmel. Ez azert nem rossz. Persze meg hatra van az Inter-Liverpool meccs, de nem hinnem, hogy a Liverpool kettos gyozelemmel jutna tovabb, ha tovabb jut.
  • takibalint
    Ugy is lesz!
  • Taranov
    Én is aggódtam, mert nagyon felpörgött utána a Real, de az 1-1 nekünk jobb volt, mint a 0-0.
  • Count Adyn
    Grat, tessék megnyerni:D
  • takibalint
    Robinho meg probalt is valamit csinalni, csak jol kikapcsoltak a jatekbol.
  • takibalint
    Jo meccs volt. A real gol tenyleg les volt. De mar mindegy. Rogton az Inter elleni meccs jutott eszembe, amikor a Real egyenlitett. Kicsit aggodtam is.
  • Taranov
    :D
  • Taranov
    Ez igaz lehet, de a sajtó baromira nincs tisztában az erőviszonyokkal, a Real nevétől megszédülnek, a Romával kapcsolatban meg csak a tavalyi 7-1-re emlékeznek. (Azt sem látták, csak az eredményt)
  • mainevent
    " ha kell meghalunk a pályán"!!Mondta Robinho a tegnapi sajtótájékoztatón

szerintem meghaltak
  • MrSpock
    Barcelonának szurkolok,de a Roma mai játéka érett volt.Úgyjátszottak mint a tavalyi Milan.Okosan,és taktikusan.Nem rohantak feleslegesen és jól semlegesítették a mai Realt.szép volt minkét fejes,és ha jobban koncentrálnak a végén simább lehetet volna.Raul gólja meg les volt szerintem.
    Gratulálok,és azért jó,hogy 1 olasz csapat már van,mert ne angol házibajnokság legyen a BL.
  • james69holden
    Legalább valaki megmentette az olaszok becsületét :)
    Taktikus játék a Rómától, elképzelés nélküli futball a Madridtól...
    Megérdemelt a továbbjutás! grat grat grat
  • Kalozoner
    Grat...
  • Monoton
    csak média fujta fel. személy szerint egy 2-0 as győzelmet vártam :)
  • gabber_saviola
    Congratulo, con la bella :D
    Grande Roma :P