AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taddei sem tudott mit kezdeni magával a végén sajnos, ahogy Mancini sem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én szerintem minden ott kezdõdött az x-el, mikor Taddei az oldalon felrugott 2 juvést egymás után..., sztem ha ezt nem tette vón, akkor nyertünk volna
(A kettõ között jó volt.)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
2-2 egész jó bár ezt a hagyjuk az ellenfelet kibontakozni dolgot be fogjuk tovvábra is szopni fõleg erõsebb csapatok ellen
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
? <#wilting>#wilting>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Perrotta mit ki hagyott, Cicinhó szerintem most nagyon megmutatta tudását (pedig nem komálom a brazilokat😛), és szerintem elfogja érni, h legalább váltogatva befurakodjon a kezdõ11-be.
2-2 lett az eredmény😞 Maradt a pontosztozkodás... nem vagyunk full 100%-osak, de eddig még nem kaptunk ki. hát így legyen.
Remélem a meccs embere lesz Totti után.
Forza As Roma
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondjuk még semmi sincs veszve.
hajrá hajrá
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Nem kell elszállni, nem kell félni sem, ha a Juvét megverjük, akkor az erõs bajnoki sorozatban akár egy zakó is belefér. Szerencsére a "nagycsapatok" nincsenek még kirobbanó formában.
Rendezõbe / tévésbe kötött bele, miután az valószínlûeg beszólt neki.
Pedig már úgy tûnt, hogy lemaradnak.
Más: Zebina kivel és miért vitatkozott ott a piros lap után a partvonalnál?
31.08.2007 18.46 di Francesco Letizia
Erjon Bogdani passa al Livorno con la formula del prestito: è il colpo piu' importante delle ultime ore di mercato.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Remélem tisztázzuk magunkat, azért a 7-1-ért.