7165
-
#5523 A holnapi Palermo meccsre Inter vereseget erzek. -
daviddavid #5522 grat a győzelemhez! de nyerjétek meg a BL-t! :d:d -
daviddavid #5521 hát igen.. -
moor09 #5520 ENNYI 2:1 -
#5519 ezt nem hiszem el, grat a győzelemhez -
#5518 arcból vissza. -
daviddavid #5517 ENNYI 0-1 -
#5516 Még 0-0 az állás, de a betandwinen a Romának csak 2,55-ös szorzója van, míg a Milannak 3,8-as. -
mrroma #5515 eselyetek nincs a 3 pontra -
mrroma #5514 koszi, ugy legyen -
ryhdeksan #5513 egyébként remélem ti nyeritek meg a bl-t ;) -
#5512 Minden hülye csak az eredményt nézi, a meccset nem is látták. -
ryhdeksan #5511 az :D -
#5510 A 2. meccs Manchesterben lesz. De nem baj, hogy oket kaptuk, annal jobb lesz kiverni oket. -
mainevent #5509 Igazad van, akkor kellene csak izgulni ha az a 7-1 reális különbséget tükrözött volna, ha a spanyol bajnokon túljutottunk akkor itt miért ne lenne esélyünk? -
#5508 mit izgultok?, megint nagy a szájuk, ekkora mázlijuk nem lesz mégeccer, talán most ők vannak szarabb formában és ha jól tudom a 2. meccs Rómában lesz...:P de attól függetlenül elhozzuk holnap a 3 pontot az Olympicoból :) -
#5507 Már unalmas a Manchester, ez igaz, de talán nem ők a legerősebbek a mezőnyben. Azért jobban örültem volna az Arsenalnak. -
mrroma #5506 a franc essen bele, ettol feltem, de azert valaki azt mondta nekem hogy most lenne itt a nagy lehetoseg hogy visszavagjon a Roma, mert ilyen jok meg akkor sem voltak mikor megnyertek a bajnoksagot......igy legyen HAJRA ROMA.....FORZA ROMA -
#5505 Ő is rákészül azér..
-
mainevent #5504 -
#5503 Még ha 7-1 nem is lesz, mert ahhoz egy jó adag szerencse is kell, majd egy kisebb arányú Roma fölény lesz, amitől a visszavágón a Manchester ugyanúgy összezavarodik, mint a Real tette. -
#5502 -
#5501 Álmodik a nyomor... ne reménykedj benne:DDDD lehet fordítva lesz... -
#5500 De legalább az elődöntőben a Schalkéval fogunk játszani :d
-
#5499 remember -
#5498 :DDDDDd -
mainevent #5497 -
mainevent #5496 Megyünk
-
#5495 A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Arsenal Liverpool
AS Roma Manchester United
Schalke Barcelona
Fenerbahce Chelsea
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Arsenal/Liverpool Fenerbahce/Chelsea
Schalke/Barcelona AS Roma/Manchester United -
#5494 Na? Megint jöttök egy hétre? -
#5493 Nem mondjátok komolyan, hogy pont 1315-kor lett vége a BL sorsolásnak!?
Én azt hittem, akkor kezdődik.
Direkt ezért jöttem haza, bekapcsoltam, erre épp vége volt, és kezdődik a síelés...
Hihetetlenül dühös vagyok. -
mainevent #5492 Savanyú a szőlő -
#5491 Hát nem tudom, mi is kifogtunk pár bírói "furcsaságot" az utóbbi hetekben, kezdődött Mexes kiállításával az Inter ellen, aztán jött ugye Raul lesgólja, de közben Taddei sárgalapja is egy kompenzációnak tűnt a Real ellen, ugyanis pont azután kaptuk, miután a Realból is valaki egy komolyabb szabálytalanságért sárgát kapott.
Sajnos gyakran megpecsételik egy-egy csapat idényét a bírók, de ezt mindenki látja, ezért is sokan állást foglalnak a videóbíró mellett, de hogy ezt hogyan lehetne úgy megvalósítani, hogy ne lassítsa a játékot, azt nehéz tudni. -
Csesza #5490 gondolom neked is kicsit fúrcsa és idegesítő lehet ha 8meccsedből 7et emberhátányban kell majdnem végigjátszanod...
és olyan szabálytalanságokért kapod a lapokat amikért a másik oldalon nem kapnak avagy csak fegyelmeznek, mert hogy a sok okos azt mondogatja hogy biztos segítik az Intert és azért a bírok próbálnak valahogy ellenünk is hatni amikor még soha nem voltak CSAK velünk
előszőr gondolkodj és nézd végig a meccseket mielőtt fasságok ömlenek ki a szádon... -
#5489 Hát a 15 évesekből álló Arsenal eszén csak túljárunk :-)
Szanics apánkkal mi a helyzet, tud valaki valamit? -
#5488 Pont ezt írtam, legalább is én így értelmeztem.
Már csak a Barca van
:DD -
ryhdeksan #5487 majd szembesülnek az igazsággal :D -
#5486 te sem hiszed azt h a Real volt a legnehezebb ellenfél:) -
#5485 Őszintén szólva mi mát túl vagyunk a nehezén, ez a madrid votl :D
barcához jutunk akkor megint egy nehéz feladat lesz -
#5484 Itt már mindenki mindenki által verhető, de valóban csak a Schalke és a Fener nevezhető gyengébbnek a többinél.