AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
De nem aggódom, a 2. helyre csak befutunk, ha nem is az elsõre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem lesz semmi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Akkor jó, megnyugodtam😊 (*húhhh)

ja

Prince23
Ugye holnap a v3-on a roma - manu meccs lesz??

takibalint
Ez zsinorban a 3. meccs volt, amin osszehozott a roma 11-est az ellenfelnek. Ezen eleg sok pont elment. Cicinho jatszik, mert nem lattam a roma ellen, legalabis a komentator nem emlitette a nevet.

Prince23
Sztem is... ezt a tegnapi meccsünket gyorsan ki kell törölnünk az emlékezetünkbõl...

szanics
Szeirntem õ volt a legjobb nyári igazolásunk. Ez egy reflexmozdulat volt, bárki így cselekedett volna. Más kérdés, hogy elment rajta a meccs, így nem lehet szögletet elvégezni...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

nem tetves csak a legjobb

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Taranov
Hallom, hogy Giuly lehet a következõ fordulótól az elsõszámú kapusunk.

k O T T A
tetves inter

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

hunbasser
szép a banner <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
A Bayernbõl jött a Romához pár éve, tavaly meg tõlünk a Livornoba. Azóta eltûnt :-/

erdekes hogy se a Livorno, se a Bayern csapataban nem szerepel Kuffour, de akkor hol van, pedig en lattam valahol
ez a Roma 2007-2008 as jatekoskerette:
Doni,Curci,Julio Sergio,Zotti...Mexes,Tonetto,Cassetti,Juan,Panuci,Cicinho,Ferrari,Antunes,Andreoli,Freddi...Aquilani,De Rossi,Giuli,Perrotta,Mancini,Taddei,Pizarro,Brighi,Unal,Barusso,Pit...Totti,Vucinic,Della Penna,Zarineh,Esposito
nincs benne Sami Kuffour,es en se hallotam semmit rola
sokkal jobban nez ki mar az oldal. FORZA ROMA!!!
szanics
Sorry, nem láttam a hsz-ek között, de most már bent van.

Taranov
Azt olvastam a transfermarkt.de-n, hogy Kuffour júliusban visszajött a Rómához.

ebbol nem ertek semmit, megmagyaraznad?
en mar szoltam neki de nem reagalt ra semijen formaban, nem tudom mi van, nem valaszol. Nekem tetszik de sajna en nem tudom feltenni, neked azert koszi!
asszem a házigazda is be tudja rakni
Taranov
Szerintem nincs gond vele, csak gondolom egy moderátor tudná berakni, az a kedves Palermo-drukker fiatalember meg mostanában nem jár erre 😊

látom nem tetszik a banner...<#nemtudom>
Taranov
Srácok, errõl hallottatok?

06/07 06.2007 AS Livorno AS Rom war -
06/07 08.2006 AS Rom AS Livorno ist 550.000
05/06 07.2005 FC Bayern München AS Rom ablösefrei

Mr. Kuffour.

(Remélem nem csúszik szét a táblázat teljesen)

Prince23
SZOMBATON, 18:00-kor ROMA - INTER szuperrangadó!!!!!<#eljen><#worship>

Taranov
És akkor boldog születésnapot Francesco!

Taranov
Ujujujj, most látom, hogy a Juve és az Inter nagyot aratott. Viszont grat a Palermonak!

Taranov
Én a végérõl lemaradtam, de gondolom, hogy mostmár nem ikszelt minden bajnokesélyes 😞

totti10
köszi

hajrá,lilák!

szanics
BSZ totti10!
Sajna 2-2 lett, meg kell csapni az Intert!

totti10
2-2 lett b+, de legalább elsõk maradtunk!

hajrá,lilák!

Prince23
Ez az, eddig 2-1 a mi javunkra!!!!

Prince23
Csatlakozok elõttem szóóhoz!
FORZA Roma

Taranov
Most nagyon ügyesnek kell lennie a csapatnak, hogy megtartsa ezt a pozíciót. Hajrá!

totti10
köszi!

hajrá,lilák!

Boldog szulinapot totti 10!!!
totti10
kösz!

hajrá,lilák!

Taranov
Köszi az infót, és boldog születésnapot neked is!

totti10
ha Francesco Tottira gondolsz akkor neki szept 27-lessz a szülinapja

hajrá,lilák!

totti10
köszi vmvr

hajrá,lilák!

Taranov
Na jól van akkor, mert úgy emlékeztem, hogy az igazi Tottinak már volt idén szülinapja 😊

vmvr
totti10-re gondolok😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Taranov
Nahát, ennek a Tottinak mindig születésnapja van? 😊

vmvr
HBD totti😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Prince23
Ja, jó lenne berakni vmi bannert, ha nem is tetszik a karajj által készített banner nektek, még kezdetlegesnek jó!
De sztem jó bannerkészítõ... ld. Sevilla FC-ben😄

nem a hunsportos,de az latszik,erre az oldalra kelenne egy jo kis banner, megkertem Karajjj-t csinaljon egyet, szerintem jo, itt van lejjebb, de ha tudsz jobbat?, szinesisd mar ki egy kicsit a hatteret, sokkal szeb lenne, szerintem
szanics
Melyik? A Hunsportos? Fél éve nem én csinálom.
Reméltem, hogy látszik... ;-)

hello szanics, nem tudod feltenni ezt a bannert valahogy, jobban nezne ki az oldal, nem?
Taranov
A végént úgy értem, hogy amíg le nem cserélték õket.