AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként remélem ti nyeritek meg a bl-t 😉

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Taranov
Minden hülye csak az eredményt nézi, a meccset nem is látták.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
A 2. meccs Manchesterben lesz. De nem baj, hogy oket kaptuk, annal jobb lesz kiverni oket. <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#beka2>

Igazad van, akkor kellene csak izgulni ha az a 7-1 reális különbséget tükrözött volna, ha a spanyol bajnokon túljutottunk akkor itt miért ne lenne esélyünk?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

LasCar16
mit izgultok?, megint nagy a szájuk, ekkora mázlijuk nem lesz mégeccer, talán most õk vannak szarabb formában és ha jól tudom a 2. meccs Rómában lesz...😛 de attól függetlenül elhozzuk holnap a 3 pontot az Olympicoból 😊

#acm

Taranov
Már unalmas a Manchester, ez igaz, de talán nem õk a legerõsebbek a mezõnyben. Azért jobban örültem volna az Arsenalnak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a franc essen bele, ettol feltem, de azert valaki azt mondta nekem hogy most lenne itt a nagy lehetoseg hogy visszavagjon a Roma, mert ilyen jok meg akkor sem voltak mikor megnyertek a bajnoksagot......igy legyen HAJRA ROMA.....FORZA ROMA
Matthew Prosac
Õ is rákészül azér..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Még ha 7-1 nem is lesz, mert ahhoz egy jó adag szerencse is kell, majd egy kisebb arányú Roma fölény lesz, amitõl a visszavágón a Manchester ugyanúgy összezavarodik, mint a Real tette.

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Prince23
Álmodik a nyomor... ne reménykedj benne😄DDD lehet fordítva lesz...

Taranov
De legalább az elõdöntõben a Schalkéval fogunk játszani :d

Matthew Prosac

Taranov
😄DDDDd

Megyünk <#eplus2>

totti10
A NEGYEDDÖNTÕ PÁROSÍTÁSA

Arsenal Liverpool
AS Roma Manchester United
Schalke Barcelona
Fenerbahce Chelsea

AZ ELÕDÖNTÕ PÁROSÍTÁSA
Arsenal/Liverpool Fenerbahce/Chelsea
Schalke/Barcelona AS Roma/Manchester United

hajrá,lilák!

Matthew Prosac
Na? Megint jöttök egy hétre? <#hehe>

Taranov
Nem mondjátok komolyan, hogy pont 1315-kor lett vége a BL sorsolásnak!?
Én azt hittem, akkor kezdõdik.
Direkt ezért jöttem haza, bekapcsoltam, erre épp vége volt, és kezdõdik a síelés...
Hihetetlenül dühös vagyok.

Savanyú a szõlõ<#hehe>

Taranov
Hát nem tudom, mi is kifogtunk pár bírói "furcsaságot" az utóbbi hetekben, kezdõdött Mexes kiállításával az Inter ellen, aztán jött ugye Raul lesgólja, de közben Taddei sárgalapja is egy kompenzációnak tûnt a Real ellen, ugyanis pont azután kaptuk, miután a Realból is valaki egy komolyabb szabálytalanságért sárgát kapott.

Sajnos gyakran megpecsételik egy-egy csapat idényét a bírók, de ezt mindenki látja, ezért is sokan állást foglalnak a videóbíró mellett, de hogy ezt hogyan lehetne úgy megvalósítani, hogy ne lassítsa a játékot, azt nehéz tudni.

gondolom neked is kicsit fúrcsa és idegesítõ lehet ha 8meccsedbõl 7et emberhátányban kell majdnem végigjátszanod...

és olyan szabálytalanságokért kapod a lapokat amikért a másik oldalon nem kapnak avagy csak fegyelmeznek, mert hogy a sok okos azt mondogatja hogy biztos segítik az Intert és azért a bírok próbálnak valahogy ellenünk is hatni amikor még soha nem voltak CSAK velünk

elõszõr gondolkodj és nézd végig a meccseket mielõtt fasságok ömlenek ki a szádon...

Taranov
Hát a 15 évesekbõl álló Arsenal eszén csak túljárunk :-)

Szanics apánkkal mi a helyzet, tud valaki valamit?

Prince23
Pont ezt írtam, legalább is én így értelmeztem.
Már csak a Barca van <#eplus2>
😄D

majd szembesülnek az igazsággal 😄

LasCar16
te sem hiszed azt h a Real volt a legnehezebb ellenfél😊

#acm

Prince23
Õszintén szólva mi mát túl vagyunk a nehezén, ez a madrid votl 😄
barcához jutunk akkor megint egy nehéz feladat lesz

Taranov
Itt már mindenki mindenki által verhetõ, de valóban csak a Schalke és a Fener nevezhetõ gyengébbnek a többinél.

LasCar16
Milan abszolút szar formában volt, köszönhetõen h a keret nem bírta a szerda szombat ritmust és elfáradt, másik dolog az Inter + a BL.. remélem értitek a célzást, sokkal jobban örültem volna egy Madridnak mivel az utóbbi idõben õk is gyengélkedtek, az angolok most remek formában vannak egyedül a Barca, a Schalke, Fener verhetõ, de a legjobb 8 között már a végsõ gyõzelem a cél, szal nektek a neheze csak most jön..

#acm

Taranov
Végülis igazad van, a spanyol bajnok ellen azért nem sokan szeretnének játszani.

ezzel nem ertek egyet, szerintem egyik csapat sem akart volna a Real ellen jatszani
Prince23
LOL

Taranov
😄
Az ellenfelünk is könnyebb volt, de az olasz élcsapatok közül csak a Roma van formában mostanság.

4 góllal többet rúgtunk a nyolcaddöntõn, mint a milán és az inter közösen<#vigyor2>

Inter kiesett, a játékvezetõker fogják persze, a SerieA-ban is szükség lenne hasonló bírókra akik a nagy nevek hallatán nem esnek hanyatt.
Azért még arra kíváncsi vagyok idén is verekedéssel búcsúznak a BL-tõl?

Prince23
Én ezek közül a Barcától félek.

Taranov
Nehéz nagyon esélyt latolgatni, de szerintem ha az Arsenalt, Manchestert, Barcát, Chelsea-t elkerüljük, akkor szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

Prince23
Poolt utálom, ugyhogy Keddre egy kis forza inter lesz😛 Chivuért!

Taranov
Én tavaly óta nem láttam a Liverpoolt, de hozzád hasonlóan én sem szeretném, ha angol házibajnokság lenne a BL.
A tavalyi állapotok szerint azért a Romának könnyebb ellenfél lenne az Inter, mint a Liverpool, de fogalmam sincs, hogy ez a mai állapotok szerint is igaz-e.

takibalint
A Liverpoolra ertettem, hogy gyengen muzsikalnak.

takibalint
A Liverpoolnak meg tovabb is kell am jutnia. NEm szoktam drukkolni az Internek, kulonosen nem a bajnoksagban, de most orulnek, ha kivernek a Liverpoolt. 3 "angol" csapat eleg. Nem kell meg 1. BAr ok eleg gyengen muzsikalnak, ellenuk nem lenne rossz jatszani, mert a rossztol nem allnak tavol. Es akkor finoman fogalmaztam.

totti10
köcc

hajrá,lilák!

Nagy gyõzelem volt, gratulálok!<#worship>
banok
A BL-sorsolás március 14-én 13:15-kor lesz az Eurosport-on.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

totti10
negyeddöntöbe ki lesz az ellenfél? vagy sorsolás mikor lesz?

hajrá,lilák!

ismerve a spanyol sajtót, nem hagyják ki, hogy ne minket szivassanak Roma dícsérése helyett

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Azért is örülök ennek a kettõs gyõzelemnek, mert ez talán még egy lépés abba az irányba, hogy ne kiscsapatként tekintsenek a Romára az emberek.

Gratulálok, otthon nem így kéne játszanunk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack