7165
-
#5883 ne mond hogy Montella,Antunes,Okaka,Cerci,Andreolli ötöst nem ismered akik korábban is Roma játékosok voltak... Montella pl több mint 130 gólt lőtt Serie A-ban egyik leghíresebb jáékosotok csak már kiöregedőben van és Samptól jött vissza hozzátok kölcsönbe, Riisee Liverpool balhátvédje volt, ne mond hogy nem ismered, Chelsea elleni csukafejese felejthetetlen marad örökre :-) Loria a Siena kiváló belső védője, védő létére azthiszem több mint 10 gólt szerzett idén Serie A-ban, még ollózott is:d
de ezt egy Roma drukkernek illene tudni:D
remélem elég kielégítő voltam. -
#5882 Bemutathatnád őket nekem. -
pinnacle #5881 hááát Riisen kivül nagy név nem jött, sőt ismert is alig:) -
#5880 hát az elég nagy baj:D -
#5879 Nem nagyon ismerem az érkezőket, sajnos. -
#5878 Roma
Érkezett: John Arne Riise (Liverpool, 5.000.000), Simone Loria (Siena, 2.800.000), Guilherme Arthur (Siena, 750.000), Antunes (Pacos, 1.200.000), Leandro Greco (Hellas Verona, 150.000), Vincenzo Montella (Sampdoria) (kölcsönből vissza), Stefano Okaka (Modena – kölcsönből vissza), Alessio Cerci (Pisa), Marco Andreolli (Vicenza – kölcsönből vissza)
Távozott: Gianluca Curci (Siena – 1.750.000), Ahmed Barusso (Siena – kölcsönbe), Daniele Magliocchetti (Cagliari), Matteo Ferrari (szerződése lejárt), Aleandro Rosi (Livorno – kölcsönbe), Amantino Mancini (Inter, 13.000.000)
-
#5877 Meghosszabbította szerződését az AS Romával Daniele De Rossi – közölte az olasz Virgilio Sport című internetes honlap.
A kőkemény középpályás, De Rossi még ma aláírja a megállapodát, amely 2013-ig szól, és az eredményektől függően évi 3.5 milliótól 5.5 millió euróig terjedő összeget biztosít a futballistának.
Az Eb-n szintén szereplő klubtársa, Alberto Aquilani a hírek szerint nemsokára szintén hasonló aktuson esik át, őt évi 2.5 millió eurós fizetéssel köti magához a Roma. -
#5876 Szerintem egy kicsit a név alapján ítélitek meg a focistákat, nem a mutatott játék alapján. Vucsinicsre gondolok, mert ő ahhoz képest, hogy a Leccéből jött, szerintem úgy játszik, hogy bármelyik európai nagycsapatban kezdő lehetne. (Mondjuk csereként jobban játszik :D) -
#5875 Hát igen Vucsinicsért elég sokk volt az a pénz!Riise jóhogy érkezet!De minden féleképpen kéne gy támadó és szerintem azzal nem kéne törődni mennyíbe kerül egy bizonyos kereten belűl csak jó legyen! -
#5874 Eddig is csatargondok voltak. Akarmennyire keves penz van, azert egy jo csatart kell venni. De orulok Riisenek is. Szerintem Vucsinics feljatekjogaert a 15 millio euro sok volt.
A Mancinibol szarmazo penzrol nem is beszelve. De meg van ido, keresgelni, alig kezdodott meg az atigazolasi idoszak. -
#5873 Ebben igazad!De lenne példáúl ha már az inter képes lenne kicsengetni 15m Manciniért.Meg ha Sorosnak eladták volna a csapatot! -
#5872 Ez igaz, de azért abból baj nem lehet, ha erősödik a védelem. (Inkább az a gond, hogy pénzhiány van, ezért feltehetőleg nem jöhetnek csatárok is és védők is. -
#5871 Hát lehet!De Doni melett nem sokk lehetőséget kapott...és gondolom Curci maga unta meg.
Amúgy azt sem értem hogy csatár gondokkal küzdünk erre eddig vettünk két védőt!
-
#5870 Azért Curcit nem lenne jó eladni, mert mégiscsak korosztályos olasz válogatott. -
#5869 Loria a Romáé
A Roma leigazolta a Siena csapatától Simone Loriát, aki remekül pótolhatja majd a távozó Matteo Ferrarit.
Loria nem egyedül érkezik az olasz fővárosba, mert a fiatal brazil kapus, Arthur Gusmao is a Roma játékosa lett. Az átigazolás részletei egyelőre nem ismertek, azonban az üzlet részeként Daniele Galloppa végleg a Siena játékosa lett, míg Gianluca Curci fele játékjogát kapta meg a toszkán csapat, Ahmed Barusso pedig jövőre kölcsönben szerepel majd a zebra-csíkos csapatban.
forrás:asroma.hu -
#5868 Jut eszembe, nezte valaki a tv-ben Szavay Agi meccset a roman jatekos ellen? -
#5867 Az AS Roma véglegesen megvásárolta Mauro Esposito játékjogát a Cagliaritól, így a sokoldalú támadó a következő szezonban is a „farkasoknál” futballozik majd.A 28 éves olasz futballista játékjogának fele korábban a szárd egyesületé volt, amely viszont 5 millió euró (1,2 milliárd forint) ellenében lemondott ötven százalékos részéről.
Multkor a Eurosporton volt strandfoci az olaszokkal, ott is volt egy Esposito, golt is lott. Szerintem a Romas Esposito volt -
#5866 Mondjuk ahhoz kepest, hogy csak a fel jatekjog a 12 millio eurot kicsit soknak tartom. Az is igaz nem font, hanem euro. Mennyibe kerult a masik fele, tudja valaki?? -
#5865 Ez tényleg jó hír -
#5864 Na, ennek örülök, ez fontos volt. -
#5863 Az AS Roma 12 millió euróért megvette a Leccétől a montenegrói Mirko Vucsinics játékjogának másik felét is.
A 24 éves támadó 2006-ban kölcsönbe került a Romához, akik 2007-ben megszerezték játékjogának felét – most pedig végleg magukhoz kötötték Vucsinicset. -
#5862 Clichy mar nem jon. Legalabbis nem iden. Hosszabitott az Arsenallal. -
#5861 Ben Arfát ajánlják a Romának
Philippe Mexes menedzsere azt javasolja a Roma vezetőinek, hogy igazolják le a Lyon játékosát, Ben Arfát.
A 21 éves játékost Franciaországban az év fiatal játékosának választották idén és az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon. Természetesen számos európai csapat szeretné megszerezni, azonban Olivier Jouanneaux, aki egyben Mexes menedzsere azt ajánlotta a Romának, hogy igazolják le a játékost.
"Tudok róla, hogy a Roma figyelemmel követi Arfát. Számomra Benzema mellett ő a másik legnagyobb tehetség Franciaországban. Kicsit lutri a dolog, mert eléggé nehéz természetes van, de biztosíthatok mindenkit afelől, hogy nem annyira rossz, mint Antonio Cassanoé."- nyilatkozta Jouanneaux az Il Romanistának.
A menedzser szerint a játékos remekül pótolná a távozó Mancinit is.
"Ő olyan játékos, aki képes meccseket eldönteni, akár az egész csapatot kicselezi. Remekül helyettesíteni Mancinit. Hogy mennyibe kerülne? Olyan 13 millió euró körüli az ára, azonban nagyon jó befektetés lenne."
További hírek:Loria útban a Romaba
Simone Loria menedzsere, Antonio Dell'Aglio szerint a napokban nyélbe üthetik a fővárosi klubbal a szerződést.
A tapasztalt védő álma hamarosan valóra válhat, ha az üzlet megvalósul és bordósárgák játékosa lesz.
"Remélem a Sienanál megértik egy játékos vágyát, hogy egy ilyen nagy klubban szerepelhessen." - nyilatkozta az ügynök a 'Teleradiostereo'-nak.
"Bizakodó vagyok a transzfert illetően, talán már kedden véglegesíthetjük a szerződést, mivel akkor lesz a Lega ülés Milánóban és nem tartom kizártnak, hogy a Roma és a Siena összeül egy megbeszélésre".
"Nem tudom megmondani, hogy a Siena mennyit kér a védőért, de nagyon bízom benne, hogy ez egy olyan összeg, ami nem áll Simone álmának útjába. Részünkről nincs semmi, ami az ügylet ellen szólna, most már csak a klubokon múlik a megegyezés."
Kewell követi Riiset?
A korábbi híreszteléseknek megfelelően a Roma újabb liverpooli játékost szeretne leigazolni, Harry Kewell személyében.
A 2003-ban Leedsből Liverpoolba igazolt játékos karrierjét sérülések és ingadozó forma jellemezték az elmúlt időben. Úgy tünik azonban, hogy a Roma hajlandó ringbe szállni a leigazolása reményében olyan ellenfelekkel, mint a Celtic, Juventus, Newcastle vagy a New York Red Bulls.
Kewell ügynöke, Bernie Mandic a Herald Sunnak adott nyilatkozatában azonban elhessegette ezeket a találgatásokat a játékos jövőjét illetően. "Nincs mit mondanom Harryval kapcsolatosan. Ezek az ügyek a klubokra tartoznak és nem a sajtóra."
A Roma háza táján kialakulni látszik valamiféle rajongás a Premiership játékosok irányában, ugyanis pletykák láttak napvilágot a manchesteri Louis Saha valamint Mikael Silvestre megszerzésével kapcsolatosan is.
A Juve és a Roma versenyben Clichyért
Lehetséges, hogy az Arsenal védője, Gael Clichy rákerülhet Arsene Wenger csapatát elhagyók listájára.
Clichy az ágyúsok egyik meghatározó tagjává vált az elmúlt két szezon alatt, úgymint az egyik legmegbízhatóbb hátvéd a Premiership mezőnyében.
A még csak 22 éves játékos neve bekerült a legutóbbi PFA Év Csapata választásba, megelőzve honfitársát a MU-ban szereplő Evrat is. Nagy hibának minősül Domenechtől, hogy a francia válogatottba nem került be, hiszen nagy hasznát vehették volna védekezési és támadási képességeinek, akár az olaszok ellen is.
Úgy tűnik az olasz klubok viszont elismerik tudását, hiszen két topcsapat is érdeklődik korábbi Cannes játékos iránt.
Spalletti csapata ugyan pár napja erősödött Riisevel, azonban a hátvédsor bal oldala is masszívabbá válhatna Clichy leigazolásával. "Clichy egy kiváló védő nemzetközi viszonylatban is" - nyilatkozta a mester a The Sunnak - "nagyon fiatal, emiatt még mindig rengeteget fejlődhet. Természetesen örömömre szolgálna, ha le tudnánk igazolni és láthatnám Roma mezben játszani, meglátjuk mi alakul az ügyben..."
A Romanak azonban a Juventussal kell felvennie a versenyt a játékos megszerzéséért, akik szintén BL résztvevők, emiatt ők is a hátvédsor megerősítésén fáradoznak.
Minden hírnek a Forrása:asroma.hu http://www.asroma.hu/index2.html -
DePreSsZYo #5860 az apját kertésznek alkalmazza a M.U :D -
#5859 gondolom fatermuter keze is benne volt a dologban, de tényleg nem ez a megfelelő út -
#5858 lehetett volna, de ha már 16 évesen a pénz után megy...
-
#5857 fergibácsi aljas és képmutató volt, rinyál a médiának a Real jogtalan ronaldo felé való megkörnyékezéséről, közben meg ugyanazt megcsinálja Petruccival, undorító
pedig Petruccira sokan azt mondják hogy az új Totti:( -
#5856 Azt tudjatok, hogy a Man Utd megvette a Roma egyik fiatal tehetseges junior koru jatekosat, egy csatart. Davide Petrucci. A MU jobb ajanlatott tett a Roma sajat nevelesu jatekosaert. Remelem az UEFA-FIFA kettos szabalyozni fogja a fiatalok igazolasi lehetosegeit. -
#5855 Ben Arfarol en sem halottam. Hol olvastad?? -
#5854 Pedig Cicihno jo jatekos, es jol katszott mikor palyan volt.
Itt van meg egy hir. Ez mai
Az Arsenal már elveszítette Mathieu Flaminit, aki az AC Milanban folytatja pályafutását, könnyen lehet, hogy Emmanuel Adebayor is távozik az „ágyúsoktól”, most pedig Gaël Clichy neve merült föl más klub kívánságlistáján. Történetesen az AS Romáén.
Luciano Spalletti, az AS Roma edzője elmondta mennyire nagyra tartja az Arsenal balhátvédjét, Gaël Clichyt. A szakember szerint az Arsenal játékosa már most remek játékos, ráadásul még mindig nagyon fiatal, azaz fejlődőképes.
A 22 éves játékosról Claudio Ranieri, a Juventus trénere is elismerően szólt.
„Dolgoztam Angliában, és elég jól ismerem a Premier League játékosait. Be kell valljam, hogy jelen pillanatban Gaël Clichy az egyik leglenyűgözőbb játékos” – mondta Ranieri, aki hozzá tette, nem lenne rossz, ha a hátvéd a Juventushoz szerződne. -
#5853 Nem hallottam, hogy Ben Arfáról is szó van, de én őt nagyon szívesen látnám a Romában.
Sahanak nem vagyok nagy rajongója, de ha jó labdákat kapna, akkor azért csak találna pár gólt :) -
#5852 nem volt jó sezzonja Di Natalénak?:Ddddddddd
ember 17 gólt rugott! Miatta és Quagriella miatt tart ott az Udinese ahol van. -
#5851 Azért nem látom megoldásnak Di Natale-t mert nem tudja helyettesíteni tökéletesen Mancinit és se neki se az Udinesenek nem volt jó szezonja ...Eddig is csatárgondok voltak és erre Saha inkább jobb lenne elől és Mancini helyén pedig Vucinic vagy a Rómával hírbehozott Ben Arfa... -
#5850 Szegény Cicinho talán idén sem fog sok lehetőséghez jutni. -
#5849 Szerintem nem, mert Riise vedekezo stilusban jatszik, Mancini pedig inkabb tamadobb, ahogy te is irtad. Bar kitudja miert igazoltak vedot, amikor leginkabb csatarra van szuksegunk. -
#5848 És Riise nem helyettesíti Mancinit?
(Mondjuk Mancini kicsit támadóbb felfogásban játszott) -
#5847 Szerintem Sahaval is jol jarnank. Di Natale tenyleg nem megoldas Mancini helyett. Mancini szelen volt jo, foleg bal szelen, Di Natale pedig inkabb csatar, vagy jobb szelen jo meg, mint szelso csatar. -
#5846 Akkor itt a hir magyarul is, kiegeszitve egy masik igazolasi hirrel.
Immár végleges, amiről az elmúlt napokban még csak feltételes módban beszéltek: John Arne Riise az olasz AS Romában folytatja pályafutását.
A bal oldalon védőként és középpályásként is bevethető norvég futballista négy éves szerződést írt alá a "farkasokkal", és szezononként 2.8 millió eurót tehet majd zsebre.
A Roma 5 millió eurót fizetett a játékosért az angol Liverpoolnak.
Közben napvilágot látott, hogy a Roma egy másik, Premier League-ben szereplő labdarúgóra is kivetette a hálóját: az olaszok a Manchester Unitednél kevés játéklehetőséghez jutó francia csatárt, Louis Sahát csábítják -
#5845 pénz miatt is, és ha Románál nem lesz tulajváltás, akkor sok jóra nem számíthattok, sok játéksootok ezért vár ki szerz. hosszabítással is, várják lesz-e tulajváltás... Aqulani se biztos hogy marad... -
#5844 pénz