AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Igen, meg fogja bosszulni magát ez a sok elszalasztott esély 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Már 3 tuti esélyt elbasztunk... az elsõt inter ottthonában, aztán még kettõt...

takibalint
Na ja, ez mar nem az elso alkalom, hogy amikor mi pontokat vesztunk, akkor az Inter is. Mar vezethetnenk legalabb 1-2 ponttal, ha csak az utolso 5-10 fordulo eredmenyeit nezem. De legalabb nem nott a kulonbseg

Taranov
Na, szerencsére döntetlenezett az Inter, de szerintem nem érjük utol õket, ha nem élünk az eséllyel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát nagyon kellett volna a gyõzelem, mert ilyen eredményeket az Inter is fog tudni produkálni.
Szerencsére a Lazio egyenlített az Inter ellen, így 1-1 az állás a végefelé, de lesz még ott bõven izgalom.

Prince23
Tottiékon látszott a megviseltség... gondolom a spanyol meccs is közre játszott... de itt nyerni kellett volna szvsz

totti10
1-1.....:@

hajrá,lilák!

a Cagliari elleni keretünk

takibalint
Ez most ki elleni keret?? A Sport tv-n azt mondtak, hogy tartalekos lesz a Roma a Cagliari ellen. Ebbol nem ugy tunik. Igaz ez a teljes keret, de akkor is.

Kedden 20:30 VIASAT 3 Roma-Man Utd eloben

és a keret :

ANTUNES Gabriel
AQUILANI Alberto
BERTAGNOLI J.Sergio
BRIGHI Matteo
CASSETTI Marco
CICINHO
CURCI Gianluca
DONI
ESPOSITO Mauro
FERRARI Matteo
GIULY Ludovic
MANCINI Alessandro
MEXES Philippe
PANUCCI Christian
PIT Florin
PIZARRO David
TADDEI Rodrigo
TONETTO Max
TOTTI Francesco

úgy nész ki Totti mégiscsak játszhat a Cagliari ellen.....

Taranov
Na mi újság a csapattal? Jelentsen valaki legyen szíves!

takibalint
Na mar csak 4 pont a hatrany. Es akkor most ne kezdjem szamolni, az Inter ellen eladott 2 pontot, meg a Lazio elen eladott 1 pontot....

takibalint
Meg soha nem orultem igy Juve golnak mint most. <#nevetes1><#nevetes1><#vigyor5><#vigyor5><#wink>

0-2

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

takibalint
Vezet a Juve az Inter ellen!

takibalint
De ma remelem nyernek az Inter ellen. Foleg, hogy allitolag Trezeguet azt nyiltkozta, jobban orulne, ha a Roma nyerne a bajnoksagot.

A Roma vezetne 1 ponttal a bajnoksagban, ehhez kepest 7 pontos hatrannyal a 2. Mekkora kulonbseg!

Ki is talalta ki, hogy 90 percig tartson egy foci meccs???? <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#eplus2><#eplus2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

akkor jövõre megint serie b-ben indulnának 😄:ASD_AS

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
-17, sztem annyival kevesebb pontjuk lenne.

Yo, Bitch!

Taranov
Úgy érted, hogy a Juve 17. lenne?

szanics
Ehhez jól illeszthetõ a Gazzetta statisztikája, miszerint ha csak 80 percig tartana egy meccs, mi vezetnénk a bajnokságot egy ponttal az Inter elõtt. (Juve -17!)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Hát igen, de most itt a Romának csak olyan 75-80 percig tartott.
Egyébként a Milan ellen is kicsit harmatos volt a teljesítményünk, persze ott az eredmény nagyon megfelelt.

takibalint
Az mindenesetre erdekes, hogy az Inter ellen is az utolso percekben lett 3 pontbol 1. A lazio ellen meg szinten az utlso percekben lett 1 pontbol 0. Kicsit jobban kellene koncentralni a vegen. a meccs addig tart, amig a biro lenem fujja, es nem 90 percig.

Taranov
Tényleg nem ezen múlott a meccs, legfeljebb egy pont.

szanics
Fáradtak és pontatlanok voltunk, nem akartuk annyira a gyõzelmet, mint a Lazio. A tizi nem volt az, de Spalletti sem törõdik ezzel, mi se tegyük...

takibalint
Na mind1 remelem hetvegen megint veszit pontokat az Inter a Juve ellen, a Roma pedig nyerni fog.

takibalint
Valtottal tv csomagot???

takibalint
NEm hiszem el, hogy nem lehetett kivedekezni az utolso 3-4 percet. Az elso felidoben is 2-3 perccel a szunet elott lott golt a Lazio. Hogy lehet igy uresen hagyni valakit a 16-osnal.... Tenyleg pontatlan volt a Roma passz jateka. Az a 11-es szerintem nem volt 11-es. A biro szepen megette.

Prince23
Csalódott vagyunk, ez a meccs x kellett volna legyen...

totti10
nem sokon múlt h 7 pont helyett 4 legyen az inter elõnye..://

hajrá,lilák!

Taranov
Hullámzó volt nagyon a Roma teljesítménye 😞

totti10
azta kurva..:/

3-2

hajrá,lilák!

Taranov
Sajnos eddig nem adogatunk valami pontosan.

Taranov
Nagyon bekezdett a Lazio, nézzétek a meccset! (Sport 1)

totti10
császtok

vegyétek meg a képes sportot! Rómás egérped van benne!

hajrá,lilák!

szanics
Hát nem nagyon van idõm mostanság semmire sajnos... 😞

Taranov
Na végre, már hiányoltalak!

szanics
Ahogy látom, korai volt az öröm 😛

:ADAS😄_ASD
esteleg ha Palermoban lenne

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Taranov
ha-ha-ha

takibalint
A holnapi Palermo meccsre Inter vereseget erzek.

grat a gyõzelemhez! de nyerjétek meg a BL-t! :d:d

FORZA INTER!

hát igen..

FORZA INTER!

ENNYI 2:1

LasCar16
ezt nem hiszem el, grat a gyõzelemhez

#acm

ForzaInter
arcból vissza.

Yo, Bitch!

ENNYI 0-1

FORZA INTER!

Taranov
Még 0-0 az állás, de a betandwinen a Romának csak 2,55-ös szorzója van, míg a Milannak 3,8-as.

eselyetek nincs a 3 pontra
koszi, ugy legyen