7165
  • Prince23
    Vasárnap kikaptunk a Milantól, holott a Róma uralta az első félidőt, szinte bevonult Milánba. Aláztuk rendesen őket. Aztán fordult a kocka:( Roni 11-est lőtt, aztán jött Pato, mindez a második félidőben. Menez jól játszott az első félidőben, Riise is jóka rugdosott. Totti asszem sérült.
    A milán győzelem valszeg az edzőjüket mentette meg. 2-1 lett a vége.
  • FrancescoTotti
    Haldoklik a topic.

Mi a helyzet Rómában?

Sajnos én jóformán csak innen (meg a Livescore-ról) követtem az eseményeket.
    Most, hogy ez a fórum nem él már, nagyon tájékozatlan vagyok.

A legfrissebb hírem, hogy Ranieri az új edző.

Valaki igazán írhatna már érdekességeket!

Üdv.:
    Francesco
  • takibalint
    Ugy legyen!
  • icemankimi
    roma megnyeri a bajnokságot figyeljétek meg!
  • takibalint
    Nem akarom kritizalni a Roma stabjat, de szerintem az orvosok hasznalhatatlanok. Egy csapatra valo serult van, es a fele kezdo jatekos. Juan, Cicinho, Baptista, Mexes, Motta, Doni, Taddei stb.
    Aquillani is meg mindig serult, es milyen hosszu ideje mar. Pedig mar nem is Roma jatekos.
  • takibalint
    Roma-Napoli 2:1 Totti duplaval
  • takibalint
    Sérülés miatt lehet, hogy két hónapot kell kihagynia Mirko Vucsinicsnek, az AS Roma montenegrói futballistájának.

Vucsinics a Napoli elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést, s bár a római klub nem adott tájékoztatást arról, hogy mennyi ideig lesz harcképtelen a támadó, olasz sajtóértesülések szerint két hónap pihenő vár a labdarúgóra.
  • takibalint
    Roma Szofia az Europa ligaban 2:0
  • moor09
    a vége 1-1 lett a 90 percben ... De Rossi
  • totti10
    catania-roma 1-0 ezis meglepő..
  • takibalint
    Most meg Palermo-Roma 3:3 A Roma 1:0 es 2:1-re is vezetett. 3:2 volt a Palermonak.

Europa kupaban 2:0-as vereseg a Bazel ellen. Ez meglepo.
  • FrancescoTotti
    Ez jó eredmény.
    Tavaly emlékszem, kikaptunk egyszer a Sienától, ami nagyon rosszul jött.
  • takibalint
    Siena-Roma 1:2 Gol MExes es Riise. Riise jo formaban van. A valogatottban 3 golt szerzett az elmult meccseken, es most a Romaban is.
  • FrancescoTotti
    Ranierit nem igazán ismerem, de Spalletti volt szerintem az ideális edző.
    Meg persze Prandelli lenne :)
  • takibalint
    Chealseanel nem remekelt. Majd meglatjuk. Az ido eldonti.
  • gercse
    hát Ranieri nem tudom hogy mit hoz ki belőletek, de mi nem igazán szerettük, és ha maradt volna év végéig, akkor lehet nem 2., hanem 3. a csapat, sok meccs ment el a cseréi miatt(szerintem)
  • gercse
    Ferrara a Juve edzője
  • FrancescoTotti
    Már a transfermarkt.de szerint is Ranieri a Roma edzője.
  • FrancescoTotti
    Spallettit sajnálom nagyon. Ő igazi forma.

Ki van most a Juvénél?
  • limperatore
    miért? látod juvét is milyen kerettel 2. helyre hozta
  • takibalint
    Olasz források egybehangzóan számolnak be arról, hogy Claudio Ranieri lesz az AS Roma új vezetőedzője. A megállapodás tényét a szakember ügyvédje is megerősítette.

A Juventus korábbi vezetőedzője azt követően veszi át a Roma szakmai munkájának irányítását, hogy Luciano Spalletti, a „farkasok" korábbi vezetőedzője kedden lemondott.

„Létrejött a megállapodás, holnap kerül sor a szerződés aláírására. Ranieri két évre ír alá" - nyilatkozta Mattia Grassani.

HA ez igaz, akkor nem tudom mi lesz, Ranieri szerintem kozel sem olyan jo mint Spalletti.
  • takibalint
    Azt jol elszerencsetlenkedte, de utana Riise sem volt a leghatarozottabb.
  • takibalint
    Ja egyaltalan nem, tenyleg elso helyen kell tovabbjutni.
  • Prince23
    Na ez szép gól volt.
    kapufa is volt, nálunk volt a szerencse :))
    Cassetti meg egy ............@@@@@....... mérges vok rá nagyon
  • Rudee
    De Rossi
  • moor09
    nem egy nehéz csoport, nagy blama lenne ha nem elsőként mennénk tovább....
  • takibalint
    Europa Liga E csoport

Roma
    Basel
    Fulham
    CSKA Sofia
  • totti10
    így van!
  • takibalint
    Csatarra nagyobb szukseg van, szerintem.
  • 9csöves9
    azért az enyhe túlzás hogy jól.ráadásul Doni most kidőlt 2 hónapra
  • moor09
    nem igazoltak sérült kapust, a hír cáfolva lett és senki sem erősítette meg hogy valóban létrejött a transzfer
  • takibalint
    Itt egy ujabb hir

A brazil Mancini visszatérhet az AS Romába!

Mancini nagy reményekkel, 13 millió euróért érkezett az Interhez 2008 nyarán, ám nem tudta beverekedni magát edzője, José Mourinho kezdőjébe és kegyeibe.

A „farkasok” mestere, Luciano Spalletti boldogan venné kölcsön a brazilt, a kérdés csak az, hogy a fővárosiak képesek lesznek-e kifizetni a Mancini által kért bért.
  • takibalint
    Azt hittem kapus poszton jol all a Roma, miert igazolnak egy serult kapust?
  • totti10
    Serie A: Bogdan Lobontot leigazolta az AS Roma együttese

Sajtóértesülések szerint az AS Roma labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Bogdan Lobont.

Az előző szezonban a Dinamo Bucuresti kapuját védő Lobont négy évre kötelezte el magát az olasz klubhoz.

A román légiós játékára egyelőre nincs esély, mert még mindig nem épült fel áprilisi súlyos térdsérüléséből.
  • takibalint
    Oroszország jelenlegi leggazdagabb embere, Mihail Prohorov – vasárnapi orosz internetes sajtójelentés szerint – felvásárolná az olasz futballélvonal patinás csapatát, az AS Romát.

A Gazeta.ru úgy tudja, hogy Prohorov 330 millió eurót áldozna az üzletre úgy, hogy 250 milliót adna a súlyos gazdasági krízisben levő fővárosi klubért és mintegy 80 milliót költene játékosvásárlásra. A lehetséges vételek sorában első helyen áll a honfitárs Roman Pavljucsenko, a jelenleg az angol Tottenhamet erősítő válogatott csatár, akinek stílusát módfelett kedveli az orosz iparmágnás.

A Gazeta.ru megjegyezte, hogy ha a gazdacsere megvalósulna, Prohorov lenne a harmadik orosz futballklub-tulajdonos két, egyformán az angol labdarúgásban érdekelt honfitársa: a Chelsea-t tulajdonló Roman Abramovics és az Arsenal részvényeinek jelentős részét birtokló Aliser Uszmanov után.

A 44 éves Prohorov vagyonát amúgy a tekintélyes Forbes magazin 9 és fél milliárd dollárra taksálta legutóbb, miközben az eladdig a legtehetősebb oroszok listáját vezető, ám a világválság következtében súlyos veszteségeket elkönyvelő Abramovics lecsúszott a második helyre, immár „csak” 8 és fél milliárdos vagyonnal rendelkezvén. MTI
  • takibalint
    Aquilani 5 eves szerzodest irt ala a Liverpoolhoz.
  • takibalint
    A Liverpool 20 millio euroert megvette Aquilanit. Ez mar tutti.

Tovabbjutott a Roma 10:2-es osszesitessel a belga Gent ellen.

A golok videon
  • takibalint
    ma en is hallottam 18-at
  • moor09
    én hallottam már 18-at meg 23-at is....és amíg nem hivatalos....
  • takibalint
    A hirek szerint a Liverpool 15 millio euroert megvette Aquillanit.