7165
-
#6363 Vasárnap kikaptunk a Milantól, holott a Róma uralta az első félidőt, szinte bevonult Milánba. Aláztuk rendesen őket. Aztán fordult a kocka:( Roni 11-est lőtt, aztán jött Pato, mindez a második félidőben. Menez jól játszott az első félidőben, Riise is jóka rugdosott. Totti asszem sérült.
A milán győzelem valszeg az edzőjüket mentette meg. 2-1 lett a vége. -
FrancescoTotti #6362 Haldoklik a topic.
Mi a helyzet Rómában?
Sajnos én jóformán csak innen (meg a Livescore-ról) követtem az eseményeket.
Most, hogy ez a fórum nem él már, nagyon tájékozatlan vagyok.
A legfrissebb hírem, hogy Ranieri az új edző.
Valaki igazán írhatna már érdekességeket!
Üdv.:
Francesco -
#6361 Ugy legyen! -
icemankimi #6360 roma megnyeri a bajnokságot figyeljétek meg! -
#6359 Nem akarom kritizalni a Roma stabjat, de szerintem az orvosok hasznalhatatlanok. Egy csapatra valo serult van, es a fele kezdo jatekos. Juan, Cicinho, Baptista, Mexes, Motta, Doni, Taddei stb.
Aquillani is meg mindig serult, es milyen hosszu ideje mar. Pedig mar nem is Roma jatekos. -
#6358 Roma-Napoli 2:1 Totti duplaval -
#6357 Sérülés miatt lehet, hogy két hónapot kell kihagynia Mirko Vucsinicsnek, az AS Roma montenegrói futballistájának.
Vucsinics a Napoli elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést, s bár a római klub nem adott tájékoztatást arról, hogy mennyi ideig lesz harcképtelen a támadó, olasz sajtóértesülések szerint két hónap pihenő vár a labdarúgóra.
-
#6356 Roma Szofia az Europa ligaban 2:0 -
moor09 #6355 a vége 1-1 lett a 90 percben ... De Rossi -
#6354 catania-roma 1-0 ezis meglepő.. -
#6353 Most meg Palermo-Roma 3:3 A Roma 1:0 es 2:1-re is vezetett. 3:2 volt a Palermonak.
Europa kupaban 2:0-as vereseg a Bazel ellen. Ez meglepo. -
FrancescoTotti #6352 Ez jó eredmény.
Tavaly emlékszem, kikaptunk egyszer a Sienától, ami nagyon rosszul jött. -
#6351 Siena-Roma 1:2 Gol MExes es Riise. Riise jo formaban van. A valogatottban 3 golt szerzett az elmult meccseken, es most a Romaban is. -
FrancescoTotti #6350 Ranierit nem igazán ismerem, de Spalletti volt szerintem az ideális edző.
Meg persze Prandelli lenne :) -
#6349 Chealseanel nem remekelt. Majd meglatjuk. Az ido eldonti. -
#6348 hát Ranieri nem tudom hogy mit hoz ki belőletek, de mi nem igazán szerettük, és ha maradt volna év végéig, akkor lehet nem 2., hanem 3. a csapat, sok meccs ment el a cseréi miatt(szerintem) -
#6347 Ferrara a Juve edzője -
FrancescoTotti #6346 Már a transfermarkt.de szerint is Ranieri a Roma edzője. -
FrancescoTotti #6345 Spallettit sajnálom nagyon. Ő igazi forma.
Ki van most a Juvénél? -
#6344 miért? látod juvét is milyen kerettel 2. helyre hozta -
#6343 Olasz források egybehangzóan számolnak be arról, hogy Claudio Ranieri lesz az AS Roma új vezetőedzője. A megállapodás tényét a szakember ügyvédje is megerősítette.
A Juventus korábbi vezetőedzője azt követően veszi át a Roma szakmai munkájának irányítását, hogy Luciano Spalletti, a „farkasok" korábbi vezetőedzője kedden lemondott.
„Létrejött a megállapodás, holnap kerül sor a szerződés aláírására. Ranieri két évre ír alá" - nyilatkozta Mattia Grassani.
HA ez igaz, akkor nem tudom mi lesz, Ranieri szerintem kozel sem olyan jo mint Spalletti. -
#6342 Azt jol elszerencsetlenkedte, de utana Riise sem volt a leghatarozottabb. -
#6341 Ja egyaltalan nem, tenyleg elso helyen kell tovabbjutni. -
#6340 Na ez szép gól volt.
kapufa is volt, nálunk volt a szerencse :))
Cassetti meg egy ............@@@@@....... mérges vok rá nagyon -
Rudee #6339 De Rossi -
moor09 #6338 nem egy nehéz csoport, nagy blama lenne ha nem elsőként mennénk tovább.... -
#6337 Europa Liga E csoport
Roma
Basel
Fulham
CSKA Sofia
-
#6336 így van! -
#6335 Csatarra nagyobb szukseg van, szerintem. -
#6334 azért az enyhe túlzás hogy jól.ráadásul Doni most kidőlt 2 hónapra -
moor09 #6333 nem igazoltak sérült kapust, a hír cáfolva lett és senki sem erősítette meg hogy valóban létrejött a transzfer -
#6332 Itt egy ujabb hir
A brazil Mancini visszatérhet az AS Romába!
Mancini nagy reményekkel, 13 millió euróért érkezett az Interhez 2008 nyarán, ám nem tudta beverekedni magát edzője, José Mourinho kezdőjébe és kegyeibe.
A „farkasok” mestere, Luciano Spalletti boldogan venné kölcsön a brazilt, a kérdés csak az, hogy a fővárosiak képesek lesznek-e kifizetni a Mancini által kért bért. -
#6331 Azt hittem kapus poszton jol all a Roma, miert igazolnak egy serult kapust? -
#6330 Serie A: Bogdan Lobontot leigazolta az AS Roma együttese
Sajtóértesülések szerint az AS Roma labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Bogdan Lobont.
Az előző szezonban a Dinamo Bucuresti kapuját védő Lobont négy évre kötelezte el magát az olasz klubhoz.
A román légiós játékára egyelőre nincs esély, mert még mindig nem épült fel áprilisi súlyos térdsérüléséből.
-
#6329 Oroszország jelenlegi leggazdagabb embere, Mihail Prohorov – vasárnapi orosz internetes sajtójelentés szerint – felvásárolná az olasz futballélvonal patinás csapatát, az AS Romát.
A Gazeta.ru úgy tudja, hogy Prohorov 330 millió eurót áldozna az üzletre úgy, hogy 250 milliót adna a súlyos gazdasági krízisben levő fővárosi klubért és mintegy 80 milliót költene játékosvásárlásra. A lehetséges vételek sorában első helyen áll a honfitárs Roman Pavljucsenko, a jelenleg az angol Tottenhamet erősítő válogatott csatár, akinek stílusát módfelett kedveli az orosz iparmágnás.
A Gazeta.ru megjegyezte, hogy ha a gazdacsere megvalósulna, Prohorov lenne a harmadik orosz futballklub-tulajdonos két, egyformán az angol labdarúgásban érdekelt honfitársa: a Chelsea-t tulajdonló Roman Abramovics és az Arsenal részvényeinek jelentős részét birtokló Aliser Uszmanov után.
A 44 éves Prohorov vagyonát amúgy a tekintélyes Forbes magazin 9 és fél milliárd dollárra taksálta legutóbb, miközben az eladdig a legtehetősebb oroszok listáját vezető, ám a világválság következtében súlyos veszteségeket elkönyvelő Abramovics lecsúszott a második helyre, immár „csak” 8 és fél milliárdos vagyonnal rendelkezvén. MTI -
#6328 Aquilani 5 eves szerzodest irt ala a Liverpoolhoz. -
#6327 A Liverpool 20 millio euroert megvette Aquilanit. Ez mar tutti.
Tovabbjutott a Roma 10:2-es osszesitessel a belga Gent ellen.
A golok videon -
#6326 ma en is hallottam 18-at -
moor09 #6325 én hallottam már 18-at meg 23-at is....és amíg nem hivatalos.... -
#6324 A hirek szerint a Liverpool 15 millio euroert megvette Aquillanit.