AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lássa be, hogy egy csapatban az edzõ diktál. Majd ha õ is edzõ lesz, akkor diktálhat.
Avanti Roma!
Nem mellekesen Okaka Csuka nagy helyzetet hagyott ki a Reggina ellen. Aki latta az osszefoglalot tudja mirol beszelek. Meg verbeli csatarok nelkul is megtudta volna nyerni a meccset a Roma, ha belovik a helyzeteiket.
Atigazolasok
Érkezett: Adrian Florin Pit (Pisa, k. v.), Adrian Stoian (SF Gica Popescu), Souleymane Diamoutene (Lecce, k., 150 000), Marco Motta (Udinese, k.)
Távozott: Stefano Okaka Chuka (Brescia, k., ingyen), Leandro Greco (Pisa, k., i.), Valerio Virga (Novara, i.)
Érkezett: Adrian Florin Pit (Pisa, k. v.), Adrian Stoian (SF Gica Popescu), Souleymane Diamoutene (Lecce, k., 150 000), Marco Motta (Udinese, k.)
Távozott: Stefano Okaka Chuka (Brescia, k., ingyen), Leandro Greco (Pisa, k., i.), Valerio Virga (Novara, i.)
Meg tobb Panucci hir
Az eleinte meglehetõsen inaktív Roma az átigazolási idõszak utolsó napjaiban két védõt (Timothée Atouba és Roberto Ayala) is megkeresett, hiszen Christian Panucci váratlanul bejelentette, hogy mindenképpen elhagyja a „farkasokat”. A Napoli elleni bajnokin csak a kispadra jelölt és emiatt vérig sértett 35 esztendõs örökifjút (innen a címbéli Peter Pan) megfeddte a klubigazgató, Daniele Prade is, aki pénzbüntetéssel sújtotta és kirakta a keretbõl.
Szóltak kósza hírek a Juventusról, majd a Torinóról és a Genoáról is, majd késõbb úgy tûnt, hogy Panucci a Milanban vagy a Hull Cityben folytatja, ám végül is marad az Örök városban. Nyárig, a szerzõdése lejártáig.
Az eleinte meglehetõsen inaktív Roma az átigazolási idõszak utolsó napjaiban két védõt (Timothée Atouba és Roberto Ayala) is megkeresett, hiszen Christian Panucci váratlanul bejelentette, hogy mindenképpen elhagyja a „farkasokat”. A Napoli elleni bajnokin csak a kispadra jelölt és emiatt vérig sértett 35 esztendõs örökifjút (innen a címbéli Peter Pan) megfeddte a klubigazgató, Daniele Prade is, aki pénzbüntetéssel sújtotta és kirakta a keretbõl.
Szóltak kósza hírek a Juventusról, majd a Torinóról és a Genoáról is, majd késõbb úgy tûnt, hogy Panucci a Milanban vagy a Hull Cityben folytatja, ám végül is marad az Örök városban. Nyárig, a szerzõdése lejártáig.
A Hull City ajanlatat el is utasitotta. Szerintem is jol jatszik, de nyilvan Spalettinek megvan az oka ra, amiert nem a kezdobe rakta, az meg hogy Panucci ezen megsertodik, az eleg gyerekes egy 35 eves tapasztalt focistatol, akinek tudnia kellene, hogy senkinek sincs berelt helye egy csapatban.
Értem én, de olyan jól játszik, hogy máshol sem lenne jobb neki szerintem.
Avanti Roma!
Egyebkent meg ideny vegen lejar a szerzodese. Szoval most kell eladni, ha a csapat penzt akar latni belole.
Mert a Napoli elleni meccsen nem volt hajlando leulni a kispadra, igy a nezoterre kerult, es kegyvesztett lett a Romanal.
Nem értem, miért menne el. Remélem ezek csak pletykák.
Avanti Roma!
Miután elutasította a Hull Cityt, a szezon hátralévõ részét is Romában tölti az 57-szeres olasz válogatott védõ. „Azt hiszem Christian maradni fog a Románál és kitölti a szerzõdését” – nyilatkozta Oscar Damiani, a játékos ügynöke az egyik olasz honlap kérdésére válaszolva.
„Képtelenek vagyunk megoldani a szituációt, ami nem meglepõ, hisz alig volt néhány napunk az ügy elintézésére” – tette hozzá. Az átigazolási piac hétfõn zár be, és Damiani jelenleg Angliában tárgyal egy lehetséges Premier League-s szerzõdésrõl.
Eddig egyedül a Hull Citytõl érkezett hivatalos ajánlat, ami viszont nagy visszalépés lenne a Bajnokok Ligája-szereplés után.„Nem kötöttünk még senkivel megállapodást. Azok az ajánlatok, amiket eddig kaptunk, nem veszik figyelembe a játékos értékét.” – fejezte be mondandóját az ügynök.
Magyar idõ szerint hétfõ estig kell megállapodni a lehetséges vevõvel, vagy marad Panucci a Roma csapatánál, a szerzõdésében foglalt utolsó fél évre. A Romának ugyanakkor el kell határoznia, hogy nevezik-e a Bajnokok Ligája további részére.
„Képtelenek vagyunk megoldani a szituációt, ami nem meglepõ, hisz alig volt néhány napunk az ügy elintézésére” – tette hozzá. Az átigazolási piac hétfõn zár be, és Damiani jelenleg Angliában tárgyal egy lehetséges Premier League-s szerzõdésrõl.
Eddig egyedül a Hull Citytõl érkezett hivatalos ajánlat, ami viszont nagy visszalépés lenne a Bajnokok Ligája-szereplés után.„Nem kötöttünk még senkivel megállapodást. Azok az ajánlatok, amiket eddig kaptunk, nem veszik figyelembe a játékos értékét.” – fejezte be mondandóját az ügynök.
Magyar idõ szerint hétfõ estig kell megállapodni a lehetséges vevõvel, vagy marad Panucci a Roma csapatánál, a szerzõdésében foglalt utolsó fél évre. A Romának ugyanakkor el kell határoznia, hogy nevezik-e a Bajnokok Ligája további részére.
Még kerettag, de 34 évesen lehet hogy annyira már nem favorizálja az edzõ.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az ilyen "konnyebb" meccsek pontvesztesei miatt ment el tavaly a bajnoksag. Itt volt a lehetoseg 4 pontra kozeliteni a Juventst, plane, hogy jovo heten a Genoa jon Romaba.
Csalodott vagyok. Az utolso helyezettet azert illene megverni, meg tapasztalt csatarok nelkul is. Szerencsere masok is pontokat veszitettek korulottunk eddig. Juve, Inter, Fiorentina, Napoli. Kivetel a Genoa. A mazlistak 2 perccel a vege elott lottek golt es lett 1:0 nekik a Palermo ellen.
Ez bukós lesz sajnos. Már a 90. perc, és még mindig csak 2-2.
Nagyon kéne most ide egy Julio Baptista, mint a múltkor 😊
Az Inter is ikszelni látszik.
Nagyon kéne most ide egy Julio Baptista, mint a múltkor 😊
Az Inter is ikszelni látszik.
Avanti Roma!
Õsszel a Romában volt, az tuti.
Most télen nem tudom, hogy elment-e.
Most télen nem tudom, hogy elment-e.
Avanti Roma!
na bammeg 2:2 :s
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1:2 nektek, hajrá 140 euro mulik rajtatok ( részben ) 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Romanak tenyleg surgossen csatart vagy csatarokat kell vennie.
A Reggina elleni kezdo 11 es kispad.
Doni-Cicinho-Mexes-Juan-Tonetto-Taddei-De Rossi-Brighi-Pizarro-Menez-Okaka Chuka.
Kispad: Arthur-Loria-Diamoutene-Virga-Greco-Aquilani-Filipe.
Hol vannak a csataraink? Tudja valaki mi van Montellaval, mert ugy tudom visszajott a Romaba, vagy mar mashol jatszik??
A Reggina elleni kezdo 11 es kispad.
Doni-Cicinho-Mexes-Juan-Tonetto-Taddei-De Rossi-Brighi-Pizarro-Menez-Okaka Chuka.
Kispad: Arthur-Loria-Diamoutene-Virga-Greco-Aquilani-Filipe.
Hol vannak a csataraink? Tudja valaki mi van Montellaval, mert ugy tudom visszajott a Romaba, vagy mar mashol jatszik??
sorry elnéztem
A Genoat be fogja fogni a csapat!
Avanti Roma!
1. Inter 20 14 4 2 34–15 +19 46
2. Juventus 20 13 4 3 33–14 +19 43
3. Milan 20 12 4 4 35–21 +14 40
4. Genoa 20 10 6 4 30–18 +12 36
5. Roma 20 10 3 7 29–25 +4 33
6. Napoli 20 10 3 7 27–21 +6 33
2. Juventus 20 13 4 3 33–14 +19 43
3. Milan 20 12 4 4 35–21 +14 40
4. Genoa 20 10 6 4 30–18 +12 36
5. Roma 20 10 3 7 29–25 +4 33
6. Napoli 20 10 3 7 27–21 +6 33
hajrá,lilák!
grat már 6. a csapat?😮😮 honnan jöttetek fel te jó ég😊 Totti a nagy kedvencem gólt lõtt hoppá😊
AS Roma 2 - 1 Palermo
23'<1 - 0>1 - 0>F. Totti
31'<1 - 1>1 - 1>E. Cavani
45'<2 - 1>2 - 1>M. Brighi
már csak 1 pontra van a BL hely!
23'<1 - 0>1 - 0>F. Totti
31'<1 - 1>1 - 1>E. Cavani
45'<2 - 1>2 - 1>M. Brighi
már csak 1 pontra van a BL hely!
hajrá,lilák!
Az biztos. A NApoli meg veretlen volt otthon. Radasul az osszes nagy csapatot legyoztek mar ezzel az edzovel, kivetel a Roma.<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
szép volt😊 Nápolyban nyerni nehéz igen nehéz😊
<#eljen>#eljen>
Avanti Roma!
Vasarnap este 20 oraig lehet szavazni melyik merkozest kozvetitse a Sport1 a hetkozi fordulobol. Roma-Palermo meccsre szavazzatok, mobilon vagy emailben a [email protected]
mobilszamot nem irtam fel, bocsi
mobilszamot nem irtam fel, bocsi
Az Il Corriere Dello Sport értesülései szerint a Romát erõsítõ Juan 2014-ig meghosszabbítja szerzõdését az olasz klubbal. A brazil védõ – akinek jelenlegi kontraktusa 2011 júniusában járna le – ezzel a „farkasok” egyik legjobban fizetett játékosa lesz.
<#eljen>#eljen>
Avanti Roma!
Cicinho szereti a dzsekicsen filmeket? <#vigyor>#vigyor>
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezért utálom õket nem véletlenül...
Internek nagy szernecséje volt azért ott... fenébe hogy mindent megusznak
Ez nem jó!
Avanti Roma!
Inter-Roma 2:1 Olasz kupa. Az Inter 2. golja elotti szabadrugas tobb volt mint lesgyanus. A partjelzo elmehet a sunyiba...
Baptista Torino elleni golja elso lett Olaszorszagban a hetvegi bajnoki golszepsegversenyen. Tenyleg szep gol volt, es fontos is.
Na tessek, oket is irhattam volna, csak miert tavolodjak el a Romatol a Roma forumban?<#smile>#smile>
fúú Totti, Maldini, végülis Giggs is mert Giggs 16 évesen tagja volt a Unitednek, Del Piero 1993 óta Juvés, Xavi Hernandez, Puyol, Raúl, Guti, Casillas, Dárdai, Terry szval van rendesen hûséges emberke😊 õk azért becsülendõk tényleg
Azt tudom, hogy ott nevelkedett, csak azert nem egeszen helytallo a klubhuseg, mert egyszer mar eljott onnan. Ha igazi klubhusegrol beszelunk, anmit en ertek klubhusegnek, akkor Totti az egyik legjobb pelda.
hát ez van😞 keresni kell mást
1. FC Kölnhöz ment vissza oda ahol nevelkedett
Ha tenyleg klubhuseg lenne, akkor miert ment el a Kolntol annak idejen? A KOlnben biztos fog jatszani sokat, de fejlodni nem igazan fog. Amugy kesobb olvastam, hogy o is azt mondta nem biztos, hogy ez volt a legjobb valasztas, de mindenkepp elakart menni a Munchenbol es jatszani akar.
Mondjuk szerintem a Roma vezetok is toketlenkedtek. (mar megint)
Mondjuk szerintem a Roma vezetok is toketlenkedtek. (mar megint)