AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

srácok senki nincs itt? hosszabításra álltok ti vagytok az olaszok reménysége!!!!

PatBate
félelmetes ez az inter mit össze nem szerencsétlenkedik

sajnos ez van, nem lehet mit mondani....

Breki33
Gratulálok a Rómának gyõzelmet érdemeltetek volna.
takibalint
Igen es nyerheto lett volna. Kar hogy csak dontetlen lett. Kis biroi tamogatas persze most sem maradt el....

totti10
az idény meccse volt!

hajrá,lilák!

takibalint
Riise pedig a Romaban. Inter-Roma 3:3(0:2) gol😄e Rossi, Riise, Brighi

Rudee
Okaka Chuka gólt lõtt a Brescia-ban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

takibalint
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Christian Panucci, az AS Roma veterán hátvédje félretette büszkeségét, és elnézést kért edzõjétõl, Luciano Spallettitõl. Az áprilisban 36. születésnapját ünneplõ futballista bõ egy hónapos számûzetést követõen térhet vissza a csapatba – feltéve persze, hogy a mester elfogadja a bocsánatkérést.

Egy hónapig tarthat az „örök harag” az olasz fõvárosban, hiszen csütörtökön Christian Panucci, az AS Roma veterán hátvédje megbánta bûneit, és elnézést kért a csapat mesterétõl, Luciano Spallettitõl.

Mint ismeretes, Panucci nem volt hajlandó leülni a kispadra a január 25-én rendezett Napoli elleni bajnokin, mondván, edzõje nem adja meg neki a kellõ tiszteletet azzal, hogy nem jelöli a kezdõbe. A játékos ezt követõen távozási szándékának is hangot adott.

Az európai élklubok azonban nem kapkodtak a futballistáért – rosszindulatúan megjegyezhetnénk, talán ez is lökést adott a „jó útra téréshez” –, ezért most úgy döntött, újra teljes mellszélességgel segítené a „farkasokat”.

„Nagyon boldog vagyok, Christian bizonyította, hogy igazi férfi. Belátta, hogy hibázott, és nem szégyenkezett bocsánatot kérni” – hangzott az elsõ kommentár Oscar Damiani, Panucci ügynöke szájából.

A labdarúgó azonban némileg késõn lépett, így a Bajnokok Ligájában már biztosan nem számíthat rá a csapat, Spalletti ugyanis korábban már törölte õt a sorozatba tavaszra nevezettek névsorából.

„Christian nagyon büszke ember, sajnos ezt most a Bajnokok Ligája-szereplése bánja… Ennek ellenére elégedett vagyok, hiszen segíthet a Romának akár már a hét végi Inter elleni bajnokin is. Nagyon szurkolok neki és csapatának, annak ellenére is, hogy korábban a Lazióban futballoztam” – tette hozzá a menedzser.

Panucci visszatérése azért is lehet különösen fontos az olasz fõvárosban, mert a jobbhátvédposztot betölteni hivatott Cicinho még jó darabig csak a lelátóról figyeli az eseményeket.

„Milánóban biztosan nem tudok még pályára lépni. Remélem, az Arsenal elleni visszavágóra már teljesen egészséges leszek… Még mindig érzem és féltem a térdemet, mondom ezt annak ellenére, hogy ma probléma nélkül edzeni tudtam” – adott helyzetjelentést Cicinho.

Luciano Spalletti legénysége a hétközi BL-kudarcot vasárnap az Internazionale ellen feledtetheti szurkolóival, bár könnyelmûség lenne kijelenteni, hogy Milánóban egy szikrányival is könnyebb dolga lesz a Romának, mint Londonban volt kedden az Arsenal ellen…

Akkor behangolom a TV6-ot 😊
Remélem a visszavágót adják majd Rómából.

Avanti Roma!

takibalint
Csak a TV6, de a mostani Roma meccset, nem kozvetitettek.

Rudee
Ad.

Tavaly a Real ellen nyerõ helyzetben volt végig a Roma, ez mentális szempontból fontos. Ez az, ami most a Roma ellen szól.
Ami viszont mellettük, az az 1-0-ás eredmény. Ezt az Olimpicoban nem lehet gond ledolgozni.
Csak mostmár nincs döntetlen (kivéve az 1-0 a Romának). Döntetlen esetén az Arsenal megy tovább.
Én nagyon izgulok, de sajnos sokára lesz a visszavágó.

Egyébként idén a TV6 ad meccseket?

Avanti Roma!

visszaván teljes keret fog kelleni mindenki és Vucinicet kezdetném...tavaly bejött a Real ellen csereként és megnyerte a meccset a Rómának a visszavágón xD

takibalint
Remelem is. Amugy megneztem az osszefoglalot a tv-ben. Szerintem a Roma batoralan volt. Ilyen hibakat, amiket itt elkovettek nem szoktak csinalni. Rossz passz, meg kapu elott nem tudja a vedo lekezelni a labdat stb. Raadasul Loria es Diamutene sem jatszott meg sokat tetmeccsen foleg utobbi, bar o jol jatszott cserekent.

hát bevallom döntetlenre számítottam:S 11-es ilyenkor még mérvadó is lehet:S otthon sztem bezuzza a Róma õket xD

takibalint
Arsenal-Roma 1:0 Van Persie 36' 11-bol lotte a golt. 75 percet lattam a meccsbol. A Roma eleg szolidan jatszott, nem rohantak elore fejetlenul. Nem is kontraztak, de nem is volt mire, mivel az Arsenal sem boritotta fel a palyat. Vucininc csak a 80. percben jott be, Totti vegig jatszott. Julio Baptista rossz formaban van, mar vagy 3 merkozes ota. Most is vagy elpattant tole a labda, mikor atakarta venni, vagy elpasszolta. Amugy Vucininc Baptista helyere jott. Motta es Riise jol jatszott. Mottanak volt egy nagy kapuralovese, amit a kapus vedett. A 11-esnel Mexes hibazott. Ugyan belerugott Van Persie lababa, de annak sem kellett sok, hogy osszeesen. A meccs vege fele pedig igeretes helyzetben allitottak meg Vucinincet lesen, ami persze nem volt les. Jocskan nem volt az, szoval a partjelzo mehet a szemeszetre.

Annak ellenere, hogy az Arsenal nyert egyaltalan nem legyozhetetlen csapat. Volt meg 1-2 100% helyzetuk, amit kihagytak az egyik Loria nagy hibajabol, de ahogy a Chelseat is legyoztek 3:1-re igy ha ugyjatszanak, ahogy otthon szoktak, akkor realis eselye van a Romanak a tovabbjutasra.

takibalint
2 pontra csak addig, amig a Milan le nem jatszotta a hetvegi meccset es nyert.

oda a felsõba ahogy kell😊 szép volt a Róma 2 pontra jött fel a Milanra? 4. helyre jól láttam?😮 mekkora hátrányból wow😄

takibalint
Igen o az. Meg mindig lehet az utodja.

Igen, vegre jatszot Montella. Igaz kb. 10 percet, de az is tobb mint a semmi.

Amugy Roma-Siena 1:0 A gollovo Taddei, megint csak egy szepsegdijas gollal.

takibalint
Kar hogy ezt nem par hettel, vagy 1 honappal elobb irtad ide. Engem erdekelt volna, de mar tul kozel van a Marcius 1.

Rudee
Montella csereként beállt, múltkor már hiányoltátok 😊

jó játékos Totti utódjának mondták õ volt az??? kérdezem

Sziasztok!
Buszos utat szervezünk az Inter-Róma meccsre (március 1.) 39.000 Ft/fõ áron. Az ár tartalmazza: utazást busszal, 1 éj szállást, belépõjegyet.
Érdeklõdni: Varga Sándor 06302881404
végre adja a sport tv, kár hogy nem látom ....

takibalint
Szombat 17:00 Sport2 Roma-Siena eloben.

takibalint
Az AS Roma 24 éves olasz középpályása, Alberto Aquilani az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-ütközet után írja alá új szerzõdését – olasz források szerint.

Bár a 11-szeres olasz válogatott játékos ügynöke, Franco Zavaglia szerint a Roma még nem ajánlott szerzõdéshosszabbítást, az itáliai sajtó szerint a klub elõkészítette már a szerzõdéstervezetet a középpályás számára.

A játékos korábban elmondta, hogy maradni szeretne Rómában.

takibalint
Az AS Roma hátvédje, John Arne Riise nagy önbizalommal tekint az Arsenal elleni összecsapás elé. A norvég játékos gólt szeretne lõni a londoniaknak.

Riise alig várja már, hogy visszatérjen Angliába, ahol a Liverpool játékosaként 7 évet töltött el korábban.

„Mindenki tudja, hogy jól lövök, és igyekezni fogok, hogy betaláljak az Arsenalnak” – mondta a norvég játékos.

„Már kétszer is eredményes voltam az »ágyúsok« ellen korábban: egyszer a Highburyben, egyszer pedig az Emiratesben” – tette hozzá Riise, akinek így nem lenne újdonság bevenni az Arsenal kapuját.

„Nagyszerû mérkõzés lesz két jó együttes között. Tudom, hogy az Arsenal jó csapat, és hogy a játékosaik nagyon gyorsak. Van esélyünk továbbjutni az Arsenal ellen, nyílt összecsapás lesz. A fõ célunk a döntõbe jutás.”

ez jo😄

takibalint
Ezzel en is egyetertek, csak epp visszavonult birokkal nem sokra megyunk. Hiaba jok, meg ok kuldik a birokat a meccsekre, ha azok elvezetik.

Nehany bironak inkabb ipari aramot kellene vezetnie, es nem meccseket. <#vigyor><#nyes><#nyes><#wilting>

takibalint
Azert ennyire nem kovetem az Inter-Milan rangadokat, hogy ki mikor nyert lesgollal. Szerintem az 1. felido az Intere volt a 2. felido masodik fele pedig a Milane.

limperatore
nem az miatt nyertünk, sokkal jobbak voltunk ha nem jön az a gól jött volna másik, fõleg hogy adriano 2 100% os ziccert rontott el

amúgy meg elfelejtik h tavaly a milan les gollal nyert

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sosem volt jó bíró a Rosetti nem normális azt kell mondjam...a legjobb bíró számomra még mindig Puhl Sándor és Pierluigi Collina

takibalint
Na a birok megint hozzasegitettek az Intert a 3 ponthoz. Olaszorszagban a legjobbnak tartott es a vilagon az egyik legjobbnak tartott biro. Gratulalok. Pedig Rosetti nekem szimpatikus es tenyleg jo biro, de ilyen kezezes golt nem eszrevenni.... Az ilyen ne menjen bironak, es a partjelzok se. Mert azsem jobb, amelyik azon az oldalon volt.

takibalint
Az, bar az Atalanta nemregiben az Intert is 3:1-re verte hazai palyan. Orom az uromben, hogy a Roma korul levo csapatok mind dontetlent jatszottak, igy nem nott a kulonbseg nagyon.

Hát mostmár nem veretlen 😞
Kicsit égõ ez a mai eredmény.

Avanti Roma!

takibalint
A Corriere dello Sport értesülései szerint új szerzõdést készít elõ az AS Roma vezérkara Luciano Spalletti számára.

A 49 éves szakembert jelenlegi szerzõdése 2011-ig köti a „farkasokhoz”, ám úgy tûnik, hogy elégedettek vele, és a hosszabbítási ajánlat mellé fizetésemelést is adnának neki.

Pedig az õsszel egyáltalán nem volt biztos Spalletti helye a kispadon, a gyengébb eredmények miatt hetekig kérdéses volt, hogy folytathatja-e a 2005-ben megkezdett munkát az AS Roma kispadján. A fõvárosiak a 6. és a 11. forduló között szinte végig a 14. helyen rostokoltak a tabellán, ám azóta igencsak megemberelték magukat, és jelenleg már az ötödik helyen várhatják a mai, Atalanta elleni idegenbeli meccset.

A Roma az idén még veretlen a bajnokságban, négy gyõzelem és két döntetlen a mérlege.

takibalint
Szerintem is. Baptista Torino elleni golja utan, ezek a legszebbek eben a szezonban szerintem.

Halál komoly gól volt mindhárom.

Avanti Roma!

takibalint
Aki nem latta a hetvegi Roma-Genoa goljait, annak kotelezo megnezni. <#smile><#vigyor5> 3 gyonyoru gol, amolyan Romas golok. Kulonossen a 2. es 3. gol nagyon szep. Ne tevesszen meg senkit a Juventusos kep az osszefoglalo elejen.
Roma-Genoa 3:0 osszefoglalo

lehet most normalizálódik a favágó stílusa😄 neked elhiszem Róma meccset régen láttam:S

takibalint
Roma - Genoa 3:0

1:0 Cicinho 26'
2:0 Vucinic 47'
3:0 Baptista 93'

A kispadon volt Montella. Kezdoben Totti es Vucinic.
Taddei piros lap 54. percben

Genoa edzojet a felidoben allitotta ki a biro ill. 69. percben egy Genoa jatekost kuldott le.

takibalint
Ettol meg Riise jol jatszik a Romaban.

elismerem tud és tud, de nem szeretem a Norvégokat ellenünk milyen szemetek voltak máár...és az a rohadék Solskjaer meg röhögött aztán 0 futballista volt Királynak lõtte a potyáit az edzõvel együtt röhögtek ellenünk fujj

Hát azért nem semmi, amikor megszerzi a labdát hátul és az ellenfél szögletzászlajáig fut vele.

Avanti Roma!

sztem a Riiset eleve kár volt leigazolni egyrészt már 28 másrészt nem volt nagyszám õ Angliában hiába volt éveken át Liverpoolban favágó darálós norvég senkiházi

takibalint
Az AS Roma norvég védõje, John Arne Riise január végén, a Palermo elleni bajnokin szenvedett súlyos bokasérülést, orvosai szerint azonban már márciusban, az Arsenal ellen pályára léphet.

A 28 éves játékos klubja engedélyével Norvégiába utazott, hogy sérült bal lábát saját orvosai fizikoterápiás kezelésben részesítsék.

A Romának egyre fogynak a hátvédei: Luciano Spalletti a sérült Riisén kívül nem számíthat sem Marco Cassettire, sem Christian Panuccira a Genoa elleni találkozón.

Jó sok idõ el fog telni az oda- és a visszavágó közt. Meg fog ölni az izgalom közben 😊

Avanti Roma!

takibalint
Februar 24 Londonban es Marcius 11 Romaban