AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Hallott valaki mostanaban valamit Romaval kapcsolatban? Ki erkezik, ki megy, klub megvetele stb...

Szuper.
Közben a Roma megverte 3-2-re a Torinot.

Avanti Roma!

takibalint
Juan es Aquillani is alairta a meghosszabbitott szerzodest. Mindketten 4 evvel.

A kép törölve lett a tárhelyrõl.

REAL MADRID

takibalint
Az biztos. Majd jovore. A kep csak nekem nem jon elo a lap tetejen vagy masnak sem?

Jaja, én sem vagyok elégedetlen.
Sokat bénázott idén a csapat, ez azért nem tipikus szerencsére.
Az Inter-Milan-Juve hármast nehéz lesz megfogni, de a Genoat és a Fiorentinát azért 10-bõl 9-szer megelõzné a csapat szerintem.

Avanti Roma!

takibalint
Milan-Roma 2:3

36' Riise 0:1
75' Ambrosini 1:1
80' Menez 1:2
81' Ambrosini 2:2
85' Totti 2:3

Menez cserekent lott golt, es meg volt egy nag helyzete a vegen.

Az idei bajnoksagban 6. helyen vegzett a Roma, ami meg Europa kupa indulast er. Ugyan nem Bajnokok Ligaja, de jobb mint a semmi.
Majd jovore jobb lesz.

takibalint
Hova tunt a kep???

takibalint
Cagliari-Roma 2:2

34' Matri 1:0
58' Aquafresca 2:0
63' Totti 2:1
68' Perrotta 2:2

Perotta cserekent lott golt. A statisztika szerint a Romanak joval tobb helyzete volt, de sok kimaradt. Mint a Chievo ellen az elmult forduloban, mikor 0:0 lett a vege.

takibalint
Valoszinu ez tortent.<#nyes> <#nyes> <#nyes>

Amugy milyen volt a Hoki VB? En csak tv-bol kovetem, mert sajnos munka miatt nem tudtam elmenni, pedig szivessen elmentem volna.

Epp most nezem a Kanada-Svedorszag elodontot.

Ja és nem tudok németül, ez a lényeg 😊
Szóval bármit benézhettem 😊

Avanti Roma!

Lehet, hogy elnéztem.
Ezt Zürichben olvastam, mert kilátogattam a hoki vb-re.

Avanti Roma!

takibalint
Az nem most volt. Vagy ha igen, akkor valami felkeszulesi merkozes, vagy ifi meccs lehetett. Bajnoki biztos nem.

Úgy olvastam, hogy az Atalanta is megverte a Romát 1:0-ra😞

Avanti Roma!

takibalint
Sajnos mar nem. 4:1 oda. Baptista lotte az egyetlen golt. Mar megint 4 gol es 1 piros lap. Ugylatszik ebben a szezonban minden nagyobb csapat 4-et lo a Romanak. Lazio 4:2, Inter 4:1 meg tavaly, Juventus is 4.

Vedelem nem epp a legjobb.

Fiorentína - Róma meccs megy 1-0 egyelõre Vargas 6. percben

takibalint
Biztos lehetne jobb is, bar azert lott 7 golt, de akkor kit fognak hozni. A Pdolskit is elszorakoztak, januarban. Vagy melyik nemet volt, ment a Kolnbe.

elhangzani elhangzott vmi ilyesmi...tény ami tény...nem teljesen váltotta be a hozzá fûzött reményeket....

Tuti kacsa 😊

Avanti Roma!

takibalint
Roma-Lecce 3:2 Totti 2x es Brighi. Totti 4 golt lott 3 meccsen. 2 most 2 Bologna ellen. Ebbol 3 gol buntetobol.

Remelem csak kacsa a hir, ami a kozvetites alatt hangzott el, hogy Baptistat kolcson akarja adni a Roma, mert akkor nem tudom ki fog jatszani a helyen.

takibalint
Ja, es 4:2 a Lazionak a vegen. MEg koszonheto a bironak, aki ismetelten nem volt tokeletes. A Spalettit elkuldeni, a padtol, az tenyleg befolyasolta a meccset, mert a 2. felidoben kozel sem tamadott ugy a Roma, mint az elsoben.

Ezek a birok szarok. Nem tudsz egy jot felmutatni kozuluk.

tíz perc alatt 2-1 a Lazio Róma meccs hát ilyet...

Szerintem több vitamint kéne enniük 😊

Avanti Roma!

takibalint
Szerintem a Romanal sem artana az orvosi stabot lecserelni. Aquillani mar honapok ota nem jatszik, Totti jatszott Bologna ellen, most azon filoznak az orvosok, hogy a Lazio ellen palyara lephet e. Ezeket az 1 meccses felepuleseket nem ertem. Most akkor meggyogyult vagy nem????

takibalint
Roma: Bologna 2:1 Totti 2x

Szombaton Roma-Lazio Sport tv-ben.

Ja igen, Bologna. Bocsánat.

Avanti Roma!

Rudee
De mindenki csak tartaléknak vinné. Ha van eseze, akkor marad. Spanyoloknál a tartalék csapatok is rendes bajnokságba jáccanak, sokkal nagyobb lehetõség az, mint 7-8 meccsen 10 perceket jáccani egy szezonba. Pl a Bordeaux is Cavenaghi mögé venné, vésztartaléknak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

takibalint
Genoa-Roma?? Ezen a hetvegen valogatott VB-selejtezo es baratsagos meccsek lesznek. A Genoat nem reg vertuk 3:0-ra hazai palyan. a Genoa-Roma meccs a 4. forduloban volt.

Roma-Bologna lesz a kovetkezo forduloban. Aprilis 5-en.

Amugy ettol a fordulotol kezdve minden merkozest ugyanaznap jatszanak. Gondolom, hogy ne lehessen jatszani az eredmenyekkel.

takibalint
Vegulis szorja a golokat, szoval nem lepodnek meg, ha tenyleg lennenek erdeklodo csapatok.

lehetséges...felkapott hír lehetett mint ahogy Zlatan Ibra ügye is

Rudee
Jövõre majd a spanyol 2. osztályba villog, nem megy sehova.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hétvégén Genoa - Roma, ugye?

Avanti Roma!

Dortmundba kellene mennie...onnan léphetne fel magasabb lépcsõfokra és Hajnal Tamás sokat tudna neki segíteni😊

takibalint
Szalai Adam utan erdeklodik a Palermo, Sampdoria, Genoa. NA es persze tobb nagy klub mas orszagokbol. Az en kerdesem, hogy a Roma miert nem erdeklodik? Nekik tenyleg kell csatar.

Szerintem tutira nem. Ilyet nem mondhat.

Avanti Roma!

takibalint
Azota mar olvastam. De en a totti szerzodeset kerdeztem az elozo hsz-emben, nem a lealdozo csillagot. Mindkettot olvastam azota. Amugy sokat szamit mit forditanak, neha nem is az van az eredeti kulfoldi cikkben, mint amit forditanak, szal lehet nem is ezt mondta Baptista.

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/serie-a-baptista-szerint-totti-csillaga-mar-lealdozoban-van-226874.html?

parancsolj persze lehet félreértettem...csak annyit mondott nem õt teszi az elsõ három helyre a kedvence közé pedig sztem megérdemelné h odategye...csak így fogalmazták meg h leáldozóban a csillaga!

takibalint
Ezt hol olvastad, mert en mast olvastam az alabbi cikkben. Akkor most mi van??

Az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti számára az elsõdleges cél az, hogy a római alakulat Bajnokok Ligája-indulást érõ helyen végezzen, új szerzõdésének megkötésével még várhatnak.

Francesco Totti térdsérülésbõl próbál százszázalékosan visszatérni s csapatát a minél jobb szerepléshez segíteni. Az AS Roma a Bajnokok Ligájától az Arsenal elleni drámai tizenegyespárbajban már búcsúzott, a bajnokságban azonban még harcban van a BL-indulást jelentõ helyek valamelyikéért.

Az olasz támadó szerint kulcsfontosságú, hogy a fõvárosi csapat a következõ szezonban is induljon a legrangosabb európai kupasorozatban.

„Alaplapvetõ követelmény a számunkra, hogy jövõre is induljunk a Bajnokok Ligájában. Az egész csapat, a szurkolók és a város számára is fontos, hogy kvalifikáljuk magunkat. Ahhoz viszont, hogy elérjük a céljainkat, túl kell tennünk magunkat a sérüléseken és a problémáinkon” – nyilatkozta Totti az Il Corriere dello Sportnak.

A Roma csapatkapitányának esetleges szerzõdéshosszabbítása is lázban tartja a klub szurkolóit. Már korábban megírtuk, hogy Totti hamarosan meghosszabbíthatja 2010-ben lejáró kontraktusát, az olasz játékos számára azonban most nem ez a legfontosabb.

„A szerzõdéshosszabbítás nem az elsõdleges dolog az életemben. Biztos vagyok benne, hogy a klub megtalálja a legalkalmasabb idõpontot, amikor leül velem tárgyalni” – mondta Totti, aki hozzátette: korántsem biztos, hogy pályára tud lépni a hét végén a Juventus ellen.

A Romát jelenleg 46 ponttal áll – akárcsak a Fiorentina –, két egységgel lemaradva a még BL-indulást érõ negyedik pozíciótól, amelyet a Genoa foglal el.

Nagyon becsülöm õt, hogy ilyen kis pénzért is csinálja 😄

Avanti Roma!

Kizártnak tartom, hogy ezt mondta a csapattársáról 😄

Avanti Roma!

most hosszabbították meg 2012 ig Totti szerzõdését (32 éves) és évi 5.5 millió Eurot tehet zsebre!!! õ egy ikon Rómában nem csoda h hosszabítanak vele😊

Baptista szerint Totti csillaga leáldozóban ->anyád!!!:S:S pff

takibalint
Szombaton Roma-Juve A sport1-en. 20:30-tol.

Kivancsi leszek a Roma osszeallitasara. Motta nem fog jatszani gondolom, mert piros lapot kapott a Samp ellen. 9 alapjatekos hianyzott a Sampdoria ellen. Mikor meglattam az eredmenyt, nem orultem, de miutan megneztem az osszefoglalot, megvaltoztattam a velemenyem.

Amugy tenyleg neha nem ertem Spalletit. Aquillani mar hetek ota nem jatszott serules miatt, de az Arsenal elleni visszavagon jatszott, aztan Sampdoria ellen megint nem. Most akkor serult vagy nem?

takibalint
Nem hat, egyertelmuen rossz iranyba halad a dolog.

Vucinic valóban hibázott, de itt Európa futballjában van a gond, hogy ennyire elmozdult a dolog az angolok irányába.
Szerintem csak egy nem angol csapat van a topon most, a Barca.
Persze majd meglátjuk, hogy mit alkotnak.
A tavalyi BL-t leszámítva még ott voltak az olaszok és a spanyolok is az elmúlt években, de nem jó irányba halad ez a dolog szerintem.

Avanti Roma!

takibalint
Nincs is. Eleg unalmas, hogy 4 angol csapat, es elkeserito, hogy 1 olasz sem. Nem tudom i lett volna, ha Vucininc belovi a buntetojet, de nagyon rosszul lotte. Szabalyosan feladta a kapusnak, olyan gyenge loves volt.

Nincs ez így jól, gyerekek.

Avanti Roma!

A fax kivan, h má 4 angol csapat van benn, pedig ezerrel drukkoltam a Romának<#gun>

Visca El Barça!

NC nem érdemelte meg a kiesést a Róma...11-sekkel bárki kieshet...

Sajnos odavesztek a remények 😞

Avanti Roma!