AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Vasárnap kikaptunk a Milantól, holott a Róma uralta az elsõ félidõt, szinte bevonult Milánba. Aláztuk rendesen õket. Aztán fordult a kocka😞 Roni 11-est lõtt, aztán jött Pato, mindez a második félidõben. Menez jól játszott az elsõ félidõben, Riise is jóka rugdosott. Totti asszem sérült.
A milán gyõzelem valszeg az edzõjüket mentette meg. 2-1 lett a vége.

Haldoklik a topic.

Mi a helyzet Rómában?

Sajnos én jóformán csak innen (meg a Livescore-ról) követtem az eseményeket.
Most, hogy ez a fórum nem él már, nagyon tájékozatlan vagyok.

A legfrissebb hírem, hogy Ranieri az új edzõ.

Valaki igazán írhatna már érdekességeket!

Üdv.:
Francesco

Avanti Roma!

takibalint
Ugy legyen!

roma megnyeri a bajnokságot figyeljétek meg!

takibalint
Nem akarom kritizalni a Roma stabjat, de szerintem az orvosok hasznalhatatlanok. Egy csapatra valo serult van, es a fele kezdo jatekos. Juan, Cicinho, Baptista, Mexes, Motta, Doni, Taddei stb.
Aquillani is meg mindig serult, es milyen hosszu ideje mar. Pedig mar nem is Roma jatekos.

takibalint
Roma-Napoli 2:1 Totti duplaval

takibalint
Sérülés miatt lehet, hogy két hónapot kell kihagynia Mirko Vucsinicsnek, az AS Roma montenegrói futballistájának.

Vucsinics a Napoli elleni mérkõzésen szenvedett térdsérülést, s bár a római klub nem adott tájékoztatást arról, hogy mennyi ideig lesz harcképtelen a támadó, olasz sajtóértesülések szerint két hónap pihenõ vár a labdarúgóra.

takibalint
Roma Szofia az Europa ligaban 2:0

a vége 1-1 lett a 90 percben ... De Rossi

totti10
catania-roma 1-0 ezis meglepõ..

hajrá,lilák!

takibalint
Most meg Palermo-Roma 3:3 A Roma 1:0 es 2:1-re is vezetett. 3:2 volt a Palermonak.

Europa kupaban 2:0-as vereseg a Bazel ellen. Ez meglepo.

Ez jó eredmény.
Tavaly emlékszem, kikaptunk egyszer a Sienától, ami nagyon rosszul jött.

Avanti Roma!

takibalint
Siena-Roma 1:2 Gol MExes es Riise. Riise jo formaban van. A valogatottban 3 golt szerzett az elmult meccseken, es most a Romaban is.

Ranierit nem igazán ismerem, de Spalletti volt szerintem az ideális edzõ.
Meg persze Prandelli lenne 😊

Avanti Roma!

takibalint
Chealseanel nem remekelt. Majd meglatjuk. Az ido eldonti.

gercse
hát Ranieri nem tudom hogy mit hoz ki belõletek, de mi nem igazán szerettük, és ha maradt volna év végéig, akkor lehet nem 2., hanem 3. a csapat, sok meccs ment el a cseréi miatt(szerintem)

gercse
Ferrara a Juve edzõje

Már a transfermarkt.de szerint is Ranieri a Roma edzõje.

Avanti Roma!

Spallettit sajnálom nagyon. Õ igazi forma.

Ki van most a Juvénél?

Avanti Roma!

limperatore
miért? látod juvét is milyen kerettel 2. helyre hozta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

takibalint
Olasz források egybehangzóan számolnak be arról, hogy Claudio Ranieri lesz az AS Roma új vezetõedzõje. A megállapodás tényét a szakember ügyvédje is megerõsítette.

A Juventus korábbi vezetõedzõje azt követõen veszi át a Roma szakmai munkájának irányítását, hogy Luciano Spalletti, a „farkasok" korábbi vezetõedzõje kedden lemondott.

„Létrejött a megállapodás, holnap kerül sor a szerzõdés aláírására. Ranieri két évre ír alá" - nyilatkozta Mattia Grassani.

HA ez igaz, akkor nem tudom mi lesz, Ranieri szerintem kozel sem olyan jo mint Spalletti.

takibalint
Azt jol elszerencsetlenkedte, de utana Riise sem volt a leghatarozottabb.

takibalint
Ja egyaltalan nem, tenyleg elso helyen kell tovabbjutni.

Prince23
Na ez szép gól volt.
kapufa is volt, nálunk volt a szerencse 😊)
Cassetti meg egy ............@@@@@....... mérges vok rá nagyon

Rudee
De Rossi <#wow1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

nem egy nehéz csoport, nagy blama lenne ha nem elsõként mennénk tovább....

takibalint
Europa Liga E csoport

Roma
Basel
Fulham
CSKA Sofia

totti10
így van!

hajrá,lilák!

takibalint
Csatarra nagyobb szukseg van, szerintem.

9csöves9
azért az enyhe túlzás hogy jól.ráadásul Doni most kidõlt 2 hónapra

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nem igazoltak sérült kapust, a hír cáfolva lett és senki sem erõsítette meg hogy valóban létrejött a transzfer

takibalint
Itt egy ujabb hir

A brazil Mancini visszatérhet az AS Romába!

Mancini nagy reményekkel, 13 millió euróért érkezett az Interhez 2008 nyarán, ám nem tudta beverekedni magát edzõje, José Mourinho kezdõjébe és kegyeibe.

A „farkasok” mestere, Luciano Spalletti boldogan venné kölcsön a brazilt, a kérdés csak az, hogy a fõvárosiak képesek lesznek-e kifizetni a Mancini által kért bért.

takibalint
Azt hittem kapus poszton jol all a Roma, miert igazolnak egy serult kapust?

totti10
Serie A: Bogdan Lobontot leigazolta az AS Roma együttese

Sajtóértesülések szerint az AS Roma labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Bogdan Lobont.

Az elõzõ szezonban a Dinamo Bucuresti kapuját védõ Lobont négy évre kötelezte el magát az olasz klubhoz.

A román légiós játékára egyelõre nincs esély, mert még mindig nem épült fel áprilisi súlyos térdsérülésébõl.

hajrá,lilák!

takibalint
Oroszország jelenlegi leggazdagabb embere, Mihail Prohorov – vasárnapi orosz internetes sajtójelentés szerint – felvásárolná az olasz futballélvonal patinás csapatát, az AS Romát.

A Gazeta.ru úgy tudja, hogy Prohorov 330 millió eurót áldozna az üzletre úgy, hogy 250 milliót adna a súlyos gazdasági krízisben levõ fõvárosi klubért és mintegy 80 milliót költene játékosvásárlásra. A lehetséges vételek sorában elsõ helyen áll a honfitárs Roman Pavljucsenko, a jelenleg az angol Tottenhamet erõsítõ válogatott csatár, akinek stílusát módfelett kedveli az orosz iparmágnás.

A Gazeta.ru megjegyezte, hogy ha a gazdacsere megvalósulna, Prohorov lenne a harmadik orosz futballklub-tulajdonos két, egyformán az angol labdarúgásban érdekelt honfitársa: a Chelsea-t tulajdonló Roman Abramovics és az Arsenal részvényeinek jelentõs részét birtokló Aliser Uszmanov után.

A 44 éves Prohorov vagyonát amúgy a tekintélyes Forbes magazin 9 és fél milliárd dollárra taksálta legutóbb, miközben az eladdig a legtehetõsebb oroszok listáját vezetõ, ám a világválság következtében súlyos veszteségeket elkönyvelõ Abramovics lecsúszott a második helyre, immár „csak” 8 és fél milliárdos vagyonnal rendelkezvén. MTI

takibalint
Aquilani 5 eves szerzodest irt ala a Liverpoolhoz.

takibalint
A Liverpool 20 millio euroert megvette Aquilanit. Ez mar tutti.

Tovabbjutott a Roma 10:2-es osszesitessel a belga Gent ellen.

A golok videon

takibalint
ma en is hallottam 18-at

én hallottam már 18-at meg 23-at is....és amíg nem hivatalos....

takibalint
A hirek szerint a Liverpool 15 millio euroert megvette Aquillanit.

takibalint
A Roma érvényesítette opcióját Mottával kapcsolatban.

A Roma még januárban kölcsönvette az Udinesétõl az U-21-es válogatott csapatkapitányát, Marco Mottát, aki a védelem és a középpálya jobb oldalán is bevethetõ. A labdarúgót 2010 nyaráig kötötte szerzõdés az udineiekhez, de hétmilliós vételi opcióval rendelkezett vele kapcsolatban a Roma.
Motta nem okozott csalódást a „farkasok” között, ám mivel a teljes vételárat nem tudták kifizetni a fõvárosiak, olasz módi szerint játékjogának csak felét szerezték meg. A máris Gianluca Zambrotta-utódként számon tartott Motta kijelentette, hogy legszívesebben Rómában töltené el a következõ idényt.

takibalint
Akkor itt a kontra a velemenyedre. Legfrisseb hir vagy kacsa:

A La Gazzetta dello Sport úgy értesólt, hogy az AS Roma labdarúgócsapata szerzõdtetné Andrij Sevcsenkót, ha elviszik a klubtól Mirko Vucsinicset.

Az olasz sajtóinformációk szerint anyagi gondokkal küszködõ rómaiak kizárólag a montenegrói csatár eladása után gondolkodhatnának el az erõsítéseken.

A „farkasok” vezetõedzõje, Luciano Spalletti rendkívül nagyra tartja a 2004-es aranylabdást, aki azonban az utóbbi szezonokban csak szenvedett a Chelsea-ben, illetve az AC Milanban.

de ha azt nézzük megint minuszba vagyunk pénzügyileg és amíg nem adnak túl a klubbon ez így is marad...Vucinic árából Mottát végleg meg lehetne szerezni, és én inkább õt választanám mint Vucinicet még akkor is ha a posztjuk nem u.az..nem mellékes az sem hogy Vucinic szélsõként játszott mert ugye Totti van elõl egyedül ( már ha nem sérült ) és ha Gubertit leigazoljuk akkor õ talán pótolni tudná Vucinicet..

takibalint
Ok ketten tenyleg nem, de szerintem Vucsinics maradjon. Raadasul nem reg irta ala az uj szerzodeset allitolag.

Pogatetz és Senderos nagyon nem kellene sztem, Vucinic ennyiért akár mehetne is....

takibalint
Ez szerintem kacsa, de azert bemasoltam ide a hirt.

Mirko Vucsinicsért, az AS Roma montenegrói csatáráért angol lapértesülések szerint 18 millió eurót adna a bajnok Manchester United

A Daily Mail információi szerint a montenegrói csatár áll Sir Alex Ferguson kívánságlistájának élén.

Miután a „vörös ördögök” rekordösszegért eladták portugál sztárjukat, Cristiano Ronaldót, valamint az argentin Carlos Tévez távozása is nagyon valószínû, a 25 esztendõs Vucsinics számára lehet „szabad hely” a Unitednél.

A római Il Tempo napilap kedden számolt be arról, hogy Vucsinicstõl anyagi gondjai miatt szeretne „megszabadulni” a Roma.

takibalint
A Times napilap értesülései szerint az elmúlt idényt a Milannál kölcsönben töltõ Philippe Senderos, az Arsenal játékosa visszatérhet Olaszországba, és a Romában folytathatja pályafutását.

A svájci védõ szerzõdése egy év múlva lejár, és az információk szerint a londoni klub el szeretné adni. A Roma mellett a Fiorentina is érdeklõdik a futballista iránt, valamint a spanyol Villarrealt is a kérõk között emlegetik.

takibalint
2 hir

A Premier League-tõl búcsúzó Middlesbrough védõjét, Emanuel Pogatetzet szeretné megszerezni az olasz labdarúgó-élvonalban szereplõ AS Roma csapata – legalábbis a játékos ügynöke ezt állítja.

„Az elmúlt héten tárgyaltunk a Roma képviselõivel. A Roma azonban meg akarja várni, míg a játékos teljesen felépül. Érthetõ, hogy nem akarnak sérült játékost vásárolni” – nyilatkozta Pogatetz ügynöke.

Az osztrák játékos térdsérülés miatt kihagyta a Boro utolsó három mérkõzését, ha felépül, úgy tûnik, az AS Roma igényt tartana a szolgálataira.

2. A Corriere dello Sport értesülései szerint Francesco Angelini gyógyszeripari milliomos meg szeretné venni a Roma többségi tulajdonrészét a Sensi családtól.

Mint ismeretes, a Sensi család kezében lévõ Italpetrolinak 77 százalékos részesedése van az olasz klubban, és a fõ hitelezõ, az UniCredit bank már régóta erõlteti, hogy Sensiék eladják a csapatot.

Az értesülések szerint Angelininek 110 millió fontnak megfelelõ összeget kell majd fizetnie a Sensi családnak

takibalint
JO de idejeben szolj. Szivessen beszallok anyagilag, reszesedesert.

Lehet, hogy megveszem, a többi kérdést illetõen azonban még nem tudok nyilatkozni. (Még nem vettem meg.)

Avanti Roma!