7165
  • McFrost
    Hail Koma!
    Akkor ez jó hír, de biztos lesz miatta anyucizás itt!:D
  • szanics
    Nem tiltják el Francesco Tottit a Nedved ellen elkövetett szabálytalanságért.
    A mérkőzés első félidejében Nedved szabálytalankodott Tottival a levegőben, majd ezt követően Totti kinyújtotta a lábát és úgy tűnt, mintha a fekvő Nedvedet akarná megrúgni. Először úgy tűnt, hogy az esetet nem látta Paparesta játékvezető, azonban a televíziós felvételeken jól látszik, hogy Paparesta -aki sárga lapot adott Nedvednek- látta az esetet és az egészet vétlennek minősítette.
    "Ez rendben van. Totti nem szándékosan tette."-mondta Paparesta.
  • gabber_saviola
    Éjjen a király

• McFrost
    csak nem akarta kézzel megnézni, nehogy melegnek higgyék...
  • 9csöves9
    meg biztos csak megpiszkálta hogy jól van e
  • McFrost
    rendes volt akkor Francseszka , mert enyhítette Nedved derék fájdalmait!
  • 9csöves9
    felugrott fejelni Nedveddel,aztán mikor földetértek,Nedved fogta a fejét mert rosszul esett.ezután a fekvő Totti kétszer fejberugta a földön

ha ezért nem tiltják el akkor én magam viszem a felvételt a szövetséghez
  • Taranov
    Miért tiltják el?
  • McFrost
    minél tovább , annál több pontot szerez a Roma....:DDDDD
  • 9csöves9
    az már régi:D
  • gabber_saviola
    olyat nem találtam, csak azt hogy jönne a Palermoba
  • 9csöves9
    van vmi hír arról hogy hány meccsre tiltják el Tottit?
  • szanics
    Spalletti az edzőnk :D
  • Taranov
    Az nagyon jópofa volt, mikor a saját lábában esett el a srác :D
  • Kaplan
    Nah ma megnéztem én is. Hát a 11s lol. Ha fellebezik a Juve teljesen biztos vagyok benne, hogy eltörlik a piros lapot. Nagyon benézte Spalletti(? vagy Rodomonti? Nem tom :)
  • Taranov
    Nagyon csodálkoztam, hogy ennyire nem tudtunk gólt rúgni, szerintem több lett volna a Romában.
  • szanics
    Akkor majd én.
    Ikszes meccs volt egészen addig az 5 percig, mikor összezuhantunk.
    Sajnos ez van, Mancini utolsó pillanatban történt sérülése és hiányzása is rosszkor jött, meg hát ez a Juve jobb nálunk. Ha nem is ennyivel, de jobb.
  • McFrost
    b+!!! 1-4!!! :((((((
  • Kaplan
    Véleményt nem akarok mondani a teljesítményekről, mert még nem láttam a meccset. Holnap reggel bepótolom.
  • Kaplan
    AS ROMA 1 - 4 JUVENTUS
  • szanics
    Amíg Francesco Totti támadta Fabio Capellot, addig Christian Panucci kijelentette, kezet fog rázni Capelloval a mérkőzés előtt.
    "Személy szerint én csodálom Capellot. Itt Rómában minden ember az árulót látja benne, azonban én szeretettel fogom üdvözölni. Ő az első számú edző. Abba beleegyezem, hogy ezt a mérkőzést tiszteletben kell tartani és meg kell becsülni. Az egész világ nézni fogja."-mondta Panucci.
    A két csapat között sosem volt barátságos egy-egy találkozó, azonban a kapcsolat csak tovább romlott, amikor Capello a Juventushoz távozott a Romától.
    "Jó formában és feltüzelve lépünk pályára. Tudjuk, hogy nincs legyőzhetetlen csapat. Megkeressük majd a gyenge pontjaikat és kitűnő teljesítményt kell majd nyújtanunk."
    A Roma csapatkapitánya, Francesco Totti azonban továbbra is azok egyike, akik nem bánnak kesztyűs kézzel a másik csapat edzőjével, és annak volt római játékosaival.
    "Nagyszerű győzelmet várok a szurkolóink előtt."-nyilatkozta Totti a Roma Channelnek. "Győzni fogunk és ezzel boldoggá tesszük a szurkolóinkat. A kedvenc mérkőzésem a 2004 februári 4:0-ás találkozó."
  • szanics
    Luciano Spalletti célzást tett arra vonatkozóan, hogy Cassano lehet játszani fog a Juventus ellen.
    Eddig úgy nézett ki, hogy Cassano nem kap továbbra sem lehetőséget a Roma csapatában, azonban most úgy tűnik, hogy Spalletti a csatár beállítását fontolgatja.
    "Csak a mai edzést követően fogom eldönteni, hogy beállítom-e Cassanot a Juventus ellen vagy sem."-vallotta be Spalletti.
    Luciano Moggi tegnap azt nyilatkozta, hogy Spallettinek játszatnia kellene Cassanot, ezzel is emelve a találkozó színvonalát.
    "Talán abban akart nekem segíteni, hogy megverjük a Juventust. A játékosaim nagyon motiváltak. Minden azon múlik, hogy mennyire akarnak győzni és hogy milyen felfogásban lépnek majd a pályára. Azt az utat kell folytatnunk, amit elkezdtünk az utóbbi néhány meccsen."
    A Roma sorozatban három győzelmet aratott a bajnokságban és ha holnap is győzni tud, akkor Spalletti számára ez nem akármilyen esemény lesz.
    "Ha azt szeretné tudni, hogyan kell a Juventust megverni, akkor nem jótól kérdezi, mert nekem ez még nem sikerült."-nevetett Spalletti. "Tréfát félretéve, nehéz megtalálni a Juventus gyenge pontját. Nekünk a saját erősségünkre kell koncentrálnunk. A Juventus gondot fog okozni nekünk, de érettnek kell maradnunk és ki kell használnunk az adodó lehetőségeinket."
  • bmffm856
    remek...:D csak elygünk minél többen! :D:D Forza Serie A!! :D
  • szanics
    így már stimmel :D
  • szanics
    Nekem azt mondja, Not found, pedig mennék :(
  • Taranov
    Jó áron érdemes lenne megválni Cassanotól, de amíg itt van, ki kéne használni a képességeit.
  • szanics
    ő már hosszabbított Udinében
  • McFrost
    vagy Jaquinta..na azt eltunnám képzelni!
  • szanics
    ahogy hallottam, szó van Di Michele megvételéről, ami nem menne Cassano téli eladása nélkül
  • McFrost
    jobb lenne ha ragyásképű lovag elhúzna a rákba és valami csöndesebb sztárt igazolnának a helyére..Podolski-t, Valdezt, Kakaó-t,....
  • szanics
    Nálunk az eredmények - néha sajnos, néha hál'Istennek - önmagukért beszélnek.
    Egyébiránt a Cassano-saga folytatódik, most úgy tűnik, hosszabbítani fog, de már az Olasz Szövetség is vizsgálja az ügyet...
    Spalletti eközben bejelentette, lehet, hogy Cassano játszik a Juve ellen, mert az ificsapatban remekül teljesített (2 gól).
    Úgyhogy ezek mennek, csendben dolgozunk a minden bizonnyal sokmindenről döntő, Juve elleni mérkőzés előtt.
  • McFrost
    érdekes egy csapat ez...sose történik velük semmi...
  • McFrost

• McFrost

• szanics
    Philippe Mexes két mérkőzés alatt kétszer volt eredményes, és második találata újabb győzelmet jelentett az AS Romának. Tottiék ezúttal a Messina otthonában nyertek 2-0-ra.

Francesco Totti visszatért egymeccses eltiltása után, így vele együtt utazhatott a csapat Messinába, ahol tavaly egy idegtépő mérkőzésen 4-3-as vereséget szenvedett a Roma. Antonio Cassanót hét közben hivatalosan is kizárták az első csapat keretéből, de rajta kívül az eltiltott Chivura és De Rossira sem számíthatott Luciano Spalletti ezen a találkozón.
    A Messina az elmúlt fordulóban megszerezte első győzelmét ebben a bajnokságban, ráadásul a Rómától kölcsönvett Gaetano D'Agostino duplájával. Zampagna, Iliev és Zanchi továbbra is eltiltását töltötte a hazai csapatnál, így a Messina is tartalékosan állt ki a meccsre.

A találkozó egy életerős Totti-szabadrúgással kezdődött, amit Storari csak kiütni tudott, majd a kontrából ígéretes támadást vezettek a hazaiak, de Doni messzire kifutva kapjából tisztázott. Storari segítségére ismét szüksége volt a Messinának, mikor egy oldalról elvégzett Totti-szabadrúgás mindenki feje fölött elszállt, és befelé csavarodva egy pattanás után a kapu felé tartott, de a kapus föléütötte a labdát.
    Az ezt követő szögletnél viszont már Storari is tehetetlen volt. Totti sarokrúgását Montella csúsztatta meg, Mexes pedig közelről a hálóba lőtt. A csapatból mostanában kimaradó, ezúttal az eltiltott Chivut helyettesítő francia légiós így két meccs alatt már másodszor volt eredményes, ezzel vezetett a Roma a 34. percben (0-1).
    Mexes nem sokkal ezután kis híján gólpasszt adott, indítása után ugyanis Mancini egyedül törhetett a Messina kapujára, de a brazil középpályás Storariba lőtt. A legnagyobb Messina-helyzet közvetlenül a félidő vége előtt alakult ki: ekkor Muslimovic remek labdát adott a bal oldalon érkező Sculli elé, Doni azonban lábbal védte a rövid sarok felé tartó labdát.
    A szünet után Sculli ismét tesztelte Donit, sőt, rajta kívül D'Agostino és Aronica is megpróbált túljárni a brazil hálóőr eszén, ezen a délutánon azonban ez egyiküknek sem sikerült. A Messina nyomásával a túloldalon levegőhöz jutottak a támadók, ezt próbálta meg kihasználni a csereként beállt Nonda. A kongói csatár rástartolt egy indításra, és át is emelte a labdát a kifutó Storari fölött, de emelése a háló tetején landolt.
    Kilenc perccel a vége előtt aztán Francesco Totti bebiztosította a Roma győzelmét: a csapatkapitány jó 30 méterről lőtt, a labda pedig a vetődő Storari keze mellett a hosszú alsó sarokba vágódott (0-2).
    A végén még D'Agostnio próbálkozott két alkalommal, Doni azonban végig magabiztosan őrizte meg kapuját a góltól. A Roma így 2-0-ra nyert, és zsinórban harmadik győzelmét aratta a bajnokságban.
  • Taranov
    Na miújság Rómában?
  • szanics
    Na ez már megvan. Este jövök.
  • McFrost
    Francseszka beköszönt!0-2
  • McFrost
  • szanics
    Mexés góljával vezetünk Messinában 1-0-ra.