7165
-
#1560 nemtom miér kelett töölni a hsz-emet....én ezt kurvára viccnek szántam,annak is nézném...midnegy -
#1559 Kamu Hírügynökség? -
#1558 Ez igazán szép eredmény, kedves McFrost, őszintén gratulálok! -
#1557 -
#1556 Nem sértődtem meg, pöcs
<- ez nálam azt jelenti, oké, játsszuk le :DDD -
#1555 ...külömben sem értem miért kell állandóan besértődnöd....
....ez csak poén volt....zrika... -
#1554 legalább költözik ide is egy kis életecske.... -
#1553 Most komolyan megvárod, míg szétbaszom a Kiévó-topikot? -
#1552 Totti Chievoba vágyik!
Francseszka Totti elvágyódik Rómából, miután csapata az AS. KatasztROMA várakozás alatt teljesít a serie A-ban:
"Elegem van, nem bírom tovább , nyerni akarok már valamit az elkövetkezendő években!"
-nyilatkozta a sztár lapunknak. Arra kérdésre , hogy hol érezné jól magát és céljait hol tudná megvalósítani , egyértelmű választ adott:
"Csakis Veronában , a CHIEVO kötelékében tudom elképzelni a jövőmet!!"
-ezzel arra is fényderült hogy elutasítja a Palermo ajánlatát:
"Focista vagyok nem buzi és a mez szín.....!
forrás: [email protected] -
#1551 hát ez gyönyörű ték volt, vaze... -
#1550 TÉKKK -
#1549 Adriano szabadrúgásgólja tényleg mesteri volt, de a második góljához nem sok köze volt.
Az viszont tény, hogy ha nincs a második félidő elején az a kamutizenegyes, kikaptunk volna. -
#1548 nem a 2. volt a baj hanem hogy beállt 1 bizonyos ember név szt adriano.... -
#1547 -
#1546 Már talán a Roma játékosai is azt hitték, elhullajtottak két pontot az Ascoli elleni hazai mérkőzésen, de a csereként beállt Mexes a ráadásban megszerezte a Farkasok győztes gólját.
Egy hete még mindenki krízishelyzetről beszélt, ha az AS Roma került szóba, de az Inter elleni hétközi győzelem visszaadta a Roma-szimpatizánsok önbizalmát. A jelek szerint pedig a játékosokét is.
Pedig azon a találkozón Francesco Tottit kiállította a játékvezető, így ő nem játszhatott az Ascoli ellen, és nem lehetett a pályán a bokasérüléséből már felépült, de a keretből ennek ellenére kimaradó Antonio Cassano sem.
Az Ascoli eddig erőn felül teljesített ebben a szezonban, így pontszerzésben reménykedtek az Olimpicóban is annak ellenére, hogy sérülés miatt Mirko Cudini, Corrado Colombo és - az egyébként római - Valerio Virga sem állhatott edzője rendelkezésére.
Öt perccel a kezdés után majdnem vezetéshez jutott a hazai csapat: Perrotta és Taddei összjátéka után előbbi lőtt, a labda kipattant a kapusról, majd az ismétlésnél Vittorio Tosto mentett a gólvonalról. A túloldalón is érkezett egy kósza kísérlet, Quagliarella kapáslövését Doni fogta magabiztosan. Taddei ezután szögletből próbálta bevenni a vendégkaput, de nem volt szerencséje, mert bár a kapus elvétette a labdát, a keresztléc megmentette az Ascolit a góltól. Ismét Taddei veszélyeztetett néhány perccel később, de Carbone az utolsó pillanatban lelopta a labdát a brazil lábáról.
A Roma legjobbja az első játékrészben Simone Perrotta volt, aki a félidő vége felé ismét gólt szerezhetett volna. Erős lövését Coppola oldalra ütötte, Mancini pedig épphogy elvétette a kipattanót. Az Ascoli játékosai nem jutottak helyzetbe a félidő második harmadában, csupán Kuffour kezezése után reklamáltak tizenegyest, de a játékvezető továbbot intett.
Hogy a Roma még a szünet előtt gólra váltsa egyértelmű fölényét, arról a 39. percben a héten a szerződését 2009-ig meghosszabbító Christian Panucci gondoskodott. A jobbhátvéd Chivu szabadrúgása után fejelt a hálóba, megszerezve szezonbeli harmadik találatát (1-0).
Az első félidő végén aztán majdnem kétgólos előnynek örülhetett a Roma, de Montella hiába lőtte a hálóba Taddei visszaemelt labdáját, a játékvezető érvénytelenítette a találatot, mondván, a labda az alapvonalnál elhagyta a játékteret.
Sznüet után sokáig úgy tűnt, hogy a Roma könnyedén megőrizheti egygólos előnyét, főképp azután, hogy a vendégek elveszették csapatkapitányukat, Cristianot, akit súlyosnak tűnő izomsérülés miatt le kellett cserélni. Az 55. percben fantasztikus támadást vezetett a Roma: Montella visszakanalazta Mancini elé Taddei beadását, de a brazil lövése csak kívülről súrolta a kapufát. Hogy az Ascoli egyáltalán nem adta fel a meccset, azt Quagliarella helyzete jelezte, de a támadó óriási ziccerben Doniba lőtt.
Másodpercekkel később Parola tizenhatos sarkáról leadott erős lövése ment épphogy mellé, madj egy szöglet után Doni mellényúlt, de Domizzi nem tudott élni a lehetőséggel.
A 69. percben felállva tapsolt az Olimpico közönsége, pályára lépett ugyanis Damiano Tommasi, aki több mint egyéves kihagyás után tért vissza a Roma csapatába. Tommasi nem sokkal később már csapatkapitánynak is mondhatta magát, Montella ugyanis lecserélése után neki adta át a karszalagot.
Nehéz helyzetbe hozták magukat a Farkasok a 81. percben, ekkor ugyanis Christian Chivu könyöklésért azonnal piros lapot kapott.
Úgy tűnt, a piros lap döntően befolyásolja majd a mérkőzést, két perccel később ugyanis Domizzi szabadrúgásból talált be Doni kapujába (1-1).
Egy cserejátékos azonban mégis megszerezte a Roma győztes találatát: a kiállított Chivu helyére becserélt Mexes ugyanis a 91. percben teljesen üresen maradt egy szabadrúgás után, és közelről a hálóba lőtt, így kialakítva a 2-1-es végeredményt.
A Roma így ebben a szezonban először tudott két egymást követő mérkőzésen is nyerni, és feljött a 8. helyre a táblázaton, megelőzve többek közt a Laziót is. -
#1545 az Inter ellen nagy gém volt csak kár a 2. félidőért! -
#1544 Az Inter elleni győzelem megmutatta, hogy több van ebben a csapatban.
Az Ascoli ellen pedig teljesen kiábrándító helyzetbe kerültünk az egyenlítés után, de a csapatban volt erő.
Ez két olyan győzelem volt, ami erőt adhat a továbbiakra. -
#1543 nagyon lassan... -
#1542 Megérdemelt győzelem, lassan ébredezik a csapat. -
#1541 "Na, ugye, nem gondoljátok, hogy amíg ilyen gólokat lövök, a Palermo vagy a Chievo mezét felhúznám magamra?" :DD -
#1540 -
#1539 Juve drukkerként küldök egy hatalmas gratot,nagyon jók voltatok
többek közt az ilyen gólokért mondom hogy azért szüksége van az olasz focinak egy Tottira:) -
#1538 :DDD -
#1537 Na ezt megnyertük.
Totti kurva jól csinálta a végén. Az a gól meg... egyszerűen zseniális volt. -
#1536 mondtam, hogy ugyan olyan lesz mint a Palermo-Inter.....még az eredmény is bejött :DDDDDDDDD -
#1535 Nagy poén volt ez a grimasz, amit Totti vágott, miután leküldték :D -
R9 #1534 totti a színész megint bizonyított -
R9 #1533 nézd meg a bírót megint nem szögelt nemhiszem el hogy ennyire vak -
#1532 Nekem mindegy, hogy mennyi a vége, bár a Romának kell a 3 pont, de az ilyen izgalmas meccseket nem szeretem, mert nem tudok utána aludni :D -
#1531 Hajj. -
R9 #1530 max X -
#1529 vazze, kikapnak... -
R9 #1528 na izgalmas vége lesz :) -
#1527 bazi nagy kól vót! -
R9 #1526 ettől függetlenül marad 1:3 :-\ -
R9 #1525 :DD -
#1524 Ezt Adriano sem gondolhatja komolyan. -
R9 #1523 Na ez kurva szép volt,szegény pók -
#1522 kocsog efem miatt nem láttam a harmadikat:DD -
#1521 JUHHHHÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!