7165
-
#1642 Köszi, Apa, yofej vagy :D -
#1641 Éppen ez a bosszantó, hogy összesen egy szar lövésre meg egy közepes fejesre futotta az erejéből az egész meccsen Kuffour mellett, erre odaajándékozunk nekik egy tizenegyest meg egy kiállítást.
Eddig éppen a küzdőszellem hiányzott, most megvolt. Győzelmet érdemeltünk volna. Az utóbbi két meccs alapján nem tudom, azzal járunk-e jobban, ha elmegy Cassano és jön egy befejezőcsatár, vagy ha marad. -
#1640 nagyon drukkoltam nektek de sajna ez van Toni mindenhol ott van :( -
#1639 -
#1638 Kár. -
#1637 Pedig győzelmet érdemeltünk volna...
Roma-Fiorentina 1-1 -
#1636 Köszönöm, nem is azért mondtam. -
Kanál #1635 nemtz tusdram sry de megláttam gondoltram jól hjön -
#1634 köszi, na meg a Sport1 :D -
Kanál #1633 háj. holonapi meccs sztrímjei:
20.30 Roma-Fiorentina
RTS-2
http://presretac.rts.co.yu//rts2uzivo.ram
http://www.rts.co.yu/rts2uzivo.ram
rtsp://helix.beotel.net/encoder/rts2.rm
http://people.freenet.de/yoshi7/streams/rts2live.ram -
#1632 meg is lett volna a gólzápor, ha kapuelőtt nem ilyen töketlen a banda! -
#1631 Antonio Cassano góllal tért vissza a Roma együttesébe, így a Farkasok végül a sokáig száműzött csatár segítségével mentettek pontot a Strasbourg elleni UEFA-kupa csoportmérkőzésen. Bár sokáig úgy tűnt, a francia csapat győzelemmel távozhat az Olimpicóból, a 23 éves támadó a végén betalált, így a Roma továbbra is veretlen az UEFA-kupában.
A Juventus elleni 1-4 után Spalletti mester úgy gondolta, a csapat önbizalmát csak egy gólzáporos győzelem hozhatja vissza, ezért a totális támadás taktikájával küldte pályára a csapatot a francia bajnokság sereghajtója ellen. Nonda és Totti alkották a támadósort, mögöttük árnyékékként Cassano kapott lehetőséget, az új rendszer azonban nem akart működni. Úgy tűnt, a Roma játékának legnagyobb kerékkötője a tétmeccsen utoljára 53 napja szerepelt Cassano, akinek teljesítményét a kisszámú római tábor gyakran füttykoncerttel jutalmazta. De nem csak elöl voltak gondok a hazaiaknál, a hátsó alakzat is mindent megtett azért, hogy a Strasbourg a meccs első félidejében jónéhány helyzetet dolgozzon ki - Farnerud állandó veszélyt jelentett a hazai kapura. A vendégek támadója mindjárt az első percben lövéssel próbálkozott, de próbálkozása mellészállt. Négy perccel később Farnerud ismét lőtt, és ezúttal már pontosabban célzott, a labda azonban a jobb kapufáról a mezőnybe pattant.
A 22. percben Curci minden tudására szükség volt, hogy hárítani tudja Farnerud újabb ziccerét: a támadó egyedül vezethette rá a labdát, de az U21-es válogatott kapus hárította a veszélyt. Kevesebb volt a helyzet a túloldalon, igaz, a Roma akár első helyzetéből gólt lőhetett volna. A nyáron a Monacótól igazolt Shabani Nonda milliméter-pontos labdát kapott a fejére, de alig három méterről képtelen volt eltalálni a kaput. A Romának még két helyzete volt az első félidőben: Totti életerős ballábas lövését Puydebois hárította, és szintén a kapusra volt szükségük a franciáknak Alberto Aquilani csavart lövésénél is.
A szünetben Spalletti a gyenge teljesítmény ellenére nem cserélt, de a rómaiak nem találtak magukra, ennek eredményeként az 52. percben vezetést szerzett a Strasbourg. Egy óriási védelmi hibát Bellaid használt ki, aki közelről talált Curci kapujába, 0-1. A kapott gól után Spalletti belenyúlt a csapat játékrendszerébe: a 60. percben Totti helyett érkezett Alvarez, és ettől kezdve 4-4-2-es felállásban játszott a csapat. Bár a csapat továbbra is küzdött becsülettel, Totti váratlan megoldásai hiányoztak az együttesből. A csapatkapitány lecserélésével Cassanóra hárult a vezérszerep a pályán, és ezt a terhet el tudta viselni a csatár: a 73. percben ő maga egyenlített, mikor a tizehnatoson belülről leadott, jobblábas lövése talált utat a hálóba (1-1). Ez a gól lendületet adott Cassanónak, aki négy perccel később kis híján a vezetést is megszerezte a hazaiaknak, de fejesét üggyel-bajjal tisztázták a vendégvédők. Cassanónak ez volt az utolsó megmozdulása a mérkőzésen, mivel a 80. percben Spalletti mester lehívta, és Daniele De Rossit küldte be a helyére. Mindez arra is következtetni engedett, hogy Spalletti 10 perccel a mérkőzés vége előtt megelégedett a döntetlennel.
A Roma így megőrizte veretlenségét a csoportban, és a következő fordulóban Belgrádban, a Red Star ellen próbál helytállni. -
#1630 82' AS Roma [1 - 1] Strasbourg
52' [0 - 1] H. Bellaid
73' [1 - 1] A. Cassano
végre! -
#1629 70' AS Roma [0 - 1] Strasbourg
52' [0 - 1] H. Bellaid
szégyen! -
#1628 ajjajj, 62. perc: 0-1 -
#1627 :DD -
#1626 Úgysem veszik meg, mert Cassano nem szerepelhetne a plakátokon. -
#1625 ????
-
#1624 a kábeles viszont kussoljon :D -
#1623 első osztályú színész, de rendezőnek sem utolsó:DDDD -
#1622 -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
-
#1620 adna a mandrill egy kis pézmagot + Portillot cserébe! -
#1619 Jó ötlet! -
#1618 Olaszország: Cassanót ajánlgatják
2005-11-24 02:35 Utolsó módosítás: 2005-11-24 02:35
Lapinformációk szerint a Románál már hónapok óta kegyvesztett Antonio Cassanót felajánlották a Real Madridnak.
A királyi gárdánál Raúl súlyos és hosszan tartó sérülése miatt keresnek csatárt, ezért a tranzakcióra a téli átigazolási időszakban sor kerülhet.
-
#1617 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1616 Én pont ugyanezt mondtam tavaly Cafúra, amikor lyukat ütött Cufre lábán a stoplijával...
Ez ahhoz képest semmi, Francesco csak rendes volt, megnézte, hogy él-e még Nedved. :D -
#1615 vagy papirokat mutattak fel hogy elmeháborodott ne tessék már eltiltani?
el tudom képzelni róla -
#1614 attól még hogy ilyen nem lehet szemet hunyni felette
meg kell torolni
-
#1613 Tudtuk, hogy Totti ilyen, bele kell törődni. -
#1612 kiváncsi lennék,mit mondanátok ha a saját csapatotok játékosai ellen viselkedne így ez
ahogy figyelem a Roma meccseket sztem nem kell sokat várni nektek sem hasonló undormányra
de lehet vele poénkodni csak szomorú hogy az olasz válogatott vezéregyénisége egy ilyen állat -
Csesza #1611 I.J. = Igy Jártunk :PPP -
Csesza #1610 felvehetitek az I.J. pólót!!! -
#1609 erre a hülyeségre tudnék egy két cifra dolgot írni -
#1608 Nem volt ez olyan erős :D -
#1607 legszívesebben tényleg anyáznék...Sensinek messze elér a keze,meg a nyelve
-
#1606 Ki az a Nedved? -
#1605 Nedved is néha egy alattomos gyík.... -
#1604 Csoki Fater!
Majd jól elkenem a száját annak, amelyik beszól! A Nedved a faszé' szimulál! :DD -
#1603 én ugyan nem láttam ezt az ominózus esetet, de örültem volna, ha eltiltják Tottit így a Fiorentina elleni meccs előtt...:D...na de mindegy...így még izgalmasabb lesz a meccs...:D...(amit sajna nem fogok látni:()