AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
De ménem momgyuk Toni -Cassano ékpár? Minek erölteti Vierit? Vagy Toni-Lucarelli?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Valószínûleg Antonio Cassano lesz Christian Vieri éktársa az olasz válogatott szombati, Norvégia elleni világbajnoki selejtezõmérkõzésén.
Marcello Lippi szövetségi kapitány a szerdai tréningen kipróbálta a Toni-Vieri ékpárt, ám csütörtökön visszaállt a régebben gyakorolt Cassano-Vieri támadósorra.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
Recobával az a bay , hogy hasonló játékfelfogású, mint Totti! Igazi középpályás kell a Romanak!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
10 millió + Emre/Karagunisz
De lehet Recoba is, bár az kicsit erõs lenne. Én is Emrének örülnék legjobban.

McFrost
Totti játszhatna szabadon, Emre meg szervezgetne mögötte!

McFrost
10 milka + Emre lenne csodálatos, akkor még én is szeretném kicsit a Roma-t!😄

Rudee
Én azt olvastam hogy 10 milió mellé Cruz + Ze Maria menne az Intertõl.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
A Lazio elnöke bejelentette, hogy félbeszakadtak a tárgyalások Giovanni Trapattonival a vezetõedzõi poszttal kapcsolatban, miután nyilvánosságra került, hogy a szakember a Rómával is tárgyal.

+++

Az Inter is beszállt a Juventus mellé az Antonio Cassanóért folytatott harcban. Az Internazionale kész 10 millió fontot, plusz Emrét vagy Karaguniszt adni cserébe a Rómának a támadóért.

szanics
Francesco Totti bevallotta miért döntött amellett, hogy meghosszabbítja szerzõdését a Románál.
Totti most 2010-ig kötelezte el magát a fõvárosi klubhoz az új szerzõdése értelmében.
"Biztosítottak bizonyos dolgokról a csapatot, a klubot és az új edzõt illetõen."-nyilatkozta Totti. "Azért tettem meg ezt a lépést, mert ez az, amit igazán akartam. Egyszerûen nem tudom magam elképzelni más csapat mezében."
Totti szóba hozták a Real Madriddal és a Milannal is, de most újra bebizonyította, hogy milyen fontos számára szülõvárosa csapata.
"A vágyam, hogy a Roma visszatérjen a múltbéli sikerek szintjére. Ezzel a csapattal nyerni egyvalami címet ugyan az, mint más csapattal 10-et nyerni. Ez a legcsodálatosabb hónap az életemben. Kijutottunk az UEFA kupába, bentmaradtunk az elsõ osztályban, bejutottunk az Olasz Kupa döntõjébe és elköteleztem magam a Romának és Illarynak is."
"Antonio Cassano? Csalódott lennék, ha távozna."
Totti évi 10 és fél millió eurót keres majd. Mindezek mellett úgy tudni, hogy a játékos amikor véget ér a karrierje a Románál kap majd állást.
"Most csak a játékos pályafutásomra gondolok. Meglátjuk mi történik, de boldog vagyok, hogy hordhatom ezt a mezt akár játékosként, akár másképpen."
A vezetõség is nagyon örül annak, hogy a csapat és Róma jelképe marad a Románál. "Ez a megállapodás fontos az elnöknek és a klubnak."-jelentette ki Rosella Sensi. "Francesco összekötötte a nevét a klubbal és a szurkolókkal. Õ az olasz labdarúgás és a világ egyik római jelképe, valamint egy nagyszerû ember mind a gyepen és azon kívül is."
Mindezek mellett Totti megpróbálta megmagyarázni, hogy miért maradt ki a válogatott keretébõl.
"Egy olyan döntés volt ez, amit el kell fogadni. Lippi felhívott csütörtökön és elmagyarázta döntésének az okát, de nem mondhatom el. Elszomorított, mert szerettem volna játszani a norvégok ellen, hiszen az a meccs nagyon fontos."

franco
SRÁCOKSRÁCOK!! HHÉJ!!

Gabber! nem szép dolog hogy más faszával vered a csalánt...😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

gabber_saviola
bármikor csinálok ilyet 😄DDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Télleg jó! Gabber ügyes!

szanics
Mi hol van? Itt van.
Kattints a brekuszra, valamiért szarakodik az imageshack.

McFrost
Hol van?

szanics
Ütõs AS Roma-háttérkép (found by Gabber)

szanics
Ne fossá! 😄

McFrost
Anyúúúúúúúúúúú, féélek!
Eddig Kásszánó buzizott az öltözõben a mobillal, most majd Mutu jáccik a fecskendõvel!😄DD

szanics
Szerintem is. Kell egy erõs, jó csatár Montella mellé, fõleg, ha végre elmegy ez a köcsög Kaszáló...

Rudee
Mutuval jól járna a Roma.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
"ne bõgj, mert még jól meg is verlek!" 😄DDDD

McFrost
Most mé<#rinya>

szanics
fákoff <#mf1>

McFrost
Szart a fosra!

szanics
A LEGJOBB HÍR, AMI LÉTEZIK!!!

Állítólag a Juventus egy kezdõ játékost plusz készpénzt ajánl Antonio Cassanóért.
Úgy tudni, hogy Luciano Moggi kedden találkozott Rosella Sensivel, hogy megkezdjék a tárgyalásokat. A torinói egyesület hajlandó lenne átadni Mutut plusz 9 millió font készpénzt a válogatott csatárért. Moggi Fabio Capello kérésére vette fel a kapcsolatot a Romával, hiszen a csatár Capello ideje alatt került be a Roma kezdõcsapatába. A Juventus siettetné a tárgyalásokat, hiszen Cassano iránt az Inter és a Real is érdeklõdik.
A Roma most fogja eldönteni, hogy mit tegyen Cassanóval, akinek 2006-ban lejár a szerzõdése. Montellával és Tottival már hosszabbított a vezetõség, de Cassanóval nem lesz egyszerû megállapodni. Ahhoz, hogy a Roma megtartsa a játékost, sok pénzre lenne szükség, ráadásul Totti új szerzõdése is nagyon sokba került, amit tegnap jelentettek be hivatalosan is.
Úgy tûnt, hogy a Juventus elõször készpénzt és Shabani Nondát ajánlotta volna, de ez most valószínûtlennek tûnik, miután olasz lapértesülések szerint Nonda nem felelt meg az orvosi vizsgálatoknak és ezért nem igazol a Juventusba.

Én Camoranesit szeretném, de szipus Mutu is kira!... 😄DD

szanics
ja, egy kupameccsen játszott...

franco
tényleg???
maradandót alkothatott😊

gabber_saviola
szorri ...... 😄DDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Abel Xavier már tél óta a mi játékosunk, azé köcc! 😛PPP

gabber_saviola
Abel Luis Xavier Da Silva (Abel Xavier)
Team From--->Team To
Hannover 96--->Roma

franco
akkor meg rákapott, mint gyöngytyúk a takonyra😄

szanics
szerintem meg igen, miután eltiltották, el is küldték 2 hétre pihizni...

gabber_saviola
Delneri Takes Over At Palermo

FORZA DEL NERI! 😄

franco
akkor sem nyaralt....

szanics
Mit akart kipihenni? A Roma utolsó 7 tétmeccsébõl 5-ön nem játszott!!!

franco
ugyanaz a balhé, mint ronaldoval, csak kultúrált mederben

franco
sztem Totti pihenni akart
egy tellahívásba került

szanics
Marcello Lippi a válogatott szakvezetõje tagadja azokat a híreket, miszerint Tottit az Olasz Labdarúgó Szövetség kérésére hagyta volna ki a válogatott keretébõl.
Lippi váratlanul kihagyta Tottit a vasárnapi Norvégia ellen készülõ válogatott keretbõl és a hírek szerint azért tette, mert az 5 mérkõzésre szóló eltiltása miatt a FIGC kérte ezt Lippitõl. Azonban ma reggel Lippi megvédte döntését, de még mindig nem árulta el a valódi okokat.
"Totti csak erre a mérkõzésre marad otthon. Csütörtökön hívtam és beszéltünk arról, hogy nem hívom most be a válogatottba."-jelentette ki Lippi.
"Nincs Totti ügy. Francesco kimaradt a keretbõl és az okát õ és én tudjuk. Szakmai okai vannak a döntésemnek. Nagyon sokat foglalkoztak ezzel a dologgal, de a Szövetség nem kért meg arra, hogy ezt a döntést hozzam. Olvastam, hogy Totti bosszús emiatt, de én nem hiszem ezt el, mert nagyon jó a kapcsolatom vele és mindig is az volt. Tudom, hogy Õ az egyik legjobb játékos Olaszországban és Európában, de nem kell túldramatizálni ezt a dolgot. Szeptemberben vissza fog térni, és habár Totti nagyszerû játékos, de nem csak õ az egyetlen játékos Olaszországban."-nyilatkozta Lippi

LIPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII! ADURVAANYÁD!

szanics
Amantino Mancini lehet az egyik fõ célpontja Roberto Mancininek, az Inter szakvezetõjének a nyáron.
Mancinirõl azt mondják, hogy a távozás szélén áll ezért a Nerazzurik egyik fõ nyári célpontja lehet. Habár a Valencia is komolyan érdeklõdik Manciniért, az Inter azonban hajlandó lenne megadni a Roma által kért 7 millió fontos árat.
Állítólag az Inter harcban volt Taddeiért is, de hajlandó lemondani róla Manciniért, azonban a brazil szélsõ a múlt héten már aláírt a Romához, azonban ez lehetõvé tenné, hogy az Inter lépéseket tegyen Mancini esetleges megszerzése érdekében.

szanics
Úgy tûnik, hogy Francesco Totti a Romában fejezi be pályafutását, miután 2010-ig hosszabbított a fõvárosi csapattal.
Totti régi szerzõdése 2006-ban járt volna le, ami azt jelentette volna, hogy jövõ nyáron ingyen távozhatott volna. A játékost többek közt a Real Madriddal és a Milánnal is szóbahozták, de most a Romával kötött csillagászati összegû szerzõdést mely szerint évi bruttó 7,5 millió fontot keres majd. A megállapodás értelmében a Roma hasznot húz Totti reklámjogaiból is és garantálja a játékosnak, hogy a visszavonulása után szerepet kap a csapaton belül.
Totti 34 éves lesz amikor az új szerzõdése lejár. A játékos mindig azt mondta, hogy Rómában szeretne maradni de csak akkor marad, ha garantálják neki, hogy a csapatot versenyképessé teszi a vezetõség. Totti holnap délután tart sajtótájékoztatót.
Montella és Totti után most Antonio Cassano a következõ, akivel szeretne a klub vezetõsége szerzõdést hosszabbítani, hiszen neki is jövõre jár le a szerzõdése.

franco
háhogyne

tiszta Roma poszter minden a házban

franco
ki tudja mit kavar
nemrég mintha valami fiatal pipi oldalán láttam volna
vagy az ericsson volt?<#fejvakaras>

szanics
Trap már túl van a 60-on, nem? Csípheted az érett nõket... 😛PP

McFrost
és jó vót?

franco
engem amúgy Trap lánya hívott hogy nincs otthon a fater....

franco
putink asz yó

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Trappattoni hívott fel az elõbb - vazze
Kérdezte jöhetne-e vazze , hozzánk a Chievoba?
Má hogy a francba ne!-vazze!
Kérjé Trap bármennyit!
Na gyúrjunk - vazze!

szanics
henry, dehogy jön... több esze van annak...

szanics
ehhhehhhehhheee...

báttyó02
jon romahoz henry e

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
Trap jön hozzánk 😄