7165
-
#1722 :DDDDDDDDDDDDDD
így is az vagy!:DDDDDDDDDD -
#1721 -
#1720 Akkor én Verona-drukker leszek, aztán baszhatod :DDDD -
#1719 7égén elkenni a Palermot, mt átpártolok a Laziohoz! -
#1718 Áh, grazie!
Amúgy a délutáni Olasz Kupa-mérkőzésen:
NAPOLI - AS ROMA 0-3 -
#1717 hello szanics! már mindenki kapott képet, csak te nem...hát most pótolom...íme...:)
-
#1716 ilyen csapatba nem is lehet fejlődni!:D -
Rudee #1715 Jónak jó, de közel se lesz akkora játékos, mint ahogy pár éve megjósolták. -
#1714 Mexes szerintem még mindig jó pléja -
Rudee #1713 Pedig mekkora reménység volt 1,5-2 éve. -
#1712 :DDDD -
#1711 Persze, focizok én keményen, csak megsérülni nem akarok, de 7 millióért ezt nem is lehet elvárni szerintem. -
#1710 Úgy biztosan focizol is ráadásul, mint Mexes, mert az nem egy nagy szám. -
#1709 Nekem is fizethetnének 7 millió eurót.
Eladnám magamat. -
#1708 Meghozta a döntését a TAS a Mexes-ügyben
A TAS döntése értelmében a Roma 7 millió eurót köteles fizetni Mexesért az Auxerre csapatának, emellett az átigazolási piac egy időszakából ki lett zárva a csapat. Ez azt jelenti, hogy januárban se nem igazolhat, se nem adhat el játékost a Roma.
---
Még ez is baszki! Nem hiszem el! Ez azt jelenti, hogy a köcsög Cassanót ingyen bukjuk. Ha egy kis eszünk van, megadjuk neki, amit kér, és nyáron adjuk el. Így legalább csak 1-2 milliót buknánk... -
#1707 részvétem neked is farkaskoma -
#1706 hát ez a bíró egy szégyen volt -
#1705 engemaz idegesített qrvára, hogy a Uefa meccs után meg merte csinálni! -
#1704 Jóval magasabbra kellett volna emelnie. Egyébként hasonlított Totti múltkori góljára, annak a butított változata volt :) -
#1703 1-0 -ig láttam , Köcsögszánó megen hajmeresztően nyúlt a labda alá, igaz gól lett, de mondtam ebből elég..... -
#1702 Leccében voltunk, de egy mocskos feketeruhás köcsög elvette tőlünk a három pontot...
Egy jogos tizenegyest mi nem kaptunk meg, ők meg megkaptak egy olyat, amit még egy Lazio-drukker sem fújt volna be, akkora cikinek érezte volna... -
#1701 Hova mentek, ha nem vagyok indiszkrét? -
#1700 nem tudom. Szeretnénk menni, de fosok, hogy maradunk. -
#1699 jöttök vay marattok, az itt a kérdés -
#1698 Figy Girondins! Nincs veled baj meg hasonlók, de ezt ne nagyon, ha kérhetem. Kösz. -
#1697 persze, hogy tudom :DDD -
#1696 okés elmondom a frankót, ezt Szanicsnak raktam be Ő vágja hogy miért -
Girondins #1695 Dehogy nem, csak én nem vagyok gyerekek példaképe, csupán ennyi a kulonbség -
#1694 persze, Te még ilyet sosem mutattál -
Girondins #1693 ime totti, hú de fasza gyerek, ugye? -
#1692 -
Girondins #1691 tőlem lehet 2-es is... -
#1690 nem lesz iksz, a belgrádiak meg mehetnek a balettbe ugrálni
ilyen hangulatban a Barca is megizzadna, sajna számítottam erre, főleg, hogy Tottinak sem volt kedve pályára lépni... -
Girondins #1689 Cassano meg gyakorolhatja otthon a 11-eseket... -
Girondins #1688 A zvezda szarrá verte a rómát, remélem a roma-basel x lesz, és a belgrádiak mennek tovább... -
#1687 hát kásszánó ezt rendesen el*szta -
#1686 Jajj, nem szeretem, ha így rúgják a 11-est. -
#1685 11-est kapott a Roma(jogosan), Cassano pedig flegmán be akarta ívelni, de a kapus 1 kézzel , megalázóan , ülve , lehúzta a levegőből! -
#1684 Mi volt? Nem láttam az utolsó gólt :(
Cassano belőtte, de a rendezők véletlenül a Zvezdának írták, vagy mi? -
#1683 Hát de ez a gól , kész. Ottragadtam a TV előtt... :P