7165
-
#1842 akkor nem is kell, kabbe [estig az asztalomon legyen, hugi! :DDDD] -
#1841 nah ugye-ugye, látom már rémlik valami :DDDDDDDDDDDD -
#1840 akkor 1-1 :DDD -
#1839 multkor sem sietted el :DDDDDDDDDDDDDDD -
#1838 oké, köszi ·· -
#1837 Ez krikettmeccs? -
#1836 erre van jah, ma igérem kalkulálok ^^ -
#1835 Köszi, csokikám, erre van időd, mi? De valamit elfelejtettél... ;-) -
#1834 csokoládé :DDDDDDDDD
-
#1833 Lehet, én nem nagyon követem figyelemmel a Realt. -
Rudee #1832 Szerintem meg Baptistát tudná kitúrni most leginkább.
Hogy meddig jáccik az jó kérdés, valószinű ha él a mostani lehetőséggel akkor a jövőben is fog rá számítani Caro mester. -
#1831 Na de meddig? Mondjuk őket felül tudja múlni szerintem, Baptistát és Robinhot viszont már nehezen. -
Rudee #1830 Mérne jáccana, Ronaldo és Raúl is sérült. -
#1829 Ha játszik majd. -
Rudee #1828 Ja, ma mutatják be. Remélem 2 sírás közt gólt is lő majd. -
#1827 Hallom megvette Cassanot a Real. -
#1826 Végülis bevezették azt a rendelkezést, hogy minimum n számú hazai játékosnak kell lennie egy csapatban?
Tudja valaki ennek a részleteit? -
#1825 Taddei-t honosítani szeretnék... -
#1824 ja , az haggyán de ránk is:(((
de erre nincs mentség:DDD -
#1823 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[sajnál] -
#1822 Nem szarik, mert éppenséggel arra sincs ideje :D -
#1821 szarik már a házigazda a topikra :( -
#1820 B.U.É.K. a farkasoknak is! -
#1819 Győzelmekben gazdag évet! -
#1818 Ja igen.
Az bánt, hogy a Roma méregdrágán vett meg bizonyos játékosokat, és azok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. -
Rudee #1817 Kevésnek kevés, de ha most nem engedik el ennyiért, akkor nyáron egy fillért se kapnak érte. -
Rudee #1816 Most még nem aggódok, ráérek akkor ha télleg leigazoljuk. -
#1815 5 millió euróért? (nem nagyon tudok angolul)
Az nem kevés? -
#1814 január 15. -
#1813 Ne aggódj, odamegy... -
#1812 Ja télleg, te Chievo drukker vagy, Chivu meg Roma játékos. Hogy én milyen hülye vagyok! :D -
#1811 de már elégközel -
Rudee #1810 Ez még messze van a leigazolástól. -
#1809 Reports in the Spanish media indicate that Real Madrid are closing in on the signing of Roma contract rebel Antonio Cassano, although the Italian outfit have laughed off an opening €5 million bid.
The gifted forward is refusing to sign a new deal at Stadio Olimpico, resulting in being banished from the first team on a number of occasions, and will become a free agent in the summer.
Reports now suggest that Los Merengues, desperate to correct their unimpressive start to the season, are pursuing a January deal.
Cassano's agent has reputedly held talks with Real officials in a bid to find an agreement over personal terms, as they look to pressure the Serie A side into a quick sale.
However Giallorossi coach Luciano Spalletti has warned the Spanish giants they will not get Cassano on the cheap.
"Whoever wants him have to not take advantage of the situation," said Spalletti after the 4-0 victory over Chievo.
"Should they offer a small sum, the player, although in June he will become a free agent, will stay with us.
"Should they want him, they must pay for him, if they don't want to pay the player will stay with us until June.
"In my opinion €5 million for Cassano isn't an adequate sum."
skysport -
Rudee #1808 Amíg a hivatalos oldalon ne írnak róla, addig én nem sajnálok senkit. Kicsit fura, hogy az egész világon még csak az NSO értesült az átigazolásról. -
#1807 hát nem tom , sajnállak titeket?
de nem mert így jár az aki mindenkit ész nélkül összevásáról.... -
Rudee #1806 Szerencsére még csak az NSO szerint. -
#1805 látom ragyaarc aláírt Realhoz.... -
#1804 nem , rendszám:
CHIEVO FOREVER! -
#1803 azért ez köcsögség, hogy nem mehet el a válogatottba ahol csk asszem