7165
-
#1802 Hát a Bayernben jobban becsülték Kuffourt. Nyilván onnan is azért ment el, hogy játsszhasson. Szerintem is butaság lenne eladni. -
#1801 Úgy tűnik, hogy a Roma kész megválni jövő nyáron Samuel Kuffourtól.
A két fél között akkor romlott meg a viszony, amikor a Roma megtiltotta a ghánai játékosának, hogy csatlakozzon hazája nemzeti csapatához, pedig a játékos nagyon szeretett volna ott lenni a januári Afrika Nemzetek Kupáján.
A Palermo elleni mérkőzésen Kuffour sérülés miatt cserét kért és azóta nem játszott a Roma csapatában. Úgy tudni, hogy kellemetlen a viszonya Luciano Spallettivel, aki megfelelő ajánlat ellenében hajnalndó lenne lemondani a ghánai védőről.
--
Bazmeg, végre van egy védőnk, aki minden meccsen a szívét-lelkét kiteszi a pályára, erre elbasszuk... Nem hiszem el, ez a Rosella Sensi most már tényleg elmehetne a picsába, nem tud hosszú távon gondolkodni. -
#1800 És a rendszáma is Chivu-1, nem? :) -
#1799 nekem meg narancssárga mazdám roma never felirattal -
#1798 Nekem is narancssárga Mazda mezem van :) -
#1797 Ez mi?? Ingyen Roma emblema?? :)))))) -
#1796 Egy Roma 3D sapkat es egy agytakarot vettem a neten. Narancs-bordo csikos. Amugy tavalyi idegenbeli nevnelkuli mezem van narancssarga, Mazda felirattal. De ezt vettem uzletben.
Manola. Nekem is o irt, amikor rendeltem. :))) -
#1795 Gondolkoztam rajta, hogy ne legyen-e Aston Villa drukker, de azok még a katalógust sem küldik ki Magyarországra :D -
#1794 -
#1793 :( -
#1792 Na most írt vissza Manola, hogy szerződésük van az UPS-sel, és szophatom a faszt. -
#1791 Akartam rendelni 05/06-os idegenbeli Roma mezt Totti felirattal, de tegnap óta már nem vagyok Roma drukker, szóval nincs értelme. Főleg nem így, 70 euróért :D -
#1790 helyesen: neve nincs Roma mez -
#1789 :DDDD
Te Roma drukker!
Nekem 20-as Salihamidzic Bayern mezem van és név nélküli Roma mezem. -
#1788 de azám!:DDD csak tuttam hogy beárul , ezé nem kölött rája a név:DDD -
#1787 Kuffour powa, igaz-e, bátyám? :DDDD -
#1786 off:
nekem van eredeti Bayern mezem, kértem milyen legyen:xxl, bórdó -fekete,4-es a hátán, név nélkül és olyan lett , 12 e ft volt -
#1785 Köszi, az oldal szép, de nem túl jó a kínálat, csak mezek vannak, de zokni és nadrág nélkül :( -
#1784 http://www.subsidesports.com
innen,gyorsan,és olcsón hozzák a cuccokat,nem tudom van e olyan pulcsi amit akarsz -
#1783 Thx a tippet, írok nekik.
Azt már panaszoltam, hogy ilyen drága, de nagyjából azt írták vissza tört angollal, hogy ez van. -
#1782 Mit rendeltél? -
#1781 Ha tudsz olaszul vagy angolul, akkor irj a Romanak, hogy nem kuldenek e sima postaval neked. Ird meg nekik, hogy nem eri meg neked a 30 euros termeket 70 euroert elhozatni. Talan elkuldik az olasz postaval bar figyelmeztetlek, hogy 2 honapba is beletelhet, mire megkapod.
Mi a karacsonyi ajandekot az olasz baratainktol husvet elott kaptuk meg. :)))) Ez monjuk mar eleg regen volt, de meg most is kepesek egy nyamvadt kepeslapot 1 honap mulva kezbesiteni az olasz postasok. -
#1780 En sem orultem, hogy draga, mert ha mondjuk Londonba kuldik az is valami 30-45 euro vagy mennyi. Szoval az sem olcso, bar jobb mint a 70. -
#1779 Elhiszem én, hogy jó a UPS, csak nem nagyon engedhetem meg magamnak.
A repülős ötlet jópofa, és ha az embernek van fantáziája, nem is butaság :)
A Bayern sima postával szállított (Deutsche Post címke volt a dobozon), kb. 1.5 hét alatt érkezett meg 8 euróért. -
#1778 Igen, mert a rohadt UPS-szel szallitat a Roma, es az annyiert viszi Magyarorszagra. En ezert kertem Londonba, mert joval kevesebb volt a postakoltseg. Szerintem olcsobban jossz ki, ha veszel egy fapados retur repulojegyet Romaba (pl: Skyeurope) es megveszed a Roma store-ban. A katalogusban ott vannak a cimek. :))))
Viszont igy masnapra mar Londonban volt a cuccom. Az olasz posta nagyon lassu, honapokig tart egy csomag megerkezese. Talan ezert is kuldik gyorspostaval.
A Bayer kivel szallitatott, nem emlekszel mar?? Csak kivancsisagbol kerdezem. -
#1777 Ezt nem vitatom :) -
#1776 Nekem is sokkal szimpatikusabbak az olasz emberek és Olaszország, de a 70 euró azért mégiscsak túlzás :) -
merda lüke tonyi :) -
#1774 német foci nálam sem rulez -
#1773 Német csapat, tehát ellenség ;-)
[gyűlöli a német "labdarúgást"] -
#1772 A Bayern egyébként nem ellenség, elég régen került össze a Romával szerintem.
A Roma katalógus nagyon szép, csak egy kicsit csalódott vagyok most.
Új idegenbeli mezt sem árulnak sehol, 70 eurós postaköltséggel meg nem fogok rendelni :( -
#1771 A Bayernt csak azért írtam, mert onnan már rendeltem, és kb. ugyanolyan távolságról 10-ed annyiba kerül a szállítás.
Azt meg nem engedhetem meg magamnak, hogy egy 45 eurós pulóverért 70 euró szállítási költséget fizessek.
A fiorentinát csak poénból írtam, mikor kérdeztem régen, hogy nem leszünk-e inkább fiorentina drukkerek, akkor is leszóltatok :( -
#1770 Én majdnem átérzem, csak ne lett volna ott a kommentedben ez a két szó: Bayern és Fiorentina.
Így sajnos nem áll módomban... -
#1769 Ti át sem érzitek a helyzetemet? :-/ -
#1768 oké, kihúztalak :P -
#1767 viszlát :) -
#1766 Mostantól nem Roma drukker vagyok, mivel fél év után kiküldték a katalógust, rögtön akartam is rendelni egy pulóvert, mikor kiderült, hogy 70 EUR a postaköltség Magyarországra. A Bayernnél 8 EUR.
Azért jó volt veletek, hajrá Fiorentina!
[megnézi, hogy ott mennyi a postaköltség] -
#1765 boldogt4 -
#1764 beléd is ^^
BOLDOG KARÁCSONYT -
#1763 ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES OLASZ FOCI DRUKKERNEK ÉS MINDENKINEK, AKI SZERETI EZT A SZÉP JÁTÉKOT! :D