AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
A Juventus le fogja igazolni Antonio Cassanót amint elõteremti hozzá a szükséges anyagiakat.
A híresztelések szerint a két klub és Cassano is mindenben megegyeztek egymással és a játékos Torinóba szerzõdik.
A Roma állítólag elfogadta a Juventus 11 millió fontos ajánlatát, melynek alapján Cassano 5 éves szerzõdést köt a Juventusszal.
A torinói klub abban bízik, hogy nagy összeghez jut Miccoli és Zalayeta eladásából. A Fiorentina kész 5 millió fontot fizetni Miccoliért a Juventusnak és a Bianconerik abban bíznak, hogy Zalayetáért is kaphatnak kb. 5 millió fontot.
Cassano nem csak az Öreg Hölgy fõ célpontja, hiszen több klub is szeretné leigazolni, azonban egyértelmûen a Juventus a fõ esélyes.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Nekem valami azt súgja, hogy meglesz a Kupa. Meglátjuk...

koRps
na bazz megen faszán erõsítünk😞

szívem: vágunk este egy 3-ast és visszük Rómába a kupát
eszem: remélem megusszuk 2-0-al 😞((((((

de a REMÉNY 😊 ugye bl. döntõ (ezt nagy divat lesz emlegetni a késõbbiekben)
vagy ecce 90es években valamikor nem tom milyen kupában (tán még BEK-nek hívták) bayern - inter 0-2 majd inter - bayern 1-3

csak a halál biztos

szanics
28 meccs, 1 gól? Mi a faxomat akar ez nálunk??????

szanics
Messina forward Ivica Iliev would enjoy a move to AS Roma, even though the Sicilian club denied this evening that they are in talks with the Wolves.
“I hope to go to Roma, they have a great fan-base,” he said.

His agent added, “Yes, there are talks underway, but nothing has been defined as of yet.”

Shortly after Iliev’s agent made this statement, Messina however rebutted his claims.

The Serbian player scored one goal in twenty-eight games this season

McFrost
kivétel mindig van!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franco
rohatt!!445

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
jah

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McFrost
Vót egy eddzõm , mindig ez volt a taktikája:
"Kezdõcsapat ugyanaz mint múlthéten!"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
A kedvenc részem: "Kell rúgnunk egy gyors gólt, aztán rúgni kell még egyet."
Na, ez is faca edzõbá remek taktikai érzékkel... <#wilting>

szanics
Becsül le Téged a tököm! Csak akkó meg ne sírjál, ha kicsit tekergetni kell a fogaskerekeket! 😄

McFrost
Ne jácd az eszed , asszed nem tom lefordítani pl.: a Roma, 2-0, Bruno Conti, World cup, San Siro szavakat! Ne becsüljé mán le!😄DDD

szanics
Csak a rend kedvéért: a visszavágót holnap mindenki megnézheti a RaiUno-n, 20:45-tõl.

szanics
Csak Mek kedvéért:

Despite Roma lost the first leg 2-0 at home, coach Bruno Conti believes the Giallorossi can carry out what today looks like an impossible mission.
“We have to score quickly and then score the second goal. I think we can make it,” said the 1982 World Cup champ.

Inter will be missing several players for the return match, but Roma will also need overcome their San Siro jinx.

Roma have infact not won in the Milan arena for the past ten years.

“Yes, there is a taboo, but more importantly Inter are a solid team on which its extremely hard to score on. We have to be calm and wait for the right moment,” Conti added.

Kick-off for this second leg match is tomorrow evening at 20:45 CET.

gabber_saviola
ehh 😄DDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
takarodjatok innen, köcsögõõõõõõõõõõõõõõõõõõõk! 😄DDDDDD

McFrost
Van oan hülye?????????? gyááááááááááááááá😄DDDDDDDD

gabber_saviola
halihó!

valaki nyomja efembe a Romával? 😄DDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Bár gyönge az angol tudásom, de szerintem Mikkoli elveszik egy nagycsapatban!

szanics
Miccoli The Key To Unlock Cassano Deal?
6/14/2005 12:15:00 PM
Roma have apparently asked Luciano Moggi for the Fiorentina forward.
Antonio Cassano’s move to Juventus seems to be close to the finish line as the Bianconeri and Giallorossi are very near to agreeing on the final deal. Latest speculation indicates that Roma want Miccoli plus 15 million Euros to let ‘Peter Pan’ go to the Old Lady.

If this is the case, Moggi will have to solve the co-ownership deal Juventus have with Fiorentina over Miccoli. The Viola paid 7.5 million Euros for half of his price tag and will therefore want nothing less than that amount to sell its share of the player.

This also means that Adrien Mutu will remain with the Turin-based side in an attack line already consisting of Del Piero, Ibrahimovic, Trezeguet and Zalayeta

szanics
Elõbb egy potyagólt lõtt...

McFrost
Inter siker az Olasz Kupa döntõjének elsõ meccsén
június 13. 8:53

Az Internazionale idegenben kétgólos gyõzelmet aratott az AS Roma ellen a labdarúgó Olasz Kupa döntõjének elsõ mérkõzésén, így közel került ahhoz, hogy 1982 óta elõször, összességében pedig negyedszer elhódítsa a trófeát.
A milánóiak mindkét találatát a brazil Adriano szerezte: elõbb egy bombagólt lõtt, majd fejjel volt eredményes.

A visszavágóra szerdán a Giuseppe Meazza Stadionban kerül sor.

Olasz Kupa, döntõ, 1. mérkõzés:
AS Roma-Internazionale 0-2 (0-2)
gól: Adriano (30., 36.)

McFrost
gyááááááááááááá! 😄DDDDDDDDDD

szanics
Ja, három év múlva meg Ti lesztek a július 24-i C2-es ellenfél ;-)

McFrost
Uccsó 2 meccs tuti zacskó!Már tippelem is Gabbernél a 2-et!😄DD

szanics
Eldõlt, hogy a Roma hol fog felkészülni a következõ idényre.
A helyszín: Castelrotto Alpe de Siusi, Trentino tartományban
Idõpont: július 15-30-ig.
Meccsek:
július 20. vagy 21. Egy helyi csapat
július 24. Egy C2 csapat
július 26. AS Roma - Herta BSC
július 29. AS Roma - Panathinaikos

szanics
Ja, fasza kis rím, mi?

gabber_saviola
Banner made by Gabber 😄DDDDD

gabber_saviola
ne nyalizzá má neki 😄DDDD

McFrost
Váúhhhhhh, de király itt minden! Rendes gazda, szép banner! De jó élni máma!😄

szanics
Jöhetnél gyakrabban is ;-)

koRps
a tegnapi meccsért kár...
jó lenne azért a visszavágón nyerni
kell egy csatár, egy szûrõ és újra
csúcson leszünk

FORZA ROMA!!!

csak a halál biztos

báttyó02
az egy isten<#worship><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szanics
Ja, csak nem ide tartozik. 😄

gabber_saviola
nem szégyen a html kód gyakorlása .... 😄DDD

szanics
ehh 😄D ;-)

gabber_saviola
kitörölték a hozzászolimat 😞

szanics
Az esti meccs sokmindenre rávilágított a csapattal kapcsolatban, olyan volt, mint az egész szezonunk.

1. Bebizonyosodott, hogy egyetlen igazi befejezõcsatárral (Montella) nem lehet végigjátszani egy szezont. Egy darabig lehet, hogy hozza a meccseket, de kifullad, aztán pedig nem tudjuk berúgni a helyzeteinket.
2. Sok az egyéniség, de nulla a szervezettség. Esetleges a csapat játéka, egyéni megmozdulásokra épít, nem látszik világosan legalább a szándék, amit játszani szeretnénk.
2./a) Sajnos nem szerencsés egy év alatt három edzõt elfogyasztani, fõleg nem úgy, ha az alapozást Rudi Völlerrel csináljuk végig. Ez a szezon azt hiszem, erre ment rá.
3. Amelyik csapat középpályára Tottinak kell visszafutnia, hogy labdát szerezzen, annak ki kell cserélni a szûrõit (pá-pá, Dacourt, Perrotta talán maradhat).
4. Az Inter jelenleg sokkal jobb csapat nálunk, nagyon kézben tartották a meccset, bár kis szerencsével legalább egy gólt szerezhettünk volna.
5. Cassano játéka nekem ezúttal kellemes meglepetés volt.
6. Kell egy kapus! Ügyes gyerek ez a Curci, de még fiatal ehhez...

szanics
Hú, ez nagyon állat! Minnyá be is rakatom. Köszönöm! 😄

gabber_saviola
nem nagyon harap ez a farkas ......

gabber_saviola
lesgól 😞

gabber_saviola
remélem ez tetszik Szanics (az egyik legjobb munkám lett)

gabber_saviola
nincs szaros fos inter topik vagy mivan má?

ha nem tetszik vmi menny el te!semmi durva nem volt!

gabber_saviola
huzzál már innen

hiába...Imperatore!!!

McFrost
....és hónapok óta betegeskedik....

gabber_saviola
Rómában Totti egy isten....ha Õ nem lenne akkor ....nem is mondom tovább

McFrost
Hát még a Chievo!😄DD

gabber_saviola