AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Az év elsõ edzõmeccsét 8-0-ra nyerte meg a csapat a Team Valsír ellen.

Az elsõ félidõben a Curci - Panucci, Bovo, Ferrari, Scurto - Greco, De Rossi - Taddei, Nonda, Totti (C) - Cerci összeállításban játszottunk, és Scurto, Totti (2), Taddei (2) és Nonda góljaival 6-0-s vezetést szereztünk.
Szünet után a Curci - Chivu, Mexes, Kuffour, Sartor - Mancini, Perrotta, Aquilani, Galasso - Montella (C), Corvia összeállítású csapat szerepelt, melybõl Mancini és Montella volt eredményes, így alakult ki a 8-0-s végeredmény.

Hír még, hogy Cassanót az új tréner, Luciano Spalletti megfosztotta csapatkapitány-helyettesi pozíciójától. Mostantól Francesco Totti helyettesei sorrendben: Montella, Panucci és csak ezután Cassano.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
Ez érthetetlen számomra..😞((((((

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem értem én ez a Fifát , minkek basztatni a Roma-t? 😞((((((((((((

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Az olasz óriás megrengett a Lausanne-i Sport Döntõbíróság utolsó határozatától!

A fõvárosi csapat fellebbezett a Fifa - következõ nyári és téli átigazolási idõszakából való kizárási - határozata ellen, melyet a Francia Phillipe Mexes leigazolásakori viselkedés , ügyintézésvont maga után.
A Roma bízott benne , hogy a Fifa tiltása felborul a Döntõbíróság által, de a kérésük süket fülekre talált!
"A CAS ma elutasította a Roma által benyújtott felfüggesztési kérelmet, (hivatkozva) támogatva a Fifa 2005 jun 23 �án kelt, bármilyen bel- és külföldi új játékos igazolására vonatkozó tilalmát, a mostani és a következõ átigazolási idõszak alatt" - olvasható a CAS közleményében.
A Giallorossik fellebezhetnek még Svájcban a Polgári Bíroságon a következõ 7 napon belül, mialatt azok a játékosok, kik ingyen érkeztek a Stadio Olimpicoba � Samuel Kuffour, Rodrigo Taddei and Shabani Nonda- érdeklõdhetnek a jövõjükrõl az Olasz Munkaügyi Bíróságon!

Ebben ez a durva. Rendben van, köcsög volt a FIFA, elítélt minket. De legalább három, teljesen ártatlan játékossal nem kellene kibaszni!!!

szanics
Kösz, ez nagyon kellett ide, Apa! <#nyes><#zavart2>

szanics
Múúúúúúúúúhááááááááááááááhhhhhááááááááááááááááá!!! Hogy a Chelsea-nek nincs annyi pénze!?!?!?!?!?! Ez naaaaaagyon jóóóóó! Na ne irkáljuk tele hülyeséggel a topikot, mert arra érzékeny a házigazda!

nemfosok mert nincs annyi pénze a chelseanek hogy megvegyék

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
ja, csak kit? Nem fogsz röhögni, mikor Adriano lelép a Chelsea-be. Fosol, mi? Na húzzál innen, szpemkirály, vagy egyszer csak megjelenek az inter-totyikban, aztán lesz ott nemulass! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

legalább mi vásárolhatunk <#mf1>

Sheva
hehe 😛

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

szanics
Jó a banner, aktuális 😛PPPPPPPPPPPPP

szanics
na pámermatyi ne ide járjál lúzerkedni, hanem az Inter-topikba! Viszlát!

gabber_saviola
tiszteld a korom vagy tiszteld a karom 😄

mé van az hogy ezek a szaros 16 éves kölkök basznak a tisztelet megadására?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
nem kell magad után becsapni az ajtót

te ne mond meg mit csináljak

Sheva
ha már nem tudnak igazolni legalább ezt a csapatot tartsák egyben

McFrost
Elképzelhetõ, hogy az AS Roma játékosa, Olivier Dacourt tölti be a következõ szezontól a Juventuhoz távozó Patrick Vieira helyét az Arsenalnál. A londoni gárda mindenesetre érdeklõdik a 31 éves középpályás iránt.

A korábban a Leedsben és az Evertonban is pályára lépõ francia válogatott ingyen távozhatna az olasz klubtól. Francia újságok már arról cikkeznek, hogy a játékos, illetve az Arsenal trénere, Arsene Wenger már elõrehaladott tárgyalásokat folytatnak

McFrost
idegenben jó az x

gabber_saviola
huzzámá

Sheva
múlt...

mégis olasz kupát nyertünk
sheva ti meg semmit <#mf2>

Sheva
<#taps> igaz <#eljen>

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
húzzál el a gyökér csapatoddal együtt, kössssszzzz!
Ti meg 38 meccs, 38 döntetlenre gyúrtok?

Sheva
oly de nagy a szája vkinek... mert ti fogtok vmit nyerni <#vigyor1>

McFrost
gyökérpöcs

gabber_saviola
kötsög

nézd a jó oldalát : ugyse nyertetek volna semmit így meg legalább lehet vmire fogni

McFrost
azta............😞((((((((((

ez suck

Sheva
részvétem szanics <#rinya>

báttyó02
gyá O:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szanics
Ja basszameg, és most éppen velünk kellett kib@szni, mikor évek óta minden nagycsapat ezt csinálja... Elõbb a játékossal tárgyal, aztán a klubbal, de ha lejáró szerzõdésû labdarúgóról van szó, akkor utóbbival egyáltalán nem (és nem csak az utolsó félévben).
Á basszus, kivagyok..... 😞(((((((((((((((((((((((((

forestjr79
ez nagyon durva!! sztem még ilyen nem nagyon volt nagycsapattal <#fejvakaras>

Forza vecchio cuore rossoneri!

szanics
Köszönjük az értékes hozzászólást, szervusz!

Rudee
És a Chelsea a példakép Rómában? Nem hinném.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Mégis mire? Szerinted a rohadt cselszki mi a faszt csinál évek óta a kiszemeltekkel? Szépen megegyeznek vele, aztán mennek a klubhoz. Ez f@szság, már ne haragudj.

gabber_saviola
azta <#wow1>, részvétem

Rudee
A vezetõség is figyelhetett volna Mexes igazolásakor.

szanics
A TAS jóváhagyta a FIFA által, az AS Roma-ra kiszabott átigazolási tilalmat a Mexes ügy miatt.

Ez azt jelenti, hogy a Róma nem vásárolhat játékosokat legalább a következõ átigazolási idõszakig kezdetéig.
A TAS közzé tette, hogy kiad majd egy utolsó határozatot a januári átigazolási idõszak kezdete elõtt.
Ez a döntés minden bizonnyal azt is jelentheti, hogy a Rómának le kell mondani Kuffour, Nonda és Taddei leigazolásáról, akiket a büntetés kiszabása elõtt szerzõdtettek.

A KIASZOTT KURVA ANYJÁT A TAS-NAK MEG A FIFÁNAK EGYÜTT! ROHADT SZEMÉT BANDA!!![/brutalnagy]

McFrost
Everton továbbra is szeretné megszerezni Matteo Ferrarit az AS Romától. A tavaly a fõvárosiakhoz érkezett védõ nem igazán tudott beilleszkedni az elmúlt idényben csak vergõdõ csapat szerkezetébe, és kevés játéklehetõséget is kapott az idény közben több edzõváltáson is átesett klubban.

Az Everton BL induló, ez pedig roppant vonzóvá teszi az oda tartó játékosok számára. David Moyes menedzser mindenesetre szeretne még egy védõvel erõsíteni a nyári szünetben, a posztra pedig több jelöltje is van, egyikük Ferrari, akinek ügynöke egy rádióinterjúban megerõsítette a kapcsolatfelvétel tényét.

Rudee
Placente mégse megy Rómába, inkább a Celta csapatát választotta.

gabber_saviola
csak 10 milla? nah akkor telcsizek Luigi Del Nerinek

szanics
Daniele Prade az AS Roma igazgatója egy új szerzõdést ajánl Antonio Cassanonak.

Prade azt szeretné, ha Cassano aláírna Rómához, meghagyva a lehetõséget, hogy a szezon végén eladják a válogatott játékost - inkább, mint hogy elveszítsék a semmiért a jelenlegi szerzõdésének lejárta után.
A Róma fõnöke egy öt éves szerzõdéssel állt elõ, szezononkénti 1.7 millió fontos fizetéssel, és kész átadni azt Cassano képviselõinek.
A Juventus közben készül egy elõszerzõdéssel lefoglalni magának Cassanot januárban, amely szintén öt évre szólna, de 2.25 millió fontról szezononként.

szanics
Chivu eladó 10 millió fontért
Az AS Roma kijelentette Christian Chivu menedzserének, hogy készek eladni a román játékost.

Két héttel ezelõtt a Róma vezetõsége még ragaszkodott ahhoz, hogy Chivu semmi pénzért nem eladó, azonban a védõ menedzserét tegnap arról tájékoztatták, hogy 10 millió fontért távozhat a játékos a fõvárosi csapattól.
Egyelõre az Inter a befutó, hogy leigazolja a román nemzetiségû Chivut, mivel a Realos Walter Samuel megszerzése egyre kilátástalanabb. Római forrásokra hivatkozva a Virglio Sport közölte, hogy ezt a döntést azért hozták meg, mert a játékos "züllesztõ hatással" van az öltözõi hangulatra.
Az igazolásból származó bevétel segíthetne a Rómának, hogy új szerzõdést ajánljon Antonio Cassanonak, aki jelezte, hogy örömmel maradna, amennyiben biztosítani tudják a kéréseit.

szanics
Mozart Ready For Big Team Move
7/20/2005 9:04:00 AM
The Brazilian would prefer a move to Roma rather than Juve.
After leading Reggina to avoid four consecutive relegations to Serie B, the captain of the Amaranti, Mozart, now targets a move to one of the big Italian teams.

“I feel ready for the big jump after five years at Reggio, four of which in Serie A. At 25 years of age, I believe that I have reached the maturity of playing in a squad with higher ambitions.”

Mozart does not hide the fact that he would like a move to Rome as the Giallorossi have expressed their interest in the midfielder.

“Surely, it would be better to play as a first-team player with Roma than as a reserve in a squad like Juve, but it’s a discussion which regards the club and agent.”

szanics
A Roma ajánlatot tesz Francesco Limanak a Lokomotív Moszkva sztárjának.
A brazil az Orosz bajnokságban eltöltött egy szezon után térne vissza Rómába, miután a szerzõdése biztosan elengedi a Lokomotívtól ezen a nyáron.

Lima a legjobb játékosok egyikeként volt számon tartva az Orosz bajnokságban, azonban nem sikerült berendezkednie és most csatlakozik a Rómához. A szerzõdése két évre szól és évi négyszázezer fontot kap majd.

szanics
Cassanot gúnyolták a szurkolók
A fiatal támadót fújolták a Giallorossik nyári pihenõ utáni elsõ összejövetelén. Vasárnap összegyûlt a Roma csapata Trigoriában a nyári edzõtábor kezdeteként, azonban nem minden játékost fogadtak a rajongók tapssal. Antonio Cassano fújolást kapott.
A játékost ilyesféle kórus fogadta: "Menj Capellohoz", ami eléggé bosszantotta a korábbi Bari játékost, aki egy másodlagos bejáraton jutott be Trigoriába.
Cassanot az utóbbi hónapokban a Juventusszal hozták kapcsolatba, és a szurkolók nem nagyon díjazták a Bianconerik felé való érdeklõdését.

<#hehe><#hehe><#hehe>