AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ félidõben a Curci - Panucci, Bovo, Ferrari, Scurto - Greco, De Rossi - Taddei, Nonda, Totti (C) - Cerci összeállításban játszottunk, és Scurto, Totti (2), Taddei (2) és Nonda góljaival 6-0-s vezetést szereztünk.
Szünet után a Curci - Chivu, Mexes, Kuffour, Sartor - Mancini, Perrotta, Aquilani, Galasso - Montella (C), Corvia összeállítású csapat szerepelt, melybõl Mancini és Montella volt eredményes, így alakult ki a 8-0-s végeredmény.
Hír még, hogy Cassanót az új tréner, Luciano Spalletti megfosztotta csapatkapitány-helyettesi pozíciójától. Mostantól Francesco Totti helyettesei sorrendben: Montella, Panucci és csak ezután Cassano.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A fõvárosi csapat fellebbezett a Fifa - következõ nyári és téli átigazolási idõszakából való kizárási - határozata ellen, melyet a Francia Phillipe Mexes leigazolásakori viselkedés , ügyintézésvont maga után.
A Roma bízott benne , hogy a Fifa tiltása felborul a Döntõbíróság által, de a kérésük süket fülekre talált!
"A CAS ma elutasította a Roma által benyújtott felfüggesztési kérelmet, (hivatkozva) támogatva a Fifa 2005 jun 23 �án kelt, bármilyen bel- és külföldi új játékos igazolására vonatkozó tilalmát, a mostani és a következõ átigazolási idõszak alatt" - olvasható a CAS közleményében.
A Giallorossik fellebezhetnek még Svájcban a Polgári Bíroságon a következõ 7 napon belül, mialatt azok a játékosok, kik ingyen érkeztek a Stadio Olimpicoba � Samuel Kuffour, Rodrigo Taddei and Shabani Nonda- érdeklõdhetnek a jövõjükrõl az Olasz Munkaügyi Bíróságon!
Ebben ez a durva. Rendben van, köcsög volt a FIFA, elítélt minket. De legalább három, teljesen ártatlan játékossal nem kellene kibaszni!!!
mé van az hogy ezek a szaros 16 éves kölkök basznak a tisztelet megadására?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A korábban a Leedsben és az Evertonban is pályára lépõ francia válogatott ingyen távozhatna az olasz klubtól. Francia újságok már arról cikkeznek, hogy a játékos, illetve az Arsenal trénere, Arsene Wenger már elõrehaladott tárgyalásokat folytatnak
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
sheva ti meg semmit <#mf2>#mf2>
Ti meg 38 meccs, 38 döntetlenre gyúrtok?
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Á basszus, kivagyok..... 😞(((((((((((((((((((((((((
Forza vecchio cuore rossoneri!
Ez azt jelenti, hogy a Róma nem vásárolhat játékosokat legalább a következõ átigazolási idõszakig kezdetéig.
A TAS közzé tette, hogy kiad majd egy utolsó határozatot a januári átigazolási idõszak kezdete elõtt.
Ez a döntés minden bizonnyal azt is jelentheti, hogy a Rómának le kell mondani Kuffour, Nonda és Taddei leigazolásáról, akiket a büntetés kiszabása elõtt szerzõdtettek.
Az Everton BL induló, ez pedig roppant vonzóvá teszi az oda tartó játékosok számára. David Moyes menedzser mindenesetre szeretne még egy védõvel erõsíteni a nyári szünetben, a posztra pedig több jelöltje is van, egyikük Ferrari, akinek ügynöke egy rádióinterjúban megerõsítette a kapcsolatfelvétel tényét.
Prade azt szeretné, ha Cassano aláírna Rómához, meghagyva a lehetõséget, hogy a szezon végén eladják a válogatott játékost - inkább, mint hogy elveszítsék a semmiért a jelenlegi szerzõdésének lejárta után.
A Róma fõnöke egy öt éves szerzõdéssel állt elõ, szezononkénti 1.7 millió fontos fizetéssel, és kész átadni azt Cassano képviselõinek.
A Juventus közben készül egy elõszerzõdéssel lefoglalni magának Cassanot januárban, amely szintén öt évre szólna, de 2.25 millió fontról szezononként.
Az AS Roma kijelentette Christian Chivu menedzserének, hogy készek eladni a román játékost.
Két héttel ezelõtt a Róma vezetõsége még ragaszkodott ahhoz, hogy Chivu semmi pénzért nem eladó, azonban a védõ menedzserét tegnap arról tájékoztatták, hogy 10 millió fontért távozhat a játékos a fõvárosi csapattól.
Egyelõre az Inter a befutó, hogy leigazolja a román nemzetiségû Chivut, mivel a Realos Walter Samuel megszerzése egyre kilátástalanabb. Római forrásokra hivatkozva a Virglio Sport közölte, hogy ezt a döntést azért hozták meg, mert a játékos "züllesztõ hatással" van az öltözõi hangulatra.
Az igazolásból származó bevétel segíthetne a Rómának, hogy új szerzõdést ajánljon Antonio Cassanonak, aki jelezte, hogy örömmel maradna, amennyiben biztosítani tudják a kéréseit.
7/20/2005 9:04:00 AM
The Brazilian would prefer a move to Roma rather than Juve.
After leading Reggina to avoid four consecutive relegations to Serie B, the captain of the Amaranti, Mozart, now targets a move to one of the big Italian teams.
“I feel ready for the big jump after five years at Reggio, four of which in Serie A. At 25 years of age, I believe that I have reached the maturity of playing in a squad with higher ambitions.”
Mozart does not hide the fact that he would like a move to Rome as the Giallorossi have expressed their interest in the midfielder.
“Surely, it would be better to play as a first-team player with Roma than as a reserve in a squad like Juve, but it’s a discussion which regards the club and agent.”
A brazil az Orosz bajnokságban eltöltött egy szezon után térne vissza Rómába, miután a szerzõdése biztosan elengedi a Lokomotívtól ezen a nyáron.
Lima a legjobb játékosok egyikeként volt számon tartva az Orosz bajnokságban, azonban nem sikerült berendezkednie és most csatlakozik a Rómához. A szerzõdése két évre szól és évi négyszázezer fontot kap majd.
A fiatal támadót fújolták a Giallorossik nyári pihenõ utáni elsõ összejövetelén. Vasárnap összegyûlt a Roma csapata Trigoriában a nyári edzõtábor kezdeteként, azonban nem minden játékost fogadtak a rajongók tapssal. Antonio Cassano fújolást kapott.
A játékost ilyesféle kórus fogadta: "Menj Capellohoz", ami eléggé bosszantotta a korábbi Bari játékost, aki egy másodlagos bejáraton jutott be Trigoriába.
Cassanot az utóbbi hónapokban a Juventusszal hozták kapcsolatba, és a szurkolók nem nagyon díjazták a Bianconerik felé való érdeklõdését.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>