AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
bocsi Szanics, pojénbol ment a kép

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Mert a klub állítólag az auxerre-i szerzõdése megszegésére buzdította, hogy minél elõbb Rómába igazolhasson.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

asszem mexes ügy miatt

DONGUBA
menj mar picsaba bazzzzz😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
csak

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
na miert?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
itt csak 1 ember szereti a Roma-t!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
me' egy köcsög csapat!😄DD
Forza Chievo!!!!!!!!!

DONGUBA
mé zartak ki a romat?

szanics
Én nem vagyok szegedi, de FORZA ROMA!!! A többiek, akik idejárnak nem Rómások, úgyhogy gyere gyakran! ;-)
(Gabber Palermós, McFrost meg Chievo-fan, de mindketten yo arcok = lehet menni b@szogatni õket a topikjukba) 😄DD

Majdnem elfelejtettem : A fifa megb....hatja a kú..a anyját
Ciao.
Most találtam ezt a fórumot, ami az A.S. ROMA-val foglalkozik. Nagyon jó érzés olyanok között lenni, akik szeretik a ROMA-t. Apropó: Van valaki Szegedrõl?

Üdv: Lanya
McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe>

szanics
Jááááááááááájjjjjjjjjj, neeeeeeeeeeeeee!

Az AS Roma sportigazgatója Daniele Pradé kijelentette, a klub nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy Cassanóval megegyezzen és a játékos szerzõdést hosszabbítson.
Cassano a szerzõdése utolsó évében jár és januárban elõszerzõdést tud kötni bármelyik rivális csapattal amennyiben nem hosszabbít Romában és akkor nyáron a Bosman szabály értelmében ingyen távozhatna.
"Semmit nem lehet kizárni Antonio Cassanoval kapcsolatban. Akár a Romában is maradhat és meghosszabbíthatja a szerzõdését ebben az évben."-nyilatkozta Pradé

szanics
Egyelõre nem igazolhatunk, és én is mindenhol keresgettem, hogy mikor bírálják el a fellebbezésünket, de sehol nem írják. Pedig jó lenne, mert lassan vége az átigazolási idõszaknak, és most el lehetne passzolni Cassanót és Mancinit, helyette meg ugye jönnének jópáran a Juvéból + Esposito, Di Michele, stb.
Szóval erõsödnénk, ezért is fogják elutasítani a fellebbezést szvsz...

koRps
bocsi a lámaságért, de mi van ezzel az igazolásból kizárásos témával mikor derül ki valami? igazulhatunk má?
a lazio ellen ott leszek a többi túrára nincs zsé

roma roma bella...

csak a halál biztos

McFrost
tom

szanics
Tudom, azért írtam, hogy NSO sucks.

McFrost
Nem én találtam ki...

szanics
Ezt a hülyeséget. Mi az, hogy "nehéz anyagi helyzetben lévõ"? Ez már nem igaz, mert nulláztak minket szezon közben, különben már rég megszûntünk volna. Nso sucks...

McFrost
Az olasz labdarúgó-bajnokság elsõ osztályában szereplõ Reggina leigazolta a nehéz pénzügyi helyzetben lévõ AS Roma kapusát, Ivan Pelizzolit, és a Livorno középpályását, Luca Vignanit.

A hálóõr a fõvárosi és a Reggio Calabria-i klub közös tulajdonába kerül majd, a 29 éves középpályás pedig kölcsönbe érkezik a Regginához

szanics
A Calgiari vezetõsége kész meghallgatni az olasz válogatott szélsõje, Mauro Espositoért tett ajánlatokat.
A középpályást a Romával hozták szóba és a szardíniai klub kész belemenni az üzletbe.
"Vannak olyan játékosai a Romának, akik jól jönnének nekünk, mint például Damiano Ferronetti és Alberto Aquilani."-nyilatkozta Nicola Salerno. "Most meg kell várnunk, hogy a Roma el tudja-e õket engedni. Mi õszintén nem kérjük, hogy eladják õket, nekünk a kölcsönadás is tökéletesen megfelelne."
Esposito szintén elismerte, hogy kapcsolatban van a Romával.
"Tudok róla, hogy a Roma ajánlatot tett."-nyilatkozta a Nuova Spazio Radio-nak. "Jól érzem magam Cagliariban, de kész lennék elhagyni õket egy nagy klub miatt és a Roma egy ilyen kitûnõ csapat."-tette hozzá Esposito. "Nagyszerû játékosaik vannak és fantasztikus a szurkolótábor. Ráadásul az olasz válogatottságok alkalmával nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki Daniele De Rossival és Francesco Tottival."
"Azonban azt is hozzá kell tennem, hogy a Monaco nagyon érdeklõdött irántam, de én Olaszországban akarok maradni, mert ezzel nõvelem az esélyemet arra, hogy a jövõ évi világbajnokságon szóhoz juthassak."
Azonban az átigazolás csak akkor léphet életbe, ha a Roma fellebbezése sikerrel jár a FIFA eltiltásával kapcsolatban.

McFrost
Juventus vezetõedzõje Fabio Capello újabb labdarúgókat szeretne régi együttesétõl az AS Romától a bajnokhoz hozni. Emerson és Zebina megszerzése után egy évvel Amantino Mancini, Christian Panucci és Antonio Cassano is zebramezbe öltözhet - legalábbis az olasz sajtó spekulációi szerint. Mivel a Juventus meglehetõsen szûken bánhat csak a készpénzzel, a klubvezetés játékoscserében gondolkodik, Adrian Mutu, Giorgio Chiellini és Santos Mozart költözne át a fõvárosba, és természetesen néhány millió euro is - állítólag hat -, mert az érkezõk névsora veretesebb, mint a távozó trióé.

Mozartot egyébként hivatalosan még nem mutatták be a Juvénál, de Lillo Foti a Reggina klubelnöke szerint a brazil az aranyérmes klubnál folytatja pályafutását.

McFrost
Alberto Fontana lesz a következõ idényben a Chievo csapatának elsõ számú kapusa. Az Intertõl érkezett hálóõr egy esztendõre szóló megállapodást kötött a veronai gárdával, amelyet Julio Cesar éppen a milánóiak kedvéért hagyott el, Luca Marchegiani sorsa egyelõre pedig egyelõre még nem ismert, nem elképzelhetetlen, hogy az AS Romához igazol

McFrost
ki volt itt rajtam kívül?!😄

szanics
Köszönöm, bár azt ígérted, hogy 1. lesz a totyik, aztán nem lett... <1-1> 😄

McFrost
Szívesen, hogy raktam be egy-két hírt, míg a gazda hávájozott...😄

szanics
Nonda And Taddei Train With Roma
7/12/2005 12:22:00 PM
New Roma signings Shabani Nonda and Rodrigo Taddei trained with their new team-mates for the first time on Tuesday morning.
Nonda arrived from Monaco while Taddei, who had long been linked with the giallorossi, moved from Siena.

Both players arrived prior to the transfer embargo that Roma were placed under recently ago for their part in Philippe Mexes’ controversial move from Auxerre.

Another new signing, Samuel Kuffour, has not yet trained with the club.

szanics
Ez egy olyan oldal, amelyikkel összehasonlíthatod, hogy két rákeresés közül melyik adja ki a több találatot a gugliban.

gabber_saviola
hi Szanics!

ezmiez?

szanics
Na ki a jobb a'la Google Fight??? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

takibalint
A pimasz Cassanót eladják? Jobb is.

takibalint
Ez a Mexes csak bajt hoz a Romára. Tavaly a Bajnokok ligájában kiállítatta magát, most meg miatta tiltjákel 1 évre a Romát. Nem semmi. Nem minden tekintetben volt jó vétel.

McFrost
--------------------------------------------------------------------------------

A nemzetközi Sportdöntõbírósághoz (CAS) fellebbez a játékosok szerzõdtetésétõl egy évre eltiltott AS Roma együttese. A fõvárosi alakulat illetékesei szerint példátlanul súlyos ítéletet hozott esetükben a FIFA, ami kihatással lehet a csapat több éves teljesítményére is. Mint ismert, a nemzetközi szövetség pénteken egy évre eltiltotta a játékosvásárlástól a farkasokat, mivel a klub több szabályt is megsértett Mexes tavalyi szerzõdtetésekor. A vád szerint a farkasok vezetõsége arra bátorította az Auxerre védõjét, hogy sértse meg élõ szerzõdését, mi több, segédkezett is ebben. Az ítélet precedens nélküli, az európai foci elitjébe tartozó alakulatot még nem sújtottak ilyen büntetéssel.

"Ez a büntetés precedens nélküli. A Roma nem csak egy futballcsapat, hanem a fõváros és az egész régió egyik jelképe. Ez a büntetés térdre kényszerítheti a klubot, mely egész régiónkat képviseli Európa-szerte" - nyilatkozta Pietro Marazzo, a Rómát is magába foglaló Latium elnöke.

Amennyiben az ítéletet helyben hagyja a fellebbviteli szerv, a frissen igazolt Shabani Nonda és Sammy Kuffour helyzete is kérdésessé válik, hiszen a FIFA még nem hagyta jóvá klubváltásukat

McFrost
Bár a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) - a Méxes-ügy miatt - 12 hónapra kizárta az AS Roma együttesét az átigazolási piacról (a fõvárosiak eladhatnak, de nem vásárolhatnak), Luciano Spalletti, a "farkasok" nemrégiben kinevezett szakvezetõje továbbra is azon fáradozik, hogy megerõsítse együttesét.

Az Udinese csapatát Bajnokok Ligája-selejtezõt érõ negyedik helyig vezetõ mester egykori klubjától igazolna: a kiválasztott David Di Michele, a friuliak támadója. A csatár hajlandónak mutatkozna a klubcserére, kérdés, hogy a fõvárosiak hogyan kecmeregnek ki a rájuk rótt büntetésbõl.

Di Michele csereértékérõl ugyanakkor még nem egyeztek meg a felek, sõt, az is elképzelhetõ, hogy David Pizarro is Rómában köt ki - az Udinese chilei támadóját ugyanakkor a Juventus és az Internazionale is vinné.

franco
at your service!<#worship>

látom a Vieris ötletem teccett ^^

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McFrost
Az Everton csapata továbbra is keresi az új játékosokat. A liverpooli klub negyedik helyezésével a bajnokságban kivívta a BL indulás jogát, és természetesen David Moyes menedzser nem csupán epizódszerepre készül együttesével. A kékek legfrissebb kiszemeltje Matteo Ferrari, az AS Roma védõje.

A 25 esztendõs, algériai születésû védõ egy éve került az AC Parmától a fõvárosiakhoz Cesare Prandelli edzõsége idején, de a szakember néhány hét elteltével lemondott, családi okok miatt. Ferrari elég kevés játék lehetõséget kapott a bordó-sárgáknál az elmúlt évben, ezért hajlik a váltásra. Szigetországi források szerint vétel ára 4-5 millió euro között lehet, bár kérdés, hogy az olaszok az átigazolásból történt, egy évre szóló kizárása után meg akarnak-e egyáltalán válni valakitõl.

McFrost
nyarajjá vazze, addig 1. helyre visszük a totypikot!😄DDD

gabber_saviola
😄DDDDDDDDD

yo nyaralást Szanicskomám

szanics
A házigizda most elhúz nyaralni, úgyhogy jövõ vasárnapig arra kérem a szpemkirály barátaimat (Gabber, McFrost), hogy a sok fos közben néha információtartalommal bíró üzeneteket is írjanak ide! 😄DDDDDDDDD
Franco-t meg arra kérem, hogy aki beszól, azt ugassa le! 😄DD
Remélem, mire visszajövök, Placente és Vieri már a miénk lesz!

Sheva
ez egy nagyon ellenszenves döntés...<#boxer>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Ez fasssság<#levele>

koRps
ezt nem tehetik
állunk fel a padlóról erre visszanyomnak

csak a halál biztos

McFrost
aztaqrvabazdmeg!köcsögök<#mf3>
<így már biztos elõrébb végez a Chievo>

franco
"mi megtiltja a Romának, hogy játékosokat vásároljon, "

az eddigi transzferek tutira maradnak, és sztem képesek lesznek kialkudni, hogy ingyenes játékosokat igazolhassanak. pl Vieri

fõleg ha lesz pénz mancinibõl vagy cassanóbõl.
ekkor a 8m kifizetése után, egy tekintélyes fifanak fizetendõ büntetés ellenében sztem feloldják a tiltás

szigorúan SZVSZ

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

szanics
Az hát. Mondjuk az eddigi igazolásokra nem hiszem, hogy hatással lehet, mert azt nehezen képzelem el, hogy azt mondják Kuffouréknak: keressetek magatoknak csapatot, mert a szerzõdésetek a Rómával érvénytelen...

Sheva
ez faszság

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
<#shakehead>

szanics
A Fifa súlyosan befolyásolja az átigazolásokat a Roma háza táján.
Mexes-üggyel kapcsolatban, ahol az egyesületet már nyolcmillió euró megfizetésére kötelezték, olyan határozatot hoztak, ami megtiltja a Romának, hogy játékosokat vásároljon, Olaszországban csakúgy, mint külföldön a mostani nyári, illetve a téli átigazolási idõszakban. Csak eladhat játékosokat, de egyedül kézpénzért, anélkül, hogy más játékosokat kapna cserébe. A Roma most arra vár, hogy megismerje a pontos indoklást és fellebbezést nyújthasson be a TAS-nak (sportbíróság). (www.tifonet.hu)
A Roma eladhat, de nem vásárolhat...
Egy évig a Roma eladhat, de nem vásárolhat játékosokat sem Olaszországból, sem külföldrõl. Ezt tartalmazza a FIFA ítélete a Mexes-üggyel kapcsolatban.
A 18 oldalas jelentés, amit csak holnap hivatalosítanak, de már közölték a klubbal, nem gördít akadályt Cassano és Mancini eladása elé. A Roma jogászai közben próbálnak utánajárni, hogy az ítéletnek lehet-e kihatása a már megvalósult igazolások, különösképpen az UEFA igazolásai, Nonda és Kouffor esetében. (www.ansa.it)