7165
-
#2042 És a Fiorentina kikapott. Ha a következő fordulóban nem nyer a Fiorentina, viszont a Roma igen, akkor megfogjuk őket :) -
#2041 Siena [0 - 2] AS Roma
41' E. Chiesa (kihagyott 11-es)
70' [0 - 1] D.D. Rossi
90' [0 - 2] A.F.A. Mancini -
#2040 Koszi, majd ha otthon leszek letoltom oket. Marciusban is fennt lesznek meg a videok ugye? Mert annal elobb nem tudom megnezni oket. -
#2039 nem rossz -
#2038 :DDDDDDDDDDDDD -
#2037 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
úgylegyen -
#2036 magyarul:
A Roma nyerni fog pár újabb bírói tévedéssel, például pár ajándék tizenegyessel. -
#2035 most hagyne olaszul :P
nekem ahhoz kell szótár -
#2034 La Roma vincerá con altri errori arbitrali per esempio alcuni rigori regali. -
#2033 győzni ám, mert raktam rátok :) -
#2032 Én most nagyon drukkolok, hogy összejöjjenek a dolgok, az 5. helyről lecsúszni nagy csalódás lenne. -
#2031 Remélem a Siena-val nem fog úgy megszenvedni a csapat mint a Cagliari ellen, és simán veri!
Igaz, hogy nem vagyok Roma szurkoló, de most jól nyomják! -
#2030 :DDDDDDDDDDDdd -
#2029 :DDDDDDDDDDDdddddddddd -
#2028 Elhúzni, mindkettő! :DD -
#2027 igen...ezen filóztam el én is...:P -
#2026 mostanában sok a tizi Roma meccseken :P -
#2025 sejtettem...:D:D:D:D [lehet hasonló helyzetben én is ezt mondanám :D] -
#2024 Caracciolora :) -
#2023 :DDDDDDDDdddddd
egy ilyesmi kommentet vártam -
#2022 Amúgy remélem, ezzel nem arra akartál célozni, hogy a Rómát nyomják a bírók, a Juvét meg nem, mert az nem kis gáz lenne... :DD -
#2021 Nem :DDD -
#2020 Ennek a kérdésnek semmi köze nincs ahhoz, amit leírtam. Aki technikás és ravasz játékosra ráteszi a kezét, az bármikor büntetőt kaphat.
Mondhattam volna azt a genny Zlatant is... [márbocs] -
#2019 Nedvedről ill. Alexről mikor kaptunk utoljára 11-est? -
#2018 ebben valószínűleg van valami...de azért 3 meccsen 5 tizi legalábbis gyanús...nem? ;) :D -
#2017 Én ezt úgy közelíteném meg, hogy aki Tottira (Kakára, Adrianóra, Nedvedre, Del Pierora) csak ráteszi a kezét a tizenhatoson belül, az büntetőt kockáztat, tehát magára vessen. -
#2016 na megnéztem...hát-hát-hát...
az első tizenegyes szerintem igencsak kamu volt...a másodikkal nem vitatkozom, ott étnyleg megráncigálták...az elsőre meg csak annyit, hogy nem mionden csapatnak fújnák be ezért a tizenegyest...de mindegy...izgalmassabb marad a bajnokság :) :D -
#2015 Ja, hogy arra gondolsz, ahogy elvégezte! :DDDDD
Mindkettő a helyére került, ez a lényeg! -
#2014 Pöcsi, ne keltsd a feszültséget... :DD
1. Totti befordulna, megfogja a védő, jól láthatóan a bal karjánál húzza, nyilvánvaló, hogy Totti elesik, mégis megteszi - hibázott, ő baja
2. Na, itt nem tudom, mit láttál, mert ekkora mezhúzást én már régen láttam
Nézd meg a tv-ben is, most lesz! Hátha ott nagyobb a képernyő... Ha most se látod, irány az Ofotért! :PPP -
#2013 Fordulatos volt:)GRAT! -
#2012 megnéztem az összefoglalót ami a www.asroma.hu-n van, hááát hogyis mondjam érdekes tizik :P -
#2011 A transzparensek miatt, igen
Zárt kapu és semleges pálya volt a büntetés (hogy ne legyen balhé a stadion körül) -
#2010 www.asroma.hu -
#2009 Nagyon jó a Roma, minden elismerésem. -
#2008 Nagyon jó a Roma, minden elismerésem. -
#2007 Valaki felvehetne videora, es feltehente a netre a roma osszefoglalokat. -
#2006 Ja meg a multkori transzparens miatt, vagy van uj fejlemeny? A cikkben nem irtak a zartkaput sem. Ezert nem tudtam elsore. -
#2005 Na, tehát a helyzet az, hogy NEM óvtak, hanem panaszt tettek a szövetségnél és nem csak emiatt a meccs miatt, hanem azért, mert mostanában sújtják őket a bírói ítéletek - legalábbis szerintük.
Amúgy volt szerencsém látni mindkét esetet, Tottié 90, Alvarezé pedig 100%-os tizenegyes volt. -
#2004 11-est nem lehet óvni, csak a hiszti megy...... ilyenben nem a FIFA, hanem a szövetség dönt -
#2003 a Cagliari megóvja a két tizenegyest...asszem a FIFA dönt...nem mondok semmit addig amíg nem néztem emg az öf-et...este 19:30-kor a Sport1-en...:)