AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Forza Chievo!!!!!!!!!
(Gabber Palermós, McFrost meg Chievo-fan, de mindketten yo arcok = lehet menni b@szogatni õket a topikjukba) 😄DD
Most találtam ezt a fórumot, ami az A.S. ROMA-val foglalkozik. Nagyon jó érzés olyanok között lenni, akik szeretik a ROMA-t. Apropó: Van valaki Szegedrõl?
Üdv: Lanya
Az AS Roma sportigazgatója Daniele Pradé kijelentette, a klub nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy Cassanóval megegyezzen és a játékos szerzõdést hosszabbítson.
Cassano a szerzõdése utolsó évében jár és januárban elõszerzõdést tud kötni bármelyik rivális csapattal amennyiben nem hosszabbít Romában és akkor nyáron a Bosman szabály értelmében ingyen távozhatna.
"Semmit nem lehet kizárni Antonio Cassanoval kapcsolatban. Akár a Romában is maradhat és meghosszabbíthatja a szerzõdését ebben az évben."-nyilatkozta Pradé
Szóval erõsödnénk, ezért is fogják elutasítani a fellebbezést szvsz...
a lazio ellen ott leszek a többi túrára nincs zsé
roma roma bella...
csak a halál biztos
A hálóõr a fõvárosi és a Reggio Calabria-i klub közös tulajdonába kerül majd, a 29 éves középpályás pedig kölcsönbe érkezik a Regginához
A középpályást a Romával hozták szóba és a szardíniai klub kész belemenni az üzletbe.
"Vannak olyan játékosai a Romának, akik jól jönnének nekünk, mint például Damiano Ferronetti és Alberto Aquilani."-nyilatkozta Nicola Salerno. "Most meg kell várnunk, hogy a Roma el tudja-e õket engedni. Mi õszintén nem kérjük, hogy eladják õket, nekünk a kölcsönadás is tökéletesen megfelelne."
Esposito szintén elismerte, hogy kapcsolatban van a Romával.
"Tudok róla, hogy a Roma ajánlatot tett."-nyilatkozta a Nuova Spazio Radio-nak. "Jól érzem magam Cagliariban, de kész lennék elhagyni õket egy nagy klub miatt és a Roma egy ilyen kitûnõ csapat."-tette hozzá Esposito. "Nagyszerû játékosaik vannak és fantasztikus a szurkolótábor. Ráadásul az olasz válogatottságok alkalmával nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki Daniele De Rossival és Francesco Tottival."
"Azonban azt is hozzá kell tennem, hogy a Monaco nagyon érdeklõdött irántam, de én Olaszországban akarok maradni, mert ezzel nõvelem az esélyemet arra, hogy a jövõ évi világbajnokságon szóhoz juthassak."
Azonban az átigazolás csak akkor léphet életbe, ha a Roma fellebbezése sikerrel jár a FIFA eltiltásával kapcsolatban.
Mozartot egyébként hivatalosan még nem mutatták be a Juvénál, de Lillo Foti a Reggina klubelnöke szerint a brazil az aranyérmes klubnál folytatja pályafutását.
7/12/2005 12:22:00 PM
New Roma signings Shabani Nonda and Rodrigo Taddei trained with their new team-mates for the first time on Tuesday morning.
Nonda arrived from Monaco while Taddei, who had long been linked with the giallorossi, moved from Siena.
Both players arrived prior to the transfer embargo that Roma were placed under recently ago for their part in Philippe Mexes’ controversial move from Auxerre.
Another new signing, Samuel Kuffour, has not yet trained with the club.
ezmiez?

A nemzetközi Sportdöntõbírósághoz (CAS) fellebbez a játékosok szerzõdtetésétõl egy évre eltiltott AS Roma együttese. A fõvárosi alakulat illetékesei szerint példátlanul súlyos ítéletet hozott esetükben a FIFA, ami kihatással lehet a csapat több éves teljesítményére is. Mint ismert, a nemzetközi szövetség pénteken egy évre eltiltotta a játékosvásárlástól a farkasokat, mivel a klub több szabályt is megsértett Mexes tavalyi szerzõdtetésekor. A vád szerint a farkasok vezetõsége arra bátorította az Auxerre védõjét, hogy sértse meg élõ szerzõdését, mi több, segédkezett is ebben. Az ítélet precedens nélküli, az európai foci elitjébe tartozó alakulatot még nem sújtottak ilyen büntetéssel.
"Ez a büntetés precedens nélküli. A Roma nem csak egy futballcsapat, hanem a fõváros és az egész régió egyik jelképe. Ez a büntetés térdre kényszerítheti a klubot, mely egész régiónkat képviseli Európa-szerte" - nyilatkozta Pietro Marazzo, a Rómát is magába foglaló Latium elnöke.
Amennyiben az ítéletet helyben hagyja a fellebbviteli szerv, a frissen igazolt Shabani Nonda és Sammy Kuffour helyzete is kérdésessé válik, hiszen a FIFA még nem hagyta jóvá klubváltásukat
Az Udinese csapatát Bajnokok Ligája-selejtezõt érõ negyedik helyig vezetõ mester egykori klubjától igazolna: a kiválasztott David Di Michele, a friuliak támadója. A csatár hajlandónak mutatkozna a klubcserére, kérdés, hogy a fõvárosiak hogyan kecmeregnek ki a rájuk rótt büntetésbõl.
Di Michele csereértékérõl ugyanakkor még nem egyeztek meg a felek, sõt, az is elképzelhetõ, hogy David Pizarro is Rómában köt ki - az Udinese chilei támadóját ugyanakkor a Juventus és az Internazionale is vinné.
látom a Vieris ötletem teccett ^^
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A 25 esztendõs, algériai születésû védõ egy éve került az AC Parmától a fõvárosiakhoz Cesare Prandelli edzõsége idején, de a szakember néhány hét elteltével lemondott, családi okok miatt. Ferrari elég kevés játék lehetõséget kapott a bordó-sárgáknál az elmúlt évben, ezért hajlik a váltásra. Szigetországi források szerint vétel ára 4-5 millió euro között lehet, bár kérdés, hogy az olaszok az átigazolásból történt, egy évre szóló kizárása után meg akarnak-e egyáltalán válni valakitõl.
yo nyaralást Szanicskomám

Franco-t meg arra kérem, hogy aki beszól, azt ugassa le! 😄DD
Remélem, mire visszajövök, Placente és Vieri már a miénk lesz!
<így már biztos elõrébb végez a Chievo>így már biztos elõrébb végez a Chievo>
az eddigi transzferek tutira maradnak, és sztem képesek lesznek kialkudni, hogy ingyenes játékosokat igazolhassanak. pl Vieri
fõleg ha lesz pénz mancinibõl vagy cassanóbõl.
ekkor a 8m kifizetése után, egy tekintélyes fifanak fizetendõ büntetés ellenében sztem feloldják a tiltás
szigorúan SZVSZ
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Mexes-üggyel kapcsolatban, ahol az egyesületet már nyolcmillió euró megfizetésére kötelezték, olyan határozatot hoztak, ami megtiltja a Romának, hogy játékosokat vásároljon, Olaszországban csakúgy, mint külföldön a mostani nyári, illetve a téli átigazolási idõszakban. Csak eladhat játékosokat, de egyedül kézpénzért, anélkül, hogy más játékosokat kapna cserébe. A Roma most arra vár, hogy megismerje a pontos indoklást és fellebbezést nyújthasson be a TAS-nak (sportbíróság). (www.tifonet.hu)
A Roma eladhat, de nem vásárolhat...
Egy évig a Roma eladhat, de nem vásárolhat játékosokat sem Olaszországból, sem külföldrõl. Ezt tartalmazza a FIFA ítélete a Mexes-üggyel kapcsolatban.
A 18 oldalas jelentés, amit csak holnap hivatalosítanak, de már közölték a klubbal, nem gördít akadályt Cassano és Mancini eladása elé. A Roma jogászai közben próbálnak utánajárni, hogy az ítéletnek lehet-e kihatása a már megvalósult igazolások, különösképpen az UEFA igazolásai, Nonda és Kouffor esetében. (www.ansa.it)