AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 2 hete vettem egy narancssárgát, gondoltam, hogy meg kéne várni az újat, de ez biztos szép, meg így hamarabb hozzájutottam.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Cassano 2010-ig 18 millió fontért írna alá, a klub viszont ugyanilyen idõtartamra csak 12 milliót adna Cassanónak.
A második játékrészben: Curci, Cassano, Montella, Perrotta, Dacourt, Ferrari , Mancini, Mexes, Bovo, Panucci, Taddei.
Vastaggal a csereként beállt emberek.
A dél-tiroli Bozenben, 2500 nézõ elõtt lejátszott találkozón a Roma szerezte meg a vezetést: a 8. percben Shabani Nonda volt eredményes.
A 29. percben ismét a Roma nyári szerzeménye, a kongói Nonda köszönt be, aki egy kapitális német védelmi hibát váltott gólra, és ezzel már 2-0-ra vezetett az olasz bajnokság elmúlt évi 8. helyezettje.
A szünetben a Roma mestere, Luciano Spalletti szinte a teljes csapatot kicserélte, a Hertha mestere, Falko Götz viszont csak három helyen változtatott együttesén. Az 59. percben aztán Zecke (Neuendorf) is beállt a kék-fehérekhez, és lendületet tudott vinni a berliniek játékába. A 68. percben õ maga szépített, majd a 82. percben Marcelinho az egyenlítõ gólt is megszerezte, 2-2.
A döntetlen eredmény után jöttek a büntetõk, ebben pedig a németek voltak jobbak: a Rómából Perrotta hibázott, így 6-5-re a Hertha nyerte a mérkõzést.
AS Roma - Hertha BSC 5-6 (2-0, 2-2)
Gólszerzõk: Nonda (8., 29. p.), ill. Zecke (68. p.), Marcelinho (82. p.)
Remélem ebben az évben is örületbe kergeti a védõket a Totti, Montella,Cassano 3-as 😊 Bár reméljük idén ez eredményre is fog vezetni 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Roma-t meg kilóra....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Giallorossik egy új szerzõdést szeretnének ajálani Cassanonak
A Róma valószínûleg még nem adta fel Cassano szerzõdésének megújítását. Próbálják megtartani 'Peter Pan'-t, minthogy elveszítség teljesen ingyen a következõ szezon végén.
A klub úgy döntött, hogy találkozik a játékos ügynökével, Giuseppe Bozzoval, és egy 5 évre szóló szerzõdést ajánlanak, évi 4 millio eurot fizetve. Cassano valószínûleg nem fogadja el ezt a szerzõdést, hiszen más klubok többet is hajlandóak lennének fizetni Neki.
Természetesen nagyon sok múlik a játékos szándékán, azaz, hogy mennyire akar Rómában maradni. A szurkolókkal történt incidensek miatt azonban annak az esélye, hogy Cassano a fõvárosban maradjon továbbra is nagyon csekély.
<2005/07/26 - 09:00>2005/07/26 - 09:00> goal.com mole
Wenger tagadja az igazolásokat
Arsene Wenger tagadja, hogy érdeklõdnének Olivier Dacourt iránt
Állítása szerint nem akar direkt igazolást a Juventusba távozott Patrick Vieira helyére, és emiatt Dacourt sem szerepel az igazolási listájának a tetején.
"Nem, jelenleg nincs igazság ebben" mondta el Dacourt igazolásával kapcsolatosan az Arsenal hivatalos websiteján. "Elégedett vagyok a kerettel akikkel rendelkezünk. Ha a játékosszámot nézzük nincs szükségünk újabb emberre, természetesen ha találunk egy különleges játékost, megszerezzük."
Mi lenne, ha kötnénk egy alkut? Te nem járkálsz ide - nem teszel ugyanis jót a közhangulatnak rendkívül konstruktív hozzászólásaiddal -, én meg továbbra sem látogatom az Inter-topikot.
Ha ezt nem tudjuk valahogy megoldani, sajnos kénytelen leszek átruccanni oda néha...
forrás: efem 2005
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Monday 25 July, 2005
Roma have turned to the Italian Football Federation (FIGC) in the hope of getting their transfer embargo scrapped.
The Giallorossi are currently banned from signing players as a result of their controversial move for Auxerre’s Philippe Mexes last summer.
They’ve had an appeal to get the FIFA suspension rejected by the Court of Arbitration for Sport and are now hoping that the FIGC can help.
FIGC chief Franco Carraro this morning met with club officials Rosella Sensi, Daniele Pradè and lawyer Antonio Conte to assess the Stadio Olimpico outfit's options.
"We will take the steps that we feel necessary," stated Carraro. "I can’t tell you what we have decided."
Sensi, daughter of President Franco Sensi, was also remaining cautious surrounding their next move.
"We are working in collaboration with the Federation," she stated. "I won’t add anything else, we need to just let the lawyers work in peace."
A korábbi eladásról szóló híreket az látszott alátámasztani, hogy a Roma elfogadja a 18 M euro körüli összeget az Intertõl Chivuért , és megerõsítik nehézségekkel küszködõ anyagi helyzetüket. Akárhogy is, Chivu azt nyilatkozta, maradni akar, és Spalletti edzõ is a ragaszkodik hozzá, hogy ne hagyja el a Stadio Olimpicot!
"Chivu nem akar menni" - mondta Spalletti."Ezt õ mondta és engem meggyõzött. Én vagyok az edzõ, és folytatom a munkát a rendelkezésemre álló játékosokkal. Meg akarjuk õrizni ezt a gárdát!"
- Mivel a Romát kizárták az átigazolásokból, nem könnyû a helyzet, de mi tovább tárgyalunk velünk, és bízunk benne, hogy hamarosan sort kerítünk a transzferre - így Moratti, aki a hírek szerint most már 18 millió eurót is hajlandó "leperkálni" a védelem közepén és bal oldalán egyaránt használható védõért. Ami Samuelt illeti, az elnök róla is beszélt:
- A jövõ héten lesz egy megbeszélésünk a Real Madrid vezetõivel, és remélem, hogy addig sikerül elõteremtenünk a Samuel leigazolásához szükséges pénzösszeget - nyilatkozta.
Ha az üzletek megköttetnek, az Internek szinte a teljes védelme kicserélõdik, hiszen rajtuk kívül már a kameruni Wome is csatlakozott Roberto Mancini csapatához.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
"Cassano minden bizonnyal maradni fog, már akkor is ez volt az érzésem, amikor aláírtam a szerzõdésemet a klubhoz." - nyilatkozta Spalletti. "Természetesen erre nincs garancia, mint ahogy Mancini és Chivu maradására sem. Az igazolási tilalmunk miatt sajnos nem tudunk új játékosokkal megállapodni, de véleményem szerint így is megfelelõ erõsségû a keretünk. A tavalyi esztendõben nem sikerültek itt a dolgok úgy, mint kellett volna, de máshogy lesz az idén."