7165
-
#2122 Én meg általában 2/4, 3/4-eket játszom.
Ha mondjuk 3/4-ben csak 3 jön be, és kb. 1.7-1.8 körüli szorzókkal dolgozol, akkor tutira visszajön a téted, én ezt ezért szeretem.
Ha meg mind a 4, akkor meg szakítás van, mint tegnap. :D
Ami még jó, de nem mindig ülök éppen a gép előtt, az az élő-fogadás. A Chelsea-Portsmouth meccsen a szünetben 1.4 volt a Chelsea szorzója, arra 4-5 ezret simán fel lehet tenni.
De volt már olyan, hogy olasz meccsen megtettem, hogy a második félidő első eseménye szabadrúgás lesz, általában ez is bejön :) -
#2121 Én 5000-rel szálltam be, a maximum 6000 volt, és aztán 0.
De főleg egyes kötésekben gondolkodtam, a 2-eseket, 3-asokat is elbuktam általában. -
#2120 Jaja, kemény, de én csak hobbiból tolom.
7500-zal szálltam be, egyszer már lementem 6000-ig, de az elmúlt két hét jól sikerült. Most meg 12000-en állok. -
#2119 Grat.
Az angol meccseket jól eltaláltad.
Betandwinezel? Majd én is megpróbálom újrakezdeni, bár múltkor buktam 5k-t. -
Deathcourier #2118 Meg egy ilyen csapat nincs a vilagon!!Sempre Roma!! -
#2117 Olasz csúcs és 5 froncsi :D
-
#2116 Fantasztikus volt, hogy hiába voltunk szarok az első félidőben, mégis remekül játszottunk a második játékrészben, és összességében könnyen nyertünk.
FANTASZTIKUS EZ A CSAPAT!!!
A legszebb az, hogy a 11 győzelemből 4 vagy 5 alkalommal Totti nélkül értük el a sikert! Ez ad reményt a folytatásra is! -
#2115 -
#2114 Már csak azt sajnálom, hogy tegnap győzött a Fiorentina :) -
#2113 yeyeye:| -
#2112 Úgy néz ki, meglesz :) -
#2111 Csak nyerjünk és tartsuk meg a 4. helyet. -
#2110 beszarok a Roman nagyon menetelnek -
#2109 áléálé-áléáláé -
#2108 -
#2107 Grat. a Palermonak is -
#2106 De ez a kép nagyon jó :) -
#2105 FT AS Roma (Ita) [2 - 1] Club Brugge (Bel)
55' [1 - 0] A.F.A. Mancini
59' [1 - 1] G. Verheyen
71' [2 - 1] C. Bovo -
#2104 már Diadora cipője van:) -
#2103 Több komolyságot kérünk, Uraim! -
#2102 A?SDA:SDS:AS:ASDASdddDddddddddddddddddddddddd -
#2101 nagyfijuka :P -
misztör frog #2100 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
nebáncsátok papót :D
szaros a gecid :} -
#2099 neki hiába mondod, szaros még :P és világos kék a szemüvegben néz ki az arcából :) -
#2098 Be kell látni, hogy Di Canio egy kicsit túlságosan agresszív. -
misztör frog #2097 "pl. ilyen páoló dik kánijókat egy életre eltiltani :P"
hát ha ezt nem te irtad vona aszondanám h
énmeg a kurvaanyádat tilatnám a testi aktustol de nemirom :} szaé nevedd magadra:}
vmi románnak montam :}}} -
misztör frog #2096 remélem a vb végéig az ágyba nyomassa az asszonyt me nemkela a gecinekse :} -
#2095 jaja...erről a larssonos esetről van videóm is...hát nagyon durva...szabályosan kettétörik a....jajj haggyuk :D -
#2094 csak linkben
jah hát az sem volt egyszerü -
#2093 dikénió:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
visszavonulhatna már az öreg papa -
#2092 basszus :S
ez hasonló mint larsson lábtörése volt -
#2091 Én már csak azért sem lehetnék jó focista, mert félek, mint a kutya.
-
#2090 az a gáz, hogy nem lehet eldönteni, hogy ezek driekt szabálytalanságok, vagy nem :(
és igen durvábban kéne tiltani az agresszivítást
pl. ilyen páoló dik kánijókat egy életre eltiltani :P -
#2089 Hát nem tűnik szándékosnak, de azért aki ilyen sérülést okoz, annak el kéne gondolkodnia azon, hogy így kell-e játszani, és akarja-e folytatni. -
#2088 csak linkben, mert sokkoló :(
ezt is csak linkben -
#2087 Ki okozta egyébként Cissé sérülését, és hogy történt?
Én nem láttam, csak hallottam, hogy durva volt. -
#2086 ne is mondd, Cissénél majdnem elsirtam magam :(
szvsz is hátulról volt a becsúszás -
#2085 De egy lábtörés nagyon súlyos, bármi lehet belőle. Emlékezz arra az esetre, mikor Cissé lábát majdnem amputálni kellett. Mondjuk ezután nem értem miért tért vissza.
A hátulról becsúszást még abban az esetben is le lehet fújni, amikor nem történik baj, mert veszélyes. Vagy ez nem az volt? -
#2084 beleképzeltem magam a sérülést okozó szemszögéből
nem hiszem, hogy így akrta a szerelő játékos...maga a földre érkezés volt a gáz
Szépséges signora mellett Totti hamar felépül, mert Totti nélül nincs Olasz foci
-
#2083 Durva.
Azzal egyetértek egyébként, amit De Rossi (?) mondott, (az asroma.hu-n olvastam) hogy az ilyen szabálytalanságokat a sárga/piros lapon kívül máshogy is kéne büntetni. Már régóta zavar a fociban a túlzott agresszivitás. Végülis anélkül is lehetne játszani, hogy a játékosok egymáshoz érnének.