AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
csak annyit ehhez , hogy a Bayern mezemen 4-es szám virít!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Francesco Totti kijelentette, hogy Sami Kuffour fogja betölteni azt az ûrt, amit Walter Samuel hagyott a távozásával és figyelmeztette a csapattárdát Antonio Cassanót, hogy még nagyon sokat kell tanulnia.

"Kuffour a Roma új Samuelje és nagyon fontos a csapat számára. Õ az a fajta ember, aki képes eldönteni mérkõzéseket."-nyilatkozta a csapatkapitány.
A volt Bayern München játékos az egyike a három új római igazolásnak aki ingyen érkezett a fõvárosba, de a helyzete egyelõre kétséges a FIFA döntése miatt. Samuel tátongó lyukat hagyott maga után a védelemben amikor tavaly nyárron a Real Madridba távozott és most úgy tûnik, hogy visszatér a Serie A-ba az Inter együttesébe annak ellenére, hogy egyszer kijelentette, más olasz csapat mezét sosem fogja viselni.
"Számos volt Roma játékostól hallottam már ezt a kijelentést, aztán egyszer csak ellenünk játszott."-tette hozzá Totti. "Ez egy döntés, amit mindazonáltal tiszteletben kell tartani, hiszen nem volt túl jó éve tavaly Madridban. Ha az Inter helyében lennék, akkor természetesen leigazolnám õt. El ne felejtse, ha én a Roma vezetõje lennék, akkor én el sem adtam volna õt."
Totti a héten azt is kijelentette, hogy a Roma az új szezonban a Scudettóért fog harcolni, habár a volt csapattársa a San Siróban fog játszani.
"Az Inter az a csapat, amelyik a legjobban megerõsödött a nyáron sajnos éppen azokkal a játékosokkal, akiket szerettem itt a Romában, míg a Juventus és a Milan mindig is az esélyesek közé tartozik. Még mindig biztos vagyok benne, hogy mi is szerepet fogunk játszani a bajnoki címért folytatott küzdelemben."
Totti mindig is csak a szülõvárosa klubjában, a Romában játszott eddig így természetes, hogy Õ viseli a csapatkapitányi karszalagot, de az új edzõ kisebb vitát okozott azzal, hogy Antonio Cassanótól megvonta a csapatkapitány-helyettesi rangjától, Panuccit és Montellát kinevezve helyette.
"Tiszteletben tartom az edzõ döntését. Õ szabja meg a szabályokat és Cassanonak még fejlõdnie kell. Nem tudom, hogyan fog reagálni erre a helyzetre, Önnek kell megkérdeznie tõle. Állandóan tanácsokkal látom el Cassanót, de csak szemtõl szemben, nem pedig az újságok címlapjain keresztül."-nyilatkozta Totti.

McFrost
nem is tuttam , h Verona ott van!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Beléd csípjek, vagy fölkelsz Magadtól?

szanics
Én is örültem volna, ha Trap hozzánk jön, de Spalletti is jó lesz szerintem. Olyan lehet, mint Trap 30 éve.

gabber_saviola
remélem Nonda, Taddei és Kuffour Szicilia felé veszik az irányt 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Olasz eddzõkrõl jut eszembe, láttad Trapp mit mûvel a VFB kispadján?
Ilyen hozzáállással Cassano vigyázban rohanna a pályán!

szanics
Én azt mondom, olasz csapatnak csak olasz edzõt vagy csak és kizárólag világsztárt külföldrõl!!!

McFrost
Völlernek nagyobb a játékos múltja, mint eddzõi!
Én még egy erõs jellemû brit eddzõt tudnék elképzelni!

szanics
Áh, még egy olyan szezon ezzel a kerettel nem lesz!
Megmondom, mi volt ott a baj: úgy hívják, Rudi Völler! Nem kellett volna odavinni azt a faszt, megették a játékosok, és nem volt alapozás. Nézz rá Spallettire, vele ilyen nem lesz! ;-)
Én sem vagyok a Ti ellenségetek, azért mondtam a 8-12.-t!

McFrost
Nyugtával dícsérd a napot, Barátom! Tod hogy nem vok az ellenséged, meg Roma-é sem de én így látom...
Ha tavaly nem jön be 2 gyõzelem 10 fölött maradtok....

szanics
Azok Ti lesztek, ha minden összejön.
Amúgy még egy ilyen fos szezonunk nem lesz, így is meglett a 8. hely. Ez alatt már nincs út nekünk...

McFrost
Igen , én is erre gondoltam, csak én 8-12.

szanics
Bajok nem lesznek, de jobb lenne, ha maradnának, mert így reális esély lenne az 1-4.-re. Ha menniük kell, marad az 5-8.

McFrost
Jó lenne ha maradnának, Kellenek ,mert nékülük bajok lesznek....

szanics
Bovo és Curci biztosan maradhat, többiek még kérdésesek, de szerintem õk is maradhatnak.
Tippem: az igazolásuktól számított egy év lesz a kizárás.

McFrost

Elképzelhetõ, hogy azt a négy újonnan szerzõdtetett labdarúgóját sem tarthatja meg az AS Roma, akiket még a FIFA súlyos büntetése elõtt szerzett meg.

A nemzetközi szövetség szerint a fõvárosi klub tavaly nyáron szabálytalan körülmények között igazolta le a francia Philippe Mexest, s ezért legközelebb jövõ nyáron szerzõdtethet új játékost. A Farkasok ugyan fellebbeztek a Nemzetközi Sportdöntõbíróságnál, de az elutasította a beadványt. A tehetséges hátvéd már letöltötte büntetését, amely hathetes eltiltás volt.

Sajtóértesülések szerint ez az ítélet azt jelentheti, hogy Rodrigo Taddeinek (Siena), Samuel Kuffournak (Bayern München), Shabani Nondának (AS Monaco) és Cesare Bovónak (Parma) vissza kell térnie elõzõ együtteséhez. Az olasz szövetség (FIGC) ugyanakkor felajánlotta segítségét az AS Romának, hogy megtarthassa a kvartettet.

A FIGC elnöke azzal érvel álláspontja mellett, hogy a négy futballista hetek óta az AS Romával készül, így õket igencsak kiszolgáltatott helyzetbe hozná a FIFA, amennyiben vissza kellene térniük korábbi csapataikba. (MTI)

szanics
Asszem 4-2-3-1

szanics
A FIGC úgy döntött, hogy Cesare Bovo és Gianluca Curci játszhat a Romában az átigazolási tilalom ellenére is, miközben a csapat legyõzte a Panathinaikost barátságos mérkõzésen.

A FIFA döntése értelmében a Roma nem igazolhat új játékosokat a következõ két átigazolási idõszakban és ez a döntés június 30-án lépett életbe, de a szerzõdések automatikusan július elsejével kezdõdnek. Emiatt Nonda, Taddei és Kuffour helyzete is kétséges és a szerzõdtetésük akár semmissé is válhat.
Azonban a FIGC kijelentette, hogy Bovora és Curcira nem vonatkozik ez a döntés. A két játékos résztulajdonosi viszonyban voltak a Palermoval a tavalyi szezonban és a Roma 100%-os tulajdonába június 30-án kerültek. Azért is érvényes a két játékos szerzõdtetése, mert a résztulajdonosi viszonyú szerzõdéseket június 30-ig rendezni kell és így pár órával az eltiltás elõtt sikerült a két játékost megszerezni.

Mindeközben a Roma felkészülési mérkõzésen 2:1-re verte a Panathinaikost. A mérkõzés 1:1-es döntetlennel ért véget (De Rossi Taddei passzából egalizált Gekas vezetõ gólja után) úgy, hogy Mancini és Mexes is kihagytak a végefelé egy-egy nagy lehetõséget, majd bûntetõkkel sikerült legyõzni a görög csapatot.

McFrost
mien felállásban tolták,tod?

McFrost
na, ez elég jó eredmény!

szanics
Edzõmérkõzésen:
AS ROMA - Panathinaikos 2-1

szanics
biztos ratyi ott a házigazda, hagyja, hogy mindenk teleszpemmelje a topikját.
Áh, vannak, akik nem tisztelik a kedvenc csapatukat sem! 😛P

báttyó02
kus

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola

szanics
MERDA Mekfroszt! <#integet2>

McFrost
FORZA CHIEVO!!!!
FORZA gabber!!!!

gabber_saviola
ok

szanics
ja igen, ezt mindig benézem <#wilting>
viszont nem is adhatunk el, úgyhogy kuss, marad! 😄D

gabber_saviola
igen, kölcsönben volt a pármában 😄DDDD

szanics
Bovo mindenképpen marad, mert õ csak kölcsönben volt 😛P

gabber_saviola
Bovo jöhet vissza izibe

szanics
Sevilla kész lecsapni a Romát elhagyó Nondára, ha elhagyja a Farkasokat!
A spanyol Marca napilap arról tudósít, a Sevilla szemmel tartja a római Nondát a Madridba vagy az Arsenalba távozó Baptista pótlására.

Nonda, aki két gólt lõtt a Róma színeiben a Hertha Berlin elleni vesztes mérkõzésen, elméletileg szabadon kereshet magának új csapatot, amint a Fifa annulálja a Róma e nyári igazolásait, részeként annak az átigazolási blokádnak, mellyel a csapatot sújtották a Mexes - botrány eredményeképp.
A Róma jelenleg annak néz utána, vajon az Olasz Szövetségi Szabályok engedélyezik-e, hogy megtartsák a már aláírt 4 játékosukat.
A korábbi monacoi támadó mellett a Romához írt alá Kuffour (Bayerntõl), Taddei (Sienától), és Bovo (a Palermótól,ahol kölcsönben volt).

szanics
A Roma csillaga Christian Chivu nyilvánosságra hozta, maradni szándékozik a klubnál.

Az Intert erõsen összekapcsolták már a román játékossal, de a Roma immár ragaszkodik ahhoz, hogy nem fog távozni. Már csak a hátralévõ kéréseit kell meghatároznia a Giallorossikkal.
"Volt sok kósza hír, de sosem mondtam, hogy el akarom hagyni Romat"-mondta Chivu. "Azt mondhatom, a Romáé(rt) vagyok, része vagyok ennek a csapatnak!"

szanics
Ja, szerintem is, úgy néz ki, mintha le lenne fosva ;-)

gabber_saviola
deszar 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
márijjjá, márijjjáááááááá

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
Hát nálunk nem is ilyen fütyihuszár gitárosok a sztárok... 😛

gabber_saviola
kijaza Totti? 😛

szanics
Az meg mi?

gabber_saviola
Forza Palermo 😛

Thomsen
Én a Pólus centeri Arenaban 15k-ért.
Már nagyon az utolsó pillanatban vettem, mert ez volt az utolsó darab rövidujjúból, bordó meg már egyáltalán nem volt.

szanics
Ja bakker. Hol vetted? Mennyiért? (Én Lion's, 14k)

Thomsen
Az enyémen sincs név sajnos.
Alapból Tottist nem nagyon hoznak Magyarországra, legalábbis én sosem láttam.

szanics
A régi, Mazda leragasztva.

szanics
Nuku név. Olyan betûtípussal nem lehetett volna rányomatni, mint az eredetire, máshogy meg gagyesz. Tiéd?

Thomsen
Vajon ez a mez, amiben az edzõmeccsen játszottak, már a 2005/2006-os vagy csak a régi mazda nélkül?