7165
-
#2202 csoki
Te magadtól jötték az esgére, vagy Szanics szedett össze vhol? :P -
#2201 Már most 1:0 (Protta) jó lesz!!!
Forza!!! -
#2200 Úgy is megvejük a Pelermót mi daráztok!!!
FORZA AS ROMA!!! -
#2199 :DDDDDDDDddddddddd
jah, asszem -
#2198 Ó bazmeg, sejtettem, hogy előbb-utóbb megszólalsz.
De ez a 23 perc kívül van a szintidőn, így nem ígérhetek semmit a végeredményt illetően.
Jövő héten vihetem a gépet? :D -
#2197 olasz kupában végállomáshoz érkeztetek .... -
#2196 semmi gond, cserébe intézd el, hogy megnyerjük! :) -
#2195 Szerintem sem volt 11-es. A negercsavo szep muesest bemutatott. Ezek utan a boronak tuti nem fogok drukkolni az UEFA kupaban -
mainevent #2194 Elnézést kérek -
#2193 Azért az Olasz Kupát ne felejtsük el! -
mainevent #2192 Az első meccsen egy 11-essel nyertek aminek a megítélése nem egyértelmű, szerintem nem volt az.Ennek a pozitív oldala, hogy már csak a bajnokságra kell koncentrálni.
FORZA ROMA -
#2191 Meg az elso meccs elott egy angol ujsagban olvastam a Boro edzojenek nyilatkozatat, miszerint tudja, hogy a Roma eselyesebb, de ok mar kivertek a Laziot, es most is meglepetesre keszulnek. A rohadt anyukat bejott nekik. -
#2190 Basszátok meg már Chivu is megsérült..... -
#2189 -
#2188 2:1-re nyert a Roma az UEFA kupában de sajnos idegenben lőtt góllal kiesett!!! -
#2187 Arsenal, Chelsea, Manchester United, Bayern Munchen és a Werder Bremen is érdeklődik a fiatal tehetség Okaka Chuka iránt.
-
#2186 Szerintem nem jön, nálunk rózsásabb helyzetben lévő csapatok is megkörnyékezték már. De azért nem lenne rossz, viszont Chivuért Abbiati szerintem rossz üzlet. Doni mostanában nem véd rosszul, megy a vb-re is (bár védeni nem fog). -
#2185 Én azt olvastam hogy lehet jön Pires Arsenaltol!
Szerintetek jön?
Abbiati jöhet nyugottan! -
#2184 A Milan állítólag szeretné megszerezni Cristian Chivut a Romától úgy, hogy cserébe Christian Abbiatit és Pasquale Foggiat adná.
-
#2183 lényegtelen, majd rómába meglássátok hogy mi lessz.... -
#2182 Nem hallani róla, de a gyenge teljesítményt nyújtó játékvezetőket általában 1-2 meccsre leveszik a műsorról.
Ami Curci faultját illeti: sajnos szerintem az volt, hiába tette fel a kezét, sajnos akadályozta a támadót a továbbfutásban. -
#2181 A Middlesborough elleni meccset senki nem latta? Az a 11-es amivel a Boro nyert, az minden volt csak nem szabalytalansag. A birohoz azert lenne egy ket barati szavam. Tenyleg tudja valaki, hogy mit csinalnak a biroval az UEFAnal FIFAnal, ha nagy hibat vet egy mecsen? MIndig csak jatekosok meg edzok eltiltasarol halani, birokerol sosem. Az nem eleg, ha bocsanatot kernek utolag, mert nem valtoztatja meg az eredmenyt. Nos? Valakinek info?? -
#2180 Totti hiányzik, meg nagy ba, hogy megszakadt a nyerési sorozat. -
#2179 én nem tudom, segíts :PP -
#2178 Áááááá nem hiszem el kikaptunk 1 Ascolitól!!!Mivan a csapattal
5let??? -
#2177 Mi történt itt?
Eredményjelzést kérek. -
#2176 empoli-chievo 2-0 -
#2175 empoli chievo 1-0 -
#2174 palermo udine 2-0
tavaly udine 4-edik volt, most kiesik -
#2173 nem bizony, de a múltból nem élünk meg! -
#2172 13 meccs alatt 1 vereség nem olyan rossz -