7165
-
#2242 ott volt mancini,én azért okaka chukát kezdő emberként neveztem volna,hagy szokja az atmoszférát! -
Tigerson #2241 Igen.
Meglátszik a csatártrió sérülés miatt hiánya. -
#2240 Na mennyi lett? 1-1? -
#2239 Ma nagy mecs vár ránk!!!
Győzni kell!!!! -
#2238 Megjegyzés: én most nézem a Milan - Fiorentina meccset. -
#2237 Ez a Gattuso nagyon nagy arc. Agresszív srác, de most a 4. helyünk szempontjából jót tett :) -
#2236 jaja, én azt hittem, ekkor már nem lesz esélyünk a 4. helyre, így viszont még jó sanszunk van rá
csak ott is kéne legalább egy iksz -
#2235 következő forduló fiorentina-roma
-
#2234 ejj, pászmek , semmi gond!
-
#2233 Szerintem rád itt nincs szükség, ahogy látod, azok sem ebben a hangnemben írnak ide, akik nem kifejezetten roma-drukkerek. -
-
#2231 örüljetek az 1pontotoknak, a bajnokságot már úgy is rég elvesztettétek
-
#2230 igazad van -
#2229 jah a vezetőség tervezte is hogy elzavar mindenkit a picsába mert ez hallatlan
év elején az olasz kupa volt számunkra a célkitűzés -
#2228 na ja, ráadásul jövő héten BL is lesz -
#2227 nem kell elfeledni h ki verte ki a kupából a juve-t
bár a juve ritkán kap ki -
#2226 az is valami -
mainevent #2225 Jól mondta, hogy végünk lesz, de ez akkor fog bekövetkezni amikor majd az olasz kupábából vedeljük a pezsgőt!!!
FORZA ROMA!!! -
#2224 dehogy lesz végünk!!
FORZA ROMA!!!! -
#2223 hajrá -
#2222 hétvégén végetek
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2221 Na várjunk, azért ez a 91 millió font a következő két évben jön, és csak egy részét tudjuk igazolásra költeni, a többiből a játékosokat is fizetni kell, stb.
A lényeg, hogy végre lesz pénz, és a vezetőség lát ebben a csapatban lehetőséget, ezért erősítések mellett dönt. Remélem, végre posztokra igazolunk, bár szvsz egyetlen poszton kell erősítés: BEFEJEZŐCSATÁR kell!!!
Egy Toni-szintű támadó kéne, aki bever mindent, de legalábbis az akciók nagy részét befejezi! Montella már túl van a csúcson, Nondához sokkal nagyobb reményeket fűztünk, aztán sérült volt a fél szezon alatt, Okaka pedig még csak 16 éves, így rá nem lehet terhet rakni.
Szóval egy Iaquintát el tudok képzelni a csapatban - ez reális cél, benne is van a kalapban -, de nem lenne rossz Pippo sem. Kár, hogy neki ennyire megy a Milanban, mert így nem fogják elengedni. -
#2220 Totti szintű csatárt? Szerintem 3 Totti szintű támadót lehet venni ennyiért, a nyáron legértékesebbnek tartott játékos, Shevchenko átigazolási díja is "csak" 70 millió font. (vagy euró, ami nem mindegy) -
#2219 dehogy izgulok, lazán döntőzünk :P -
#2218 A Roma közel 91 millió fontot kap az elkövetkezendő két évre a Mediaset televíziós társaságtól és várhatóan ennek bizonyos részét elérhetővé teszik az átigazolásokra, hogy Luciano Spalletti megerősíthesse a csapatát.
ebből a pénzből már lehet egy Totti szintű csatárt venni -
#2217 mármint a teher...
látom, Te már most izgulsz ^^ -
#2216 rajtatok a tehet :P -
#2215 Kevés lesz ez, ne tapsolj olyan lelkesen! :D -
#2214 -
#2213 huh nem volt egyszerű a meccs!!!
Foraz Roma!!! -
#2212 pedig mit szurkútam a kocsogoknak:P -
#2211 ajjajj, ez nehéz szülés volt
de így legalább bejött az olasz szelvény, megmentettem a hétvégét ezzel meg azzal, hogy a Bayernre raktam egy ezrest. Így +1500 körül zártuk a hetet. -
#2210 hinni a templomban.....jah meg a bannert is ez az ellendrukker csinálta :) -
#2209 Ja, én eddig aszittem, hogy ellendrukker vagy, oszt ide jársz balhézni :) -
#2208 71' AS Roma [2 - 1] Messina
7' [1 - 0] S. Perrotta
16' S. Sullo
24' G. Sculli
56' [2 - 0] A. Aquilani
68' [2 - 1] A.D. Napoli
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
-
#2207 nagyon szivesen! -
#2206 köszönöm a választ
nem az okoska nem Én vagyok...én csak egy moderátor vagyok itt, és Szanics az egyik szájberbarátom azért járok ebbe a topikba, de majd magadtól is rájössz -.-
csoki -
#2205 1épként magamtól jöttem!!!
de már látom te vigy itt az okoska! -
-
#2203 Tőlem kérded Szépreményű!?:D:P