AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A 2. és a 3. mezt meg sem lehetett nézni, mert nem jön be a kép.
Tiszta bug az egész, dühítõ.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Az érdekes, hogy nincs szponzor.
Szar Bayern, szar Bayern :)
az meg hogy még pénzt is adjunk abszurdum
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szar Bayern, szar Bayern :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Mert õ jól nyomja.
Én nagyon örülök, hogy elmegy, Mutu sokkal hasznosabb lesz a csapatnak.
Én nem tudom megérteni, mikor a szurkolók egy játékost vagy pl. a tulajdonost csesztetik, ha valami nem tetszik nekik, drukkoljanak inkább a békéscsabának.
A Róma szurkolói világossá tették, hogy Cassano napjai a klubnál meg vannak számlálva, ma a Juve megegyezett a játékossal kapcsolatban a tudósítás szerint.
Ezt bizonyítja, hogy Luciano Moggi találkozott ma reggel kollégájával Daniele Pradéval Romában, és kölcsönösen megállapodtak Cassano cseréjében, miszerint Mutut, Chiellinit, és készpénzt adnak.
A Bari korábbi sztárja megtagadta a határidõig a szerzõdése hosszabbítását a Roma csapatával, és szerzõdése így lejár a szezon végén. Hogy megelõzzék ingyenes távozását, a Giallorossik remélik, legalább 13M fontot visszakaphatnak a 20M fontból, amennyit fizettek érte 2001-ben.
A Roma beígérte Cassanonak a kispadot a teljes szezonra, amennyiben nem erõsíti meg kontraktusát a csapattal egy új szerzõdés aláírásával, de az utolsó pofont a múlt este kapta.
A csapat bemutatása alatt a Stadio Olimpicoban a közönség állandóan inzultálta Cassanot, majd egyedül jött ki a barátságos mérkõzés második félidejére az Al Aim arab csapat ellen, melyet Montella és Taddei góljaival 2:0-ra nyert a csapat.
A játékost már korábban is inzultálták a szurkolók a csapattárs, Francesco Totti esküvõjén, és mára a kapcsolata a fanatikus Roma szukolókkal törésponthoz ért.
Egyébként a Bayernbe kéne mennie 😄
Egyébként tényleg nem lenne rossz neki egy kis mozgás, de szvsz Spanyolország nem a legjobb hely neki, Angliában csak a Chelsea jó csapat, de nem lenne olyan jó õ Drogba mellett (sajnos).
Ennek fényében csak egy másik olasz csapatot tartanék jónak.
Az a baj, hogy a Romában õ a legnagyobb sztár, máshol viszont nem biztos, hogy így lenne.
Róma, augusztus 25., 9.20 Elõbb teljesítené a két kitûzött célt.
Francesco Totti, az AS Roma sztárlabdarúgója azt mondta, hogy jövõre esetleg elhagyja a csapatot, mert szeretne végre egy nagy trófeát nyerni.
- Két nagy célt tûztünk ki magunk elé: a most kezdõdõ bajnokságban kiharcoljuk a BL-szereplés jogát, másrészt megnyerjük az UEFA Kupát. Ha 2006-ra ez nem valósul meg, akkor el kell gondolkoznom a folytatáson - mondta a 28 éves csatár, aki 1993 óta szerepel a római színekben.
A klasszis szerzõdése 2010-ben jár le a fõvárosi klubnál, évi kereste 10,4 millió euró.
- Pontosan tudom, hogy a Real Madriddal már négy vagy öt trófeánál tartanék - tette hozzá a válogatott támadó, aki 2001-ben a bajnokságot és az Olasz Szuperkupát is megnyerte az AS Romával.
(MTI)
Talán csak a Reggina ellen? Vagy mi van má'? 😄
Stories in the peninsula today have suggested that the Italian international will be targeted if Antonio Cassano, whose contract expires in 2006, is sold.
But the Bianconeri have maintained that the ex-Reggina ace will not be joining former boss Luciano Spalletti in the capital.
"David Di Michele will not leave Udinese," Friuli director general Pietro Leonardi told Radio Radio.
"Our attacker will not join Roma. We have absolutely no intention of breaking up the squad at this stage."
In fact, Udinese are more likely to strengthen the side following their safe passage into the Champions League group stages.
The Bianconeri should now be guaranteed between £7m and £10m from the competition following the 4-2 aggregate win over Sporting Lisbon.
Whispers in northern Italy suggest that they could make a late bid for Brescia stopper Gilberto Martinez.
In other transfer news, Sampdoria have allowed Thomas Herve Job, 20, to join Cremonese on loan.
---
Matteo Ferrari’s short-lived experience with Roma has come to a bitter end after his agent announced an imminent switch to Everton.
“Matteo did not train with the squad on Tuesday and the time has come to sign with Everton,” Giovanni Corci told Radio Incontro this evening. “It will be a loan move with the option to buy at the end of the season for an agreed sum of around £3.7m.”
The Italian international has never really settled in at the Stadio Olimpico and was often singled out by fans following his mistakes over the last season.
25-year-old defender Ferrari joined Roma from Parma in the summer of 2004, but for some time his future at the club has been in serious doubt and the arrival of Sami Kuffour has pushed him further on to the sidelines.
“The negotiations with Everton were run by a bunch of amateurs,” snapped Ferrari’s agent in a final sideswipe at the Giallorossi directors.
The former Inter man has not been able to replicate the form that made him a key figure of the Under-21 international scene, nonetheless managing 10 caps with the senior Azzurri squad.
A játékos július elsõ napjaiban írta alá szerzõdését, egy évvel azután, hogy elõször felmerült a neve a Farkasoknál.
"Büszke vagyok rá, hogy ehhez a csapathoz tartozom. Egy éve megígértem a klubnak, hogy ideigazolok, és megtartottam az ígéretem. Egész életemben a Roma játékosa akartam lenni, és biztos vagyok benne, hogy a csapat képes elérni a legnagyobb magasságokba is. Remek munkát végeztünk a nyáron Luciano Spallettivel, aki remek ember és jó edzõ. Jó szezonunk lesz."
Az elmúlt szezon felemásra sikerült Taddei számára, akit a tartalékcsapatba számûztek elõzõ klubjánál, a Sienánál, mert nem volt aláírni szerzõdése meghosszabbítását.
"Nehéz idõszak áll mögöttem, de most már csak a jövõvel akarok foglalkozni. Amikor Sienába igazoltam, azt mondtam, hogy olasz bajnok akarok lenni. Többen kinevettek emiatt, de itt, Rómában ez reális célkitûzés lehet pár éven belül. Nem tudom, min ment keresztül a csapat az elmúlt évben, egy biztos: remek játékosok alkotják a csapatunkat. Jók leszünk!" - mondta Taddei.