AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
viszont MAncini mindenképp elkéllene ide
tuti lesz vmi itt az uccsó pillanatokban
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amíg a sajtó Cassanora figyel, addig nem kizárt, hogy Amantino Mancini költözik északra. Találgatások százai látnak napvilágot, miszerint Mancini, Dacourt és Cassano a Juventusba mennének, miközben Mutu, Balzaretti és Chiellini a Romába szerzõdne. De az a pletyka is felröppent már, hogy a Juventus leszerzõdtetné David Di Michelét az Udinesébõl azért, hogy õt adja a Romának.
"Nem tárgyalunk a Juventus-szal és nem is tervezünk velük semmilyen tárgyalást, még Cassanoról sem. Beszéltem Mancinivel és a menedzserével, de mindössze családi dolgokról."-nyilatkozta Daniele Prade.
A Roma közben hivatalosan is kijelentette, hogy Mancini nem eladó: "Mancini létfontosságú tagja az elsõ csapatnak."
Mindeközben a Roma közel áll a brazil Juventude kapusa, Doni leigazolásához.
Az igazság az, hogy én örülnék, ha Cassano távozna, mert a jelek szerint támadó középpályással/játszó csatárral tele a padlás (Mancini, Taddei, Totti), Cassano meg szavaiddal élve tényleg Bastardo...
Viszont Mancinit én semmi pénzért nem engedném el. Látszik rajta, hogy megtaláta a helyét Spalletti, ez a szezonja olyan lesz, mint a tavalyelõtti volt.
szívesen átpörgetném ezt a napot
Ha ez az ára, akkor inkább maradjon Cassano.
----
There are reports that Amantino Mancini has been spotted in Juve’s offices to discuss a shock transfer that could send Adrian Mutu to Roma.
The Brazilian winger was seen in Milan this evening along with agent Gilmar Veloz and several Bianconeri directors, sparking reports that he is in negotiations with the Bianconeri.
Coach Fabio Capello has already brought his former Roma players Emerson and Jonathan Zebina to Turin and has also been linked with bids for Antonio Cassano and Olivier Dacourt.
While the Press has been concentrating on the fate of Cassano, it seems that Mancini could be the most likely to make the move up North.
The former Venezia midfielder had also been linked with Inter and Real Madrid, but it’s claimed he could be part of a massive swap deal with Juventus.
While Mancini, Dacourt and Cassano would go to the Stadio Delle Alpi, Adrian Mutu, Federico Balzaretti and Giorgio Chiellini are tipped for the opposite journey.
There are also rumours that Juve could sign David Di Michele from Udinese in order to hand him over to Roma for a reunion with ex-Friuli Coach Luciano Spalletti. A less costly option would be Mario Jimenez, who is currently at Serie B outfit Ternana.
“There are no negotiations with Juventus and we have not planned any meetings with them, not even for Cassano,” insisted Roma director of sport Daniele Prade’. “I did speak to Mancini and his agent, but only about family matters.”
Roma also released a statement officially denying that Mancini was on the market and assuring that, “He is a crucial member of the first team.”
Meanwhile, the Giallorossi are close to signing Brazilian goalkeeper Doni from Juventude, while Juventus have loaned Igor Tudor out to Siena. The Croatian international had spent half of last year at the club and returns after finding no space in Turin.
Siena are also on the verge of agreeing a two-year deal for Jonathan Bachini, who is out of contract with Brescia.
Bologna have officially sold Federico Giunti to Chievo. The midfielder has scored nine goals in 149 Serie A appearances with Parma, Milan and Brescia.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A teljes tavalyi év és az átigazolásból való átmeneti kizárás miatt az elmúlt hónapok is meglehetõsen zalkatottan teltek Rómában, a csapat célja így az volt a Reggina elleni mérkõzésen, hogy feledtessék szurkolóikkal a csapatot sújtó problémákat.
Nem igérkezett azonban könnyû falatnak a Reggina, mely a tavalyi évben mindkétszer legyõzte a Farkasokat. Cassano a padon kezdett, és ott is fejezte be a mérkõzést, valószínûsítve, hogy a napokban távozik Rómából. A csapat két francia légiósa, a minden bizonnyal szintén eligazoló Dacourt, valamint Mexes sérülés miatt nem is utazott el a mérkõzés helyszínére.
A Reggina szintén alaposan átalakult a nyáron, új kapusuk, Ivan Pelizzoli éppen a Romától érkezett, és mindjárt szembenézhetett volt csapattársaival.
Mindössze öt perc telt el a mérkõzésbõl, amikor Mancini óriási gólt lõtt a tizenhatos sarkáról, ám a játékvezetõ érvénytelenítette a találatot, mert az akció során Panucci kézzel ért a labdához.
A Reggina is eljutott néhány helyzetig: Cavalli és Tedesco is csupán néhány centit tévedett, mindkettejük lövése kívülrõl súrolta a kapufát.
A túloldalon Montella hagyott ki egy igéretes lehetõséget, de az elpuskázott helyzetet nem sokkal késõbb Mancini - immáron szabályos - gólja feledtette a Roma-drukkerekkel.
A gólhoz kellett egy nagy védelmi hiba is: De Rosa hozta ki a labdát saját térfelérõl, de Taddei megszerezte tõle, majd Mancinit indította. Bár Pelizzoli a brazil elsõ kísérletét még védte, a kipattanóból Mancini az üres kapuba lõtt, 0-1.
A rómaiak vezetõ gólját hamar követhette volna még néhány találat: elõször Montella lépett ki az eredménytelenül lesre állító hazai védõk között, de a kapu mellé lõtt, majd Taddei lövése tévesztett célt Totti remek passza után.
A félidõben így 1-0-ra vezetett a Roma, Spalletti pedig melegíteni küldte a cseréket. Érdekes viszont, hogy Cassano nem tartott a többiekkel, hanem egyedül ült a padon karba tett kézzel - a következõ fordulóban valószínûleg már nem Roma-mezben láthatjuk.
A második félidõbõl alig telt el 6 perc, és máris megduplázta elõnyét a fõvárosi együttes. Totti szabarúgásába De Rossi vetõdött bele az ötösön, a labda pedig Ivan Pelizzoli lábai között talált utat a hálóba, 0-2.
A Reggina néhány perccel a második bekapott gól után még nagyobb bajba került: Carles Paredes ugyanis Simone Perrotta arcába könyökölt, amiért egybõl piros lapot kapott - emberhátrányba kerültek a hazaiak.
A vendégkapust, Curcit ezután már csak egyszer tette próbára a Reggina, Tedesco emelését azonban föléütötte a kapus.
Negyedórával a vége elõtt Montella helyett Shabani Nonda érkezett a pályára a vendégeknél. Totti gólját éppen az õ korábbi szabálytalansága miatt érvénytelenítette a játékvezetõ, a 90. percben viszont a francia jóvátette hibáját.
Totti remek passzát közelrõl csak a hálóba kellett pofoznia a francia támadónak, aki így góllal mutatkozott be új csapatában, 0-3.
A Roma háromgólos gyõzelmével az Interrel holtversenyben élen áll a Serie A-ban.
(szanics - a Football Italia nyomán)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
30' <0 - 1>0 - 1> A.F.A. Mancini
46' <0 - 2>0 - 2> D.D. Rossi
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kezdõcsapatok:
1 Ivan Pelizzoli Gianluca Curci 1
3 Jacopo Balestri Cristian Chivu 13
29 Gaetano De Rosa Leandro Cufre 25
14 Ivan Franceschini Samuel Kuffour 4
4 Alessandro Zoppetti Alessandro Mancini 30
20 Giandomencio Mesto Christian Panucci 2
5 Carlos Paredes Daniele De Rossi 16
21 Luca Rigoni Rodrigo Taddei 11
19 Giacomo Tedesco Vincenzo Montella 9
9 Rolando Bianchi Simone Perrotta 20
28 Simone Cavalli Francesco Totti 10
Cserék:
99 Nicola Pavarini Pietro Pipolo 22
55 Maurizio Lanzaro Cesare Bovo 3
23 Francesco Modesto Edgar Alvarez 7
8 Davide Biondini Alberto Aquilani 8
22 Filippo Carobbio Houssine Kharja 14
11 Luca Vigiani Aleandro Rosi 28
34 Simone Missiroli Antonio Cassano 18
Shabani Nonda 40
Alvarez, Aquilani, Bovo, Cassano, Chivu, Cufré, Curci, De Rossi, Kharja, Kuffour, Mancini, Montella, Nonda, Panucci, Perrotta, Tadddei, Totti, Pipolo, Rosi

Reggina - Roma : 1-2
De asszem, nem kérdés, hogy az összes csapat közül Nektek a legszarabb... 😞
Nektek is nehéz lesz....
Amúgy Moggi és a Roma már megállapodott egymással, ez már hivatalos...
Romában így van?

Francesco Totti: Miért nem mentem nyáron a Palermóba... 😛P