AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
<#hehe><#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Giallo
Nagyon kell a gyõzelem ma. Szvsz nagy elõny, hogy Spalletti sokáig dolgozott a jelenlegi udinei játékosokkal, és tudja kinek hol van a gyenge pontja. Mindeképp gyõzelmet várok !
Per questa maglia storica!!!

szanics
Köcc, MINDENT BELE FIÚK!!!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Roma-Udinese, olasz bajnokság, 2. forduló (élõ)

Hajrá Roma

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Remélem nyerünk, mert fogadtam a Romára.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

McFrost
ROMA-UDINESE

3-5-2

1 De Sanctis
39 Juarez
14 Natali
19 Felipe
7 D. Zenoni
8 Vidigal
5 Obodo
18 Muntari
32 Candela
10 Di Natale
9 Iaquinta

A disposizione

12 Paoletti
26 Pieri
6 Sensini
23 Mauri
27 Motta
20 Rossini
17 Di Michele

Allenatore
Cosmi

McFrost

ROMA-UDINESE

4-2-1-3

1 Curci
2 Panucci
4 Kuffour
13 Chivu
25 Cufrè
16 De Rossi
20 Perrotta
10 Totti
30 Mancini
11 Taddei
9 Montella

A disposizione

32 Doni
3 Bovo
15 Dacourt
7 Alvarez
18 Aquilani
18 Cassano
40 Nonda

Allenatore
Spalletti

McFrost
hát😄DDD ja, viszont mezszínû sportszárral jobb lenne...

szanics
Marha jó ez a mezösszeállítás úgy, ahogy van.

McFrost

McFrost
gyökér!😄DDDDD szebb is lehetne!

szanics

McFrost

robotnyk
hülye 😄DDDD
gabber_saviola
jaja 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egy kutya

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
lehet így van olaszul a lisztes=tommasi

gabber_saviola
az öreg bongyorhajú 😄DDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
követendõ példa minden "profinak" !!
amúgy is szimpi Damiano , de most nagyot nõtt a szememben!

szanics
Damiano Tommasi egy éves szerzõdést kötött és mindössze havi 1000 fontot fog keresni havonta.

Tommasi ma délután egy éves szezõdést kötött a Roma csapatával azután, hogy a régi szerzõdése a nyáron lejárt. Tommasi lényegében a minimálbért fogja keresni, amit az Olasz Labdarúgó Szövetség meghatározott.
Tommasi -aki az egész tavalyi szezont kénytelen volt kihagyni sérülés miatt- cselekedete példaértékû az olasz labdarúgásban.
A 31 éves játékosról köztudott, hogy bõkezû adakozó, hiszen számos alkalommal jótékonykodott a múltban.
Tommasi 1996-ban a Veronától érkezett.

szanics
Dimitrios Eleftheropoulos lesz a harmadik kapus a keretben.

A 29 éves kapust a Milan ingyen szerzõdtette a nyáron a Messina csapatától, azonban az edzéseken nem sikerült bebizonyítania a képességeit a vezetõknek, akik így elengedték. A Roma most két éves szerzõdést kötött a görög kapussal.

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B
😄DD

gabber_saviola

gabber_saviola
ok , akkor már nem is keresek .... 😄DDDDDDDDDDDDDD köfi papa

szanics
Ne fossál, ha lesz, majd beszúrom Hozzád 😛

gabber_saviola
csak, mert hátha van ott Palermo news is 😛

jah és ez még csak a 2. link amit kértem 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
Na, akkor mostantól így.

Kapust igazolt az AS Roma!

szanics

gabber_saviola
csoki papa!

linkje van?

szanics
A legjobb az a rész, hogy "nem hiszem, hogy valaha is képes lennék magamra húzni a Juventus mezét!" <#hehe>
Egyben egyébként eldõlni látszik, hogy a Juve-üzletbõl nem lesz semmi, így Mancini és Cassano a csapatnál marad.

szanics
Ez meg vicces...

Roma symbol Francesco Totti has categorically ruled out the possibility of ever playing for arch rivals Juventus.

Although the No 10 hasn’t been linked with a move to the Bianconeri, he’s underlined that he would never join the Italian giants.

"I don’t think I could ever play with the Juventus shirt," Totti told the Gazzetta dello Sport newspaper.

"Anyway, I love the sun and the beach. I don’t think these exist in Turin! I am a Roman and a Romanista, how could I play my football in another city?"

A number of Roma players have moved to Turin in recent seasons, such as Jonathan Zebina and Emerson, plus Coach Fabio Capello.

There have also been strong rumours linking Amantino Mancini and Antonio Cassano with transfers to Juventus later today.

But Juve director general Luciano Moggi insists that neither of the two players will arrive at the Stadio Delle Alpi.

"Cassano will not come to Juventus and we won’t get Mancini either," Moggi said on Wednesday.

The transfer guru added that the club would not be making any more additions to their squad before this evening’s deadline.

Both Cassano and Mancini were present for this morning’s training session at Roma’s Trigoria headquarters.

Meanwhile, Jonathan Bachini has completed his move to Siena after agreeing a two-year deal at the Stadio Franchi.

The 30-year-old returns to the game after missing almost all of last season because of a doping ban.

The right winger, who has been capped by Italy, was at Brescia last term after spells at Udinese and Juventus.

szanics
Ez jó:

Damiano Tommasi is on the verge of signing a new deal at Roma after his previous contract expired in June.

The 31-year-old, who spent most of last season recovering from knee ligament surgery, will continue to wear the Giallorossi shirt for the next 12 months.

"An agreement between the player and Roma is on the horizon," his agent Andrea Pretti told Rete Sport on Wednesday.

"The new contract will be for a year, something that the player had asked for from the very start."

Tommasi will no longer have Giuseppe Scurto as a teammate though following his move to Chievo this afternoon.

The promising young defender, contracted to the Giallorossi until 2009, has moved to Verona in a co-ownership deal.

szanics
Na, átigazolási hírek a csapat háza tájáról mostanáig (még 7 óra az átigazolási idõszakból).

Ez nem jó:

Udinese have dismissed speculation that they are ready to cash in on David Di Michele and Sulley Ali Muntari.

The first has been linked with a move to Roma, while Manchester United are said to be interested in the midfielder.

"I can categorically deny these voices," said Udinese sporting director Pietro Leonardi.

"We have just a few little things to conclude on the transfer market, deals that have been sorted out for some time."

Di Michele, an Italian international, is wanted by Roma boss Luciano Spalletti who worked with the pacey attacker at Udinese last season.

Muntari is a Ghanaian central midfielder whose game is based on power, grit and determination.

He arrived at the Stadio Friuli three years ago and is reportedly being monitored by Italy’s big clubs.

9csöves9
amíg Spaletti ragaszkodik Mancinihez addig nem jön sztem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Jópofa, hogy az utolsó átigazolási napon kezdtek el kombinálni 😊
Egyébként a Cassano - Mutu - Chiellini csere jó, de Mancinit nem kéne belekeverni.

Sheva
mi a baj shevával? 😄DDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

9csöves9
_DDDDDDdd

szanics

Fyrex
bazmek ezzel minden topikot teleraksz?😄DDDD

Avanti Crociati!

gabber_saviola

9csöves9
nem hinném hogy belemenne a Loki😞

szanics
Akkor cseréljétek el a Lokival Mutut Sidibére! <#wilting>

9csöves9
tõlem jöhet akár Sidibe is csak a bastardo ne jöjjön😄

szanics
Elõbb fog Sevcsenko a Juvéba menni, mint Mancini 😊

szanics
naaaa, Del Piero már öregecske, de azért ennyire nem hülye 😛

9csöves9
Elöbb fog Capello Romába menni mint Del Piero😊

gabber_saviola
nem .... Del Piero hozzánk jön, ez már nyáron is téma volt 😛

szanics
az sztem ki van csukva. Mancini vagy Cassanóval együtt megy és akkor jön Del Piero 😄DDDD, vagy sehogy.

9csöves9
sztem Mutu+pénz megy Manciniért😊