7165
-
Ő szerintem úgy értette, hogy a tabellán elfoglalt helyzetük alapján kedvezőbb helyzetben. -
Szerintem csak te :) A tavalyi idenyben mindketszer a Roma nyert. Eloszor 1:0-ra utana pedig 2:1-re ugy hogy a felidoben meg a LAzionak volt 1:0 -
Lazio - Roma 0:2 (0:0) Gol Boriello, Vucinic mindketto 11-esbol.
Amugy a megnem adott golt Greco lotte, csak ugy mint a Basel ellen beallasa utan kb. 1-2 perccel betalalt. Mas kerdes a biro nem adta meg a golt. A Roma jobban jatszott, az elso felidoben sokkal jobban. Julio Baptista beallt az utolso 10 percre, es kiharcolta a masodik 11-est.
-
IXEMGabeo #6721 végre elverte a Róma a Laziot...érdekes, hogy most a 2 csapat ellentétes módon áll a tabellán ahogy szokott, amikor a Róma van kedvező helyzetben akkor általában a Lazio nyer, ez elég érdekes, mintha ennek lélektani, pszichés okai lennének v csak én vagyok paranoiás:D -
Javitanom kell magam. Elfelejtettem, hogy Adriano leserult 40 napra. Ezert nem jatszott eddig, es nem reg tert vissza. -
Mar 2:0 5 perccel a vege elott :) -
IXEMGabeo #6718 vezet a Róma a "derbin":) -
LAzio - Roma a felidoben 0:0 A biro nem adott meg egy szabalyos Roma golt. LEfujtak les cimen, pedig egyvonal volt, es a partjelzo is vonalban allt. MEgsem lata, hogy egyvonalban alltak a jatekosok. Raadasul ilyenkor a tamado csapatot kellene tamogatni a szabalyok szerint, es nem lefujni les cimen. Amugy szinte csak a Romanak voltak helyzetei az 1. felidoben. Lazionak volt kb. 2. A szoglet arany is 5:0 volt a Romanak. -
November 7-én vasárnap 15 órától Lazio - Roma rangadó -
Én sem tudom mi van vele. Egyszer Ranieri beakarta állitani csereként, megkérdezte készen van-e erre ő azt mondta nem. Erre Ranieri beállította Julio Baptistat. -
de..:) -
Basel - Roma Bajnokok Ligaja gólok
ÉS a Basel - Roma 2:3 mérkőzés góljai. -
Itt a Roma - Lecce mérkőzés 2 gólja, és Totti kiállítása videón. Nézzétek meg, de feltétlenül hanggal. NAgyon vicces a riporter a góloknál. :) :)
Roma - Lecce video hanggal -
Nem youtubon nézted??? HA igen, akkor rosszul digitalizálzák be a videót, és tükörképként játsza le. Ezért láttad fordítva. :) -
miért volt forditva irva a mezeken a szám és név?
totti ballal rúgta a 11est?:O -
Monoton #6709 Ennyi? Hát úgy jött ide, hogy megváltja a világot :S -
Az ilyen fiatal játékost miért adunk kölcsön?Adriano mehet vissza braziliába és jöjjön ez az olasz srác,saját nevelés,most megmutatta mire képes. -
IXEMGabeo #6707 jó meccs volt:) most adja a DIGI ismétlésben -
Állás 4 forduló után
1 FC Bayern München 12 pont
2 AS Roma 6 pont
3 FC Basel 1893 3 pont
4 CFR 1907 Cluj 3 pont
-
Bajnokok Ligája 4. forduló
FC Basel - AS Roma 2:3(0:2) gól: Menez 16' Totti 25'(11-esből), A Frei 69' Greco 76' Shaqiri 83'
Greco a 75-dik percben allt be Menez helyett, es 1 percre ra gólt szerez a Romanak. Jó csere volt. -
Ossze balhezott az egyik Lecce jatekossal, mert az majdnem felrugta tamadas kozben, erre a biro mindkettojuket kiallitotta. Igy Totti nem jatszhat a Lazio ellen a hetvegen.
Amugy 9. fordulo Roma - Lecce 2:0 gol Burdisso, Vucsinics -
IXEMGabeo #6703 mi történt a Tottival?:O biztonságiaknak kellett levinni szinte a pályáról a Lecce ellen... -
Minden bizonnyal egy hónapot kell kihagynia Rodrigo Taddeinek, az AS Roma középpályásának a Parma elleni bajnokin elszenvedett sérülése miatt.
Taddeinek combizom-húzódása van, a bajnokikon kívül valószínűleg lemarad a Basel és a Bayern München elleni BL-mérkőzésekről is. -
Padozik, neha cserekent beall. Boriello jo formaban van, es ott van Vucsinics es Totti is. -
Monoton #6700 Adrianoval mi helyzet? Megint magaba fordult? Semmi hir nincs rola. -
SERIE A 8. FORDULÓ
Parma–Roma 0–0 -
Az Il Corriere dello Sport információi szerint másfél órával később kezdődött el a Roma labdarúgócsapatának szerdai edzése, miután a Rosella Sensi klubelnök a tegnapi, Basellel szemben 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-találkozó után válságértekezletet hívott össze a játékosokkal együtt.
A „farkasokról” érkező tudósítások szerint a labdarúgók a Parma elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésig különvonulnak, és együtt készülnek a találkozóra.
A Roma a szezonban már hat vereséget szenvedett, de szombaton úgy tűnt, túl van a mélyponton, hiszen hazai pályán 2–1-re legyőzte a Genoát. -
az. Ennel nagyobb, csak a tavalyi Panathinaikos elleni vereseg volt, ami kiesest ert. -
IXEMGabeo #6696 biztos Római győzelmet vártam idén kiismerhetetlen ez a csapat ráadásul buktam a fogadást is velük:D:( -
hát ez nagy pofon....
-
Roma –Basel (svájci) 1:3 (1:2) (Borriello 22., ill. Frei 11., Inkoom 44., Cabral 93.)
NEm tudom mit csinalnak Romaban, de mar kezd fogyni a turelmem. En kedvelem Ranierit, de szerintem ideje valtani, es nem alsonadragot.
Ugyanazok a jatekosok, ugyanaz az edzoo, megis szarok, foleg a vedelem. -
IXEMGabeo #6693 lol betört és borult mindenki a kapuba xD a kapust szépen megetette:D:D:D:D már ezért megérte leigazolni -
Rudolf szépíto gólja a Roma ellen -
nem, mar jatszott cserekent -
IXEMGabeo #6690 azta qva eget nem ez volt Rudolf 1. meccse szinte? -
Seria A 7. forduló AS Roma–Genoa 2:1 (1:0) (Borriello 34., Brighi 53., ill. Rudolf Gergely 78.)
Orulok, hogy egy magyar jatekos golt lott az olasz bajnoksagban, de annak is, hogy ez csak a szepitesre volt eleg. -
IXEMGabeo #6688 nem várom a pillanatot:(
Sajnos egyszer mindenki visszavonul, de azért remélem 1-2 évig marad Francesco nagy sportember ám... -
IXEMGabeo #6687 talán a játékosok motiváltsága...azért mégiscsak 5 év alatt, ez a nem is tudom [3.] 2. helyük mindig az Inter veri meg őket...2004-ben pedig pont a Milan -
FrancescoTotti #6686 Na de ha összejön neki az első szezon bámulatosan, akkor mi változik meg a második szezonban negatív irányba? -
IXEMGabeo #6685 #6675 ez az oka a Róma teljesítményének...de én tényleg nem akarom bántani...lássuk be az Inter elleni győzelem mázli volt, 93. percben bárki találhat gólt:(