AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Nem vagyok hülye, csak nem a megfelelõ topikban szurkolok 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

McFrost
TÉK!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
de hülye vagy!😄DDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Taranov
Hajrá Felcsút!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

McFrost
maraggyá má, egyszerû vaty mint a faék!😄DD
utálom a magyar focit, legyen az válogatott vagy nb1!
nb2+ kispályás foci rulez!

szanics
asszed, pepitában nem ismerlek föl?
húzz el, REAC-fan! 😛

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
remélem kaptok egy zsákkal!<#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor1>

szanics
A fiatal támadó, Stefano Okaka történelmet írhat azzal, ha játéklehetõséget kap a ma esti UEFA Kupa mérkõzésen.
Az Olaszországban született nigériai csatár bekerült az Aris ellen készülõ keretbe, miután a Romának nagyon sok a hiányzója. Nincs a keretben Totti, Montella és Cassano sem, így kaphat lehetõséget Spallettitõl Okaka, aki augusztusban töltötte be 16. életévét. Amennyiben Okaka pályára lép, õ lehet a legfiatalabb játékos, aki olasz csapat színeiben pályára lépett európai kupasorozatban.
Spallettinek nincsenek afelõl kétségei, hogy a játékos képes lesz élni az adódó alkalommal.
"Kényszerhelyzetben vagyunk, különösen a támadósorban, de úgy döntöttem, hogy Tottit pihentetem. Így hát eljön Okaka ideje. Nyugodtnak látom és képes lesz elviselni a ránehezedõ terhet."

szanics
Ahogy néztem, 32+postaktg egy komplett szett
(mez, gatya, zokni)
Átgondolom, ha kell, szólok. Kösz a felajánlást.

Taranov
Én megrendelhetem netrõl, ha kell valakinek esetleg meg tudjuk dumálni.A LionSport weboldalán még nem jelent meg, pedig szeptember végére illene.
Csak az a kérdés, hogy a fehér mezt ki lehet-e mosni egy füves vagy salakos becsúszás után. Én ettõl félek, egyébként nekem is ez a fehér tetszik leginkább.

szanics
egyértelmûen a második. Ilyet be is kell szerválni valahogy...

gabber_saviola
a Totti-s a legszebb Roma mez szvsz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Érdekes, ezt a mezt sehol nem találom az AS Roma store-ban, csak ezt.
Nektek melyik tetszik jobban?
Vagy a piros?

McFrost
FORZA TOTTI!!!

gabber_saviola
Ha szülinapja van kedvenc Romai pléjámnak, akkor:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TOTTI KIRÁLY

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FRANCESCO!!!

szanics
Csalódást keltõ mérkõzést zárt egymás ellen a Cagliari és a Roma együttese. Mindkét csapat csak kapufáig jutott a 90 perc alatt, Mauro Esposito, illetve Simone Perrotta révén.

Rossz emlékekkel érkezhetett a Roma Cagliariba, mert a Farkasok tavaly 3-0-s vereséget szenvedtek a Stadio Sant'Elia-ban, ráadásul e vereség uán mondott le posztjáról Luigi Del Neri, a fõvárosiak akkori vezetõedzõje.

Idén az elmúlt idõszakban három edzõt is "elfogyasztó" szardíniaiak még nem tudtak gyõzni a Serie A-ban, a Roma viszont a jelek szerint lassan formába lendül, legalábbis a Parma ellen aratott 4-1-es gyõzelem az elõzõ fordulóban erre utalt. Hiába viszont a jó forma, Luciano Spallettinek akadt gondja bõven a kezdõcsapat kialakításakor, mert sérülés miatt nem számolhatott Montella, Cassano és Cufré játékára sem.

Mindkét csapat támadó felfogásban, és ennek megfelelõ, 4-3-3-as felállással kezdte a mérkõzést. Eleinte a fõvárosiak erõltették rá akaratukat a Cagliarira, és Totti remek passza után Nonda hamar meg is szerezhette volna a vezetést a vendégeknek, de elhibázta a lehetõséget. A túloldalon büntetõt reklamáltak a Cagliari játékosai, akik Tottit látták szabálytalannak a tizenhatoson belül, de a játékvezetõ továbbot intett.

A 20. percben Langella beadását Mauro Esposito lõtte kapásból kapura, de a támadó ötösrõl leadott bombája a kapu fölé szállt. Római oldalon ismét Totti alakított ki egy helyzetet: a vendégek csapatkapitánya három védõt is lerázott magáról a büntetõterületen belül, de a lövés pillanatában elcsúszott, így Carini megfogta a nem túl erõs próbálkozást.

Felváltva jöttek a lehetõségek, a félidõ vége elõtt a hazaiak elõtt adódott újabb igéretes helyzet: Langella távoli lövését védte Curci, majd nem sokkal késõbb Suazo beadása után Esposito találta el a kapufát, az állás viszont a szünetre maradt gól nélküli döntetlen.

A második félidõ elsõ percében óriási ziccert puskázott el a Roma: Perrotta fejese a keresztlécrõl pattant vissza, Aquilani pedig hét méterrõl nem tudta az üres kapuba terelni a labdát - ez volt a legnagyobb vendéghelyzet a meccsen.

Nem sokkal késõbb pályára lépett a Rómában Edgar Alvarez is, akit éppen a Cagliaritól szerzett meg a fõvárosi együttes idén nyáron. Helyzet viszont nem elõtte, hanem Nonda elõtt adódott, de Bega remek becsúszó szereléssel szedte le a labdát a kongói lábáról.

Nonda néhány perccel késõbb javíthatott volna: a csatár Totti passzát vette le, majd emelte a kapu fölé.

31. születésnapján pályára lépett a vendégeknél a meccs napján 31. születésnapját ünneplõ Olivier Dacourt is, aki a kiábrándító teljesítményt nyújtó Taddeit váltotta, de a játék képén õ sem tudott változtatni.

Az utolsó negyedórában jóformán helyzetig sem jutottak a csapatok, így a végén maradt a 0-0.

szanics
Semmi gáz. Két pontra vagyunk pl. a Milantól, nem lesz itt semmi gond. Télen kell igazolni egy befejezõcsatárt + Cassano is belelendül, no para.

McFrost
csak nehogy késõn...

szanics
Kár. 😛

Taranov
Én nem vagyok ennyire optimista.

szanics
Nincs itt baj, majd összeállunk.

Rudee
0-0 maradt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Taranov
Mi lett az eredmény?

Rudee
Totti végig harcolt

McFrost
HT Cagliari <0 - 0> AS Roma

13' C. Panucci sárga

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

ejj mi lesz veled Roma......?

McFrost
Kájjári-Róma : 0-1

Rudee
Cagliari nem rossz, 1-2.

gabber_saviola
Cagliari-AS Roma, magabiztos vendég siker , tippem 0-4

Rudee
Roma-Parma, 891 Mb (kínai kommentárral)

szanics
Mókázgat-unk, mókázgatunk?
Köcc a képeket amúgy!

Rudee
Panucci biztos szereti a repülõket
Nonda me észrevette az egyik ismerõst a nézõtéren
Totti és De Rossi érdekes pózban ünnepelte az elsõ gólt
Meccs közben egy gyors tipp Tottitól, 1-1 lesz (nem lett)

<#vigyor3>

Rudee

szanics
Fél év után sikerült...

Shabani Nonda elõször lépett kezdõként pályára a Serie A-ban, és ezt a francia légiós két góllal, a csapat pedig a Parma elleni, fölényes gyõzelemmel ünnepelte meg. Ez volt a Roma elsõ hazai bajnoki gyõzelme február óta.

Marco Delvecchio, a Roma korábbi kitûnõ támadója Parma-játékosként tért vissza az Olimpicóba, sérülés miatt nem léphetett viszont pályára a vendégeknél Domenico Morfeo, Daniele Bonera és Marco Marchionni sem. Hiányzók akadtak a Románál is: a hazaiaknál nem játszhatott a Livorno ellen megsérült Mancini, és a támadó négyes tagjai közül nem kezdett Montella sem - õt Spalletti formahanyatlás miatt hagyta ki az együttesbõl.

Bár a Roma tradicionálisan jól szerepel hazai pályán, ezúttal egy féléves nyeretlenségi sorozat végére szerettek volna pontot tenni Tottiék, és ezért mindent meg is tettek az elsõ perctõl.

Az 5. percben Cufre beadásáról centikkel maradt le középen Taddei, aki minden bizonnyal gólt szerzett volna, ha a beadás eljut hozzá. Taddei a következõ akciókban is benne volt, ám ezúttal Perrotával zavarták egymást középen, így oda lett az újabb hazai helyzet.

A nyomás végül egy különös találattal érett góllá: a bajnoki mérkõzésen február óta gólképtelen Francesco Totti távoli lövése nem találta volna el a kaput, de a lövés megpattant Cardonén, és a felsõ sarokba vágódott, 1-0.

Pontosan két perccel késõbb Taddei futotta be Totti indítását, majd átemelte a kapus fölött a labdát. Középen Nonda érkezett, aki 1 méterrõl beljebb segítette a játékszert, ezzel már 2-0 volt az állás.

Nem sokkal késõbb Totti pokoli erõs lövését hárította a vendégkapus, de ezzel egy idõre abba is maradtak a római lehetõségek. Sõt, Paolo Cannavaro révén szépített a Parma: egy szöglet után õ fejelt a hálóba, kihasználva a hazai kapus, Gianluca Curci bizonytalankodását.

Az egy héttel ezelõtti UEFA-kupamérkõzésen kétszer is eredményes Christian Panucci nem tûrte mindezt, és Bovo szabadrúgása után szép fejessel állította vissza a kétgólos különbséget - 3-1.

Még az elsõ félidõ végén tizenegyest reklamáltak a vendégek, mivel szerintük Cufre kézzel ért a labdába saját tizenhatosán belül, a játékvezetõ azonban továbbot intett, így a félidõben maradt a megérdemelt, kétgólos hazai vezetés.

Ez mindjárt a szünet után háromra nõhetett volna, mikor Perrotta emelése átszállt a kapus felett, ám a visszafutó Cannavaro az utolsó pillanatban, a gólvonalról mentett.

A Parma próbálkozott a szépítéssel, de kevés sikerrel: a legveszélyesebb próbálkozást Bresciano szabadrúgása jelentette, de a labda mellészállt, így még Curcinak sem kellett közbeavatkoznia.

Rossz hír volt viszont a Farkasok számára, hogy nem sokkal késõbb Cufrét sérülés miatt le kellett cserélni - Cassano, Chivu és Mancini után így úgy tûnik, újabb fõvel bõvül a sérültek listája.

Annak már sokkal jobban örültek a hazaiak, hogy a 87. percben Nonda eldöntötte a mérkõzést: elõbb Perrotta, majd Totti lövése is kijött az egyébként az egész mérkõzésen remekül védõ Lupatellirõl, de a vendégkapus Nonda próbálkozását már nem háríthatta - a francia elsõ bajnoki duplájával alakult ki a 4-1-es végeredmény.

szanics
Köszönöm a lelkes eredményvezetést meg a gratulációt!

gabber_saviola
gart a Roma-nak

Rudee
Nonda a végén lõtt még egy gólt, 4-1.

Rudee
Ezek megõrültek, Panucci góljával 3-1.

McFrost
39' AS Roma <2 - 1> Parma

24' <1 - 0> F. Totti

26' <2 - 0> S. Nonda

30' <2 - 1> P. Cannavaro

Rudee
Cannavaro szépített, 2-1.

Rudee
2. gólt végül Nondának adták.

McFrost
kellett már....

gabber_saviola
nahvégre

Rudee
2-0, Taddei.

Rudee
Totti gól.

Sheva
jaja ez igaz

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
fájreksz fijorentina fan is, az a csapat meg megy ... 😛

Sheva
szegény fájreksz parmat minden sg-s forum kedvenc megveri (pl: chievo most meg a roma)

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
nem gyengén nyerni kell a Romának....olyan ez mint a falat kenyér

Taranov
Mostmár muszáj.