7165
-
#2500 Nem kell aggódni, mindenképpen a BL-ben indulunk jövőre.
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:
1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo
Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínűsége, de bejöhet.
Valószínűbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövőre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.
Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövőre csak alacsonyabb osztályban indulhat. -
Sajnos nem sikerült!!
Majd jövőre azért grat a Fiorentinának! -
#2498 Milyen szepen, magyarosan irtam az elozo hozzaszolasomat. Nem olvastam at mielott elkuldtem. :) -
#2497 Amugy sem itt lett elszurva. Mar korabban, amikor kotelezo meccseket hozni kellett volna. Gondolok itt a Siena meg az Ascoli eleni veresegekre. Az a 6 pont most eleg lett volna. -
#2496 :DDDDDDDdddddddddd -
#2495 hát erősen lejtett a hazai pálya , de mindegy mert mi elbaxtuk nektek:(
de jön még ez a szpíker hozzánk... -
#2494 Nem tudom. Szerintem épphogy a Milannak szurkolt.
Én a helyében biztos elküldtem volna a kamu-tizi után, meg a Roma meg nem adott büntetői után a pébe a bírót... -
#2493 mekkora Roma drukker volt a kommentátor!!!
*_* -
#2492 Nem sikerült
AC Milan [2 - 1] AS Roma
5' [1 - 0] Kaka (pen.)
33' G. Gattuso
34' [1 - 1] P. Mexes
54' A.F.A. Mancini
68' D. Tommasi
76' D.D. Rossi
90' [2 - 1] M. Amoroso (pen.)
2 tizenegyes? -
Zséé #2491 Itt tudod hallgatni :)
vagy ha nem jön be akkor a www.acmilan.com-on -
#2490 az miért van h nekem egyik stream se jön be soha? -
#2489 nekem 1-em meg 2-m sincs:( -
#2488 Az hogy lehet, hogy Sport 2-d nincs? Az nem egyutt jon a Sport 1-el?? -
WartHogSon #2487 Ott is megtudod az eredményt, mert írják közben, csak nem látod a meccset -
#2486 Na, és sport2-m pont nincs :(
Akkor marad a Juve meccs :) -
WartHogSon #2485 Sport2 15:00 Labdarúgás. Milan-Roma, olasz bajnokság, 38. forduló (élő) -
#2484 Izgalmas lesz.
Mikor rendezik meg? -
#2483 Na, holnap jön a végső ütközet...
Már nagyon készülök rá! :DDD -
#2482 hát igen,minden út rómába vezet... -
WartHogSon #2481 A skót Rangers FC dán szélsője, Peter Lövenkrands az AS Romába tart.
(FOCIVILÁG) -
WartHogSon #2480 Az RC Strasbourg fiatal középpályása, Ricardo Faty az AS Romába tart.
(FOCIVILÁG) -
#2479 sajnálom, hogy nem sikrült neketek -
#2478 Sajnálom, de az Inter megérdemelte, sokkal jobbak voltak.
Itt a javítási lehetőség a Milan ellen, az utolsó nagy meccsen! Remélem, a fiúk összeszedik magukat, a Chievo segít és akkor... -
#2477 hát nem!!
de hogy indén se sikerüljön!
azért Nonda szépitett! -
#2476 de béel helyet szerezni sem...:P:P -
#2475 3-0
ezzel a játékkal nem lehet Coppa Italiát nyerni -
#2474 JÖN AZ ISTENI FRANCESCO!!! -
#2473 Chivu helyére Kuffour érkezik. -
#2472 próféta szóljon belőled -
#2471 meglesz az egyenlítés, hosszabbításban lő egyet Totti, aztán 3-2 és kész :-O
[most ért haza, semmit nem látott az első félidőből, de az eredmény alapján nem is nagyon bánja] -
#2470 remélem nem a buzInter nyer:P -
#2469 szeretném, ha a Roma nyerne....avanti Roma -
Csesza #2468 muszály :D Olaszországba csak így lehet nyerni valamit :PPPP
[degeci] -
R9 #2467 talán jövőre fiuk
-
#2466 csere -
#2465 :DDDDDDDDDDddddd -
#2464 Na és Tottival mi a helyzet? -
#2463 Úgy hallottam, hogy Messinát megvette az Inter :D -
#2462 Probable line-ups:
Inter: Julio Cesar; J Zanetti, Materazzi, Samuel, Favalli; Figo, Pizarro, Cambiasso, Stankovic; Adriano, Cruz
Roma: Doni; Panucci, Bovo, Chivu, Cufre; De Rossi, Dacourt; Tommasi, Rosi, Mancini; Okaka
Ref: Messina -
#2461 A gólarány már mindegy. A Fiorentinának ki kell kapnia a Chievotól, nekünk pedig nyernünk kell.
Nincs nagy sansz.