7165
-
#2540 Lyon -
#2539 és még kit? O: -
#2538 bajod vele.és nem már hanem kedvelem őket régóta -
#2537 má roma is?:DD -
#2536 Ebben teljesen igazad van!!!
Próbáld+ a wwww.asroma.it-t! -
#2535 nézegettem a Roma videókat mert Roma meccset nem nagyon látok.hát ilyen játékkal simán BL-ben kéne lennünk.az elég rossz h a helyzeteket nem bírjuk kihasználni.vki nem tud még vmi helyet ahol Roma videók vannak az asroma.hu-n kívül? -
#2534 Agathe tavaly nyáron még a Bayernbe tartott :) -
WartHogSon #2533 A Celtic FC francia szélsője, Didier Agathe az AS Romában köthet ki.
Az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt viszont az FC Internazionaléba tart.
(FOCIVILÁG) -
#2532 A „farkasokkal” kapcsolatban elsősorban Emersonnak a Juventushoz szerződése tűnik gyanúsnak, illetve a tény, hogy a Juve volt általános igazgatójával, Luciano Moggival korábban valóságos háborút vívó Sensi család tagjai (a Roma tulajdonosai) 2005 eleje óta hirtelen miért ütöttek meg békülékenyebb hangot. Tovább rontja a helyzetet, hogy Moggi és Antonio Giraudo volt Juve-ügyvezető igazgató egyik lehallgatott telefonbeszélgetése szerint a Roma írásbeli garanciákat kért arra, hogy meghatározott bajnoki meccseken meghatározott eredményt érhet el. -
#2531 Ezért írtam le a lényeget.
Amúgy szerintem nem sikálják el, de az valószínű, hogy ennyi csapatot kizárni nem fognak. Szerintem ennek a Juve lesz a legnagyobb áldozata. -
#2530 Meg ha angolul lenne. Mar kb. 6 eve nem beszeltem olaszul. Ez a cikk sok igy nekem. -
#2529 Szerintem a vegen az olaszok is eltusoljak az ugyet. Amolyan magyaros modra. -
#2528 Szerintem, ha a Lazio, a Fiorentina, a Juventus, a Messina és a Milan is bundázik, akkor nagy valószínuséggel minden csapat :) -
#2527 lassan az egész SerieA bundázik
azért ez érdekes és hülyeség -
#2526 nemá :(
[ezt már nem hiszi el] -
#2525 hát igen ez ténleg már érdekes! -
#2524 azt hallottam h a Roma is belekeveredett a dolgokba.ez azért már LOL. -
#2523 Hát igen elég korrekt lenne!!
jbal igen FVM-es vagyok!:P -
#2522 Egyrészt ne legyenek illúzióink. Legalábbis sejthető, hogy az idei bajnokság is nagyjából ugyanúgy zajlott le, mint a tavalyi, másrészt pedig ha a tavalyi ügy miatt már akkor kizárták volna a Juvét, akkor idén lennének Serie B-sek, úgyhogy szerintem simán korrekt lenne a kizárás. -
#2521 de ez nem csak a tavalyi bajnokság.ez érdekes így
MnadI te az FVM-es vagy?:D -
#2520 Nah ez már nagyon kemény!! :DDDDD
Nem lenne rosz az eredmény és a Juvét zárják ki szerintem a többi marad6na! -
#2519 meg kell kérdezni egy ottani belső embert, mert hátha több az infója :Ddddddd -
#2518 Viszont én a Sport1-en úgy hallottam sajnos, hogy csak a tavalyi aranyérmet veszik el a Juvétól. -
#2517 Hát nekik legyen igazuk! -
#2516 Eredetiben, teljes hosszában az írás, ha valakit érdekel -
#2515 mifelénk merda :Ddddddd -
#2514 a lényeg h a BL nincs messze nekünk.de ez télleg nagyon komoly.kiváncsi leszek -
#2513 Bonanni 50%-át vették -.-
jaj az lesz a jó mikor Bonanni visszakönyörgi magát hozzánk :DDDDDddddddddd -
Csesza #2512 nembírom a Lazio-t ezért az ő sorsukat lesz@rom :D -
Csesza #2511 köszönöm szépen!
igen ezen a véleményen is vagyok hogy a bundázókat ki kéne zárni viszont szar lenne egy SerieA Milan és Juve nélkül! én csak ezért modnom hogy máshogy kéne megoldani -
#2510 Ők biztos nem vettek, hanem eladtak, ismerve az anyagi körülményeket... :D -
#2509 lácsijó elmeszelése tetszene a legjobban :DDDDDdddddddddddddd -
#2508 Én azt hiszem, hogy - Roberto Mancinit idézve - véget kell vetni annak, hogy valószínűleg évekre előre le vannak osztva a kártyák a nagyok között.
Akiről bármilyen bunda kiderül, azt ki kell zárni úgy, ahogy van.
Kérdéseidre:
Fiorentina tavalyi bennmaradása kapcsán derült ki, hogy nem csak a pályán harcolták ki az élvonalbeli tagságot.
Milannál Milan-alkalmazott rajta van a 41 tagú listán, amit az ügyészség kiadott a LEHETSÉGES bűnösökkel kapcsolatban.
Lazio: ??? -
Csesza #2507 jah ok :D -
Csesza #2506 megmondom őszíntén nem lennék nagyon ellene ennek a sorrendnek, viszont nem szeretném ha egy csapatot is egy akár két ligával lejebb soroljanak, tiltsák el őket 1-2 kupától amelyben indulhatnak kapjanak pénzbüntetést,de ne tiltsák ki őket a Serie A-ból!
és gondolom a legnagyobb Chievo és Palermo fanok (ők tudják kik azok :P) ők se nagyon bánkódnának, mivel sztem ez lenne a legjobb szereplésük fennállásuk során!
én viszont azt nemértem hogy a Milan,Fio és a Lazio csapatát mivel gyanúsítják mer én erről lemearadtam!? ők is bundáztak? -
#2505 gabber:az is
azér ez komoly.sztem csak a legenyhébb lesz de már az is jó.ja és ez nem csak tavalyra vonatkozik?vagy akkor h van? -
#2504 Szintén bundázás, illetve egyéb nyalánkságok miatt.
A Fiorentinával kapcsolatban most derült ki, hogy tavaly, amikor néhány fordulóval a vége előtt még a kiesés ellen küzdöttek, nem bízták a véletlenre a bennmaradás kiharcolását...
Milanról, Juvéról konkrétum nincs. -
#2503 Roma fan vagy? -
#2502 és a Milan meg a többit mér zárják ki? -
#2501 ha csak a Juvet zárják ki már akkor is 4.-ek vagyunk