7165
  • jbal
    Lyon
  • EmIn3m02
    és még kit? O:
  • jbal
    bajod vele.és nem már hanem kedvelem őket régóta
  • EmIn3m02
    má roma is?:DD
  • MnAdI
    Ebben teljesen igazad van!!!
    Próbáld+ a wwww.asroma.it-t!
  • jbal
    nézegettem a Roma videókat mert Roma meccset nem nagyon látok.hát ilyen játékkal simán BL-ben kéne lennünk.az elég rossz h a helyzeteket nem bírjuk kihasználni.vki nem tud még vmi helyet ahol Roma videók vannak az asroma.hu-n kívül?
  • Taranov
    Agathe tavaly nyáron még a Bayernbe tartott :)
  • WartHogSon
    A Celtic FC francia szélsője, Didier Agathe az AS Romában köthet ki.
    Az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt viszont az FC Internazionaléba tart.

(FOCIVILÁG)
  • jbal
    A „farkasokkal” kapcsolatban elsősorban Emersonnak a Juventushoz szerződése tűnik gyanúsnak, illetve a tény, hogy a Juve volt általános igazgatójával, Luciano Moggival korábban valóságos háborút vívó Sensi család tagjai (a Roma tulajdonosai) 2005 eleje óta hirtelen miért ütöttek meg békülékenyebb hangot. Tovább rontja a helyzetet, hogy Moggi és Antonio Giraudo volt Juve-ügyvezető igazgató egyik lehallgatott telefonbeszélgetése szerint a Roma írásbeli garanciákat kért arra, hogy meghatározott bajnoki meccseken meghatározott eredményt érhet el.
  • szanics
    Ezért írtam le a lényeget.
    Amúgy szerintem nem sikálják el, de az valószínű, hogy ennyi csapatot kizárni nem fognak. Szerintem ennek a Juve lesz a legnagyobb áldozata.
  • takibalint
    Meg ha angolul lenne. Mar kb. 6 eve nem beszeltem olaszul. Ez a cikk sok igy nekem.
  • takibalint
    Szerintem a vegen az olaszok is eltusoljak az ugyet. Amolyan magyaros modra.
  • Taranov
    Szerintem, ha a Lazio, a Fiorentina, a Juventus, a Messina és a Milan is bundázik, akkor nagy valószínuséggel minden csapat :)
  • jbal
    lassan az egész SerieA bundázik
    azért ez érdekes és hülyeség
  • gabber_saviola
    nemá :(
    [ezt már nem hiszi el]
  • MnAdI
    hát igen ez ténleg már érdekes!
  • jbal
    azt hallottam h a Roma is belekeveredett a dolgokba.ez azért már LOL.
  • MnAdI
    Hát igen elég korrekt lenne!!
    jbal igen FVM-es vagyok!:P
  • szanics
    Egyrészt ne legyenek illúzióink. Legalábbis sejthető, hogy az idei bajnokság is nagyjából ugyanúgy zajlott le, mint a tavalyi, másrészt pedig ha a tavalyi ügy miatt már akkor kizárták volna a Juvét, akkor idén lennének Serie B-sek, úgyhogy szerintem simán korrekt lenne a kizárás.
  • jbal
    de ez nem csak a tavalyi bajnokság.ez érdekes így
    MnadI te az FVM-es vagy?:D
  • MnAdI
    Nah ez már nagyon kemény!! :DDDDD
    Nem lenne rosz az eredmény és a Juvét zárják ki szerintem a többi marad6na!
  • gabber_saviola
    meg kell kérdezni egy ottani belső embert, mert hátha több az infója :Ddddddd
  • Taranov
    Viszont én a Sport1-en úgy hallottam sajnos, hogy csak a tavalyi aranyérmet veszik el a Juvétól.
  • Taranov
    Hát nekik legyen igazuk!
  • szanics
    Eredetiben, teljes hosszában az írás, ha valakit érdekel
  • gabber_saviola
    mifelénk merda :Ddddddd
  • jbal
    a lényeg h a BL nincs messze nekünk.de ez télleg nagyon komoly.kiváncsi leszek
  • gabber_saviola
    Bonanni 50%-át vették -.-

jaj az lesz a jó mikor Bonanni visszakönyörgi magát hozzánk :DDDDDddddddddd
  • Csesza
    nembírom a Lazio-t ezért az ő sorsukat lesz@rom :D
  • Csesza
    köszönöm szépen!

igen ezen a véleményen is vagyok hogy a bundázókat ki kéne zárni viszont szar lenne egy SerieA Milan és Juve nélkül! én csak ezért modnom hogy máshogy kéne megoldani
  • szanics
    Ők biztos nem vettek, hanem eladtak, ismerve az anyagi körülményeket... :D
  • gabber_saviola
    lácsijó elmeszelése tetszene a legjobban :DDDDDdddddddddddddd
  • szanics
    Én azt hiszem, hogy - Roberto Mancinit idézve - véget kell vetni annak, hogy valószínűleg évekre előre le vannak osztva a kártyák a nagyok között.
    Akiről bármilyen bunda kiderül, azt ki kell zárni úgy, ahogy van.
    Kérdéseidre:
    Fiorentina tavalyi bennmaradása kapcsán derült ki, hogy nem csak a pályán harcolták ki az élvonalbeli tagságot.
    Milannál Milan-alkalmazott rajta van a 41 tagú listán, amit az ügyészség kiadott a LEHETSÉGES bűnösökkel kapcsolatban.
    Lazio: ???
  • Csesza
    jah ok :D
  • Csesza
    megmondom őszíntén nem lennék nagyon ellene ennek a sorrendnek, viszont nem szeretném ha egy csapatot is egy akár két ligával lejebb soroljanak, tiltsák el őket 1-2 kupától amelyben indulhatnak kapjanak pénzbüntetést,de ne tiltsák ki őket a Serie A-ból!

és gondolom a legnagyobb Chievo és Palermo fanok (ők tudják kik azok :P) ők se nagyon bánkódnának, mivel sztem ez lenne a legjobb szereplésük fennállásuk során!

én viszont azt nemértem hogy a Milan,Fio és a Lazio csapatát mivel gyanúsítják mer én erről lemearadtam!? ők is bundáztak?
  • jbal
    gabber:az is
    azér ez komoly.sztem csak a legenyhébb lesz de már az is jó.ja és ez nem csak tavalyra vonatkozik?vagy akkor h van?
  • szanics
    Szintén bundázás, illetve egyéb nyalánkságok miatt.
    A Fiorentinával kapcsolatban most derült ki, hogy tavaly, amikor néhány fordulóval a vége előtt még a kiesés ellen küzdöttek, nem bízták a véletlenre a bennmaradás kiharcolását...
    Milanról, Juvéról konkrétum nincs.
  • gabber_saviola
    Roma fan vagy?
  • jbal
    és a Milan meg a többit mér zárják ki?
  • jbal
    ha csak a Juvet zárják ki már akkor is 4.-ek vagyunk